21 Statistik og tendenser i hjemmebygget branchen

I USA samler hjemmebygningsindustrien nogle af de største børsnoterede boligbyggerivirksomheder. Alle disse virksomheder arbejder ud fra en lignende driftsmodel, baseret på at købe jord og derefter udføre byggeaktiviteter for at forbedre jorden.

Professionelle i hjemmebygningsindustrien er involveret i opførelsen af ​​enfamiliehuse, fremstillede boliger og mobilehomes. Meget af branchen har en tendens til at centralisere driften gennem specialiserede entreprenører. I USA er opgraderingsarmaturer, såsom vindueskarme eller VVS-udstyr, ekskluderet fra branchens rapporterede indtægtstal.

Vigtig statistik fra boligbyggeriet

# 1. I den 5-årige periode, der slutter i 2018, forventes den amerikanske boligbyggeri at nå et af sine højeste vækstniveauer i sin historie. Det har oplevet en årlig vækstrate i denne periode på 4,8%. (IBIS World)

# 2. Mere end 346.000 virksomheder er i øjeblikket involveret i hjemmebygningsindustrien i USA. Disse virksomheder beskæftiger mere end 620.000 mennesker og genererer indtægter på over 87 milliarder dollar hvert år. (IBIS World)

# 3. Typerne af eksteriør i nye hjem har ændret sig gennem årene, selvom vinylbeklædning stadig er den mest populære mulighed. Cirka 27% af branchens omsætning genereres af boliger med et ydre beklædt med et vinyludvendigt. (IBIS World)

# 4. Ombygningsaktiviteter er også tilgængelige for hjemmebygningsindustrien. I 2018 kan eksisterende boligaktiviteter opnå 8% vækst takket være historisk lave boligbeholdninger. (Godt husbyggeri)

# 5. I 2006, lige før recessionen ramte verdensøkonomien, blev der udstedt mere end 2 millioner tilladelser i alt. I 2014 vendte flerfamiliehuse tilbage til niveauet før recession på 440.000 nye byggetilladelser for første gang. (Huffington Post)

# 6. Enkeltboliger tegner sig for cirka 2 ud af hver 3 tilladelser, der udstedes i USA til hjemmebyggeriet. I alt blev der udstedt godt 1 million tilladelser til industrien. (Huffington Post)

# 7. Texas er staten med det højeste antal nybyggerier til hjemmebyggeriet, med mere end 166.000 tilladelser. Florida er fortsat det næststørste marked med mere end 84.000 tilladelser udstedt. Californien ligger på tredjepladsen, med mere end 83.000 tilladelser udstedt. (Huffington Post)

# 8. I 2017 var det største antal hjemmebygningsstarter i USA placeret i de vestlige stater med en vækst på 14,8% i forhold til det foregående år. Alle regioner oplevede stigninger, selvom nordøst havde de laveste gevinster med en stigning på 5,7% i hjemmestart. (Øje på huset)

# 9. Medianprisen for et hjem solgt i USA i marts 2018 var $ 250.400. 1,3 millioner hjem startet for måneden blev opført med 618.000 sæsonjusterede salg af nye boliger. (National Association of Realtors)

# 10. Investeringer i boligejendomme i USA bidrager med op til 5% af BNP i et givet år, hvilket inkluderer tal fra hjemmebyggerbranchen. (LinkedIn)

# 11. Siden 2008 er medianboligpriserne steget i USA med mere end 11%. Samtidig er boligefterspørgselsindekset gået fra 83,1 til 127. (Redfin)

# 12. Den gennemsnitlige boligkøber vil søge i cirka 10 uger for at finde det hjem, de ønsker. De vil også se på op til 10 ejendomme, herunder nybyggeri, inden de beslutter sig for det hjem, de vil købe. (Smart med dine penge)

# 13. Mellem marts 2012 og marts 2017 er mængden af ​​tid, det tager at sælge et hjem, der er på Multiple Listing System (MLS) reduceret med 57 dage. (Realkreditrapporter)

# 14. Nybyggeri i 2016 var 5% højere end antallet af nye boliger bygget i 2015. Der blev bygget mere end 1,1 millioner nye boliger i begge år. (Formue)

#femten. 98% af de ejendomme, der udbydes til salg på hjemmebyggermarkedet, kan få deres liste salgspris, hvis ikke mere. (Mashvisor)

#seksten. For første gang repræsenterer Millennials (33%) den største demografiske generation på det amerikanske boligmarked. Baby Boomers repræsenterer stadig 30% af køberne, der er interesserede i nye boliger og ejendomme. (National Association of Realtors)

# 17. 80% af boligvæksten til hjemmebygningsindustrien forventes at være i forstæder inden 2025. Til sammenligning forventes kun 5% af nybyggeri at ske i landdistrikter i USA. (Markedsur)

# 18. I 2017 blev 52% af køberne interesseret i boliger, der tilbydes af boligbyggeriet, klassificeret som førstegangskøbere. (National Association of Realtors)

# 19. 44% af køberne på udkig efter nybyggeri fundet og købte det hjem, de ønskede ved hjælp af internetfortegnelser. Zillow modtager næsten 500 millioner sidevisninger om måneden, mens Trulia modtager omkring 300 millioner sidevisninger om måneden. (Bruce Clay)

# 20. Nye boliger, der bruger luftfotos, gennemgange og dronematerialer som en del af noteringen sælger op til 68% hurtigere i forhold til fortegnelser, der ikke bruger disse muligheder. (Record Bee)

# 21. Kun 11% af virksomhederne i hjemmebyggeriet har en aktiv blog. 3 ud af 4 virksomheder har ikke engang en. (National Association of Realtors)

Tendenser og analyse af hjemmebyggerindustrien

Husbygningsindustrien var på randen af ​​sammenbrud i 2007-2009. Da økonomien begyndte at komme sig og huspriserne begyndte at stige, begyndte flere muligheder at dukke op. Mens flerfamilienheder er kommet sig i de seneste år, er det samlede antal udstedte tilladelser stadig faldet med 50% i forhold til 2006-tal.

Hvis der er så stor efterspørgsel efter nye boliger, hvorfor udstedes der ikke flere tilladelser? Begrænsninger og regler for nye realkreditlån eller refinansiering af realkreditlån har udelukket nogle potentielle købere fra markedet. Tilgængeligheden af ​​realkreditlån er blevet stærkt begrænset.

Der er også en mangel på antallet af faglærte inden for hjemmebyggeriet lige nu. Denne mangel forhindrer byggefirmaer i at imødekomme al efterspørgsel efter nye boliger, der i øjeblikket er tilgængelig lokalt. Der er mangel på strukturer, lofter, gipsvægsinstallationer og kabinetter.

Boligbyggeri står også over for nogle demografiske udfordringer i USA, da det ser ud til at vokse. Med undtagelse af asiatisk-amerikanske boligkøbere er minoritetsgrupper underrepræsenteret, når de køber nybyggeri. 78% af alle nye boliger købes af mennesker, der identificerer sig som kaukasiske eller hvide.

Jobvæksten i hjemmebyggeriet overgår mange andre industrier. Hvis denne mangel kan udfyldes med faglærte arbejdere, skal du forvente, at denne industri tager fart.