23 fordele og ulemper ved annoncering på Instagram

Instagram er den sociale medieplatform, hvor billeder og ægthed er de vigtigste drivkræfter for interaktion. Folk ser fantastiske ting i verden hver dag og beslutter sig derefter for at sætte billederne af det, de ser på deres profil, så alle andre kan dele oplevelsen.

Du vil opdage, at Instagram er unik fra et reklameperspektiv, fordi driverne bag denne platform får andre til at interagere oftere end de ville på Facebook, Twitter og andre områder af sociale medier. Fast Company fandt ud af, at en person er 58 gange mere tilbøjelig til at kommentere, dele eller synes om et mærkes opslag på Instagram i forhold til Facebook. Sammenlignet med Twitter er de 120 gange mere tilbøjelige til at interagere med indhold.

Selvom reklame på sociale medier er en opsøgende indsats, som alle mærker og virksomheder bør overveje, er det ikke passende for alle at være på denne platform. Der er flere fordele og ulemper ved Instagram -annoncering, som du bør gennemgå, før du begynder at designe din første kampagne.

Liste over fordelene ved reklame på Instagram

1. Instagram giver dig mulighed for at være ultra specifik med din målretning.

Fordi Instagram tilhører Facebook -familien af ​​virksomheder (de betalte 1 milliard dollar for det i 2012), vil du have adgang til de samme demografiske målretningsmekanismer, når der annonceres på hver platform. Din virksomhed kan målrette mod mennesker baseret på deres adfærd, placering eller interesse. Nogle mennesker kan tilføjes, fordi de er på en aktuel kundeliste. Der er endda omkring et dusin forskellige kampagnemål, du kan følge på denne platform for at sikre, at du maksimerer hvert beløb, du bruger.

2. Instagram giver et unikt annonceformat.

I stedet for at levere et frygtet billede eller et indlæg, der ruller på nogens tidslinje, giver annoncering på Instagram dig mulighed for at maksimere omfanget af dit visuelle indhold. Du kan uploade videoer og fotos, der fungerer som et sponsoreret indlæg. Historier er en mulighed, når du vælger denne platform. Du kan endda gå efter karrusellen.

Hvis disse muligheder ikke virker rigtige for dine opsøgende behov, er influencer marketing på Instagram også en mulighed. Du kan betale specifikke regninger for at promovere dine produkter eller tjenester som en måde at udvide dit mærkes rækkevidde.

3. Instagram giver dig en et-klik-oplevelse.

Denne platform er en salgsmotor. På grund af den formatering, der sker på Instagram, kan du få potentielle kunder til at klikke én gang for at få adgang til din salgsside og starte betalingsprocessen. Det er en bekvemmelighed med et klik, der reducerer antallet af forhindringer, der står i vejen for typisk online salg. Oddsene er til din fordel på grund af dette design. Omkring 1 ud af 3 Instagram -brugere siger, at de har brugt denne sociale medieplatform til at købe noget, og 75% af dem foretager en form for handling efter eksponering for deres kampagne.

Folk på Instagram er også 70% mere tilbøjelige til at foretage et køb på grund af deres annoncekampagne i forhold til dem, der ikke bruger denne platform.

4. Instagram giver dig adgang til meningsfuld analyse.

Strukturen af ​​de oplysninger, der genereres af din annoncering, ligner den, du finder på Facebook. Dashboardet, som Instagram giver dig, kan du se alle dine kritiske datapunkter ét praktisk sted. Det giver indsigt i, hvordan du konverterer dine kundeemner til konverteringer, overvåger omkostninger pr. Resultat og ser, hvad konverteringsværdien af ​​din webstedshandling er i forhold til, hvor meget du har brugt. Denne proces gør det meget lettere at bestemme dit ROI for hver indsats, du gør.

5. Instagram adskiller kommercielle profiler fra personlige.

Denne fordel er en anden fordel ved din reklameindsats på Instagram takket være tilstedeværelsen af ​​Facebook. Platformen kan bestemme, hvilke konti der er personlige, og hvilke der er forretningskonti. Hvis du flytter dit brand til en virksomhedskonto, kan du tilføje flere forskellige funktioner, der tidligere ikke var tilgængelige, herunder en call-to-action-knap, muligheden for at promovere og få adgang til oplysninger om din konto.

