21 Statistik, tendenser og analyse af sundhedspersonaleindustrien

Sundhedsindustrien, især i USA, står ofte over for mangel på arbejdskraft. Dette kan skyldes finansieringshuller, ændringer i lokalbefolkningen eller justeringer af den nationale lovgivning, der regulerer branchen. Det betyder, at mange faciliteter har brug for sygeplejersker, læger, klinikere og farmaceuter, der kan opfylde disse behov.

Det betyder, at denne branche hjælper sundhedspersonale med at tjene en løn, samtidig med at den genererer indkomst, der kan stimulere lokale og regionale økonomiske aktiviteter.

Fascinerende statistik fra sundhedsbemandingsbranchen

# 1. Sundhedsbemandingsindustrien i USA er vurderet til mere end 11 milliarder dollars. Det er vokset med en gennemsnitlig hastighed på næsten 6% i de sidste 5 år. (Harris Williams og firma)

# 2. Det hurtigst voksende område for industrien er i locum tenens placering mulighed. Denne personalemulighed placerer læger i faciliteterne for flere ugers opgaver. Værdien af ​​dette segment anslås til $ 2,7 milliarder med en forventet vækst på 8%. (Harris Williams og firma)

Sundhedsbemandingsstatistik

# 3. Rejsesygepleje er et andet segment, der forventes at se en bedre vækst end gennemsnittet. Det tilbyder en aktuel værdi for personalebranchen på $ 2,2 mia. Med en forventet vækst på 7%. (Harris Williams og firma)

# 4. Det største segment af sundhedsbemandingsindustrien kommer fra placeringen af ​​allierede sundhedspersonale. Job i denne kategori vil omfatte fysioterapeuter, radiologiteknikere og andre supportpersoner. Værdien af ​​dette segment anslås til $ 3,2 milliarder med en forventet vækst på 6%. (Harris Williams og firma)

# 5. I USA tjener den gennemsnitlige person, der er ansat i en lokum -tenens -stilling, cirka $ 120 pr. Time og ville arbejde omkring 60 timer om ugen. Personaleopgaver varer typisk mellem 5 og 24 uger. (Harris Williams og firma)

# 6. Amerikas 5 største rejsesygeplejevirksomheder genererede 1,7 milliarder dollar i omsætning i 2015. Omkring 65% af hospitalerne i USA bruger rejsende til at hjælpe med at opfylde deres personalebehov. (Genoplad)

# 7. Der er over 3,1 millioner registrerede sygeplejersker, der er fagligt aktive i USA lige nu. Omkring 10% af dem finder beskæftigelsesmuligheder gennem personalesektoren i sundhedsvæsenet. (Genoplad)

# 8. Sociale medier har en enorm indflydelse på, hvordan sundhedspersonale agenturer finder kvalitetsansættelser inden for branchen. I den sidste 5-årige periode er kvalitetsindsigterne fundet via sociale medier steget med mere end 70%. (Genoplad)

# 9. Den personlige sundhedsindustri i verden i dag er værdiansat til $ 27,3 milliarder, hvilket betyder, at det amerikanske marked er ansvarligt for cirka 45% af branchens samlede omsætning. (Grand View Research)

# 10. Der er i øjeblikket cirka 7,2 millioner sundhedsfaglige stillinger til rådighed i verden på grund af personalemangel. I 2035 kunne den forventede mangel på dette område nå 12,9 millioner arbejdere. (Verdens Sundhedsorganisation)

Statistik fra USA Healthcare Workforce Industry

# 11. I 2002 var der omkring 26.000 læger ansat som locum tenens i USA. I 2013 nåede antallet af læger ansat i industrien på denne måde for første gang 40.000. (Grand View Research)

# 12. I løbet af et givet år ansætter personalevirksomheder i USA omkring 15 millioner midlertidigt ansatte eller kontraktansatte. Bemandingsvirksomheder beskæftiger mere end 3 millioner arbejdere i løbet af den gennemsnitlige uge. (American Staffing Association)

