22 Statistik og tendenser i biodieselindustrien

Biodiesel er en erstatning for almindeligt dieselbrændstof. Det kan fremstilles ved hjælp af vegetabilske olier eller animalsk fedt, der består af langkædede alkylestere. I USA indeholder blandingen af ​​biodiesel -råvarer generelt også genbrugsolie.

Selvom nogle motorer er designet til at køre helt på biodiesel, præsenteres den generelt for markedet som en del af en blandet brændstofpakke. De fleste dieselstationer tilbyder en blanding af mindst 5% biodiesel. Nogle steder kan blandingsniveauer gå op til 20%.

Du kan se, hvilken blanding der bruges af betegnelsen på brændstofpumpen. Hvis dieselen kaldes B5 -brændstof, har den en 5% biodiesel -blanding. Hvis det er B20 -brændstof, har du en 20% biodieselblanding. De fleste brændstofblandinger vil være inden for dette område.

Moderne biodieselbrændstoffer opfylder strenge standarder for motorydelse, sikkerhed og brændstofkvalitet. Moderne motorer kan bruge biodiesel uden en ændring eller annullering af garantien. Med sine mange fordele er det let at se, hvorfor branchestatistik, tendenser og analyser er så vigtige i dag.

Interessant statistik fra biodieselindustrien

# 1. USA producerer omkring 148 millioner gallon biodiesel om måneden. Størstedelen af ​​produktionen produceres i de mellemvestlige stater, hvor to tredjedele af amerikansk produktion finder sted. (US Energy Information Administration)

# 2. Der er i øjeblikket 200 biodieselanlæg placeret i USA. Den samlede produktion fra disse anlæg er cirka 2,4 milliarder dollar brændstof om året. (US Energy Information Administration / National Biodiesel Board)

Global biodieselindustri statistik over hele verden efter produktion

# 3. For at producere så meget brændstof bruger den amerikanske biodieselindustri 1,14 milliarder pund råstof. Soja er det mest anvendte råmateriale og repræsenterer 591 millioner pund af det samlede lager af biodiesel. (US Energy Information Administration)

# 4. Kun fire stater har 9 eller flere biodieselproducenter i USA. De er Iowa, Missouri, Texas og Californien. Illinois har 5-8 aktive producenter ad gangen. (US Energy Information Administration)

# 5. Det nuværende marked for motorvejsdiesel i USA kan nå 40 milliarder liter brændstof om året. (National Biodiesel Board)

# 6. I begyndelsen af ​​2000’erne, da biodiesel først blev introduceret, kunne industrien kun producere omkring 25 millioner gallons brændstof om året, eller omkring 1% af det samlede dieselbehov. (National Biodiesel Board)

# 7. Der skønnes at blive skabt 64.000 arbejdspladser gennem biodieselindustrien i USA. (National Biodiesel Board)

# 8. Brug af biodiesel reducerer drivhusgasemissionerne fra det amerikanske transportnet med mindst 57%. Når man sammenligner biodiesel med petroleumsdiesel, stiger besparelsen til 86%. (National Biodiesel Board)

# 9. Den globale biobrændstofproduktion steg 2,6% i 2016. Det var hurtigere end den observerede vækst i 2015 på kun 0,4%, men under årtiets vækstmønster på 14,1% i 2016. Årlig vækst. USA er verdens største producent af biobrændstoffer. (BP Global)

# 10. I 2016 reducerede biobrændstofproduktionen brugen af ​​råolie med 82 milliarder tons i 2016. (Statista)

Statistik for USAs biodieselindustri efter produktion

# 11. Biodieselindustrien i USA brugte mere end 6 milliarder pund sojabønneolie i 2016, en stigning på 24% i forhold til det foregående års råmaterialetal. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 12. I USA bruger biodieselindustrien cirka 28% af det samlede antal sojabønner, der årligt produceres på landbrugsjord. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 13. Biodieselindustrien bruger en højere procentdel af majsprodukter dyrket i USA mere end nogen anden afgrøde. Selvom industrien kun brugte 1,6 milliarder tons, tegnede det sig for 41% af det samlede marked for majsvækst i 2016. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 14. Flere forskellige fedtstoffer bruges også til at lave biodiesel. Gult fedt er det mest populære, med 1,38 milliarder pund brugt i 2016. Brug af hvidt fedt var 578 millioner pund. Fjerkræ talg og fedt blev også brugt, henholdsvis 332 millioner pund og 220 millioner pund. (Agricultural Marketing Resource Center)

#femten. Siden 2015 er niveauerne af hvidt fedt og talg faldet med 10%, mens fjerkræfedt og gult fedt er steget med cirka 10%. (Agricultural Marketing Resource Center)

#seksten. I 2012 producerede USA omkring 940.000 tønder biobrændstoffer om dagen. Det var mere end det dobbelte af det næste land, Brasilien, der producerede 449.000 tønder biobrændstoffer om dagen det år. Sammen udgør Brasilien og USA årligt mere end 70% af verdens biobrændstoffer. (World Economic Forum)

# 17. Tyskland, Kina, Argentina og Frankrig producerer mere end 50.000 tønder biobrændstoffer om året, hvilket placerer dem alle blandt de 10 bedste producenter i verden i dag. (World Economic Forum)

# 18. Biodiesel er et af de vigtigste alternative brændstoffer i verden i dag. Tyskland er en af ​​verdens førende forbrugere af dette brændstof. Det har en markedsandel på 3% af det tyske dieselmarked. (Vores energi)

# 19. Biodiesel er det eneste alternative brændstof i USA, der har bestået de testkrav, der er en del af Clean Air Act fra 1990. (Our Energy)

# 20. Energiindholdet i biodiesel er cirka 90% af hvad petroleumsdiesel kan producere. (Biofuel.org.uk)

Amerikansk biodieselproduktionsstatistik efter stat

# 21. Biodiesels drivhusgasomkostninger er vurderet til 86. Kul er til sammenligning vurderet til 112. Standardbenzin uden en biobrændstofblanding er vurderet 85. Biobrændstoffer fremstillet af rørsukker Sukker kan være så høj som 107. Biobrændstoffer fra hvede kan være så høje som 89, mens majsens vurderinger kan være så høje som 103. (Biofuel.org.uk)

# 22. Biodiesel har 3,2 enheder backup -energi, hvilket gør det til en af ​​de højeste energibalancer for transportbrændstoffer, der bruges i verden i dag. (Grøn vedvarende energi)

Biodieselindustriens tendenser og analyse

Biodieselindustrien har kæmpet for at se de imponerende vækstniveauer i begyndelsen af ​​2010’erne, men branchens fremtid er ikke i tvivl. Verden bevæger sig mod brændstoffer, der tilbyder en mere bæredygtig tilgang. På grund af de strenge kvalitetsstandarder, der kræves af biodieselindustrien, er overgangen til dette brændstof lettere, sikrere og billigere end at konvertere andre biobrændstoffer til brug.

Efterspørgslen efter biobrændstoffer kan have toppet mellem 2015-2017, men transportnetværker er igen blevet mere aktive. Skibsindustrien lægger flere kilometer på vejene. Det er kun et spørgsmål om tid, før der forventes en endnu større efterspørgsel efter biodiesel.

Hvad der vil hjælpe industrien, især i USA, er fornyelsen af ​​skattefradraget for biodieselblendere. Forpligtelser til vedvarende volumen skal også implementeres gennem standarden for vedvarende brændstoffer. Men selvom de ikke er det, forventes industrien selv at forblive stærk på ubestemt tid.