Selvom dette virker som en mindre fordel, er det ikke ualmindeligt, at mærker forsøger at promovere sig selv via personlige sider eller ved hjælp af deres medarbejderes profiler. Du får adgang til meget mere værdi, hvis du sikrer, at din konto er forretning.

6. Instagram giver dig mulighed for at nå interesserede mennesker, du ikke kender endnu.

En af de største fordele ved at annoncere på Instagram er, at du kan målrette mod specifik demografi, som du allerede ved, er interesseret i det, du tilbyder. Mere end 200 millioner mennesker på denne platform til enhver tid kunne købe noget gennem applikationen, fordi det løser et af dets svage punkter. Din tilstedeværelse af sponsoreret indhold når dem på deres mobilenhed i realtid, sender dem en ultraspecifik besked med et værdiforslag og opfordrer dem derefter til at klikke.

På mange måder bliver processerne relateret til Instagram -annoncering en forlængelse af dit brand. Når du konstant er til stede på denne platform, vil dit engagement niveau være stærkt.

7. Instagram giver dig mulighed for at generere organisk trafik til dit websted.

En af de største forskelle mellem Facebook og Instagram er den måde, du opretter følgere til din konto. Din indsats på Instagram sker naturligt, fordi hver person naturligt interagerer med de forskellige former for medier, du deler. Folk ønsker at blive involveret i din virksomhed, fordi de blev tiltrukket af det, du gav dem til at se i første omgang. Du behøver ikke at følge de samme oprettelsesprocesser for sider som på Facebook.

Dette design ligner meget en græsrods politisk bevægelse. Når du har et par mennesker, der begynder at interagere med dit brand, så vil flere begynde at følge. Det er en måde, hvorpå dit budskab kan få yderligere eksponering uden at lægge pres på dit fællesskab. Så er der det faktum, at halvdelen af ​​alle Instagram -brugere alligevel følger mærker. Folk er interesserede i, hvad du har at sige, hvis du er villig til at sige det.

8. Instagram lader dig se, hvad din demografi foretrækker.

Når du først begynder at annoncere på Instagram, vil du opdage, at du måske ikke ved så meget som du tror om din specifikke demografi. Hvad er de billeder, der ville adskille dig fra et eventuelt salg? Er der specifikke ideer, som du synes er sjove, som andre grupper ville finde frastødende?

Når du starter denne rejse på Instagram, vil du opdage, at der altid er plads til at begynde at lære mere om dine fremtidige kunder. Denne proces giver dig mulighed for at forfine dit budskab for yderligere at tilskynde til interaktion med din virksomhed i fremtiden.

9. Instagram udnytter den visuelle karakter af menneskelig hukommelse.

Når du lytter til en radioannonce, er der en unik egenskab, der har tendens til at forekomme. Fortælleren vil gentage telefonnummeret flere gange i et forsøg på at hjælpe lytterne med at huske, hvordan de kontakter virksomheden. Virksomhedens websted vil modtage mange omtale. Hvis e -mail foretrækkes, modtager adressen flere omtale på stedet. Denne struktur er nødvendig, fordi folk husker bedre gennem visuelle medier i forhold til lydmedier.

Derfor er Instagram en så fordelagtig platform for så mange virksomheder. Folk husker 80% af det, de ser, men husker kun 10% af det, de hører. Det er ikke meget bedre at se en tekstbaseret kampagne, da tilbageholdelsesgraden kun er 20%. Når du kan sammensætte en annoncekampagne, der er visuelt tilpasset en persons præferencer, er der en stor chance for, at du får engagement.

10. Instagram giver dig mulighed for at kryds-promovere.

Når du først er begyndt at indsamle oplysninger om din Instagram -kampagne, kan du bruge den til at tilføre brændstof til din anden annoncering. Al den trafik, du sender fra Instagram, kan omdirigeres på andre sociale medieplatforme, hvis du ønsker det. Du kan endda vælge at promovere din anden brand-opsøgende indsats ved at kryds-promovere dine kanaler. Denne proces gør det let at oprette flere kontaktpunkter for forbrugeren, hvilket gør det lettere for dem at huske dig over tid.

11. Instagram giver dig mulighed for at holde styr på dit budget.

Når du annoncerer på Instagram, kan du altid sikre dig, at dit marketingbudget forbliver, hvor det skal være. Du kan angive grænser for, hvad du bruger hver dag, når din kampagne er aktiv. Selvom nogle industrier muligvis skal bruge flere hundrede dollars om dagen for at generere resultater på grund af en høj CPC -sats, kan mange små virksomheder, der tilbyder nicheprodukter, opleve fordelene ved at annoncere her for $ 10 om dagen eller mindre.

