21 tips til start og drift af en kredit reparationsvirksomhed

Uanset om du starter din kreditreparationsvirksomhed eller leder efter måder at få det til at fungere bedre, vil disse 21 professionelle tips bringe dig, hvor du skal være.

# 1. Vær forberedt på lange timer

En kreditreparationsvirksomhed er ikke et deltidsjob. Hvis du leder efter en mulighed, som du kan gøre et par dage om ugen ud over din fuldtidsstilling, så er dette ikke muligheden at gå efter. Du får sjældent succes, når du prøver at afbalancere kravene i denne branche med alt det andet, du prøver at gøre med din karriere.

De fleste kunder, og endda dine kreditorer, vil ikke tage dig seriøst, hvis din tilgængelighedsperiode kun er et par timer om ugen. Hvis du vil have denne mulighed for at være rentabel, skal det være dit fuldtidsjob.

# 2. Udvikle en komplet forretningsplan

Du kan ikke starte en kreditreparationsvirksomhed og forvente succes, hvis din forretningsplan indebærer at hoppe direkte ind i tingene uden at forstå, hvad der vil ske derefter. Inden du når dit første kundeemne, vil du gerne have en disposition på plads, der dikterer din beslutningsproces. Dette dokument skal opfylde dine behov for drift, salg, marketing og finansiering. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er dette trin et godt sted at spørge andre SMV’er til råds.

En af fordelene ved at starte en virksomhed i denne branche er, at dine marketingudgifter kan være minimale. Det har en tendens til at blive drevet af relationer frem for reklame.

# 3. Find din niche, du vil have

Identificer potentielle kunder, du håbede at målrette mod, når du starter en kreditreparationsvirksomhed. De beslutninger, du træffer i denne henseende, vil afgøre, hvordan du griber dit affiliate, marketing og operationelle strategier til rådighed. Da du arbejder med mennesker, der kæmper med deres regninger, vil du måske henvende dig til den type kreditor, som du er mest tryg ved. Du kan starte med at målrette mod en bestemt kreditværdighed, personer, der er blevet nægtet realkreditlån, eller dem, der har kreditkortgæld, der er mindst 90 dage forfalden.

Hvis du kun begynder at modtage klienter for at opdage, at du ikke kan hjælpe dem, spilder du deres tid og din, og du tjener ikke penge. Derfor kan du målrette mod en bestemt demografisk gruppe, f.eks. Enlige mødre, mennesker, der er ved at komme sig efter afhængighed eller ofre for vold i hjemmet.

# 4. Vær villig til at blive ved med at lære

Når du driver en kreditreparationsvirksomhed, bliver det produktet at sælge. Dine kunder skal føle, at din oplevelse kan hjælpe dem med at komme ud af en generende økonomisk situation. Det betyder, at du løbende skal lære om kreditreparation, når industrien ændrer sig. Læs om strategier, historien om denne indsats og de værktøjer, der er tilgængelige for dig. Når fokus er på uddannelse, har din virksomhed en bedre chance for at blomstre.

# 5. Kig efter måder at delegere

Det kan være udfordrende for en lille virksomhedsejer at opgive kontrollen over nogle af de opgaver, der skal udføres hver dag. Når din virksomhed begynder at vokse, vil du også opdage, at der ikke er nok timer på dagen til at fuldføre alt arbejdet på egen hånd. At lære at delegere tidligt kan hjælpe dig med at håndtere problemer med skalerbarhed, mens du betjener dit klientel.

Når du bliver træt, begynder tingene at mislykkes oftere. Hvis mennesker med forskellige færdighedssæt betjener dine kunder, kan mangfoldighed gøre din virksomhed stærkere.

# 6. Opret et netværk af

Tilknyttede Tilknyttede partnere er en utrolig ressource, når de driver en kreditreparationsvirksomhed. Disse virksomheder kan hjælpe dig med hurtigt at skalere din virksomhed uden at reducere din styrke. Du vil gerne tale med bilforhandlere, realkreditmæglere og finansielle institutioner, der opretter lånepakker. De ønsker, at deres indsats skal lykkes, fordi det resultat hjælper dem med at få pengene tilbage til deres konti. Opbygning af disse relationer bør være en af ​​de topprioriteter, du har i løbet af de første dage af din planlægningsproces.

# 7. Prisstrukturer betyder noget

Han løser ikke folks gældsproblemer uden at opkræve noget for sine tjenester. Du skal oprette en gennemtænkt prisstruktur, der afbalancerer behovet for hurtigt at finde ud af det uden at være så dyrt, at en person føler, at de selv kan udføre opgaven. Du kan kontrollere dine konkurrenters prisstrukturer for vejledning, men det bør ikke være det eneste tal, du gennemgår. Du skal finde ud af, hvad der kaldes din pris pr. Erhvervelse.

