23 Salon- og spaindustriens statistikker og tendenser

Salon- og spaindustrien skaber en ny forretningsmulighed for at hjælpe folk med at have det godt med hvem de er, og hvordan de ser ud. Omkring halvdelen af ​​branchens indtægter genereres gennem salontjenester, mens den anden halvdel kommer fra spa -tjenester.

Inden for denne industri bidrager små saloner til de fleste muligheder. De 50 største saloner og kurbade i USA er kun ansvarlige for 15% af den genererede omsætning.

I 2015 var den globale wellnessindustri 3,7 billioner dollars værd, med skønheds- og anti-aging-segmenter til en værdi af 1 milliard dollar i sig selv. Det, der gør denne industri unik, er, at markedssegmenterne er ret forskellige, og mange forbrugere er en del af salon- og spa -industrien uden nogensinde at være klar over det.

Mulighederne omfatter sund kost, personlig kondition, alternativ medicin og vægttab samt hårklipp, neglebehandlinger og hudforyngelse.

Vigtig statistik fra salon- og spa -industrien

# 1. Saloner og kurbade i USA genererer hvert år 44 milliarder dollars i omsætning. Fra 2012 til 2017 voksede branchen med en årlig gennemsnitlig hastighed på 1,8%. (IBIS World)

# 2. I øjeblikket er der 1 million virksomheder, der opererer i den amerikanske salon- og spa -industri, hvilket giver direkte beskæftigelsesmuligheder til mere end 1,4 millioner mennesker. (IBIS World)

US Salon & Spa Industristatistik Markedsstørrelse

# 3. Frisør- og stylingtjenester er nummer et behov for kunder, der besøger erhvervsvirksomheder, der tegner sig for mere end 45% af indtægtsmulighederne. Hårfarvning og farvningstjenester står for 17% af omsætningen, mens negleplejetjenester giver 16% af mulighederne. (Statista)

# 4. 27% af kunderne, der besøger salon- og spaindustrien, er mellem 35 og 44 år, hvilket gør dette til den ældste demografiske. Yderligere 48% er over 45 år. Kun 8% af forbrugerne under 25 år besøger virksomheder inden for denne branche. (IBIS World)

# 5. Frisørsaloner er et unikt segment af salon- og spaindustrien, der hvert år genererer omkring 800 millioner dollars i omsætning. (Statista)

# 6. Der var 33.000 jobåbninger i salon- og spaindustrien i 2017 på den amerikanske facilitet. 61% af saloner og kurbade forsøgte aktivt at besætte ledige stillinger. (Grundlaget for International Spa Association)

# 7. Cirka 70% af kurbadene giver kunderne mulighed for at bestille en behandling online, og 83% siger, at de bruger sociale medier til at dele rabatter eller tilbud med deres kundebase. (Grundlaget for International Spa Association)

# 8. Specialprodukter, der sælges af den amerikanske salon og spa -industri, viser en vækst på næsten 7%, ledet af naturlige olieprodukter designet til at tilbyde ekstra glans eller termisk beskyttelse. (Moderne stue)

# 9. Der er mere end 16.000 spa -virksomheder, der i øjeblikket opererer i USA. Mere end 187 millioner besøg foretages hvert år i en spa. (Statista)

# 10. Arbejdsgivere i USA bruger $ 693 hvert år pr. Medarbejder på wellness -incitamenter. (Statista)

US Salon & Spa Industristatistik efter besøgende

# 11. 83% af virksomhedernes wellness -programmer er finansieret af virksomheder i USA, der tilskynder forbrugere til at søge spa- og salonbehandlingsmuligheder. (Statista)

# 12. 52% af amerikanerne siger, at den sidste massage, de modtog, var af en medicinsk årsag. Kun 12% af forbrugere, der bruger de tjenester, salon- og spaindustrien leverer, bruger ofte kuponer til deres køb. (Statista)

