22 Statistik og tendenser for silkeormindustrien

Silkeormindustrien er en af ​​de ældste i verden. Det kan have startet så tidligt som i 50 -tallet f.Kr. C. i Kina. Det kom til Indien i det 2. århundrede e.Kr. Silkevejen var baseret på tanken om, at silkeprodukter kunne sprede sig til resten af ​​verden. Kina og Indien leder fortsat branchen, men lande som Usbekistan, Brasilien, Thailand og Vietnam bidrager også til den globale industri.

For at få silke skal det indsamles fra silkeorme. Når larverne danner en kokon, koger industrien produktet, som dræber silkeormen i puppen. Derefter rulles kokonerne op på en spole. Det tager omkring 2.500 silkeorme at producere 1 pund råsilke.

Interessant statistik fra silkeormindustrien

# 1. Den nuværende globale silkeproduktion anslås at være omkring 200.000 tons. Kina og Indien har i øjeblikket 90% af det samlede silkemarked, men Kina alene har en andel på 80%. (Texere silke)

# 2. Brasilien er det eneste land uden for Asien, der er angivet som en stor bidragyder til silkeormindustrien, der producerer råsilke og silkegarn. (Texere silke)

Indien Statistik for silkeormindustrien

# 3. USA er den største importør af silkeprodukter i verden i dag. (Texere silke)

# 4. Silkeproduktion er en automatiseret proces i dag, men silkeormsproduktet er stadig en praksis, der udføres ved hjælp af traditionel praksis. Mange faciliteter til opdræt af silkeorme er placeret uden for folks hjem. I nogle tilfælde kan den lokale regering subsidiere familier, der ønsker at engagere sig i branchen. (Fakta og detaljer)

# 5. Cirka 1 million mennesker er ansat i silkesektoren i Kina. Yderligere 7,9 millioner mennesker er ansat i Indien, mens Thailand beskæftiger omkring 20.000 familier, der væver silke. (International Sericulture Commission)

# 6. Silke har en meget lille andel af verdens tekstilmarked. Nylige skøn sætter det på kun 0,2% af det samlede marked. Det er svært at indsamle nøjagtige værdier, da de fleste importlande ikke registrerer data om, hvad der importeres hvert år. (International Sericulture Commission)

# 7. I 2016 producerede Kina anslået 158.400 tons silke. Indien producerede omkring 30.000 tons. Ellers producerer Usbekistan alene mere end 1.000 tons om året, hvilket placerer det på tredjepladsen i verdens samlede produktion. (International Sericulture Commission)

# 8. Silkeorm spiser en kost, der er 100% morbærblade. I 2016 faldt det samlede areal af morbærmarker i Kina med 3,4%. Frømængderne blev reduceret med 1,8%. Det betød, at udbyttet af silkekokonen blev reduceret med 1,2%. (International Silk Union)

# 9. Selvom de samlede silkehøst faldt i 2016, steg den gennemsnitlige anskaffelsespris for industrien med næsten 13%. (International Silk Union)

# 10. Guangxi -provinsen fortsætter med at lede verden i den samlede silkeormsproduktion. Det producerede et samlet udbytte i 2016 på 299,5000 tons, hvilket repræsenterede en stigning på 4,5% i forhold til det foregående år. Høst fra denne provins tegner sig for 48% af det samlede silkeormudbytte, som Kina ser hvert år. (International Silk Union)

Indisk silkeorm industri statistik efter produkttype

Indien er blevet den største importør af råsilke til at imødekomme den lokale efterspørgsel, selvom det er verdens næststørste producent af færdige silkeprodukter. (International Trade Forum)

# 12. Italien er normalt hovedimportøren af ​​silkeormprodukter i Europa. I 1997, det sidste år med tilgængelige data, blev der importeret mere end 3.200 tons råsilke til Italien. Yderligere 700 tons silketråd blev importeret sammen med 300 tons beklædningsgenstande. (International Trade Forum)

# 13. Mere end 70% af de silkestoffer, der er blevet importeret til det franske marked fra Kina og Indien, er bestemt til tøj. (International Trade Forum)

# 14. 10% af det amerikanske silkemarked er dedikeret til boligindretning. De vigtigste silkeholdige produkter til det amerikanske marked omfatter termisk undertøj, fritidstøj og produkter med letplejelige egenskaber. (International Trade Forum)

#femten. Fra 1970’erne til i dag har Japan set sin silkeproduktion falde fra 20.000 tons om året til mindre end 1.000 tons om året. Omkring 90% af de silkeprodukter, der fås i Japan, er i form af kimonoer. (International Trade Forum)

#seksten. Mere end 2.200 silkeormvirksomheder er i øjeblikket aktive i Kina på nuværende tidspunkt. Hangzhou er en af ​​de største producenter af silkeprodukter med 600 aktive faciliteter, der producerer alt fra tekstiler til tøj og råvarer til eksport. (Moderigtigt fiber)

# 17. I 2006 nåede værdien af ​​industriel silkeproduktion til silkeormindustrien i Kina mere end 30 milliarder dollars for første gang. I 2010 nåede silkeeksporten til USA fra Kina for første gang 5 milliarder dollar. (Moderigtigt fiber)

# 18. Der er omkring 35 forskellige silketyper, der er tilgængelige gennem silkeormindustrien. Disse forskellige typer er klassificeret i tre hovedkvaliteter, betegnet som kategori A, kategori B og kategori C. Kategori A -tandtråd kan løses uden floss, der bryder fra handling, hvilket betyder, at den kan strække sig op til en kilometer. (Mariann silke)

# 19. Silkeorm lever normalt omkring 28 dage. De lever i bakker eller kurve fyldt med morbærblade. Bakkerne og kurvene forbliver åbne, da silkeorme foretrækker at spise mere end noget andet. Den gennemsnitlige silkeorm kan øge sin kropsvægt 10.000 gange på bare 1 måned. (Fakta og detaljer)

# 20. Normalt vil 100 kg morbærblade producere omkring 25 silkeormskokoner. For den gennemsnitlige japanske kimono blev der indtaget mere end 100 pund morbærblade. (Fakta og detaljer)

Statistik for den kinesiske silkeormindustri efter produkttype

# 21. En forsyning af 8.000 silkeorme kan producere nok produkt til at skabe omkring 10 bluser. Det svarer til at indtage mere end 350 pund morbærblade. (Fakta og detaljer)

# 22. Kvaliteten af ​​den producerede silke afhænger af pleje af silkeorme. Med mere mad og konstante temperaturer er højere grader af silke mulige. Dem, der opdrager silkeorm i Kina, er ofte forbudt at ryge, kan ikke spise hvidløgsfødevarer, have rene sandaler og må ikke bruge makeup. (Fakta og detaljer)

Silkeormsindustriens tendenser og analyse

Silkeormindustrien har været en del af menneskelige kulturer siden begyndelsen af ​​den moderne æra. Silke var engang med til at etablere handelsruter og skabe mere åbenhed i verden. I dag hjælper denne industri med at skaffe beskæftigelse til millioner af mennesker, indirekte beskæftigelse til millioner mere og er en blomstrende multi-milliard dollar industri på trods af sin relativt lave markedsandel på det globale tekstilmarked.

Fordi silketraditioner er så etablerede, vil denne industri fortsat have succes. Den lokale efterspørgsel overstiger ofte tilgængeligt udbud, hvilket driver priserne højere. Det skaber også mangel på eksportmarkedet, hvilket yderligere driver priserne op.