23 Beklædningsindustri Statistik og tendenser

# 1. Global beklædningsfremstilling er en industri, der i øjeblikket genererer $ 658 milliarder i omsætning. Siden 2013 har industrien vokset med en gennemsnitlig årlig hastighed på 4,6%. (IBIS World)

# 2. Der er i øjeblikket omkring 305.000 virksomheder aktive i beklædningsindustrien globalt. De er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 10,7 millioner mennesker. (IBIS World)

# 3. Værdien af ​​tøj og fodtøj til detailmarkedet i butikken er $ 292 milliarder i USA. Den samlede omsætning tjent i 2017 oversteg $ 328 mia. (Statista)

# 4. Detailbutikker i USA overstiger regelmæssigt $ 15 mia. I den samlede omsætning hver måned. I december 2017 oplevede detailhandlerne et salg i butikken på $ 23,3 mia. (Statista)

# 5. I USA er omkring 116.000 mennesker i øjeblikket ansat i beklædningsindustrien. Omkring 40% af jobmulighederne i USA er til symaskineoperatører. (Bureau of Labor Statistics)

# 6. Gennemsnitlig indtjening for beklædningsindustrien i USA er $ 22,04 pr. Time fra juni 2018 med en gennemsnitlig arbejdsforpligtelse på 37,3 timer. Når du undersøger produktionsmedarbejdere som en gruppe, er deres gennemsnitlige løn i USA $ 15,54 pr. Time. (Bureau of Labor Statistics)

# 7. Symaskineoperatører er branchens laveste lønmodtagere og tjener en median timeløn på $ 11,14. (Bureau of Labor Statistics)

# 8. Når tekstiler, tøj og fodtøj kombineres, er de ansvarlige for beskæftigelse af op til 75 millioner mennesker i verden i dag. I 2000 var der kun 20 millioner jobmuligheder inden for denne sektor. (Den Internationale Arbejdsorganisation)

# 9. Ca. 75% af de arbejdere, der er direkte ansvarlige for beklædningsgenstandsproduktionen, er kvinder. (Kvinder der arbejder rundt om i verden)

# 10. Klip og sy beklædningsgenstande til kvinder, piger og babyer giver den amerikanske beklædningsindustri den højeste værdi på 5 milliarder dollars i 2012. Dette segment blev efterfulgt af fodtøj (2,2 milliarder dollar), garvning og efterbehandling af læder og læder (1,5 milliarder dollars), mænds skæring og syning af beklædning (1,4 milliarder dollars) og strømpefabrikker (1,3 milliarder dollar). (US Department of Commerce)

# 11. I den kombinerede kategori af beklædning, læder og relaterede produkter udgjorde forsendelser fra USA $ 17,9 mia. Beklædningsfremstilling var ansvarlig for mere end 70% af denne total. (US Department of Commerce)

# 12. 87% af indholdet af tøj, der er fremstillet i USA, stammer fra lokale leverandører. Omkring 93% af det tøj, amerikanske borgere bærer, kommer imidlertid fra import. (US Department of Commerce)

# 13. I 2012 bidrog værditilvæksten med 49% af industriens samlede værdi. (US Department of Commerce)

# 14. Californien er den største arbejdsgiver inden for branchen i USA, med mere end 21.000 arbejdstagere, der regelmæssigt er ansat. New York er det næststørste beskæftigelsesområde efterfulgt af North Carolina og Texas. (US Department of Commerce)

#femten. Beklædningsfremstilling tegner sig kun for 1% af fremstillingsbaserede jobmuligheder, der findes i USA. (US Department of Commerce)

#seksten. Siden 1990 er beskæftigelsen i beklædningsgenstande, læder og relaterede produkter kombineret fremstillingsindustri faldet med 84%. Det repræsenterer mere end 900.000 tabte arbejdspladser. Kun 2 stater oplevede vækst i denne periode: Idaho tilføjede 144 nettojobs og Montana tilføjede 53 nettojobs. (US Department of Commerce)

# 17. USA importerede tøj, læder og relaterede produkter i 117,4 milliarder dollars i 2012, mens det kun eksporterede 6,1 milliarder dollars. (US Department of Commerce)

# 18. 48% af den samlede import modtaget af den amerikanske beklædningsindustri stammer fra Kina. De efterfølges af Vietnam, Mexico og Indonesien med henholdsvis 8%, 5% og 5%. Produkter fremstillet i Asien repræsenterer 78% af den samlede amerikanske import inden for industrien. (US Department of Commerce)

# 19. Den gennemsnitlige person i USA køber 64 varer om året. Det er i gennemsnit $ 907 pr. Person. (BizVibe)

# 20. Tøjmarkedet i USA giver omkring 28% af den samlede værdi af den globale industri. (BizVibe)

# 21. Nike er det største tøjmærke i USA, der står for omkring 4% af det samlede salg. I 2015 opnåede virksomheden mere end $ 30 milliarder i omsætning. (BizVibe)

# 22. 70% af tekstiler fremstillet i USA styres af frihandelsaftalepartnere, med en samlet eksportværdi på 27,8 milliarder dollar i 2015 (National Council of Textile Organisations).

# 23. 29 lande importerede tekstilprodukter til en værdi af $ 100 millioner eller mere fra USA i 2015. (BizVibe)

Tøj og analyse af beklædningsgenstandsindustrien

Tendensen i tøj har været at bære en vare flere gange, smide den væk og derefter købe noget for at erstatte den. Tidligere kunne tøjet holde i ret lang tid på grund af deres overordnede kvalitet. Det er ikke nødvendigvis sandt i dag. Omkostningerne for forbrugeren af ​​tøj er imidlertid også meget mere konkurrencedygtige på grund af den måde, det kan produceres på.

En del af grunden til vores nye forbrugertendenser inden for tøjshopping er, at 40% af de stoffibre, der bruges i tøj, er polyester. Det betyder, at du hovedsageligt bruger en plastikgenstand. Dette har gjort det muligt for tekstiler at blive lettere, tyndere og mere behagelige. Det har også reduceret tøjets overordnede kvalitet.

Nogle detailbutikker indbringer nye designs hver 14. dag for at understøtte denne springvane. Mærker som Forever 21 eller H&M kan hver dag se nye styles i deres butikker.

Beklædningsfremstilling vil fortsat være en dominerende industri set fra et globalt perspektiv. Du vil se dit højeste indflydelsesniveau i regioner, hvor lønomkostningerne er som lavest. Det holder priserne lave for forbrugere rundt om i verden, hvoraf USA er den største bidragsyder. Da arbejdere kæmper for højere lønninger på mange markeder, kan optøjerne drive tøjpriserne op.

Det kan ændre forbrugernes præferencer fra at bære noget kort og derefter smide det væk. Økonomiske forhold kan også ændre præferencer. Imidlertid er industrien klar til at fortsætte med at vokse med en gennemsnitlig hastighed på 4% indtil 2028.