# 13. 49% af de ansatte medarbejdere siger, at det er en god måde at få et fast job ved at arbejde med branchefolk for at få jobmuligheder. 76% af de ansatte, der arbejder med bemandingsbranchen, er ansat på fuld tid. (American Staffing Association)

# 14. 90% af de mennesker, der arbejder med sundhedsvæsenets personale, siger, at det gjorde deres erhvervserfaring mere behagelig. (American Staffing Association)

#femten. Omkring 1 ud af 3 arbejdstagere tilknyttet sundhedsbemandingsbranchen tilbydes et fast job efter at have afsluttet deres midlertidige opgave. Cirka to tredjedele af læger, der modtager et tilbud på fuld tid, accepterer det som fast ansættelse. (American Staffing Association)

#seksten. I personalebranchen i USA er personale i sundhedsvæsenet imidlertid kun en lille del af markedet. Kun 9% af de ansatte ansatte er tilknyttet sundhedsindustrien. Til sammenligning er 37% af arbejdstagerne industrielt ansat, 28% er ansat i administrative stillinger, og 13% er beskæftiget inden for it, ingeniørfag eller videnskabeligt område. (American Staffing Association)

# 17. I 2018 er personalejobene i gennemsnit steget med 1,3% i forhold til det foregående års tal. (American Staffing Association)

# 18. Der er i øjeblikket omkring 20.000 rekrutterings- og rekrutteringsvirksomheder, der er aktive i USA lige nu. De driver omkring 39.000 forskellige kontorer. (American Staffing Association)

# 19. Mere end halvdelen (55%) af sygeplejersken i USA er over 50 år. Mere end 525.000 sygeplejersker forventes at gå på pension i løbet af de næste 5 år. Antallet af registrerede sygeplejersker, der er beskæftiget i den 55+ demografiske befolkning, steg med 24% i 2017. (Analytikere i personaleindustrien)

# 20. Den gennemsnitlige sundhedsbemanding brancheorganisation tilbyder jobmuligheder til cirka 16 mennesker hvert år. Med den forventede stigning i sygeplejeunderskuddet forventes efterspørgslen efter flere arbejdstagere at stige med så meget som 16% frem til 2022. (personaleindustrianalytikere)

Global Healthcare Staffing Industry Statistics

# 21. Cirka 5.000 virksomheder er i øjeblikket engageret i sundhedspersonale i USA på dette tidspunkt. Disse virksomheder er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 144.000 mennesker. I den foregående 5-årige periode oplevede branchen en gennemsnitlig årlig vækstrate på 4,7%. (IBIS World)

Tendenser og prognoser for sundhedspersonale

I USA, efterhånden som babyboomere ældes ud af arbejdsstyrken og har brug for højere sundhedsydelser på grund af deres alder, vil jobpres få medicinske faciliteter til at søge nødhjælp inden for sundhedspersonale.

Pensionerede babyboomere forventes at mere end fordoble omkostningerne ved Medicare og Medicaid inden 2022. Et 65-årigt pensioneret par kan forvente at betale et gennemsnit på 275.000 dollars i egenomkostninger for deres fremtidige sundhedspleje. Dette tal inkluderer ikke nogen langvarig sygepleje eller rehabilitering, der kan være nødvendig. Mere end 10.000 Baby Boomers går på pension hver dag.

Det betyder, at sundhedsbemandingsbranchen sandsynligvis vil se et højt niveau af omsætningsvækst, efterhånden som faglærte arbejdere bliver sværere at finde. Det vil også øge lønningerne til arbejdere i branchen, da personalemangel vil påvirke kvaliteten af ​​pleje, folk får i fremtiden.

Med et højt efterspørgsel, mangel på tjenester og stigende sundhedsomkostninger ser det ud til, at personaleindustrien er ved at ændre den måde, vi alle tænker på sundhedspleje.