12. Instagram gør det let at finde sponsoreret indhold.

Når du sender indhold på Instagram, så dine følgere kan se, vil du sandsynligvis bruge en række hashtags til at oprette en beskrivelse af dit indlæg. Disse elementer gør det også let at finde indhold på bestemte områder. Tilføjelse af 10+ forskellige hashtags til dit indlæg vil gøre det lettere at udvide rækkevidden af ​​dine annoncepenge, fordi det øger chancerne for at blive fundet organisk.

Selv placeringstagging er mulig på denne platform, så du kan bruge Instagram som en del af en optimeringsindsats for at forbedre dit søgeengagement og placeringer. Når din annonce indeholder mindst ét ​​placeringstag, vil den i gennemsnit have næsten 80% mere engagement i forhold til indlæg, der ikke indeholder disse oplysninger.

13. Instagram tilfredsstiller trangen til øjeblikkelig tilfredsstillelse.

Når du udgiver en ny kampagne på Instagram (eller opdaterer din profil med et billede), vil langt de fleste interaktioner, du vil modtage fra dette indhold, ske inden for de første seks timer efter offentliggørelsen. Det betyder, at du med relativ sikkerhed kan vide, hvor godt din opsøgende indsats fungerer, når du vælger at annoncere på denne platform. Når en publikation klarer sig godt, kan den blive en kandidat til fremtidig sponsorering. Hvis ikke, ved du, hvad du skal undgå i fremtiden.

14. Instagram oplever en reduktion i omkostninger pr. Visning.

Selvom antallet af annoncører, der bruger Instagram, stiger hurtigt, med mere end 2 millioner mærker aktive til enhver tid, falder de gennemsnitlige omkostninger ved visninger på denne platform. Annoncører i 2015 var i gennemsnit en CPM på 6,73 dollar i 2015. I 2016 faldt denne sats til en CPM på 5,17 dollar. Første halvår af 2018 viste, at virksomheder oplevede en CPM på $ 4,91. Du har måske mere konkurrence på denne platform i dag end i tidligere år, men det er også billigere prissat.

15. Instagram Stories skaber en ny måde at interagere med forbrugere.

Selvom Instagram Stories ikke er en stor opsøgende indsats for mærker på denne platform, er det mere sandsynligt, at forbrugere, der interagerer med en af ​​dem, gengiver det til det sidste. Virksomheder, der bruger denne funktion, oplever en gennemførelsesgrad på 72%, hvilket er 8% højere end i 2017. Selvom indlæg, der ikke er Stories, genererer tre gange den gennemsnitlige rækkevidde i forhold til dem, der er, har folk, der deltager, mærket. indhold fylder hele din skærm. Endnu vigtigere er, at 68% af tilhængere, der forbruger historier hver måned, er Millennials, hvilket er en højere sats end andre platforme oplever.

Liste over ulemper ved reklame på Instagram

1. Instagram giver dig et begrænset publikum.

Selvom denne sociale medieplatform tilbyder en massiv månedlig brugerbase på mere end 800 millioner mennesker, er 67% af dem mellem 18 og 34 år. Hver femte Instagram -bruger er under 18 år. nogen over 35, så når du kun 13% af fællesskabet. Hvis din virksomhed ved, at den skal målrette mod et ældre publikum på grund af, hvad dit produkt eller din service tilbyder, kan det være udfordrende at finde måder at få denne indsats til at betale sig over tid.

2. Instagram er ikke den bedste platform for at nå mænd.

Fyre er på Instagram, men ikke på et niveau, du ville se på de fleste andre sociale medieplatforme. Cirka 32% af de aktive månedlige brugere på denne sociale medieplatform er mænd. Det betyder, at hvis dit produkt er målrettet mod dem, hvad det kan, og kvinder ikke er inkluderet i din opsøgende indsats, maksimerer denne platform muligvis ikke den rækkevidde, dit brand ville have andre steder.