# 13. 9% af amerikanerne siger, at de gerne vil tage en wellnessferie næste år. Kun 1% af husstandene vil benytte lejligheden til at have et spa -tilbagetog i løbet af ferien. (Statista)

# 14. 28% af amerikanerne rapporterer, at de regelmæssigt bruger de spa -tjenester, der er tilgængelige for dem med deres motionscentermedlemskab. (Statista)

#femten. Verdensrejsende reserverede mere end 690 millioner wellnessrejser i 2015, hvilket repræsenterer mere end 100 millioner flere ture end rejsende, der var reserveret i 2013 (Global Wellness Institute).

#seksten. Mere end 27.000 varme kilder eller ejendomme med mineralske kilder var i drift inden for den globale salon- og spa -industri i 2015. Virksomheder tilknyttet disse ejendomme tjente 51 milliarder dollars i 2015. (Global Wellness Institute)

# 17. Siden 2013 har spa -industrien tilføjet mere end 16.000 steder rundt om i verden. Denne vækst svarer til mere end 230.000 nye direkte beskæftigelsesmuligheder og yderligere 3,5 milliarder dollar i arbejdsindkomst. (Institute for Global Wellbeing)

# 18. Cirka 39 millioner amerikanere, eller 18% af den amerikanske befolkning, modtog mindst en massage i løbet af de sidste 12 måneder. Mænd omfavner salon- og spaindustrien oftere og tegner sig for 47% af kundegrundlaget i dag. I 2005 udgjorde mænd 31% af kundegrundlaget. (Grundlaget for International Spa Association)

# 19. Mennesker mellem 35 og 64 år bruger op til 14% over gennemsnittet på skønhedstjenester eller produkter. Når mennesker i denne aldersgruppe omgås en husstand med børn, bruger de op til 38% mere end gennemsnitsforbrugeren. (Chronicle of San Francisco)

# 20. Hårfarvning er fortsat en kritisk service for mange saloner med en stigning på 3,6%i servicebehov oplevet i 2016. Frisurer og styling oplevede en vækst på 2,8%, mens glatning og perms med keratin steg med 2%. (Moderne stue)

Amerikansk salon- og spaindustri statistik efter antal placeringer

# 21. Selvom salget i L’Oreal var fladt for branchen, så de store distributørgrupper i salon- og spa -industrien i USA en vækst på mere end 5%. (Moderne stue)

# 22. Great Clips havde en vækststigning på 9,4% i 2016, mens Sport Clips havde en vækstrate på 15%. Dette skyldes dens dobbelte marketingfordel: at være en billig kæde og være en familiekæde. (Moderne stue)

Salon- og spaindustriens tendenser og analyse

Overskuddet stiger for salon- og spa -industrien rundt om i verden. I 2018 var branchen midt i et 10-årigt vækstmønster, der viste nogle tegn på modning. Selvom der er flere steder og jobmuligheder til rådighed, er vækstniveauet begyndt at falde i sammenligninger fra år til år.

Der er nogle fordele, der kan fortsætte med at holde salon- og spa -industrien i en vækstfase. Omkostningerne ved at starte en salon er minimale, selv i USA, hvor nogle steder kan tilbyde en lejekontrakt for så lidt som $ 75 pr. Måned.

Omsætningsvæksten i branchen forventes at være i gennemsnit 3% frem til 2028. Ændringer i skattelovgivningen, forbrugsvaner og tilgængelige skønsmæssige udgifter kan skabe positiv eller negativ indflydelse på branchen i løbet af det næste årti, men de vil ikke blive påvirket af trussel om takster eller forbrugsvaner.

Salon- og spa -tjenester har en tendens til at være de sidste omkostninger, der skal fjernes fra budgettet, og den første udgift, der skal inddrives, når husholdningens økonomi stabiliserer sig. Det gør denne branche til en spændende mulighed for dem, der søger beskæftigelse eller investeringsmuligheder.