21 Statistik og tendenser for græsk yoghurtindustri

Græsk yoghurt er en type yoghurt, der er meget anstrengt for at fjerne det meste af valle, der er indeholdt i produktet. Dette skaber en yoghurt, der er tykkere uden at ændre den noget bitre smag, den er kendt for. Silet yoghurt markedsføres som græsk yoghurt i USA og som græsk yoghurt i andre lande. Imidlertid spiser flere nationer anstrengte yoghurtprodukter, og de tilbydes under en lang række navne og beskrivelser.

Det, der gør anstrengt yoghurt til et populært valg for forbrugerne, er det lavere sukkertal, der findes i produktet. I 2012 kom næsten al vækst inden for det samlede amerikanske yoghurtmarked fra anstrengte yoghurtprodukter. Det skal dog bemærkes, at der ikke er nogen juridisk definition af græsk yoghurt i USA. Virksomheder kan tilføje fortykningsmidler til en standardyoghurt og markedsføre den som denne type yoghurt, selvom den ikke har været anstrengt.

Interessant statistik over græsk yoghurtindustri 

# 1. Græsk yoghurt har 52% af det samlede amerikanske yoghurtmarked i 2016. USA er også ansvarlig for 50% af det verdensomspændende anstrengte yoghurtsalg, der produceres hvert år. I 2001 tegnede græsk yoghurt eller anstrengte yoghurtprodukter kun 1% af det samlede salg af yoghurt i USA. (Statista)

# 2. I 2016 faldt salget af yoghurt til 7,6 mia. Dollar på grund af en nedgang på 4,4% på det græske yoghurtmarked. Mere end 632 millioner pints græsk yoghurt blev stadig solgt i USA. (Statista)

Amerikansk græsk yoghurtindustristatistik for markedsandel

# 3. Af de 3,7 milliarder dollar i salg, der genereres af græske yoghurtprodukter i USA, er omkring 2 milliarder dollar direkte tilskrevet mærket Chobani. (Statista)

# 4. Blot to mærker kontrollerer mere end halvdelen af ​​det græske yoghurtmarked i USA. Chobani er ansvarlig for 37,6% af salget, mens General Mills kontrollerer en markedsandel på 28,9% af branchen. (Statista)

# 5. 65% af amerikanerne siger, at de spiser græske yoghurtprodukter regelmæssigt. (Statista)

# 6. 760.000 amerikanere siger, at de har spist mere end 8 portioner af et græsk yoghurtprodukt i den sidste uge. (Statista)

# 7. På trods af overskuddet fra den græske yoghurtindustri er Yoplait stadig det mest forbrugte yoghurtmærke i USA. Næsten 4,5 millioner amerikanere siger, at de har haft mindst en portion af et Yoplait -produkt i de sidste 30 dage. (Statista)

# 8. Europa, Afrika og Mellemøsten er ansvarlige for yderligere 37,4% af det globale græske yoghurt -salg hvert år. Kun 9% af salget kommer fra Asien-Stillehavsområdet, selvom spørgsmål om produktklassificering kan påvirke denne statistik. Silet yoghurt i APAC -regionen er ikke altid klassificeret som et græsk yoghurtprodukt. (Statista)

# 9. Kun 159 virksomheder opererer i øjeblikket i yoghurtproduktionsindustrien i USA. Tilsammen giver disse virksomheder beskæftigelsesmuligheder for omkring 15.000 arbejdere hvert år. (IBIS World)

# 10. I 2016 oplevede det amerikanske yoghurtmarked den samlede omsætning på 0,3%. Under denne sammentrækning, selv med et fald på 4,4% i græsk yoghurt-salg, havde Chobani tocifret procentvis vækst. (Mejerireporter)

Amerikansk græsk yoghurtindustristatistik efter salgsmængde

# 11. Yoghurtdrikke kan tegne sig for op til 40% af den nuværende yoghurtkategori, hvilket har hjulpet Chobani med at opnå tocifrede gevinster, når andre mærker, herunder Yoplait, har oplevet tocifrede tab. (Mejerireporter)