3. Instagram tager tid at opdatere for at forblive relevant.

Selvom denne ulempe ved Instagram gælder for næsten alle annoncekampagner, er den meget relevant her på grund af de ægthedsdrivere, der findes. Hvis du genbruger dit indhold som en måde at generere indlæg på, begynder dit publikum at lægge mærke til det. Du bør konstant være på udkig efter at reagere på kommentarer, sende nyt indhold og indarbejde så mange visuals som muligt for at tilskynde til interaktion. Hvis din tid er begrænset, og du allerede er aktiv på andre platforme, er det måske ikke den rigtige beslutning at tilføje denne til din portefølje.

4. Instagram fokuserer ikke altid på e-handel.

Der er mange grunde til, at nogen kan finde sig i at bruge Instagram i dag. De vil måske dele billeder af deres liv med deres familie og venner. Nogle opretter en konto, fordi det er en måde at følge deres yndlingsberømtheder på. Du kan finde folk, der er interesserede i at købe (og nogle er klar til at købe!), Men det er nogle gange mere en undtagelse end reglen på denne platform. Du finder stadig ruller, der ruller lige igennem dit sponsorerede indhold, fordi de enten dræber tid eller leder efter et specifikt indlæg, som de vil besøge igen.

5. Annoncering på Instagram er ikke altid overkommelig.

Ifølge Nanigans Instagram Advertising Performance 2017 -rapport var den gennemsnitlige CPC (pris pr. Klik) for en Instagram -annoncekampagne $ 0,61. Omkostningerne varierer efter branche, hvor nogle har betydeligt højere gebyrer end andre. Hvis din virksomhed er inden for teknologi- eller telekommunikationsindustrien, var din gennemsnitlige CPC $ 6,55, hvilket var endnu højere end de 6,44 $, som medie- og underholdningsindustrien oplevede på platformen.

Du skal bruge penge for at opnå dette, når du opererer på denne platform, så mærker, der har et begrænset budget, kan opleve, at det, de har råd til at promovere, ikke vil generere et publikum meget hurtigt.

6. Instagram kræver, at du arbejder via en mobil platform.

Hvis du vil være aktiv på Instagram, skal du bruge din virksomhed til at blive mobil. Du kan få adgang til platformen i begrænset omfang via din webbrowser, men du skal uploade billeder fra en smartphone eller tablet for at få de bedst mulige resultater. Når du har billedet på platformen til at begynde at annoncere, så er det let at dele det med dine andre kampagner. For virksomheder, der ikke har et mobilvenligt miljø, er denne mulighed for sociale medier muligvis ikke det rigtige valg med denne vejspærring.

7. Instagram tilbyder ikke meget plads til yderligere indhold.

Annoncering på Instagram er afhængig af den visuelle komponent i dine uploads for at gøre det til en succesrig oplevelse. Du kan tilføje tekst og andre elementer til billedet, der hjælper dig med at formidle et øjeblikkeligt budskab til seeren, som kan resultere i et klik. Hvis du vil tilføje mere indhold til dit billede som en del af beskrivelsen, vil du opdage, at der ikke er meget plads til rådighed for det, især da billedet er det, der optager et stort flertal af pladsen i appen, når seerne se dit sponsorerede indhold.

8. Instagram tillader ikke klikbare links.

Selvom du kan bruge din Instagram -annoncekampagne til at søge efter salgsklik, likes eller kommentarer, er det ikke muligt at tilføje et specifikt klikbart link til dit indlæg som en måde at sende folk til en bestemt landingsside.. Du har et par muligheder, der giver dig mulighed for at føje dette element til din profil, men ikke nødvendigvis til dine indlæg. Denne begrænsning kan være en kamp for nogle virksomheder, der er afhængige af en informativ landingsside for at lukke aftalen om et salg. Du kan tilføje den specifikke URL i din billedbeskrivelse, hvis du vil, så dine følgere kan indsætte den i deres browser til et besøg, men denne vejspærring kan komme i vejen for en vellykket oplevelse.

Fordele og ulemper ved reklame på Instagram tyder på, at denne platform kan være meget fordelagtig, hvis dine produkter eller tjenester er rettet mod mennesker mellem 18 og 34 år. Du kan engagere dem med visuelt indhold, som de vil huske med en meningsfuld mulighed for dem at klikke, hvis de kan lide det, de ser. Selvom enhver marketingindsats indebærer et vist risikoniveau, kan du opleve, at hvis din målgruppe falder uden for de hovedgrupper, der bruger denne platform, kan denne mulighed muligvis ikke opfylde deres behov lige så effektivt som andre former for reklame.