21 Statistik, tendenser og analyse af tennisindustrien

Selvom tennis ikke er en af ​​de mest populære sportsgrene i USA eller rundt om i verden, registrerer den stadig høje deltagelsesrater. I 2017 deltog 345.000 elever i gymnasiet i et organiseret tennisprogram.

Engrosindtægterne fra salget af tennisbolde beløber sig til 81,2 millioner dollar på verdensplan. Det er på trods af, at kun 7% af de amerikanske forbrugere siger, at de har en stor interesse i at dyrke professionel tennis.

I alt er tennisøkonomien vurderet til 5,5 milliarder dollar, selvom interessen for tennis er vokset med 4% siden 2012. Det gør sporten til en af ​​de 10 hurtigst voksende sportsgrene i verden. USA, men falder uden for den kategori hvad angår salg. Det betyder, at tennisindustrien står over for en unik udfordring: at få sine interesserede kunder til et punkt, hvor de vil bruge penge på udstyr.

Interessant statistik fra tennisindustrien

# 1. I 2016 voksede interessen for tennisindustrien 0,6%, og mere end 18 millioner spillere i USA rapporterede, at de spillede spillet. Siden 2011 har sporten oplevet en gennemsnitlig vækstrate på 0,4%. (Tennis Industry Association)

# 2. Der var 16% af tennisspillere interesseret i de kardiovaskulære fordele ved sport. Ungdomstennis oplevede også en stigning på 7% i interessen i 2016. (Tennis Industry Association)

Amerikansk tennisindustri Statistik Markedsstørrelse

# 3. Samlede spillechancer for tennis faldt 4,8% i 2016, med 425 millioner spilchancer rapporteret for året. (Tennis Industri Forening)

# 4. Mere end 114 millioner tennisbolde blev fremstillet og afsendt af branchen i 2016, herunder alternative farver som orange og rød. (Tennis Industri Forening)

# 5. 2,5 millioner tennisketsjere blev solgt i 2016 sammen med 3,11 millioner strenge. (Tennis Industry Association)

# 6. Cirka 9,8 millioner mennesker betragter sig selv som de bedste tennisspillere, hvilket betyder, at de finder tid til at spille mindst 10 gange om året. Denne tendens har været nedadgående siden 2010. (Tennis Industry Association)

# 7. Toptennisspillere er ansvarlige for 81% af de penge, der bruges i tennisindustrien. De er også ansvarlige for 93% af de spilmuligheder, der finder sted globalt. (Tennis Industry Association)

# 8. 68% af befolkningen, der beskriver sig selv som tennisspillere, er hvide / kaukasiske. Den eneste befolkningsgruppe, bortset fra hvide, der er overrepræsenteret i tennissamfundet er asiater og stillehavsøboere i USA, der udgør 12% af tennisspillerne. (Tennis Industry Association)

# 9. 1 ud af 4 tennisspillere i USA er under 18 år. 41% af tennisspillerne er over 35 år (Tennis Industry Association).

# 10. 30% af tennisspillerne er universitetsuddannede. 38% af spillerne bor i en husstand, der tjener mindst $ 100.000 om året. (Tennis Industry Association)

Amerikansk tennisindustri statistik efter antal mennesker, der spiller

# 11. Den sydatlantiske region i USA er det mest almindelige sted at spille, ansvarlig for 21% af chancerne. (Tennis Industry Association)

# 12. 65% af forbrugerne, der begynder at lære tennis i et struktureret program, beslutter at fortsætte med spillet, når de er færdige med deres uddannelse. (Tennis Industry Magazine)

# 13. Antallet af hyppige spillere i tennisindustrien er vokset med 5%, men 44% af de hyppige spillere er over 45 år. Det er på trods af stigninger i antallet af unge spillere, der også deltager i sporten. (Tennis Industry Magazine)

# 14. Siden 2008 steg salget af grønne, orange og røde bolde med 375%. For yderligere at fremme ungdomstennis er der også blevet bygget eller foret 10.000 kortere baner. (Tennis Industry Magazine)

#femten. Selvom salget af nogle teams er steget, er salget af professionelle og specialketsjere faldet med 5,6%. (Tennis Industry Magazine)

#seksten. Tennisspillerdeltagelse i ligaen steg med 9%, da gruppefokuserede aktiviteter, såsom turneringer, blev planlagt oftere. (Tennis Industry Magazine)

# 17. Antallet af spillere, der er 10 år eller yngre, er fordoblet for konkurrencedygtig tennis siden 2012, med mere end 4,5 millioner bolde solgt til spillere. Under Nickelodeon-sponsorerede World Gaming Day blev mere end 1.300 dages gratis tennisspil planlagt alene i september 2017. (Tennis Industry Association)

# 18. At have idrætsundervisning på skolen gør det mere sandsynligt, at man fortsat vil være aktiv ind i voksenalderen. 37% af dem, der ikke tog idrætsundervisning i skolen, siger, at de er inaktive som voksne, mod 22%, der sagde, at de tog idrætsundervisning. (Rådet for fysisk aktivitet)

# 19. 43% af mennesker siger, at den bedste måde at starte en ny fysisk aktivitet på, som tennis, er at få en anden til at deltage i sporten. 31% siger, at det er lettere, når en ven kan følge dem. 25% siger, at de ville være mere involverede, hvis de havde et bedre helbred. (Fysisk Aktivitetsråd)

# 20. I en undersøgelse af flere aldersgrupper, på hvilke sportsgrene eller aktiviteter de var mest interesseret i, placerede tennis sig ikke i top 10 i nogen demografisk. Til sammenligning blev camping rangeret som aktiviteten af ​​størst interesse i 6 af de 8 demografiske grupper. Volleyball rangeret i top 10 i ungdomsdemografi. (Rådet for fysisk aktivitet)

# 21. 35% af Millennials deltager i aktiviteter som tennis, der holder dem på et sundt niveau. Yderligere 11,3% er aktive og deltager i kaloririgtige aktiviteter. Kun medlemmer af generation X var aktive på lignende niveauer. (Rådet for fysisk aktivitet)

Statistik, tendenser og analyse af tennisindustrien

Tennisindustrien har taget de første skridt på en rejse, der sandsynligvis vil blive lang og vanskelig. Flere spillere, herunder unge, kommer til sporten. Vækstraterne i yngre demografi ændrer imidlertid ikke spilpopulationens spektrum. Kunderne er ved at blive gamle for denne branche, og de bruger færre penge.

En del af årsagen til, at industrien kæmper for at generere indkomst i forhold til andre aktiviteter, er det faktum, at der er relativt få forbrugsvarer. Tennisbolde er det vigtigste forbrugsvarer, som spillerne skal købe. Sko, tøj og ketsjere er langsigtede investeringer, som selv topspillere kan bruge gentagne gange uden at skulle udskiftes i løbet af et år.

Hvis afspilningstendenser fortsætter med at stige, vil industrien fortsat se små stigninger i indkomst fra begyndere. For at opbygge mere kraft skal industrien blive mere innovativ med sine lektionsstrukturer, fremstillingsprocesser og omfavne unges deltagelse.

Flere små baner skal beklædes eller bygges. Lektioner for unge og deres forældre bør falde sammen med hinanden. Dette bør blive en familiesport i et marketingperspektiv. Ellers vil det forblive en sport af interesse på grund af dets lave adgangsbarrierer, men det vil ikke være en sport, der skaber omsætningsvækst.