Den tid, du bruger på at administrere konti, de penge, der kræves til din drift og ressourceomkostningerne, skal alle tages i betragtning, når du fastsætter din pris. Basér dine revisionshonorarer på dette tal, så du kan starte med et overskud. Hvis du ved, at din revisor opkræver $ 100 for denne service, skal du opkræve kunden $ 125 i stedet for $ 95.

# 8. Uddann dine associationer

Et aktivt fællesskabsnetværk kan være et fantastisk aktiv for en kreditreparationsvirksomhed. Det kan også være en af ​​dine værste fjender, hvis uddannelse ikke understreges med disse andre virksomheder. Dine forbindelser er ikke stærke, når dine partnere ikke ved, hvordan dine tjenester fungerer eller den type mennesker, du vil finde. En let måde at imødegå dette problem på er at give hver person eller virksomhed en uddannelsespakke, der taler om din virksomhed, og hvordan du får kundeemner.

# 9. Vær gennemsigtig

Inden du begynder at tale med din første klient om håndtering af deres gæld, vil du gerne have et operativsystem, der er præcist og gennemsigtigt. Disse processer bør omfatte hele indtagelsesproceduren, herunder når du får en kreditrapport, hvordan hver kunde debiteres, og endda hvordan du tilmelder dig eller fjerner dig selv fra din e -mailmarketingliste. I første omgang tager det noget tid at oprette disse procedurer, men de vil også gøre dit liv meget lettere i fremtiden, fordi det tilføjer et andet niveau af professionalisme til dem med et udefra perspektiv.

# 10. Hjælp dine kunder

Undgå det Når kunder kommer til dig med brug for hjælp, er det faktiske arbejde, du leverer, minimalt. Når du opretter en ny kunde på dit system, tager det cirka fem minutters faktisk arbejde om måneden at administrere kontoen. Når du benytter lejligheden til at gå den ekstra mil ved at uddanne folk om, hvordan kreditsystemet fungerer, og hvad de kan gøre for at hjælpe med at reparere deres score, så opretter du livsstilsændringer, der kan hjælpe dem for evigt. At opfordre dem til at ændre udgiftsvaner, der kan hjælpe dem med at betale saldoen eller stoppe med at bestille nye finansielle produkter, skaber en wow -faktor, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

# 11. Forstå risiciene

Din virksomheds succesrate afhænger af de kunder, der går ind ad din dør. Der er ingen måde at forudsige, hvad dine økonomiske forhold vil være, før du har et første møde med dem. Da du ikke kan indsamle noget på forhånd i USA (FTC har gjort en sådan praksis ulovlig), så er det op til dig at få øjeblikkelige resultater. Du kan opbygge en yderst rentabel og praktisk virksomhed på ingen tid, men du skal forstå de risici, du står overfor.

Ingen må komme til dig for at få hjælp. Der er også mulighed for, at du kan tale med kreditorer og ikke få en forventet løsning.

# 12. Få din

Kautionistgaranti Nogle stater kræver, at et kreditreparationsbureau driver en kautionistlån. Beløbet afhænger af din lokale jurisdiktion, men de fleste områder giver dig mulighed for at acceptere kunder med et produkt på $ 25.000. Omkostningerne ved denne “kreditlinje” spænder fra $ 400 til $ 1.500 baseret på din nuværende kredit score. Hvis du prøver at starte denne virksomhed uden stor kredit, kan udgiften være 33% af det beløb, du skal få hvert år.

Hvis du bor i staten Californien, Illinois, Indiana, Maryland, Ohio, Oklahoma, Texas, Virginia eller Washington, vil du gerne gennemgå virksomhedslicenskravene for et kreditreparationsfirma, før du fortsætter med inkorporeringsdokumenterne.

# 13. Inkorporere din virksomhed

Du ønsker ikke at drive en kreditreparationsvirksomhed som enkeltmandsvirksomhed. Det er bydende nødvendigt at beskytte dine personlige aktiver mod kundekrav. Det betyder, at du mindst skal danne en LLC, og et selskab er muligvis ikke en dårlig idé, når din virksomhed vokser. Når du har en selskabsstruktur med begrænset ansvar, er dine forretningsmæssige aktiver de eneste, som den utilfredse kunde kan forfølge, hvis du holder dine personlige bankkonti adskilt fra dit bureau.

Omkostningerne ved inkorporering er minimale i de fleste stater, men du skal ansøge om en licens i hver jurisdiktion, hvor du planlægger at tilbyde tjenester. Der kan være mellemstatslige kompakter, der kan hjælpe dig med at spare nogle penge på dette område, men det hjælper at have en advokat, der er fortrolig med LLC’er og virksomheder, til at hjælpe dig i gang.

