22 Luftrensning Industriens statistik og tendenser

De første luftrensere blev udviklet i det 16. århundrede. Det startede med teknologier designet til at rense den luft, som en person trak vejret nær næse og mund, som en tidlig form for personligt åndedrætsværn.

Fra det 20. århundrede er der udviklet nye måder at filtrere luften på, og hver ny metode har ændret industrien. En af de vigtigste udviklinger var oprettelsen af ​​HEPA -teknologier i 1940’erne. Ved at reducere forurenende stoffer så små som 4 mikrometer fra miljøet kunne pollen, støv, dampe og andre generende indvendige genstande fjernes.

Det har været med til at opbygge en stabil, succesrig og rentabel industri. Meget af luftrensningsindustrien er baseret i USA.

Vigtig statistik fra luftrenserindustrien

# 1. Luftrenser fremstilling er en industri til en værdi af omkring 3 milliarder dollars i USA lige nu. Mellem 2012 og 2007 faldt branchen en anelse og registrerede en årlig gennemsnitlig vækstrate på -0,7%. (IBIS World)

# 2. Cirka 380 virksomheder er i øjeblikket involveret i fremstilling af luftrensningsudstyr i USA på nuværende tidspunkt. De tilsammen gav omkring 17.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

Global luftrensningsindustri

# 3. I 2015 udgjorde det globale marked for hjemmeluftrensere 5,97 millioner enheder. (Statista)

# 4. I 2017 blev omkring 603,4 millioner dollars i detailsalget genereret af produkter klassificeret som “luftrensere”, som primært repræsenteres af luftrensningsindustrien. (Statista)

# 5. I 2014 blev der solgt omkring 5,1 millioner luftrensere gennem detailbutikker i USA. Ca. 80% af verdensmarkedet for luftrensningsprodukter er baseret på det amerikanske marked. (Statista)

# 6. I USA er der mere end 186 millioner mennesker, der bor i områder, hvor luftkvaliteten er tvivlsom. 60% af mennesker udsættes regelmæssigt for ozon eller andre former for forurening. (Kaninluft)

# 7. 75% af beboelsesboliger i USA opvarmes af tvungen luftkanaler. 63% af dem har central kanaliseret aircondition. Disse designs er direkte relateret til udsættelse for indendørs luftforurening. (National Institutes of Health)

# 8. Kun 27% af familier, der oplever indendørs vejrtrækningsproblemer, vil forsøge at forbedre dem ved at indføre en luftrenser. Eliminering af rygning var den mest almindelige handling (80%), efterfulgt af ikke at have kæledyr (54%) og vaske sengetøj i varmt vand (43%). (National Institutes of Health)

# 9. Den gennemsnitlige person vil trække vejret omkring 3.400 liter luft hver dag. (American Lung Association)

# 10. Eksponering for luftforurening bidrager til forskellige infektioner, sygdomme og astma. Det kan endda bidrage til udviklingen af ​​lungekræft. Lungesygdom dræber 350.000 mennesker i USA hvert år. (American Lung Association)

# 11. 87% af husejerne i USA er ikke klar over, at luftkvaliteten i deres hjem kan være lavere end luftkvaliteten uden for deres hjem. (American Lung Association)

# 12. Over 200.000 ture til hospitalet i USA tilskrives direkte kvaliteten af ​​den luft, der findes i vedkommendes hjem. Cirka 15 millioner glemte skoledage tilskrives luftkvaliteten i hjemmet. (Miljøstyrelsen)

# 13. Omkring 1 ud af 6 mennesker har allergisymptomer fra indendørs eksponering for bakterier og svampe, der findes i deres hjem -HVAC -system. (Miljøstyrelsen)

# 14. Børn er mere påvirket af indendørs luftforurening end voksne, fordi de indånder cirka 50% mere luft pr. Indbygger i forhold til deres kropsvægt. (Miljøstyrelsen)

#femten. Kontrol af eksponering for allergener, tobaksrøg og lignende forurenende stoffer med brug af en luftrenser kan forhindre op til 65% af de astmatilfælde, som børn i skolealderen oplever i USA hvert år. Det ville også reducere op til 60% af tilfælde af luftvejsproblemer forårsaget af biologiske forurenende stoffer. (American Journal of Respiratory and Intensive Care Medicine)

#seksten. Gennemsnitsprisen for en hel luftrenser til hjemmet kan løbe op til $ 2.500. Mindre boliger kan installere et helt husprodukt til omkring $ 600. Det nationale gennemsnit i USA for en helhusløsning er cirka $ 1.000. (ImproveNet)

# 17. 43% af luftrensere købes i discountbutikker. Yderligere 23,5% af dem købes direkte fra producenten. Boligforbedringsbutikker har den eneste anden betydelige andel af salget i branchen med 11,7% af detailomsætningen. (Kaz, Inc.)

# 18. 40% af forbrugerne vil bruge mere end $ 200 på en luftrenser til deres hjem. Yderligere 30% vil bruge mindst $ 100 på en luftrenser, men ikke mere end $ 200. (Kaz, Inc.)

# 19. 56% af forbrugerne, der beslutter at købe en luftrenser til deres hjem, er over 35 år. Det er mindst sandsynligt, at husstande mellem 25 og 29 år køber en luftrenser, idet kun 7,4% gør det. (Kaz, Inc.)

# 20. 46% af husstande med mere end 2 voksne har i øjeblikket en luftrenser. Enlige forældre med børn ejer kun en luftrenser 3% af tiden. (Kaz, Inc.)

# 21. Folk tilbringer 90% af deres tid indendørs i USA, og 70% af den tid bruges i deres eget hjem. Det er derfor, at 3 ud af 4 allergikere anbefaler en luftrenser som en del af deres patients overordnede behandlingsplan for generende symptomer. (Kaz, Inc.)

# 22. I USA har husstande i Syd en markedsandel på 40% i luftrenserindustrien. Vesten er den næststørste geografiske placering med en markedsandel på 25%. (Kaz, Inc.)

Luftrensningsindustriens tendenser og analyse

Styrken i den globale økonomi kombineret med styrken af ​​den amerikanske dollar vil afgøre, hvor hurtigt denne industri vil vokse i fremtiden. Når den amerikanske dollar vinder styrke i forhold til verdens valutaer, har eksporten af ​​luftrensere en tendens til at falde hurtigt. Hvis dollaren taber værdi, stiger eksportværdierne igen.

Efterhånden som den kinesiske økonomi får mere stabilitet, har de største områder med potentiel vækst en tendens til at komme fra landets bycentre. Med den dårlige luftkvalitet til rådighed i kinesiske byer når vækstforudsigelser for luftrenserindustrien 80% med nogle skøn. Højere allergier og astma kan også øge salget på lokaliserede markeder for industrien.

Der er en stigende tendens til at reducere indendørs allergener i USA og andre modne markeder, hvilket også vil bidrage til at sætte skub i industrien.