22 Statistik og tendenser for den indiske emballageindustri

Med en af ​​de største befolkninger i verden har Indien et bemærkelsesværdigt lavt emballageforbrug. På trods af at den er opført som en af ​​hovedforbrugerne af emballagematerialer, er forbruget pr. Indbygger en af ​​de laveste i verden. Den gennemsnitlige person i Tyskland forbruger 10 gange flere emballageprodukter end den gennemsnitlige person i Indien.

Efterhånden som indkomstniveauet i landet stiger, har der været et større ønske om korrekt emballerede fødevarer. Emballageindustrien yder fødevarebeskyttelse, opfylder dine specifikke behov og giver et niveau mod manipulation, der bevarer værdien i hele distributionskæden.

Industrien er lige begyndt at omfavne plast. Nogle statistiske ressourcer inkluderer endnu ikke plastemballage i deres rapporterede indtægtstal. Fordi industrien er stærkt afhængig af små og mellemstore producenter, er der en høj grad af fragmentering inden for branchen, som har begrænset mængden af ​​information, der rapporteres gennem 2018.

Imponerende statistik fra Indiens emballageindustri

# 1. Indiens emballageindustri anslås i øjeblikket til $ 14 mia. Industriens årlige vækstrate er over 15%. (Indian Institute of Packaging)

# 2. Lamineringsprodukter, som omfatter rør, tetrapacks og posefyld-forseglingsposer, er et segment inden for branchen, der er vokset med en hastighed på 30% om året. (Indian Institute of Packaging)

# 3. Der er i øjeblikket omkring 700 emballageproducenter placeret i Indien. 95% af dem er klassificeret som en lille til mellemstor operation. (Indian Institute of Packaging)

# 4. Indiens emballageindustri maskiner importerer i gennemsnit 125 millioner dollars om året. (Indian Institute of Packaging)

# 5. Den gennemsnitlige forbrugsprocent pr. Indbygger i Indien for emballagematerialer er mindre end $ 15. Det globale gennemsnitlige forbrug er næsten $ 100. (Indian Packaging Institute)

# 6. Papir er det hurtigst voksende segment inden for den indiske emballageindustri med et efterspørgsel på 6 millioner tons hvert år. Cirka 40% af det papir, der forbruges i Indien, går gennem emballageindustrien. (Indian Institute of Packaging)

# 7. Når plastemballage er inkluderet i de indiske emballageindustri tal, er industrien i alt 32 milliarder dollars værd. Næsten 1 million mennesker er direkte ansat på grund af denne industris aktiviteter. (Federation of Chambers of Commerce and Industry of India – FICCI)

# 8. I øjeblikket er der mere end 10.000 virksomheder, der arbejder med plastfremstilling i Indien. (FICCI)

# 9. Den indiske emballageindustri leverer i øjeblikket omkring 4% af den samlede værdi til rådighed inden for den globale emballageindustri. (FICCI)

# 10. Plast udgør omkring 40% af emballagen, der produceres i den indiske emballageindustri i dag, og kombinerer fleksibel og stiv plast i samme kategori. Papprodukter repræsenterer yderligere 31% af industrien. (FICCI)

# 11. En tredjedel af de plastprodukter, der bruges af emballageindustrien, er lavet af polyethylen. Yderligere 29% af produkterne er polypropylen. 17% af industrien producerer PET. (FICCI)

# 12. De fleste af de tekniske komponenter, der bruges af den indiske emballageindustri, er importeret fra Japan, Europa eller USA. Importen af ​​disse komponenter har en told på 7,5%, hvilket medfører et højt industrielt tab inden for forskning og udvikling. (FICCI)

# 13. Stive emballageprodukter dominerer branchen i øjeblikket, hvilket giver den indiske emballageindustri en markedsandel på 80%. (Brand Equity Foundation of India)

# 14. Den fleksible emballageindustri i Indien er et segment til en værdi af næsten en milliard dollars. Det er vokset med en gennemsnitlig hastighed på 20% siden 2010. (India Brand Equity Foundation)

#femten. Fødevarebaserede produkter repræsenterer 38% af forbruget af fleksibel emballage til industrien. Tyggetobak tegner sig for 32% af den fleksible emballage, mens non-food varer står for 30%. (Brand Equity Foundation of India)

#seksten. Snacks, kiks, hæfteklammer og konfekture udgør hvert år 6% af det fleksible emballageforbrug i Indien hvert år og tegner sig for 24% af fødevareemballagens behov. Teprodukter repræsenterer yderligere 3% af branchens emballeringsbehov. (Brand Equity Foundation of India)

# 17. I 2007 var forbruget af bionedbrydeligt plast af den indiske emballageindustri 0,36 millioner tons. I 2022 forventes det forventede forbrug af biobaseret plast at nå 3,46 millioner tons. (Brand Equity Foundation of India)

# 18. Selvom stiv plast har erstattet metaller og glas inden for emballageindustrien, tegner glasflasker stadig 10% af forbrugeremballagen. Metaldåser tegner sig stadig for 7% af industrien. (Madras Consultancy Group)

# 19. Fremstilling af hætter og lukninger tegner sig for 4% af den indiske emballageindustri. (Madras Consultancy Group)

# 20. Når det kommer til international efterspørgsel, står Indien sammen med Brasilien, Rusland og Kina for 30% af den globale efterspørgsel efter emballagematerialer. Den globale forbrugerindustri er værdiansat til 500 milliarder dollar, hvis industrielle slutmarkeder er inkluderet i omsætningstallene. (Ernst og Young)

# 21. Det hurtigst voksende område i den indiske emballageindustri er i fødevaresektoren. Den globale emballageindustri genererer 51% af sine indtægter fra fødevareemballagebehov sammenlignet med 38% af omsætningen genereret i Indien. (Ernst og Young)

# 22. 37% af emballeringsmaskiner, der findes i den indiske emballageindustri, producerer drikkevareenheder. Det efterfølges af frosne fødevareenheder (22%), konfektureenheder (11%) og bagerier (10%). (InnoPack)

Indiske emballageindustri tendenser og analyse

Den indiske regering er fokuseret på at øge det indenlandske forbrug af emballagematerialer og samtidig reducere den internationale indflydelse på industrien. Der er en “Made in India” -kampagne, der fokuserer på at forbedre de produktionscentre, der allerede findes i landet. Særlige økonomiske zoner, skattevenlige politikker og udvidet støtte fra forskellige andre sektorer hjælper branchen med at fortsætte med at opleve en stærk vækst.

Der er også en stærk vækst i medicinal-, fødevare- og drikkevareindustrien i Indien. Disse industrier oplever vækstrater på 15-25%, som så også siver ned til emballageindustrien for øget vækst og værdi.

Indien oplever også en stigende tendens i forbrugerisme, da en middelklasse etablerer sig inden for samfundet. Efterhånden som omsætningsniveauet fortsat forbedres, kan du forvente mere efterspørgsel fra emballageindustrien.

Det ville være et lavt skøn at forvente, at industrien vokser med en CAGR på 8% i løbet af den næste 10-årige prognoseperiode. I den højere ende af estimatet kunne branchen opleve en CAGR på mere end 15%.