# 14. Gør en betalingsgateway tilgængelig

Selvom du ikke kan opkræve et forudbetalt gebyr for dine tjenester, har din virksomhed mulighed for at opkræve et milepælsgebyr, hver gang du udfører opgaver. Hvis du sender flere tvistbreve på vegne af en kunde, er det en fakturerbar service. De fleste virksomheder opretter en servicepakke med et månedligt gebyr, der skriftligt beskriver alle de opgaver, du vil udføre. Sørg for, at du har en betalingsgateway for at få adgang til disse midler, selvom det bare er Square eller PayPal. At prøve at indbetale checks fra folk, der allerede kæmper med gæld, er en dårlig idé.

#femten.

Få din virksomhed online Brug WordPress til at oprette et websted, som dine kunder kan besøge for at gennemgå dine tjenester eller foretage betalinger. Når din virksomhed vokser, kan du inkludere abonnementstjenester, dashboards eller interaktive applikationer, der giver dine kunder mulighed for at se deres kontos aktuelle status. Information vil altid være et af dine vigtigste salgsargumenter. Hvis din virksomhed er placeret i et større byområde, skal dit domæne anvende nuværende taktik til søgemaskineoptimering, så dine tjenester kan være øverst i en potentiel kundes søgeresultater.

#seksten. Invester i kreditreparationssoftware

Dagene med manuel justering af dine bøger eller arbejde med klientøkonomi er for længst forbi. Det kan virke som en betydelig investering at betale $ 300 om måneden eller mere for kreditreparationssoftware, men denne teknologi automatiserer også de fleste af de opgaver, du selv skal udføre. Det sparer dig enormt meget tid hver måned, hvilket betyder, at du kan fokusere på at rekruttere flere kunder. Værdien er der foran, især hvis du vælger en leverandør, der bruger en pris-pr. Sæde-prismodel.

# 17. Kend lovene

Der er lokale, statslige og føderale love, som du skal følge, hvis du starter en kreditreparationsvirksomhed. Du bør gennemgå loven om kreditreparationsorganisationer, før du afslutter din forretningsplan for at sikre, at du er tryg ved at følge de skitserede forventninger. Som en del af denne proces kan du opdage et krav om at registrere dig som en kredit serviceorganisation.

# 18. Overvej en franchise til din virksomhed

Hvis du er klar til at blive din egen chef, så er franchising en utrolig mulighed at overveje, når du ser på kreditreparationsindustrien. Det giver dig øjeblikkelig brandgenkendelse, et pålideligt produkt og virksomhedssupport. Denne kombination af fordele giver dig mulighed for at skabe et navn for dig selv i dit samfund hurtigere end at starte forfra. Du finder en håndfuld virksomheder, der tilbyder denne mulighed, så tag dig tid til at gennemgå deres gebyrer og royaltystrukturer for at afgøre, om du er villig til at foretage den slags investeringer.

# 19. Har en komplet forsikringsprofil

En kaution er ikke den eneste type forsikring, du skal bruge hos et kreditreparationsfirma. Der er flere muligheder at overveje, så du kan udvikle en politik, der dækker alle dine unikke risikofaktorer. Tal med din agent for at afgøre, om du har brug for ejendom, fejl og mangler, arbejdskompensation eller en generel politik for at beskytte dine aktiver.

# 20. Beskyt din ejendom

Intellektuel ejendomsret Intellektuel ejendomsret er det lovområde, der beskytter dine rettigheder til originalt arbejde. Det dækker alt fra en bog, du har skrevet til at identificere virksomhedens mærker. Formålet med denne struktur er at fremme nye ideer og udtryk i hver branche for at fremme højere niveauer af økonomisk vækst. Hvis du kommer med et iørefaldende navn eller slogan, kan du overveje at beskytte det gennem varemærker, ophavsrettigheder eller andre former for beskyttelse, der findes.

# 21. Få en personlig certificering

Selvom certificeringer ikke altid er nødvendige i kreditreparationsindustrien, er det en måde at differentiere de tjenester, du leverer fra konkurrencens. Der er flere muligheder i USA, f.eks. At blive Certified Credit Consultant, CCRS ™ eller slutte sig til National Consumer Reporting Association. Du kan finde muligheder hos International Association of Professional Debt Arbitrators, der kan åbne yderligere døre for dig.

De bedste kreditreparations handelsnavne nogensinde

700 plus kredit

Kreditkorrigerere

Kreditologi

Kredit RX

Gå ren kredit