23 Statistik og tendenser i dermatologiindustrien

Dermatologi er en gren af ​​medicin, der evaluerer, diagnosticerer og behandler hudlidelser. Professionelle i denne branche er uddannet til at arbejde med børn og voksne for at evaluere forskellige lidelser, der vises på hud, negle, hår eller slimhinder. Disse tilstande kan være godartede eller ondartede.

Hudlæger er uddannet til at genkende muldvarp, melanomer og andre tumorer, der kan vokse på huden. De kan hjælpe med at håndtere inflammatoriske hudlidelser og genkende tegn og symptomer på en infektionssygdom. De kan fortolke en hudbiopsi og er fortrolige med industrirelaterede kirurgiske teknikker.

En hudlæge bør ikke forveksles med en hudlæge, der har specialiseret sig i diagnosticering af hudsygdomme ved hjælp af mikroskopiske evalueringer.

Interessant statistik fra dermatologiindustrien

# 1. Cirka 50 millioner mennesker i USA bliver hvert år ramt af acne, hvilket gør det til den mest almindelige hudtilstand, der vurderes af dermatologiindustrien. (American Academy of Dermatology)

# 2. Ca. 85% af de 12-24-årige vil opleve mindst et mindre problem med acne mindst én gang. Det kan også forekomme på ethvert stadie af livet, selv op til 40 år. (American Academy of Dermatology)

Dermatologi Industri Statistik

# 3. Omkring 15% af kvinderne vil fortsat opleve acne problemer i voksenalderen. Omkostningerne forbundet med behandling af acne af hudlæger i USA er cirka 1,2 milliarder dollars. (American Academy of Dermatology)

# 4. Mere end 5,1 millioner mennesker søger medicinsk behandling for deres acne hvert år, og størstedelen er børn eller unge voksne. Cirka 400 millioner dollars i tabt produktivitet skyldes acne-relaterede problemer hvert år. (American Academy of Dermatology)

# 5. Den generelle dermatologiindustri i USA er vurderet til 10,1 milliarder dollars, ifølge de seneste tal, der blev offentliggjort i 2013. I øjeblikket er omkring 9.600 hudlæger ansat på 7.800 lægekontorer. (IMS Health)

# 6. Generel dermatologi er den mest almindelige serviceform, der tilbydes i USA, og tegner sig for 60% af servicestederne. Kosmetisk dermatologi repræsenterer 20% af de registrerede tjenester, mens ambulant kirurgi repræsenterer 12% af tjenesterne. (Harris og William)

# 7. 42% af dermatologipatienterne er over 60 år. 68% af patienterne er over 40 år (Harris og William).

# 8. Mere end 2 millioner tilfælde af basal og pladecelle hudkræft diagnosticeres hvert år i USA. I 2000 blev 47.700 tilfælde af melanom også diagnosticeret. I 2009 var der 75.000 tilfælde af melanom. (Harris og William)

# 9. I 2012 blev der kun tilbudt 32 opholdstilladelser inden for dermatologi i USA. (Harris og William)

# 10. Kun 30% af dermatologiklager, som patienter i USA har, evalueres faktisk af en hudlæge. De fleste besøger deres primærlæge eller en akutklinik for at behandle de problemer, de opdager med deres hud. (American Academy of Dermatology)

Dermatologi Industristatistik efter markedsværdi

# 11. Atopisk dermatitis er et problem, der rammer op til 28 millioner mennesker i USA hvert år. Dette problem kan ramme op til 25% af børnene. (American Academy of Dermatology)

# 12. Ca. 60% af de mennesker, der udvikler atopisk dermatitis, vil se tilstanden udvikle sig før deres første fødselsdag. 90% af tilfældene udvikler sig før 5 år (American Academy of Dermatology).

# 13. Omkostningerne ved behandling af atopisk dermatitis inkluderer medicinske omkostninger på $ 314 millioner og tabte produktivitetsomkostninger på $ 442 millioner. Den gennemsnitlige pris pr. Behandlingssession i branchen er $ 101,42. (American Academy of Dermatology)

# 14. Cirka 7,5 millioner mennesker i USA bekæmper psoriasis hvert år. Omkring 40% af de mennesker, der har en psoriasisdiagnose, vil også opleve ledbetændelse, som giver symptomer, der ligner dem med gigt. (American Academy of Dermatology)

#femten. 80% af mennesker, der hos deres hudlæge diagnosticeres med psoriasis, har en sag, der vil blive klassificeret som mild eller moderat. For at en sag kan klassificeres som moderat til svær, skal psoriasis være til stede på mere end 5% af huden. (American Academy of Dermatology)

#seksten. Cirka 16 millioner mennesker udsættes også for rosacea hvert år. Omkostningerne ved behandling af denne tilstand i USA er omkring $ 243 millioner årligt. Kun 10% af de mennesker, der har rosacea, vil faktisk søge hjælp til deres tilstand hos en hudlæge. (American Academy of Dermatology)

# 17. Siden 2013-2018 er dermatologiindustrien i USA vokset med en årlig hastighed på 2,9%. (IBIS World)

# 18. Når alle medarbejdere, der arbejder i branchen, overvejes, herunder administrations- og supportpersonale, beskæftiger dermatologiindustrien cirka 65.000 mennesker med direkte muligheder hvert år. (IBIS World)

# 19. I USA diagnosticeres omkring 9.500 mennesker i gennemsnit med hudkræft hver dag. Omkring 1 person vil dø af deres melanomdiagnose hver time. (American Academy of Dermatology)

# 20. Den 5-årige overlevelsesrate for melanom er 99%, hvis den findes, før den spredes til lymfeknuderne. Når melanom begynder at sprede sig, falder den 5-årige overlevelsesrate til kun 20%. (American Academy of Dermatology)

# 21. Omkostningerne ved behandling af hudkræft i USA anslås at være cirka 8 milliarder dollars. Omkring 45% af denne pris er direkte forbundet med behandling af melanom. (American Academy of Dermatology)

# 22. Mellem 2014 og 2016 var der mere end 200 aftaler, der involverede medicinsk praksis købt af private equity -virksomheder. Omkring 30 af disse aftaler involverede dermatologi. (Business Insider)

# 23. New York State-baserede Harvest Partners købte avanceret dermatologi og kosmetisk kirurgi i Florida for mere end $ 600 millioner i 2016 (Business Insider).

Dermatologi industriens tendenser og analyse

Antallet af hudlæger, der praktiserer uafhængigt, er steget støt i de seneste år med en gennemsnitlig stigning på 2% hvert år. Men samtidig spiller kun 5% af beboerne i dermatologi praksis på egen hånd. Selv efter 8 års opholdstid stiger dette tal kun til 13%.

Der er en alvorlig mangel på hudlæger i USA. Mange patienter nøjes med at modtage pleje fra en praktiserende læge på grund af adgangs- eller omkostningsspørgsmål. For dem i den demografiske alder 65 og ældre i USA genererer 100% Medicare -dækning omkring 33% af den samlede industriomsætning.

Med branchereformer, der omfatter forbedrede tilbagebetalingsjusteringer, kan usikkerhed i denne branche elimineres. Større adgang til uddannelsesmuligheder kan bidrage til at reducere branchemangel. Bedre opholdsmuligheder kan tilskynde flere medicinstuderende til at specialisere sig i dermatologi.

Da befolkningen bliver ældre, med op til 80 millioner mennesker i kategorien 65+ i USA mulig i 2050, er det nu tid til at udvide denne industri.