21 Statistik, tendenser og analyse af hvidløgsindustrien

Hvidløg blev først introduceret til USA i det 18. århundrede. Inden for hvidløgsindustrien finder du tre forskellige typer produkter, der typisk sælges: certificerede frø, frisk hvidløg og dehydreret hvidløg. I dag står USAs hvidløgshøst på 511,5 millioner pund. Det meste af hvidløg, der sælges i USA, stammer fra Gilroy, Californien, men branchen som helhed dækker hele landet og det meste af verden. Californien høstede 33.000 acres med et gennemsnitligt udbytte pr. Acre på 155 cwt i 2017. USA er verdens største importmarked for frisk hvidløg, og Kina tegner sig for størstedelen af ​​amerikansk import. Andre vigtige forsyninger er Mexico og Spanien.

Vigtig statistik fra hvidløgsindustrien

# 1. Den gennemsnitlige person vil forbruge omkring 2 pund hvidløg hvert år på grund af dens smag og evne til at sænke kolesteroltal og blodtryk. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 2. I 2013 var den samlede hvidløgshøst cirka 3,9 millioner tons for USA. Det er et godt stykke bag verdens førende hvidløgsproducent, som er Kina. I 2012 producerede kineserne 409 millioner karat hvidløg. (Agricultural Marketing Resource Center)

Statistik fra USA's hvidløgsindustri

# 3. Værdien af ​​amerikansk hvidløg i 2013 steg med $ 232 millioner. Rekorden for hvidløg per kvintal var $ 71, hvilket fandt sted i 2010. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 4. I 2010 eksporterede USA næsten 19 millioner pund frisk hvidløg. De fleste af de friske hvidløgseksport forbliver i Nordamerika, fordelt mellem Canada og Mexico temmelig jævnt. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 5. USA er måske ikke verdens største hvidløgsproducent, men det er verdens største importør af frisk hvidløg. Mere end 160 millioner pund frisk hvidløg blev importeret til landet i 2010. Yderligere 30.000 MT tørret hvidløg blev også importeret. (Agricultural Marketing Resource Center)

# 6. Cirka 1,9 millioner mennesker bruger hvidløgstilskud i USA som en del af deres ernæringsprofil. Brugen af ​​hvidløgstilskud fra amerikanske voksne er faldet med mere end 40% siden 2007 (National Institutes of Health).

# 7. Det meste af hvidløg dyrket i USA kommer fra Californien. Staten leder markederne for friske og dehydrerede produkter. Kun 5 stater høster mere end 100 hektar hvidløg om året, hvor Californien fører an. De andre stater er Nevada, New York, Oregon og Washington. (US Department of Agriculture)

# 8. Tre Californien amter leverer næsten hele hvidløgsafgrøden, der forbruges årligt. Fresno County fører an og producerer 82% af hvidløgsafgrøden. De efterfølges af Kern Country (11%) og Monterey Country (5%). (US Department of Agriculture)

# 9. Hvidløg er den eneste store landbrugsvare i USA, hvis produktion er fordoblet i hver 10-årige periode. Ingen grøntsager, herunder gulerødder, broccoli eller løg, har tilbudt de samme niveauer af stærk vækst. (US Department of Agriculture)

# 10. Selvom anslået 600 forskellige hvidløgssorter bruges rundt om i verden, er der en stærk tro på, at mange sorter faktisk er dubletter. Der er ikke noget officielt hvidløgsregister, og en virus kan få det samme hvidløg til at forekomme i mange forskellige former. (Se Californien)

Hvidløgsindustri i Asien og Stillehavsområdet

# 11. Der er to hovedtyper af hvidløg: blød hals og hård hals. De fleste kommercielle hvidløg er blødhalsede, 25% af høsten sælges i dagligvarebutikker, og resten laves til et dehydreret produkt. (Se Californien)

# 12. Christopher Ranch er Amerikas største hvidløgsproducent. Hvert år producerer de mere end 50% af den samlede hvidløgshøst på landsplan. (Se Californien)

# 13. Hvidløg kræver tung befrugtning for at opnå passende resultater for kommercielle produkter. I alt kræves 150 pund kalium, 150 pund fosfor og 125 pund nitrogen pr. Acre. (Penn State University)

# 14. I USA bruger den gennemsnitlige hvidløgsavler en hektar jord eller mindre til deres voksende behov. For at komme ind på markedet har du brug for en startkapitalinvestering på kun $ 17.000 og måske mindre. (Penn State University)

#femten. Hvidløgspriser kan variere meget. I en købmand sælger hvidløg typisk for omkring $ 2 pund. Hvis hvidløgsproduktet er økologisk certificeret, kan prisen være så høj som $ 5 pr. Pund. For specialtyper kan nogle hvidløgspærer sælge for $ 1 eller mere hver. (Penn State University)

#seksten. I USA er pyrethroider de vigtigste pesticider, der bruges til at bekæmpe thrips i hvidløg. Modstandsdygtighed over for dette pesticid har forårsaget et fald på 20% i kontrollen mellem 1995 og 2000, det sidste år, for hvilket der er offentliggjort pålidelige data. (IPM -centre)

# 17. Cirka 40% af de hektar, der dyrker hvidløg, modtager mindst en pesticidbehandling om året. (IPM -centre)

# 18. Den nemmeste måde at vide, hvilken slags hvidløg du skal købe, er at se på pærens rødder. Amerikanske avlere fjerner ikke rødderne, men importerede hvidløgsprodukter fjerner generelt rødderne fra hvidløgene. (Livets kost)

# 19. På en smagsskala modtager amerikansk hvidløg en score på 40/40. Importeret hvidløg får generelt en score på 28/40. (Livets kost)

# 20. Bløde hals hvidløg sorter producere fed baseret på den tilgængelige vækstsæson. I koldere nordlige klimaer kan denne type hvidløg producere op til 12 fed per pære. I varme sydlige klimaer kan den producere op til 40 fed per pære. (Ontario Ministerium for Landbrug, Fødevarer og Landdistrikter)

Statistik over de mest brugte urtetilskud

# 21. For de fleste jordarter kræves der minimum 2,5 cm vand om ugen i hvidløgets vækstsæson. Hvis jorden er sandbaseret, kan der være behov for op til 5 cm vand om ugen, især i varme eller tørre klimaer. (Ontario Ministerium for Landbrug, Fødevarer og Landdistrikter)

Hvidløgsindustriens tendenser og analyse

Hvidløgsindustrien er veletableret og vokser hurtigere end andre landbrugsprodukter. Selvom USA kun producerer omkring 1% af afgrøden i forhold til Kina, er der stærke indikatorer på, at produktionshastighederne kan stige i den nærmeste fremtid.

Mange landbrugsvirksomheder, herunder små familiebrug, leder efter nye måder at tjene penge på. Med et så begrænset fodaftryk for hvidløg i USA, hvor mere end halvdelen af ​​produktionen er fokuseret på en enkelt gård, er der et stort lokalt potentiale for dette produkt. Samtidig skaber hvidløgsindustriens centraliserede karakter en masse risiko. Hvis der sker noget med den gård i Californien, vil den nationale høst blive drastisk reduceret, og den vil stå over for en øjeblikkelig og vanskelig genopretningsperiode.