23 Powerloom Industry Statistik og tendenser

Indiens magtvævsindustri har næsten altid været en af ​​grundpillerne i den nationale økonomi. Det øger beskæftigelsen og forexindtjeningen bedre end nogen anden industri i dag. Når der indregnes indirekte beskæftigelsestal, understøtter denne industri næsten 7 millioner job hvert år. Anslået 60% af indisk stof produceres gennem den decentrale elektriske vævesektor, hvilket gør det til et levebrød for sin tekstilindustri.

Vigtig statistik fra Powerloom plastindustrien

# 1. Kraftvævsindustrien bidrager med omkring 70% af de ledige job inden for tekstilindustrien i Indien. (Brand Equity Foundation of India)

# 2. Industrien har mere end 2,4 millioner registrerede elektriske væve, der skaber mere end 28.000 kvadratmeter tekstiler hvert år. Industrien er generelt klynget omkring blandt andet Solapur, Malegaon, Erode, Salem og Madurai. (Brand Equity Foundation of India)

# 3. USA og EU tegner sig for mere end 67% af tekstilimporten, der genereres af kraftvævsindustrien. (Brand Equity Foundation of India)

# 4. Det indenlandske marked for beklædningsgenstande og tekstiler fra kraftvævsindustrien forventes at nå 141 milliarder dollar i 2022 i Indien. (Brand Equity Foundation of India)

# 5. Op til 90% af industrien består af små og mellemstore virksomheder, der beskæftiger i alt 7 millioner mennesker og mere end 30.000 forarbejdningsenheder. (Brand Equity Foundation of India)

# 6. I Indien forventes det indenlandske forbrug af plastbaserede produkter at nå 20 millioner tons inden 2022. (India Brand Equity Foundation)

# 7. Den samlede værdi af plasteksport til USA overstiger 650 millioner dollars årligt. Eksporten til Storbritannien, Tyskland og Tyrkiet overstiger 750 millioner dollars om året. Kina modtager også mere end 480 millioner dollars i plasteksport fra Indien årligt. (Brand Equity Foundation of India)

# 8. Den indiske plastindustri tilbyder en nuværende produktionskapacitet på 5,72 millioner tons, selvom disse tal er fra 2009. Gujurat -staten er branchens vigtigste centrum, med mere end 5.000 virksomheder placeret der.. (British Plastics Federation)

# 9. Underskuddet på elefterspørgslen for kraftvævsindustrien er i gennemsnit omkring 13% hvert år. Når det kombineres med mangel på arbejdskraft, kan det være svært for mange af branchens mindre virksomheder at nå maksimale produktionsniveauer. (British Plastics Federation)

# 10. Ca. 60% af stoffet produceret i Indien stammer fra kraftvævsindustrien. Yderligere 20% kommer fra håndvævsektoren og 15% kommer fra vævningssektoren. (Moderigtigt fiber)

Globale statistikker over den globale kraftvævs- og tekstilmaskinindustri

# 11. Maharashtra har det højeste antal strømvæve i konstant drift, med op til 8 lakhs ad gangen. (Moderigtigt fiber)

# 12. Tekstiler tegner sig for omkring 15% af Indiens samlede eksport hvert år. Det repræsenterer også 14% af landets industrielle produktion. I det gennemsnitlige år svarer det til cirka 4% af BNP. (Brand Equity Foundation of India)

# 13. Rå bomuldsproduktion til kraftvævsindustrien voksede fra 28 millioner baller i 2007 til 35,1 millioner baller i 2017. (India Brand Equity Foundation)

# 14. Når indirekte job er inkluderet i kraftvævsindustrien, får op til 45 millioner mennesker deres beskæftigelse understøttet på en eller anden måde. (Brand Equity Foundation of India)

#femten. Den nuværende tekstilindustri i Indien er værdiansat til 120 milliarder dollars og forventes at nå 230 milliarder dollars i 2022. (India Brand Equity Foundation)

#seksten. Den installerede spindelkapacitet i Indien bidrager med 24% af markedsandelen globalt. Med hensyn til det producerede bomuldsgarn repræsenterer industrien 25% af den nuværende verdenshandel. (Indian Textile Magazine)

# 17. Mange af de populære magtvævsgrupper i Indien bruger stadig simple væve, der anses for at være forældet teknologi. Med sin maksimale kapacitet i Indien kan en glat væve producere 80 meter stof om dagen. Automatiske væve kan producere seks gange mere stof med lavere vedligeholdelses- og afskrivningsomkostninger. (Tekstil værdikæde)

# 18. De fleste vævere aktivt involveret i kraftvævsindustrien startede gennem selvfinansiering. Det gør det svært for modernisering at finde sted inden for branchen, da der ikke er nok kapital til rådighed. (Tekstil værdikæde)

# 19. Med kræfterne i kraftvævsindustrien er Indien verdens største juteproducent. Det er også den næststørste producent af silke, den tredjestørste producent af bomuld og den femte største producent af syntetiske fibre. (Afdeling for små virksomheder)

# 20. Gennemsnitprisen for en automatisk kraftvæv i Indien er Rs 74.500. Ved nuværende handelsrenter er det mindre end $ 1.200. (Indien Mart)

# 21. Indien har den højeste vævskapacitet i verden og tegner sig for en markedsandel på 63%. (BizVibe)

# 22. Beklædningsfremstillingssektoren er den største bidragyder til det indiske tøj- og tekstilmarked. Når eksport alene betragtes, repræsenterer denne sektor mere end 40% af den samlede eksport.

# 23. Den tekniske tekstilindustri i Indien forventes at opnå en CAGR på 9,6% frem til 2023 med en samlet årlig værdi på $ 32 mia. For at understøtte denne vækst har regeringen etableret 75 uddannelsescentre for at hjælpe med at skabe og designe tøj til at kompensere for mangel på kvalificeret arbejdskraft. (BizVibe)

Powerloom plastindustri tendenser og analyse

For at forblive effektiv skal powerloom -plastindustrien arbejde på modernisering. Selv i 2001 var antallet af moderne væve i Thailand og Indonesien mere end det dobbelte af antallet, der findes i Indien. Når der tages højde for alle vævede væve globalt for alle industrier, ligger Indien på en 9. plads.

Arbejdsændringer vil også påvirke branchen som helhed. Og EU har nydt godt af lavere arbejdskraft med eksport, der er tilgængelig via kraftvævsindustrien. Når arbejdstagerne opnår bedre arbejdsvilkår, bedre lønninger og ekstra fordele, vil omkostningerne ved denne eksport stige. Hvis eksportmarkederne er uvillige eller ude af stand til at tilpasse sig disse ændringer, kan der være store fald inden for branchen.

Infrastrukturudfordringer er en anden bekymring. Dårlige veje, vandtilgængelighed, lageropbevaring og andre logistiske problemer skaber store konsekvenser for industrien i sin nuværende form.

Samlet set ser udsigterne for kraftvævsindustrien ganske positive ud. Nationale markedsandele stiger. Millioner af mennesker beholder deres job. Hvis industrien kan matche vækstraterne i den samlede plastindustri i Indien, så burde den have en lys fremtid foran sig.