21 Statistik og tendenser i undersøiske kabelindustrien

Ubådskabler er ikke rigtig forbundet med ubåde. Dette udtryk er en reference til enhver form for elektrisk kabel, der ville blive lagt på en havbund. Industrien omfatter også kabler, der ville løbe langs bunden af ​​et ferskvand. Der er to hovedkabler fremstillet af industrien: ubådskommunikationskabler og undersøiske strømkabler.

Moderne kabler, der lægges på specialdesignede både, er cirka 25 mm i diameter og vejer 5.000 pund per mil. Større og tungere kabler bruges undertiden til undersøiske kabelprojekter, der er tæt på kysten.

Undersøiske kabler har forbundet alle kontinenter i verden, med undtagelse af Antarktis. Den første idé om at lægge et undersøisk kabel opstod allerede i 1839. De første kommercielle kabler blev oprettet i 1850 og blev lagt på tværs af Den Engelske Kanal takket være finansiering fra det lokale telegraffirma. I 1853 havde Storbritannien knyttet sig til Belgien, Irland og Holland.

Vigtig statistik fra undersøiske kabelindustrien

# 1. I 2013 har nye undersøiske kabelsystemer gennemsnitligt lidt over 9 Tbps. De nye systemer, der installeres i dag, er i gennemsnit over 35 Tbps. Systemer, der er planlagt til en installation i 2019, har en kapacitet på mere end 60 Tbps. (Underwater Telecommunications Forum)

# 2. Den transatlantiske region har oplevet belysningskapacitet på 18% af det samlede beløb, hvilket er lidt over verdensgennemsnittet på 15%. I 2016 og 2017 var kapacitetsraterne henholdsvis 21% og 22%. (Underwater Telecommunications Forum)

# 3. Langs undersøiske kabelruten mellem USA og Brasilien er den samlede kapacitet steget med mere end 50%takket være nye systemer med høj kapacitet, der blev tilføjet i 2017 (Submarine Telecoms Forum).

# 4. I 2017 var der omkring 430 undersøiske kabler i drift rundt om i verden. I alt er der omkring 1,1 millioner kilometer undersøiske kabler, der i øjeblikket kører rundt om i verden i øjeblikket. (TeleGeografi)

# 5. Ubådskabler kan have forskellige længder. CeltixConnect -kablet mellem Irland og Storbritannien er kun 131 km langt. Asia America Gateway er i den anden ende af ekstremet, mere end 20.000 km lang. (TeleGeografi)

# 6. Det planlagte TIDE -kabel vil kunne bære 160 Tbps, når det er installeret. (TeleGeografi)

# 7. Der er over 100 industrier anerkendte kabelfejl hvert år. 38% af de fejl, der opstår, skyldes fiskeri. Yderligere 25% af fejlene opstår på grund af forankringsproblemer. Kun 6% af de fejl, der opstår med undersøiske kabler hvert år, skyldes komponentfejl. (TeleGeografi)

# 8. Selvom hajbid er en almindelig årsag, der er angivet for fejl i søkabler, er der ingen data, der understøtter et sådant krav. Mellem 2007-2014 var der 0 kabelfejl, der var ansvarlige for fiskestik, herunder hajer. (International Committee for the Protection of Submarine Cables)

# 9. Den gennemsnitlige levetid for et søkabel på fremstillingstidspunktet er 25 år. De fleste er pensionister tidligere, fordi de bliver forældede ret hurtigt. (TeleGeografi)

# 10. For den globale flåde af kabelbåde er 21 af dem dedikeret til private eller klubvedligeholdelsesområder. 26 af skibene beskæftiger sig med installationsarbejde. Der er også 4 skibe i den nuværende flåde, der ikke er udpeget til et bestemt formål. (Underwater Telecommunications Forum)

# 11. 41% af tovbaneflåden er stationeret i Atlanterhavet. 37% af flåden er stationeret i Stillehavet. (Underwater Telecommunications Forum)