# 12. I 2013 udgjorde græsk yoghurt-salg en vækstrate på 41%fra år til år (år-til-år). I 2010 oplevede græsk yoghurt-salg 162% på årsbasis. (Statista)

# 13. Det globale yoghurtmarked er i øjeblikket værdiansat til 77 milliarder dollars. I 2023 kunne den nå en samlet værdi på 107,2 milliarder dollar, hvilket ville repræsentere en CAGR på 4,6%. (Allieret markedsundersøgelse)

# 14. Selvom USA er førende i verden inden for salg af anstrengte yoghurtprodukter, er amerikanernes forbrug af yoghurtprodukter pr. Indbygger ret lavt i forhold til verdensraterne. Den gennemsnitlige amerikaner forbruger mindre end 10 kg yoghurt om året. Til sammenligning indtager indbyggere i Tyskland, Holland, Frankrig og Tyrkiet mere end 30 kg yoghurtprodukter om året. (Allieret markedsundersøgelse)

#femten. Selvom forbrugsprocenten pr. Indbygger forblev den samme mellem 2001 og 2013 i USA, er det årlige salg af yoghurt steget med 113%. (Huffington Post)

#seksten. Mellem 2006 og 2011 steg salget af græsk yoghurt med 2.500%. I løbet af denne periode gik belastede yoghurtprodukter fra at have en markedsandel på næsten 0% til at blive en tredjedel af de yoghurtprodukter, der blev solgt i landet. (Huffington Post)

# 17. Enkle ingredienser er den vigtigste drivkraft for salget af yoghurt i dagens industri. 84% af forbrugerne vælger yoghurt, fordi det er en sund snack. Denne sats er fordoblet i forhold til dem, der bruger yoghurt som snack i 2014. (Mintel)

# 18. Fra 2011-2016 er salget af yoghurtdrikke steget 62%. De repræsenterer nu et branchesegment til en værdi af næsten 900 millioner dollars. (Mintel)

# 19. 30% af amerikanerne rapporterer, at de regelmæssigt køber en slags yoghurtdrik. Dette kan sammenlignes med 66% af amerikanske voksne, der køber yoghurt ved scoop, hvor græsk yoghurt regelmæssigt. (Mintel)

# 20. 45% af forbrugerne siger, at de køber yoghurtprodukter til morgenmad. Det gør yoghurt til den femte mest populære morgenmadsprodukt i Amerika. (Mintel)

# 21. Omkring 40% af de amerikanske forbrugere siger, at de køber græske yoghurtprodukter til fordøjelsessundhed. Yderligere 23% af forbrugerne siger, at de bruger yoghurtprodukter som en måde at hjælpe dem med at tabe sig. (Mintel)

Græsk yoghurtindustri tendenser og analyse

Stigende indkomster og ændrede forbrugerpræferencer holder løfte for den græske yoghurtindustri. Siden 2012 er yoghurtindustrien vokset med en gennemsnitlig årlig hastighed på 2,5%, ledet af mærker som General Mills og Chobani. Silet yoghurt er blevet det største yoghurtprodukt, der forbruges i USA.

Der forventes fortsat vækst i branchen, da innovation hjælper med at drive markedet. Nye smagsoplevelser, koncepter og madoplevelser vil få forbrugerne til at vende tilbage til gentagne køb. Af den grund forventes en gennemsnitlig årlig vækstrate på 1,9% i løbet af den næste 5-årige periode. Det sætter yoghurtvæksten på samme kurve som det samlede amerikanske BNP.

Der er en vis usikkerhed, som det græske yoghurtmarked skal stå over for. Ændringer i husstandens indkomst vil direkte påvirke salget af yoghurt. Når den disponible indkomst er lavere, har salget af yoghurt en tendens til at falde.

Generelt forventes det imidlertid, at indtægterne vil stige, da forbrugernes sundhedsbevidsthed driver branchens indtægter.