23 Alberta Horse Industry Statistik, tendenser og analyse

I 1982 blev Alberta Horse Industry Association (HIAA) oprettet for at fungere som et organiseret organ for lokale opdrættere og ejere. Før 1982 blev mange af aktiviteterne organiseret af University of Calgary. Beliggende i Red Deer blev foreningen stor nok i 1991 til at blive inkorporeret som en non-profit organisation.

Siden 2003 har HIAA været direkte involveret i udviklingen og væksten af ​​hestebranchen i Alberta. Der modtages årligt tilskud til at hjælpe lokale opdrættere og ejere med at styre deres besætninger mere effektivt. Arrangementer afholdes hvert år for at promovere branchen, yde atletisk støtte og give netværksmuligheder.

Selvom besætningsbestande er steget globalt i hestebranchen, har Alberta oplevet en anden tendens. Der har været et lille fald i den generelle befolkning i løbet af det sidste årti. Provinsen er lige begyndt at komme sig efter en økonomisk nedtur, og da de fleste hesteejere er privatejede, har de solgt deres heste, fordi de ikke havde råd til dem.

Vigtig statistik fra Alberta’s Horse Industry

# 1. I 2010 var der anslået 963.500 heste i Canada, der levede på 145.000 forskellige ejendomme. 33% af besætningen var i Alberta. (Canada ridning)

# 2. Det samlede antal heste i Canada har været langsomt faldende over tid. I 2005 var der 1.092 millioner heste i landet, hvilket repræsenterer et fald på 11,8%. Kun én provins, New Brunswick, rapporterede en højere estimeret besætningsstørrelse. (Hestedagbøger)

# 3. 59% af de mennesker, der er involveret i hestebranchen, er over 18 år. Siden 1998 har denne andel forskudt sig mere mod voksne end mod børn. (Hestedagbøger)

# 4. De fleste heste inden for Albertas hesteindustri er mellem 6 og 8 år, hvilket repræsenterer 59,9% af den samlede besætning. (Alberta Horse Industry Association)

# 5. Omkring 28% af besætningen i Alberta rapporteres at være over 21 år gammel. (Alberta Horse Industry Association)

# 6. Den mest almindelige hesterace i Alberta er Quarter Horse, hvor over 55% af ejerne har mindst et racemedlem. De efterfølges af arabere (22%), fuldblod (20,5%) og malerier (16,8). (Alberta Horse Industry Association)

# 7. Cirka 1 ud af 5 heste i Alberta er en slags krydsning. Cirka 25% af de krydsede heste involverer en kvart hest. Yderligere 25% involverer et kryds med en araber. (Alberta Horse Industry Association)

# 8. I en undersøgelse af Alberta -hesteejere bemærkede 68%, at deres heste primært bruges til fritidsridning. Avl (42%) og gå på stier (40,9%) var også de vigtigste svar på et spørgsmål, der tillod valg af mere end et svar. (Alberta Horse Industry Association)

# 9. Mere end 64% af Alberta -hestesektorens ejere siger, at ingen uden for deres hjem har redet eller ledet deres heste i det forløbne år. Af dem, der havde outsidere, der arbejdede med deres heste, var 11,2% af dem virksomhedsejere. (Alberta Horse Industry Association)

# 10. 72% af de heste, der findes i Alberta -hestebranchen, deltager i en eller anden form for regelmæssig konkurrence. 1 ud af 4 heste, der deltager i konkurrencen, ejes af et driftsselskab. (Alberta Horse Industry Association)

# 11. Den mest almindelige konkurrencearena for heste i Alberta er springning og dressur. Dette efterfølges af løb, shows og gymkhana. Cirka 40% af hesteejere betaler $ 1.000 eller mindre i årlige konkurrenceudgifter med deres heste. (Alberta Horse Industry Association)

# 12. 0,8% af hesteejere i Alberta bruger mere end $ 100.000 årligt på konkurrencer med deres heste. I en undersøgelse af husejere hævdede man, at de i gennemsnit havde mere end $ 400.000 i årlige konkurrenceomkostninger. (Alberta Horse Industry Association)

# 13. 47% af hesteejere i Alberta har mellem 11 og 80 hektar græsgange eller græsgange til deres heste. Yderligere 17,5% af husejerne rapporterede at have op til 160 hektar plads at bruge. 16% af ejerne oplyste, at de havde heste på 10 hektar eller mindre jord. (Alberta Horse Industry Association)

# 14. Kun 18% af hesteejere i Alberta er involveret i direkte beskæftigelsesstøtte til hesterelaterede aktiviteter. Jobs omfatter avl, PMU -operationer, racing, træning, ladenarbejde og kødproduktion. (Alberta Horse Industry Association)

#femten. For hestejere, der ansætter medarbejdere, er det gennemsnitlige antal ansatte på en facilitet kun 7. 38% af de ansatte, der er ansat i Albertas hestebranche, er klassificeret som “tilfældige”. (Alberta Horse Industry Association)

#seksten. 40% af hesteejerne i Alberta rapporterer, at de opdrætter deres egne heste. Ejere er afhængige af familie og venner for at købe heste oftere end ved auktioner, krav eller private kontrakter. (Alberta Horse Industry Association)

# 17. Cirka 11% af hesteejerne i Alberta indrømmer ikke at have brugt veterinærtjenester i de sidste 12 måneder. (Alberta Horse Industry Association)

# 18. For dem, der regelmæssigt bruger veterinærydelser, siger 60% af ejerne, at deres mest almindelige behov er rutinemæssig lægehjælp. Skadebehandlinger (35%) og graviditetstest (31%) er også almindelige tjenester. (Alberta Horse Industry Association)

# 19. Det mest udfordrende sundhedsproblem, Alberta -hestens industri står over for, er West Nile -virus. Andre bekymringer omfatter hest hoste, infektiøs anæmi og sumpfeber. (Alberta Horse Industry Association)

# 20. Over 78% af hesteejerne i Alberta rapporterer, at de skal tilføje kosttilskud til deres foder på grund af mangel, dårlige vejrforhold og dårlig foderkvalitet. (Alberta Horse Industry Association)

# 21. Omkring 11% af hesteejere rapporterer, at de bruger præstationsfremmere med deres dyr. (Alberta Horse Industry Association)

# 22. 96% af ejerne rapporterer, at de bruger mineraler, vitaminer og proteiner til at supplere deres kost. (Alberta Horse Industry Association)

# 23. Omkring 1 ud af 3 hesteejere i Alberta rapporterer at have andet kvæg. Kvæg er den mest populære ledsager, men får, svin, bison og kyllinger var også ret almindelige. (Alberta Horse Industry Association)

Alberta Horse Industry Trends and Analysis

Miljømæssige forhold kan have umiddelbare og dramatiske virkninger på hestebranchen i Alberta. Tørre forhold skaber et nedadgående pres på lagre, som industrien kan opleve, mens opadgående tryk på foder og kosttilskud også er til stede på samme tid.

Når en økonomisk recession rammer samtidig med vanskelige miljøforhold, beslutter ejerne at aflive deres besætninger. Det skaber en enorm prisforskel for industrien. De bedste værdier er for velopdragen og velopdragen heste.

Industrien i Alberta ændrer sig. Lektioner og uddannelse genererer ikke den samme indkomst som før. Deltagelse i særlige begivenheder, såsom reining eller rodeo, er næsten obligatorisk for at generere indkomst.

Over tid kan Alberta -hestebranchen igen opleve et højt vækstniveau. I mellemtiden er målet at stabilisere de tab, der er sket på det seneste.