# 12. Selvom kabelbådsflåden i gennemsnit har haft 1 ny båd om året siden 1995, skyldes det, at der blev tilføjet 8 både til flåden i 2002. Yderligere 3 både blev tilføjet i 2001 og 2003 Fra 2004 til 2013 var der ingen nye skibe overhovedet tilføjet til flåden. (Underwater Telecommunications Forum)

# 13. Australien og Asien har det højeste antal landingsstationer til søkabelindustrien efter region, der tegner sig for 34% af stationerne mellem 2013-2017. Europa ligger på andenpladsen med 25% af landingsstationerne og Amerika på tredjepladsen med 23%. (Underwater Telecommunications Forum)

# 14. Kun 19% af de planlagte systemer for installationsårene 2018 og 2019 drives af OTT- og datacenterudbydere. (Underwater Telecommunications Forum)

#femten. I løbet af de sidste 5 år har søkabelindustrien i gennemsnit tilføjet 32% kapacitet til sine vigtigste kabelruter, når opgraderinger og konstruktion af nye systemer er inkluderet i tallene. (Underwater Telecommunications Forum)

#seksten. Den globale søkabels kapacitet forventes at stige med mere end 140% inden udgangen af ​​2022. (Submarine Telecoms Forum)

# 17. I Amerika -regionen er det samlede kapacitetsniveau firedoblet siden 2013, selvom regionen har opretholdt en gennemsnitlig belysningskapacitet på 15% i løbet af denne tid. (Underwater Telecommunications Forum)

# 18. For de planlagte nye faciliteter, der tilbyder mere end 100.000 km undersøisk kabel, der skal føjes til den globale infrastruktur, forventes 28% af udvidelsen at finde sted i Australien og Asien. Udvidelse omkring Det Indiske Ocean, den transatlantiske region og den trans-stillehavsregion forventes at stige med henholdsvis 16%. Selv Arktis involverer sig med en udvidelse på 3% i planlagte systemer. (Underwater Telecommunications Forum)

# 19. Siden 1987 er der blevet investeret mere end 45 milliarder dollar i undersøiske kabler. Næsten 90% af dette beløb er blevet finansieret af traditionelle konsortier. Siden 2013 er der investeret mere end $ 7 mia. (Underwater Telecommunications Forum)

# 20. For systemopgraderinger, der er sket, er 55% af undersøiske kabler blevet opgraderet til 100G eller bedre. Mange ældre systemer er dog stadig i brug, som muligvis ikke understøtter 10G -service. (Underwater Telecommunications Forum)

# 21. Europa har modtaget de fleste systemopdateringer siden 2013, hvilket repræsenterer 31% af aktiviteterne på dette område. (Underwater Telecommunications Forum)

Ubådskabelindustriens tendenser og prognoser

Indtil år 2022 er der 35 systemer, der i øjeblikket planlægges installeret af undersøiske kabelindustrien. Yderligere 50 systemer er for nylig blevet installeret eller er under opførelse. Når det kombineres med det reparationsarbejde, der er påkrævet på grund af naturlige begivenheder, såsom jordskælv eller påvirkninger forårsaget af kommercielle fartøjer, er der mange muligheder for at støtte denne industri i de kommende dage.

International båndbredde er vokset med i gennemsnit 40% hvert år siden 2012. Fem virksomheder: Alphabet, Microsoft, Amazon, Facebook og Apple er ansvarlige for denne vækst. Når de er kombineret, er disse 5 virksomheder ansvarlige for 70% af den trafik, der nærer ønsket om at ekspandere via undersøiske kabler.

Forudsat at disse teknologigiganter kan fortsætte deres hurtige vækstrater, vil ubådskabelindustrien fortsat opleve høje investeringsniveauer i løbet af de næste 5 og 10 års prognoseperioder. Udfordringer, såsom billigt satellitinternet, kan udfordre industrien på en eller anden måde. Men generelt skabte ønsket om at blive tilsluttet en øget efterspørgsel efter søkabler rundt om i verden.