21 Statistik og tendenser i juicebarindustrien

I USA får mere end 30% af amerikanerne ikke det anbefalede antal portioner i kategorien frugt og grønt. Kun 2,7% af amerikanerne opnår de fire kritiske målinger, der er en del af en sund livsstil: at undgå medicin eller ryge, spise rigtigt, dyrke motion og opretholde et sundt fedtindhold.

En af de nemmeste måder at forbedre denne statistik på er at nyde de produkter, der tilbydes på en lokal rå juicebar. I det sidste årti er juicebarindustrien vokset til et globalt marked til en værdi af 9 milliarder dollars. USA bidrager med 2,2 milliarder dollar til dette tal. Det har skabt en tendens, hvor branchen oplever en stabil årlig vækst på 7% eller mere.

I alt sælges der hvert år omkring 971 millioner juicebokse og juicedrikke, hvor mange når juiceindustrien.

Interessant statistik fra juicebarindustrien

# 1 Der er i øjeblikket mere end 5.200 juicebarer i USA, der står i spidsen for navne som Jamba Juice og Smoothie King. De er ansvarlige for i alt 52.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

# 2. Mere end 215.000 tons appelsinjuice produceres hvert år i USA. Den gennemsnitlige udsalgspris for en juiceboks eller juiceboks er $ 10,53. (Statista)

# 3. Omkring 45.000 tons appelsinsaft eksporteres hvert år, mens USA også importerer 330.000 tons saft til at supplere den indenlandske efterspørgsel. (Statista)

# 4. Juiceprodukter på flaske tegner sig for 7,1 milliarder dollar i salg hvert år, og 23% af amerikanerne siger, at de drikker saftprodukter mindst en gang om dagen. Den gennemsnitlige person vil forbruge mere end 6,5 liter saft i løbet af et år. (Statista)

# 5. I sig selv bidrager rengøringsjuicer og relaterede produkter med 3,4 milliarder dollar til industrien som helhed, hvilket gør dette produkt til en nøglekomponent i den “ren madrevolution”, der i øjeblikket finder sted. (Forbes)

# 6. Juice -drikkekoncentrater led det kraftigste fald som et industrisegment og tabte 49% af dets volumen og 24% af sin dollarværdi. Flaskejuicer klarer sig godt til juicebarer med en værdi på 2,2% på trods af et fald i volumen på 0,5%. (Tilberedt mad)

# 7. Appelsinjuice tegner sig for 37% af ikke-handelssalget i USA. Det gør det til det mest populære valg for forbrugerne. (Tilberedt mad)

# 8. Engrossalg af dollars af premiumjuicer steg 11% siden 2000 og gik fra $ 582 millioner til $ 2,2 milliarder over tid. (Tilberedt mad)

# 9. De fleste foretrækker at forbruge 100% saftprodukter, når de besøger en juicebar, butik eller marked. Det er ansvarligt for to tredjedele af det saftforbrug, der produceres i USA hvert år. (Tilberedt mad)

# 10. Når det kommer til mærkevarer, der sælges af juicebarsamfundet, dominerer PepsiCo tendensen for saftdrikke og saftprodukter med en markedsandel på 41%. Coca-Cola ligger på andenpladsen, men de kontrollerer kun 12% af det amerikanske marked. Campbell Soup ligger på tredjepladsen med en markedsandel på 8,5%. (Tilberedt mad)

# 11. 68% af amerikanerne siger, at de ville betale mere for deres saftprodukter, hvis de vidste bedre end at være fri for uønskede ingredienser. 61% sagde, at de ville betale mere for saftprodukter, der havde kortere ingredienslister. (Tilberedt mad)

# 12. Fra 2010 til 2015 voksede rystelser med 120%og genererede $ 2 mia. I årligt salg. (IBIS World)

# 13. 23% af forbrugerne i USA siger, at de havde en juice eller en shake dagen før. Yderligere 23% siger, at de har haft mindst en i den sidste uge. Kun 17% af forbrugerne siger, at de ikke drikker juice eller smoothies. (AYTM)

# 14. 60% af forbrugerne siger, at de køber deres yndlingsjuiceprodukter i købmanden. Kun 1 ud af 5 mennesker i USA siger, at de regelmæssigt går til en juicebar for at få deres valgfri drink. (AYTM)

#femten. Jordbær er den mest populære smoothiesmag, der efterfølges af appelsin, bær og æble. (AYTM)

#seksten. 61% af mennesker siger, at de prøver at drikke sunde drikkevarer, når de kan. 64% af mennesker siger, at de betragter et saftprodukt som en sund drink. (AYTM)

# 17. Kun 2% af mennesker bekymrer sig om mærkenavnet, der er forbundet med det saftprodukt, de drikker. Til sammenligning siger 40% af mennesker, at smagen eller smagen af ​​saften eller smoothien er deres højeste prioritet. (AYTM)

# 18. 26% af forbrugere, der drikker saftprodukter, siger, at de “lidt sandsynligt” vil gå til en juicebar i det næste år for at købe et produkt. Efter at have taget en tur sagde 48% af befolkningen, at de sandsynligvis vil tage på et andet tidspunkt af året. (AYTM)

# 19. For premium juice -produkter er prisen blevet en premium -vare, hvor nogle menuer tilbyder varer til $ 12 pr. Portion. Det er i modsætning til smoothiemarkedet, hvor varer i de fleste tilfælde kan købes for $ 4 eller mindre. (Franchise Chatter)

# 20. At have friskpresset juice som en del af deres menukort fik Jamba Juice til at rapportere en holdbarhed på 4% i tilsvarende butiksalg år-over-år i 2014 (Franchise Chatter).

# 21. Mere end $ 500 millioner i salg genereret af Jamba Juice hvert år. Det dominerer branchen, og de fleste andre store franchiser genererer under 50 millioner dollars om året i salg. (Franchise -snak)

Juice Bar Industry Trends og analyse

Mange sundhedstendenser er kommet og gået gennem årene. En af de få, der har formået at blive, er ønsket om juice og smoothies, der er lavet med naturlige ingredienser. Juicebarindustrien kan give forbrugerne begge produkter sammen med tilsatte vitaminer og mineraler, når det ønskes, for at skabe en sundere spisestil.

Kunder, der engagerer sig i juicebarindustrien, siger ofte, at de er mere sundhedsbevidste end før, nyder fødevarernes højere fiberindhold og nyder, at produkterne er på farten.

USA kontrollerer i øjeblikket op til 40% af verdens markedsandele i nogle af branchekategorisegmenterne. Fremtidigt vækstpotentiale omfavnes med mere end 650 millioner dollars i mulig omsætning i løbet af de næste 5 år.

83% af forbrugerne siger, at de foretrækker en frugtbaseret smoothie frem for en mejeribaseret smoothie. Hvis den trend fortsætter, vil det være gode nyheder for juicebarindustrien.