21 Statistik og tendenser for brandslukkerindustrien

Den første brandslukker, der nogensinde blev produceret, blev patenteret af Ambrose Godfrey i England i 1723. Den indeholdt en væske, der kunne slukke en brand, sammen med et tinkammer, der indeholdt krudt til brug som accelerator.

Det, vi betragter som en moderne brandslukker, blev først udviklet i 1818 af kaptajn George William Manby. Den indeholdt 3 liter kaliumcarbonatopløsning i trykluft. I løbet af det næste århundrede ville ildslukkere baseret på kemisk skum, natriumsyre og vandbaserede løsninger også blive udviklet.

Der er flere forskellige typer ildslukkere, der sælges af industrien i dag. De tre øverste ildslukkere, der bruges af det gennemsnitlige hjem eller virksomhed, er brandslukkere i klasse A, klasse B og klasse C. Disse brandslukkere kan købes uafhængigt, efter klasse, eller de kan købes som en kombination ildslukker fra klasse ABC.

Vigtig statistik over brandslukkerindustrien

# 1. Brandslukker fremstillingssektoren i USA er en lille og værdifuld komponent i økonomien. I øjeblikket er kun 23 virksomheder aktive i fremstillingsprocessen og beskæftiger omkring 1.300 mennesker. I alt producerer disse virksomheder dog omkring 1 milliard dollars i årlig omsætning. (IBIS World)

# 2. For den 5-årige periode, der sluttede i 2017, var omsætningen for det meste flad for brandslukkerindustrien i USA og opnåede en årlig vækst på 0,2%. (IBIS World)

Brandslukker Industristatistik USA Markedsstørrelse

# 3. Fra 2011 til 2015 reagerede brandvæsenet i USA hvert år på cirka 38.000 brande på industrielle eller fremstillingsområder. Årlige tab fra disse brande omfattede mere end 270 kvæstelser og 1,2 milliarder dollars i direkte materielle skader. (National Fire Protection Association)

# 4. Strukturelle brande tegner sig for 20% af opkaldene til kommunale brandvæsener og er ansvarlige for 49% af dødsfaldene i forbindelse med brande. (National Fire Protection Association)

# 5. Den mest populære type ildslukker, der sælges af industrien i dag, er klasse A -slukker, der tegner sig for 41,8% af det samlede salg. I det samlede volumen sælges mere end 18,8 millioner klasse A -brandslukkere hvert år på verdensplan (Future Information Markets)

# 6. For den 10-årige periode, der slutter i 2027, forventes CAGR for klasse A brandslukkersegmentet at vokse 5,7% i volumen. Hvis det opnås, ville det give industrien mulighed for at sælge mere end 34,7 millioner enheder. (Fremtidige informationsmarkeder

# 7. Brandbeskyttelsessystemer er et af de mest værdifulde segmenter i den generelle brandbekæmpelsesindustri. I 2016 blev det globale marked for brandsikringssystemer værdiansat til 52,19 milliarder dollars. (Markeder og markeder)

# 8. I 2015 blev der rapporteret 1,34 millioner brande i USA. Det betød, at et brandvæsen i gennemsnit reagerede på et opkald hver 23. sekund. Næsten halvdelen af ​​disse brande blev klassificeret som udendørs brande. (Harringtons gruppe)

# 9. Brandslukkere kan effektivt slukke 80% af alle brande, selvom slukkeren er klassificeret som en bærbar enhed. Når en brandslukker bruges på en brand i USA, 75% af tiden, er brandvæsenet ikke forpligtet til at deltage i hændelsen. (EnGauge Inc.)

# 10. Dataene i Europa om brugen af ​​ildslukkere ligner de data, der genereres i USA. I 2600 sporede hændelser resulterede 81,5% af hændelserne med en bærbar brandslukker i slukning af en brand. I 74,6% af hændelserne var brandvæsenet ikke påkrævet. (EnGauge Inc.)

# 11. I 60% af alle brandhændelser, der opstår, får brandvæsenet aldrig besked, hvis en brandslukker er til stede og tilgængelig. Næsten 2 millioner brande håndteres fuldstændigt af en brandslukker i USA hvert år. (EnGauge Inc.)

# 12. Yderligere 147.000 brande inden for kommercielle strukturer styres ved brug af en brandslukker årligt uden at underrette brandvæsenet. (EnGauge Inc.)

# 13. Den anslåede besparelse, som brandslukkerindustrien kan opnå i USA ved strukturelle brandhændelser, er cirka $ 5 mia. I alt opstod mere end 5,3 millioner brande, hvor en slukker var den eneste nødvendige form for undertrykkelse. (EnGauge Inc.)

# 14. Antallet af brande, der blev rapporteret i USA i 2015, er 19,1% mindre end antallet af brande, der blev rapporteret i 2006. (United States Fire Administration)

#femten. Antallet af rapporterede dødsfald ved en brand faldt med 3% i 2015 fra tallene rapporteret i 2006. (United States Fire Administration)

#seksten. De samlede tab som følge af brandrelaterede hændelser i USA beløb sig til $ 14,3 milliarder i 2015. Det tal er mere end 20% lavere end tallene offentliggjort i 2006. US Fire Administration)

# 17. Mere end halvdelen af ​​alle boligbygningsbrande, mere end 380.000 i USA, tilskrives køkkenet. Omkring 11% tilskrives opvarmning, mens yderligere 6,4% tilskrives funktionsfejl på en elektrisk enhed. (United States Fire Administration)

# 18. Madlavning er også den største årsag til brande i bygninger, der ikke er beboede, og tegner sig for 29,5% af de sporede hændelser. (United States Fire Administration)

# 19. 41% af de rapporterede brande i USA er klassificeret som udendørs brande. 30,4% af de rapporterede hændelser involverer en beboelsesejendom. 14,5% af brandhændelser er relateret til problemer med et køretøj. (United States Fire Administration)

# 20. Cirka 40% af mennesker i den demografiske alder på 85 år og ældre dør, når de bliver fanget i en brand, hvilket er 4 gange højere end den nationale branddødelighed i USA. (United States Fire Administration)

# 21. Cirka 1,1 millioner brandmænd er i øjeblikket aktive i USA, hvor 67% af brandvæsenerne arbejder med frivillige. (United States Fire Administration)

Brandslukkerindustriens tendenser og analyse

Så længe der er strukturer, er der risiko for brand. For at afbøde denne risiko vil produktion af ildslukkere være nødvendig. Det betyder, at der vil være et konsekvent sted for denne industri i den udviklede verden.

Brandslukkere er en stabil industri, fordi ildslukkere har udløbsdatoer. Hvert år er der et vist antal brandslukkere, der skal udskiftes på grund af lokale, nationale eller internationale bygningsregler, love og regler. Det giver et tilstrækkeligt grundlag for det arbejde, der holder industrien i gang i dag, selvom det forbyder ekspansion i enhver form for skala.

Yderligere muligheder for industrien, gennem brandslukningssystemer og andre former for proaktiv brandhåndtering, tilbyder branchens vækstpotentiale. Når det kombineres med brandslukkersegmentet, vil der fortsat være muligheder for denne industri i et stykke tid fremover.