23 Statistik og tendenser i frisørbranchen

En barber er en person, der generelt klipper, klæder, kammer eller styler håret til mænd eller drenge. Tjenester i en frisørsalon kan omfatte en klipning, barbering og lignende tjenester. I tidligere tider var en barber imidlertid også ansvarlig for at udføre tandpleje og nogle former for kirurgi.

De tjenester, en barber kan levere, afhænger af reglerne i dit hjemlige samfund. I New Jersey betragtes en kosmetolog og en barber som det samme, hvilket tillader brug af barbermaskine, hårfarvning og kemisk baseret arbejde. I Maryland kunne en kosmetolog udføre det kemiske arbejde, men ikke bruge en barbermaskine.

Interessant statistik fra frisørbranchen

# 1. Frisørsaloner, når de er inkluderet i Amerikas frisurer og hårklippefaciliteter, genererer omkring 4 milliarder dollars i samlet omsætning. Mellem 2012 og 2017 voksede branchen med en årlig hastighed på 1,9%. (IBIS World)

# 2. Der er over 140.000 virksomheder, der leverer frisørservice i USA. De tilbyder i øjeblikket 150.000 direkte beskæftigelsesmuligheder og yderligere 100.000 indirekte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

Statistik for USA's frisørsalonindustri efter markedsstørrelse

# 3. På egen hånd genererede frisørsaloner cirka 800 millioner dollars i omsætning i 2016. (Statista)

# 4. Fra 1992 til 2012 var der et fald på 23% i antallet af frisørsaloner i USA. Siden 2013 har branchens vækstrater været 10%, hvilket svarer til antallet af nyligt godkendte barberer. Det gør det til det hurtigst voksende erhverv lige nu i Amerika. (Forbes)

# 5. 81% af mænds plejeproduktsalg sker på fysiske steder inden for barberindustrien. Barbermaskiner alene har været en e-handelsforstyrrelse, og Dollar Shave Club blev for nylig solgt til Unilever for 1 milliard dollar. (Forbes)

# 6. Mænds plejebranche har en nettoværdi på $ 20,3 milliarder fra 2015. I 2022 forventes det at være tæt på 26 milliarder dollars værd. (Statista)

# 7. Gennemsnitsalderen for en barber i USA er 38 år. Den gennemsnitlige løn, en barber tjener, er cirka $ 23.000 om året. (Amerikanske data)

# 8. Der er flere frisører ansat i Texas end andre steder i USA. Mere end 3.300 barberer er i øjeblikket ansat med en gennemsnitlig løn på $ 15,55. Der er omkring 2.400 ansatte barberere i New York og yderligere 1.500 ansatte barberere i Californien. (Bureau of Labor Statistics)

# 9. Illinois har den højeste gennemsnitlige timeløn for barberere i USA og tjener 21,53 dollar i timen. Massachusetts er nummer to, med $ 21,29 i timen. De efterfølges af Washington ($ 19,20 i timen), Alabama ($ 18,64 i timen) og District of Columbia ($ 17,88 i timen). (Bureau of Labor Statistics)

# 10. 44% af mændene siger, at de foretrækker at få klippet håret i en salon. 32% siger, at de foretrækker at gå til en frisør. 23% af mændene siger, at de foretrækker at få klippet håret af en ven, et familiemedlem eller med egne hænder. (Moderne stue)

# 11. Barberere rapporterer, at de gennemsnitlige omkostninger ved en herreklipning i deres butik er $ 28,30. For mænd er den gennemsnitlige tid mellem hårklipp 3,8 uger. (Moderne stue)

# 12. 67% af mændene siger, at de sjældent, hvis nogensinde, ændrer deres hårstil eller klipning. Kun 25% af mændene siger, at de regelmæssigt forsøger at gøre noget anderledes med deres hår. (Moderne stue)

# 13. Mænd siger, at de stoler på deres frisørs råd til deres udseende omkring 46% af tiden. Barberere siger, at deres kunder tager deres forslag omkring to tredjedele af tiden. (Moderne stue)

# 14. 82% af mændene siger, at det er deres egen mening, der tæller mest, når de beslutter sig for, hvilket hårklipp de vil have, eller om det ser godt ud. 63% af mændene siger også, at deres kære mening betyder noget for dem. (Moderne stue)

#femten. Kun 1 ud af 5 mænd, der besøger en frisør, anmoder om en farveservice for deres hår. 88% af mændene siger, at de aldrig har bestilt en farveblandingstjeneste eller har farvet deres hår til at maskere gråt. (Moderne stue)

#seksten. Af de mænd, der modtager hårfarvningstjenester, siger 43% af dem, at de modtager det ved hver aftale eller i det mindste “det meste af tiden”. (Moderne stue)

# 17. 78% af mændene siger, at det er mere udfordrende at finde en god klipning end at finde en god kundeserviceoplevelse i en salon. (Moderne stue)

# 18. 1 ud af 4 mænd siger, at de foretrækker at have en mandlig frisør på håret. 43% af mændene siger, at de ikke foretrækker frem for, hvem deres frisør er, så længe de giver dig et godt klipning. (Moderne stue)

# 19. 56% af mændene siger, at omkostningerne ved deres klipning er den vigtigste faktor, når de vælger en barbershop. Dette blev efterfulgt af bekvemmelighed med placering (44%), renlighed (42%), værdi (39%) og erhvervserfaring (33%). (Moderne stue)

# 20. 54% af mændene siger, at hvis de har et problem med deres klipning, vil de straks diskutere det med deres frisør. 16% af mændene siger, at de simpelthen tager deres forretning andre steder. 12% siger, at de vil diskutere problemet med deres frisør ved deres næste aftale. (Moderne stue)

# 21. 71% af mændene er loyale over for deres frisør, og den gennemsnitlige servicetid hos en enkelt udbyder er mere end 7 år. (Moderne stue)

# 22. 43% af frisørerne siger, at den bedste måde at annoncere deres tjenester på er gennem tv -reklamer. 19% foretrækker henholdsvis blade, mens 18% foretrækker henholdsvis aviser eller e -mail. (Moderne stue)

# 23. 40% af mændene siger, at de er villige til at eksperimentere med deres hår, når de besøger frisøren, selvom de har et standardklipning, som de foretrækker. (Moderne stue)

Tendenser og analyse af frisørindustrien

I dag modvirker frisørsaloner faldende detailtendenser ved at tilbyde nye jobmuligheder i mange lokalsamfund. I 2016 var den 1-årige vækstrate for beskæftigelse inden for branchen over 20%. Selvom den gennemsnitlige frisørløn kun er mindsteløn i nogle områder i USA, sælger mange butiksejere detailprodukter eller yder supplerende tjenester for at tilføje flere penge til deres årlige indkomst.

Mænd ser frisører anderledes. Det er mere end et sted, hvor du klipper dit hår og barberer dig. Det er et sted at indhente fællesskabsnyheder, blive set og definere, hvad maskulinitet betyder på et personligt plan. Mange frisørsaloner har mænd, der kommer hver 2. til 4. uge med en fast aftale til tjenester.

Når økonomien styrkes, øges lysten til at føle sig godt ved at se godt ud. Det betyder, at der er nye muligheder for at udforske i frisørbranchen. Men hvis en anden recession ser ud til at være truende i horisonten, kan fald inden for branchen nå de samme niveauer som set i de sidste to årtier.