22 Statistik og tendenser for surfbranchen

Surfbranchen er en seriøs forretning. Selvom nogle surfrelaterede mærker har oplevet store tab af aktiekurser i løbet af de sidste 10 år (Billabong har mistet 97% af sin værdi), siger flere mennesker end nogensinde, at de er en del af surfbranchen. I øjeblikket udgør kvinder 36% af den surfende befolkning. Surfsafari til vanskelige strandsteder er blevet en trendy feriemulighed.

Det, vi kan se, er en industri, der ikke er i problemer, men som udvikler sig til at ændre sig med tiden. I stedet for at være centraliseret omkring en håndfuld bestemte mærker, tager folk en personlig tilgang til den sport, de elsker.

Vigtig statistik fra surfbranchen

# 1. I USA surfer omkring 1,73 millioner mennesker mindst en gang om året. De slutter sig til en samlet befolkning af surfere anslået til omkring 23 millioner mennesker. (Statistisk hjerne)

# 2. Den gennemsnitlige årlige omsætning genereret af den globale surfbranche er cirka $ 7,3 milliarder hvert år. (Statistisk hjerne)

Surfbranchestatistik Antal personer, der surfer

# 3. Salg af hårde varer er det største segment i surfbranchen. Surfbrætter og tilbehør repræsenterer mere end 3,1 milliarder dollars i årligt salg. Fodtøj er det største specifikke produktsegment i branchen og tegner sig for 1,6 mia. Dollars i salg hvert år alene. (Statistisk hjerne)

# 4. Et af de hurtigst voksende segmenter i surfbranchen er paddleboards. I det forløbne år tegnede det sig for 18,5 millioner dollars i salg, men det er steget støt siden 2005. (Statistic Brain)

# 5. Det globale marked for surfbranchen forventes at nå et samlet salg på 9,5 milliarder dollar inden 2022. Australien forventes at føre denne stigning med en forventet CAGR på 5,5%. (Global brancheanalyse)

# 6. USA har den største andel af surfbranchen fra et globalt perspektiv og tegner sig for 49% af det samlede salg i det gennemsnitlige år. (Global brancheanalyse)

# 7. Gennem 2022 forventes surfhold at have en CAGR større end 5% frem til 2022. (Global brancheanalyse)

# 8. Den samlede popularitet af surfing kan falde, selvom branchens værdi stiger. Google rapporterer et fald på 64% i browsersøgninger mellem 2004 og 2014. (Medium)

# 9. I løbet af det sidste årti er antallet af mennesker, der rapporterer, at de skal surfe mindst en gang om året, steget med næsten 50%. Mere end 1 million mennesker siger, at de skal surfe mindst 8 gange om året. (Formue)

# 10. Den gennemsnitlige surfer i USA tjener omkring $ 75.000 om året. Med stigende popularitet i Korea, Kina og Europa kan globale salgsprognoser nå op på $ 13 mia. (Formue)

Surfbranchestatistik Antal unge og teenagere, der surfer

# 11. Steder med konsekvent gode bølger genererer høje økonomiske aktiviteter fra surfere. I Half Moon Bay, CA, besøger omkring 420.000 mennesker for at nyde bølgerne og bruger i gennemsnit mere end $ 55 pr. Person under deres ophold. Trestles i San Diego, CA har en økonomisk værdiansættelse på 24 millioner dollars. I Rincon, CA, genererer bølgerne anslået 52 millioner dollars i økonomiske aktiviteter.

# 12. I en britisk surfundersøgelse var surfere uforholdsmæssigt repræsenteret i ledelsesmæssige, professionelle eller erhvervsmæssige beskæftigelsestimer. Næsten 80% af surfere passer ind i disse jobkategorier sammenlignet med kun 54% af den generelle befolkning. (Surfere mod spildevand)

# 13. Surfere har også et højere uddannelsesniveau i forhold til den generelle befolkning. I Storbritannien rapporterede 64% af surfere at have en videregående uddannelse sammenlignet med kun 27% af den generelle befolkning. (Surfere mod spildevand)

# 14. I USA er den gennemsnitlige surfer 34 år gammel og vil køre omkring 10 miles for at surfe. Hver surf -session resulterer i en udgift på omkring $ 40. (Surf Park Central)

#femten. Amerikanske surfere bruger hvert år mere end 3 milliarder dollar på deres lokale surfrejser. (Surf Park Central)

#seksten. Den gennemsnitlige surfer i USA ejer 4 forskellige boards og vil bruge cirka 2,5 timer på at surfe i løbet af hver lokal session. (Surf Park Central)

# 17. Den gennemsnitlige surfer i USA har 16 års surfing erfaring og genererer i alt 108 surf sessioner om året. (Surf Park Central)

# 18. Mange surfere deltager også i andre udendørs aktiviteter under deres surftur. Disse kan omfatte fiskeri, sejlsport eller visning af dyreliv. Med undtagelse af 2012 siger flere mennesker end nogensinde, at de deltager i denne sport lige nu. (Statistikker)

# 19. Gennemsnitsprisen for et surfbræt kan variere fra $ 700 til $ 1.300 for et godt bræt. Longboards har en tendens til at have højere priser. Kortbrædder har en gennemsnitspris på $ 400 til $ 800, afhængigt af producentens kvalitet. Paddle surfbrætter har en tendens til at blive prissat på samme måde som korte brædder. Skimboards er en af ​​de billigste muligheder, med boards af høj kvalitet til $ 200 eller mindre. (Surf agn)

# 20. Den gennemsnitlige fremstillingspris for et surfbræt er cirka 25% af den endelige detailpris. (Stab Magazine)

Antal seere af surfing -begivenheder

# 21. I USA har surfere på Hawaii en tendens til at være de ældste, de mest erfarne og de mest ivrige. De sejler i gennemsnit 144 dage om året. (Surfer)

# 22. Selvom surfing finder sted i alle kystområder i USA, hvor bølger er tilgængelige, er de seks mest populære stater til surfing Californien, Hawaii, Florida, North Carolina, New Jersey og Texas. Surfing i Stillehavet i koldt vejr, i stater som Oregon og Washington, er mindre populær end at surfe i Atlanterhavet i koldt vejr i Maine. (Surfer)

Surfbranchens tendenser og analyse

Surfbranchen vil sandsynligvis opleve yderligere vækstproblemer i de kommende år. Mærker, der ikke kan rumme personaliseringspræferencer, vil fortsat kæmpe for at generere indtægter. Kig efter små familievirksomheder, der skal dominere lokalt. Vækst stammer ikke fra mærkeloyalitet, men fra evnen til at give den bedst mulige browseroplevelse.

Fortsatte innovationer inden for branchen, fra skimboards til paddleboards, vil også bidrage til at fremme yderligere vækst.

Selvom der er nogle udfordringer, der skal løses, ser det ud til, at branchen forbliver sund i de kommende år. Så længe der er bølger, vil der være surfere til at surfe på dem. Det betyder, at det også vil være nødvendigt for industrien at støtte sporten.