22 Statistik, tendenser og analyse af repoindustrien

Repoindustrien er involveret i genopretningsforretningen. Når forbrugerne misligholder et lån, f.eks. Et billån, kan der udløses pant i den pågældende vare. Forbrugeren kan blive pålagt at levere produktet på grund af afgiften.

Repo -industrien kan også hjælpe husejere med at genvinde genstande, som de måske har lejet eller lejet til andre. Hvis en vare blev lånt, med eller uden tilladelse eller kompensation, er det også muligt at få varen tilbage.

I svære økonomiske tider har repoindustrien en tendens til at vokse. I stærkere økonomier vokser repoindustrien også. Kriminalitet og misligholdelser er en almindelig livsstil for forbrugerne, især i USA.

Interessant repo industri statistik

# 1. Mange af de virksomheder, der er involveret i genopretningsindustrien i USA, er uafhængige entreprenører eller enkeltmandsvirksomheder. Der er mere end 11.000 aktive virksomheder i branchen i øjeblikket, men knap 17.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

# 2. For den 5-årige periode, der sluttede i 2017, oplevede repo-industrien en årlig vækstrate på 3,6%. Det resulterer i en samlet markedsværdi på omkring 1 milliard dollar hvert år. (IBIS World)

Repo Industri Statistik

# 3. Siden 2012 har inddrivelserne inden for bilindustrien været støt stigende. Cirka 1,8 millioner enheder blev genoprettet i 2017, hvilket gør det til det bedste år for industrien siden 2009, hvor 1,9 millioner enheder blev genoprettet. (Automatisk remarketing)

# 4. Siden 2012 har autosegmentet i den amerikanske repoindustri genoprettet et lavpunkt på 1,3 millioner enheder om året. (Automatisk remarketing)

# 5. Bilsalg i USA tegner sig for 20% af detailsalget, der sker. I 2016 havde amerikanerne samlet $ 1,2 billioner i udestående lån til gæld til autolån. Det var en stigning på 9% i 2015 og 13% over gælden i 2005, lige før den økonomiske krise. (Kvartsmedier)

# 6. På trods af kraftige stigninger i bilgæld steg antallet af køretøjer på amerikanske veje kun med 1,5% i de sidste 12 måneder. Det samlede antal aktive biler er kun steget 9% siden 2005. (Kvartsmedier)

# 7. Det gennemsnitlige beløb, der blev finansieret for et nyt køretøj i USA, i 2016, var lidt over $ 28.000. Det har nået de højeste rater siden slutningen af ​​2009, lige efter afslutningen på den økonomiske krise, hvor det gennemsnitlige finansierede beløb var lidt over $ 29.000. (Kvartsmedier)

# 8. Siden 2008 er antallet af realkreditlån i USA faldet med næsten 20%. Samtidig er antallet af autolån i USA steget med mere end 20%. (Kvartsmedier)

# 9. Mængden af ​​subprime -autolån i USA tegner sig for næsten 25% af alle autolån med en samlet værdi på næsten 300 milliarder dollars. Der er mere subprime -gæld i bilindustrien i dag end i 2007, hvor den økonomiske krise begyndte. (Kvartsmedier)

# 10. Mellem 2003 og 2009 omfattede antallet af hændelser, der offentligt blev rapporteret gennem genopretning af selvhjælp, seks dødsfald, mere end et dusin kvæstelser og anholdelser og tre hændelser, hvor børn blev bugseret med en bil. (NCLC)

# 11. Der er en daglig omsætning på 2,2 billioner dollars på det repræsentative marked. Amerikanske værdipapirer repræsenterer 48,5% af den samlede værdi i den daglige omsætningshastighed. (SIFMA)

# 12. Over 107 millioner amerikanere har mindst ét ​​aktivt billån lige nu. Omkring 6 millioner amerikanere med et aktivt lån er 90 dage eller mere bagud på deres bilbetalinger. Det sætter dem i fare for en mulig genopretning. (CNN)

# 13. Mange af de tilbageholdelser, der forekommer i subprime -lånebranchen, har renter, der kan overstige 20%. Når først en genopretning sker, påvirker det mere end din evne til at få en anden bil. Det kan også påvirke din kvalifikation til billige boliger. (CNN)

# 14. National Auto Auction Association -medlemssalget nærmede sig 10 millioner i 2016 til den amerikanske remarketingindustri (Manheim)

#femten. Andelen af ​​autolånets oprindelse repræsenteret af personer med en kreditrisikoscore under 620 var over 30% ved slutningen af ​​den sidste lånecyklus. Nu er det 23%. (Manheim)

#seksten. Antallet af autolån, der er klassificeret som alvorligt kriminelle, mere end 90 dage, er steget med 28% siden tredje kvartal 2016. (Manheim)

# 17. Andelen af ​​brugte billån, der har tilbagebetalingsvilkår på 61 måneder eller mere, er næsten 60% af alle lån, der udstedes i dag. (Manheim)

# 18. Siden 2011 er værdien af ​​autolån, der er udestående, steget med 55%. Samtidig er den faktiske stigning i antallet af udstedte autolån kun steget med 30% i samme tidsperiode. (Manheim)

# 19. 18% af alle brugte billån har en løbetid på 73 til 84 måneder, op fra 12% i 2013. (Manheim)

# 20. De 10 bedste långivere kontrollerer omkring 30% af al autofinansiering i USA. (Manheim)

# 21. Mississippi har den højeste 30-dages kriminalitet på 3,33%. South Dakota og Oregon har de laveste 30-dages kriminalitet, kun 1%. (Super penge)

# 22. Autolån refinansieringsselskaber kan tilbyde refinansiering med minimum 6 betalinger til tiden. Typisk er en lånesaldo på mindst $ 10.000 også påkrævet. (Super penge)

Repo -branchens tendenser og prognoser

I USA er repoindustrien underlagt love, der kræver, at der ikke sker brud på den offentlige orden under ejendomsbesiddelse. Hvis freden forstyrres, vil tilbagebetalingen vendes, og de involverede vil blive holdt ansvarlige for skader, som kan omfatte panteretten.

Alle 50 stater tillader, at en version af en inddrivelse finder sted, hvis en debitor er i standard, og der ikke er brud på den offentlige orden. Det faktum, at der kommer en genoprettelsesordre, garanterer ikke, at der vil blive produceret et depot. I topåret 2009, hvor 1,9 autolager blev behandlet med succes, blev der lagt 3,1 millioner ordrer.

Efterhånden som gælden fortsat stiger, vil mulighederne for inddrivelsestjenester blive påkrævet. Det skaber en vanskelig position for forbrugerne, da de kan være ansvarlige for gældsbalancen, selv efter inddrivelsen sker. Af den grund er det vigtigt at være i diskussioner med en lienholder med det samme, hvis der skal betales.

Ellers kan lagermændene ringe.