21 Statistik, tendenser og analyse af blomsterindustrien

Blomsterindustrien betragtes som en af ​​de vigtigste industrier i udviklings- eller underudviklede lande. Blomsterbrug startede som en industri i slutningen af ​​det 19. århundrede i Storbritannien, da blomster blev dyrket i stor skala takket være de store ejendomme i datidens velhavende. Siden disse tidlige dage er branchen blevet et dynamisk, velstående og globalt produkt, der hvert år opnår betydelige vækstrater.

Det første år, blomsterindustrien nåede $ 100 milliarder i omsætning, var 1994. Selvom der har været år med nedture i de sidste to årtier, har industrien oplevet en vækst på 6% i de seneste år for at genvinde volumenkonstant handel over $ 100 milliarder hvert år siden 2003 ..

22% af blomsterindustri -markedet findes i Tyskland, mens 15% af omsætningen typisk findes i USA. Frankrig og Det Forenede Kongerige tegner sig også for henholdsvis 10% af markedet.

Vigtig statistik fra blomsterindustrien

# 1. Den globale blomsterindustri er i alt mere end 104,8 milliarder dollars værd hvert år. I USA bruges mere end 26 milliarder dollars årligt på blomsterprodukter. (Sproutabl)

# 2. Der er mere end 23.000 butikker, der i øjeblikket opererer i blomsterindustrien til det amerikanske marked. Virksomheder omfatter grossister, blomsteravlere og blomsterhandlere. (Sproutabl)

# 3. Cirka 80% af de blomster, der sælges i USA, importeres fra andre lande. Ecuador og Colombia er de to vigtigste, der hvert år eksporterer deres produkter til USA. Når det kommer til nationale blomster, er Californien hovedleverandøren af ​​nationalt salg. (Sproutabl)

# 4. Cirka 83.000 mennesker er ansat i blomsterindustrien i USA hvert år. (Sproutabl)

# 5. Den samlede værdi af snitblomster er cirka 7,5 milliarder dollar om året. Det gennemsnitlige årlige salg for hver blomsterhandler i USA beløber sig til mere end $ 322.000. (Sproutabl)

# 6. 45% af alle blomster, der dyrkes til salg, kasseres, før de skaber indtægt. Af dem, der købes af kunder, bruges 36% af dem til boligindretning. (Sproutabl)

# 7. 65% af kunderne i USA siger, at modtagelse af blomster hjælper dem med at føle sig specielle. 60% siger, at de mener, at en gave af blomster tilbyder en særlig betydning, der er ulig enhver anden gave, der kan gives. (Society of American Florists)

# 8. 77% af kunderne i USA siger, at folk, der modtager blomster, betragter sig selv som betænksomme mennesker. 70% siger, at farven på de valgte blomster tilføjer indflydelse på den samlede gave. (Society of American Florists)

# 9. 92% af kvinderne siger, at den bedste grund til at modtage blomster som gaver er, fordi nogen bare vil tilbyde dem dem uden nogen specifik mening bag gestusen. (Society of American Florists)

# 10. 89% af mennesker siger, at de husker sidste gang, de gav nogen blomster, mens 77% af kvinderne siger, at de husker sidste gang, nogen gav dem industriprodukter. (Society of American Florists)

# 11. Selvom friske blomster typisk er den vare, der er mest forbundet med blomsterindustrien, tegner udendørs sengetøj og haveplanter sig for 46% af omsætningen hvert år. (Society of American Florists)

# 12. 63% af kunderne, der arbejder med blomsterindustrien, siger, at de køber produkter til sig selv frem for som en gave. (Society of American Florists)

# 13. Fødselsdage er den mest populære årsag til, at folk køber blomster til nogen i gave, hvilket tegner sig for 12% af årsagerne eller lejlighederne til et salg. Jubilæer ligger tæt på, også på 12%. Det efterfølges af takkegaver (6%), boligindretning (5%0, lykønskningsgaver (5%) og romantik (4%) af årsagerne til et køb (Floral Purchase Tracking Study).

# 14. 82%af de transaktioner, der finder sted for alle helligdage i blomsterindustrien, sker under tre begivenheder: Valentinsdag (30%), jul og Hanukkah (26%) og mors dag (26%). Disse helligdage repræsenterer også 81% af den indkomst, aktive virksomheder opnår hele året. (IPSOS)

#femten. Selvom kun 2% af de blomster, der sælges hvert år, er til fars dag -gaver, repræsenterer disse salg 4% af den samlede omsætning, industrien tjener hvert år. (IPSOS)

#seksten. 64% af forbrugerne, der køber blomster fra industrien, siger, at de køber dem til deres mor, som er den mest almindelige modtager af varer fra branchen. Ægtefæller tegner sig for 28% af de gaver, der købes hvert år, mens 19% går til en svigermor. (IPSOS)

# 17. 76% af de friske blomster, der dyrkes i USA, stammer fra Californien. Washington ligger på andenpladsen og leverer 6% af det samlede marked. New Jersey og Oregon følger med henholdsvis 4% hver. (Society of American Florists)

# 18. 78% af de blomsterbrugsprodukter, der importeres af USA, stammer fra Colombia, mens 15% stammer fra Ecuador. Kun Mexico leverer mere end 1% af markedet til alle andre internationale leverandører. (Society of American Florists)

# 19. Den gennemsnitlige person vil bruge $ 107,89 på et køb gennem blomsterindustrien baseret på tal fra 2017. Det beløb er betydeligt højere end de $ 88,12 pr. Transaktion, blomsterhandlere og planteskoleejere oplevede i 2012. (US Bureau of Economic Analysis)

# 20. 73% af amerikanerne siger, at de sætter stor pris på blomster, og at yngre generationer er mere tilbøjelige til at foretage et køb i branchen. 76% af Millennials sammenlignet med 72% af Baby Boomers siger, at de elsker, hvad industrien kan tilbyde. (Society of American Florists)

# 21. Omkring 40% af amerikanerne siger, at fagfolk i blomsterindustrien hjalp dem i et nuværende eller tidligere forhold. (Society of American Florists)

Tendenser og analyse af blomsterindustrien

Mellem 1950 og 1980 oplevede blomsterindustrien en enorm vækst takket være øgede indtægter, introduktionen af ​​nye markeder og et voksende import- og eksportsystem, der gjorde det muligt at sende produkter globalt. I 1994 nåede branchen for første gang ni tal i sin årlige omsætning. Så stoppede væksten.

Virkeligheden overfor blomsterindustrien er, at den har svævet omkring et nulvækstmønster på nul i omkring 25 år. Selvom industrien stadig er værdiansat til mere end 100 milliarder dollar, har det taget på hinanden følgende år med 6% vækst for at opnå denne restaurering. Der er en stor chance for, at forbrugerne vil se andre produkter som gaver (til andre eller til sig selv) i den næste 5-årige prognoseperiode, fordi der er flere indikatorer for økonomisk usikkerhed i horisonten.

Vi tror, ​​at blomsterindustrien vil opretholde et omsætningsniveau på 100 milliarder dollar globalt hvert år frem til 2024, men vil kæmpe for at finde vækstområder. Tyskland og USA vil fortsat drive opadgående salgstendenser for at hjælpe virksomheder, der fortsat trives i denne historiske forretning.