21 Statistik og tendenser for magnesiumindustrien

Magnesium kan udvindes, men det kan også findes nogle unikke steder. I menneskekroppen kan 60% af dets totale magnesium findes i dine knogler. Yderligere 39% findes i muskelvæv. Selvom markedet for tilgængelige råvarer ofte evalueres, kan magnesium bruges på en række måder. I 2011 beløb den anslåede globale primære produktion af magnesium sig til 766 tusinde tons. I 2017 var dette tal steget til omkring 1.100.000 tons, ifølge Statista.

Interessant statistik fra magnesiumindustrien

# 1. Magnesium er opført som det ottende mest udbredte element på vores planet. Det udgør cirka 2% af jordskorpen. (USA’s geologiske undersøgelse)

# 2. Magnesium kan også findes i opløst havvand, som i gennemsnit er cirka 0,13 vægtprocent magnesium. Når det udvindes fra denne ressource, bliver det det tredje mest udbredte element på vores planet. (USA’s geologiske undersøgelse)

Globale statistikker over magnesiumindustrien rundt om i verden

# 3. I USA tegner naturligt saltvand og havvand for cirka to tredjedele af de samlede sammensatte produktionsværdier for magnesiumindustrien. I 2016 var værdien af ​​disse forbindelser cirka 195 millioner dollars. (USA’s geologiske undersøgelse)

# 4. Ca. 60% af de magnesiumforbindelser, der forbruges i USA, er til byggeri, kemiske, landbrugsmæssige, industrielle eller miljømæssige behov. Resten bruges i olivin, fusioneret magnesia eller kalcineret magnesia. (USA’s geologiske undersøgelse)

# 5. I 2016 producerede USA omkring 390.000 tons magnesiumoxidindhold. I samme år blev 500.000 tons MgO importeret til USA. (USA’s geologiske undersøgelse)

# 6. Siden 2012 har der været over 50% afhængighed af import inden for den amerikanske magnesiumindustri, når det tilsyneladende forbrug måles. Mere end halvdelen af ​​MgO importeret til USA kommer fra Kina. Brasilien repræsenterer yderligere 17%, mens Canada og Australien repræsenterer henholdsvis 9% og 6%. (USA’s geologiske undersøgelse)

# 7. Australien har de højeste niveauer af magnesiumreserver i verden i dag, hvilket tegner sig for 30,4% af de samlede tilgængelige råmineraler. Kina har den næststørste mængde reserver med 28,3% af det rå mineral til rådighed. De efterfølges af Nordkorea og Rusland med henholdsvis 19,6% og 17,4% af den tilgængelige råmalm. (Statista)

# 8. I USA er magnesium blevet høstet fra Great Salt Lake i Utah siden 1972. (Naturressourcer og miljøspørgsmål)

# 9. Den gennemsnitlige person kræver omkring 350 mg magnesium hver dag. Det svarer til et gennemsnit på 100 mg magnesium hvert år. Det kan ofte findes i drikkevand. Du kan se, om vandet har magnesium, fordi det vil smage surt på tungen. (ThoughtCo)

# 10. Kina leder i øjeblikket verden med hensyn til magnesiumproduktion. De er i øjeblikket ansvarlige for omkring 80% af den nuværende forsyning af dette metal, der er nødvendigt på nuværende tidspunkt. (ThoughtCo)

Amerikas Forenede Stater Magnesium Industri Statistik

# 11. Magnesium findes i to fysiske former. De kaldes amorfe og makrokrystallinske og forekommer på 5 forskellige måder. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

# 12. Farven på magnesium kan variere fra gul til grå til hvid eller brun, når den er i uren tilstand. Magnesit er altid hvidlig i farven, når den er ren. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

# 13. Hårdhedsindekset for magnesium kan variere mellem 3,5 og 4,5. Specifik tyngdekraft varierer også fra 3,0 til 3,2. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

# 14. De fleste magnesiumminer er baseret på open pit -metoder. For at skabe 1 ton materialer af høj kvalitet kan det være nødvendigt at behandle op til 10 tons malm. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

#femten. I 1998 er de seneste års data tilgængelige, Queensland Metals Corporation Ltd. I Australien udvindede 2,44 millioner tons malm for at producere 345.000 tons magnesit. Det skabte 102.000 tons brændt ihjel magnesia, 27.300 tons smeltet magnesia og 17.500 tons kalcineret magnesia. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

#seksten. Selvom Australien har et højt reserveindhold af magnesium, producerer det kun en lille mængde magnesiummetaller hvert år. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

# 17. Den vigtigste hovedanvendelse af magnesiummetaller er aluminiumlegering. Ca. 50% af de samlede magnesiummetaller, der produceres, er forbeholdt denne aktivitet. Yderligere 20% bruges til forbrugsstøbegods og smedede produkter. (Australian Atlas of Mineral Resources, Mines and Processing Centers)

# 18. I USA er der anslået 65 tons magnesium i øjeblikket i reserve inden for naturlige magnesitforekomster. Ca. 90% af disse reserver er placeret i staten Nevada. (Levende videnskab)

# 19. Store reserveforekomster af magnesium er blevet opdaget rundt om i verden. Dette inkluderer Europa, Tyrkiet og Brasilien. (Specialiteter Martin Marietta Magnesia)

# 20. Den gennemsnitlige pris på et magnesiumtilskud er omkring $ 9 i USA. Nogle forhandlere kan blive prissat til $ 5 eller mindre i lavere doser på 250 mg eller mindre. (Google Shopping)

Højeste volumen efter land Magnesiumindustristatistik

# 21. Et af de mest almindelige symptomer på en magnesiummangel er muskelspasmer. Smerter, dårlig fordøjelse, bekymring og søvnbesvær er også almindelige. Det kan også være en grundårsag til rastløse bensyndrom. (Dr.Axe)

Magnesiumindustriens tendenser og analyse

Det globale forbrug af magnesiumprodukter er faldet en anelse siden 2015. Dette er en indikation på, at stålproduktionshastighederne rundt om i verden igen er begyndt at stabilisere sig. Imidlertid har ikke-jernholdige metal- og glasprodukter på dette marked oplevet kraftige fald.

På samme tid tilbyder magnesium i fødevarekvalitet en lignende oplevelse. American Journal of Clinical Nutrition fandt i 2011, at folk, der tager disse kosttilskud, tager doser, der er for høje og tilskynder til mindre shopping.

I kombination med lavere priser på produkter i industrien ser magnesiummarkedet stadig ud til at være i en tilstand af overgang. Fabrikker søger at være mere effektive, hvilket betyder at reducere mængden af ​​magnesia, der forbruges pr. Produceret enhed.

På samme tid er der anslået 8,5 milliarder tons i reserve, med et gennemsnit på 27,7 millioner tons magnesit, der udvindes globalt hvert år. Magnesiumindustrien ser ud til at være stabil og konsistent, men i løbet af det næste årti kan fortsatte bestræbelser på at forfine processer medføre, at mindre fald fortsætter og dermed reducere branchens samlede værdi.