21 Statistik, hjemlige duftindustritendenser

Hjemmedufte er et tilbehør, ikke en nødvendighed. De produkter, der tilbydes af denne industri, giver folk mulighed for at tilføje karakter og dybde til deres hjemmemiljø. Det er også en mulighed for at give hvert værelse sit eget præg, hvis du ønsker det.

Selvom den globale husduftindustri tilbyder titusinder af forskellige dufte, kan mennesker opdage mindst 1 billion forskellige dufte. Det er muligt, fordi der er 10 millioner lugtreceptorer i den gennemsnitlige persons næse. Alle lugter tingene lidt anderledes, hvilket betyder, at den måde, du opfatter en duft på, er unik for dig.

Lugt er også den mest mindeværdige sans, som mennesker har. Selv efter et år kan folk huske en lugt med 65% nøjagtighed. Den visuelle tilbagekaldelse af den samme begivenhed er kun 50%, og det er efter kun 3 måneder er gået.

Vigtig statistik fra hjemmet duftindustri

# 1. Stearinlys er den største og hurtigst voksende kategori til hjemmet duftindustrien. Disse produkter repræsenterer mere end 41% af det samlede salg på markedet. Yankee Candle er fortsat det dominerende mærke i branchen og sælges gennem butikker som Walmart. (Parfume og smag)

# 2. I 2017 tegnede online salg af hjemmelugtende dufte 10,6% af den omsætning, branchen var i stand til at generere. (Parfume og smag)

# 3. 50% af forbrugerne i USA siger, at de bruger hjemmelugtende dufte som en måde at slappe af på. 35% siger, at produkter, der tilbydes af industrien, hjælper dem med at føle sig “komfortable”. Yderligere 30% siger, at hjemmelavede duftprodukter hjælper dem med at få “højt humør”. (Parfume og smag)

# 4. Prestigefyldte hjemmelugtende produkter blev værdiansat til $ 80,4 millioner i 2017, hvilket er en stigning på 59% i forhold til året før. Efter stearinlys er de to bedst sælgende produkter i branchen diffusorer og tilhørende gavesæt til hjemmet. (Parfume og smag)

# 5. Produktion af æterisk olie i USA voksede med 2,4% i løbet af de sidste 5 år for at nå en samlet omsætning på $ 1 mia. Samtidig faldt antallet af virksomheder, der var involveret i fremstillingsprocessen, med 1,7%, og industrien afskedigede 1,2% af sine ansatte. (IBIS World)

# 6. Cirka 45 virksomheder fremstiller i øjeblikket æteriske olier i USA og tilbyder 1.300 mennesker jobmuligheder. (IBIS World)

# 7. 90% af de stearinlys, der er købt i den amerikanske hjemmelugtende industri, er købt af kvinder. (National Sailing Association)

# 8. Salg af stearinlys i USA tilføjer op til mere end 3,2 milliarder dollar om året, når salg af tilbehør til stearinlys er udelukket fra disse tal. (Mintel)

# 9. 70% af husstandene i USA bruger regelmæssigt mindst et hjemmelugtende produkt. Omkostninger, farve og form af duften er de vigtigste faktorer for forbrugerne, der foretager et køb. (National Sailing Association)

# 10. Den gennemsnitlige udsalgspris for et votive stearinlys i USA er $ 1,99. For en stor søjle eller krukkelys er gennemsnitsprisen $ 35. For hele huslys, der leverer en kraftig duft, kan prisen være $ 200 eller mere. (National Sailing Association)

# 11. Ca. 805 af de stearinlys, der er fremstillet i USA, stammer fra medlemsvirksomheder i National Candle Association. De fleste af stearinlysene sælges i specialforretninger, stormagasiner eller massahandlere. (National Sailing Association)

# 12. 35% af de stearinlys, der købes i USA hvert år, produceres i løbet af indkøbssæsonen i december. (National Sailing Association)

# 13. Amerikas bedste hjemmelavede duftproducenter tilbyder op til 2.000 sorter af stearinlys inden for deres produktlinjer. For det generelle marked findes der i øjeblikket mere end 10.000 forskellige dufte til hjemmet. (National Sailing Association)

# 14. Hjemmeduftindustrien bruger mere end en milliard pund voks hvert år til at producere de stearinlys, der sælges i USA. (Halvt)

#femten. 42% af forbrugerne siger, at de bruger duftprodukter til hjemmet i stuen, som er det mest populære sted i hjemmet. 18% siger, at de bruger dem i køkkenet, mens 13% siger, at soveværelset er deres højeste prioritet. (Halvt)

#seksten. 20% af kvinderne siger, at de bruger lys som en måde at dekorere deres hjem på. (Halvt)

# 17. Stearinlys tilbydes oftere som en feriegave, og 76% af branchens kunder siger, at de ser det som en passende gave. Et lys tilbydes derefter som en indvielsesgave (74%), en middagsgave (66%), en takgave (61%) og en fødselsdagsgave (58%). (Halvt)

# 18. 75% af de mennesker, der køber stearinlys fra hjemmet duftindustri, vil bruge deres produkter i 4 timer eller mindre under hver session. (National Sailing Association)

# 19. Duften af ​​et lys er den vigtigste egenskab ved et køb, og 75% af kunderne siger, at det er “meget” eller “ekstremt” vigtigt for deres valg. (National Sailing Association)

# 20. Imidlertid er lysfremstilling i USA faldet med 3,4% i de sidste 5 år i omsætning, selvom salgstallene har været stigende. Antallet af virksomheder, der er involveret i lysfremstilling, er faldet med 2,3%, mens jobmulighederne er faldet med 3,1%. (IBIS World)

# 21. I alt er omkring 7.000 mennesker ansat i salg, fremstilling og distribution af stearinlys i USA. (Chronicle of San Francisco)

Tendenser og analyse af duftindustrien til hjemmet

Duftpræferencer i hjemmet ændrer sig hele året, så denne industri har unikke muligheder for at nå forbrugere. Med den gennemsnitlige person, der bestiller et industriprodukt en gang om ugen, er der over 52 kundeemner til rådighed hvert år for hver kunde.

For CandleScience har de opdelt disse muligheder i sæsonbetonede, klassiske og året rundt kategorier. I efteråret er Pumpkin Spice og Apple Harvest populære dufte. Om foråret bliver havsalt og orkidé eller kærlighedsformular mere populær. Så Amber Noir, hvid te eller Sortehavet er populære året rundt.

Kampen for dem i denne branche er en skala. De store producenter producerer tusindvis af forskellige dufte hvert år. Det skaber en unik barriere for markedsadgang for små leverandører. Derfor har du to særprægede grupper for denne industri: masseproducenter og kunsthåndværkere.

I løbet af den næste 5-årige periode forventes væksten at fortsætte på det nuværende niveau for branchen. Nye aktører kan prøve at tage imod Yankee Candles for at forstyrre markedet, men dette bør ikke påvirke den samlede industriomsætning. Folk vil have, at deres hjem skal lugte godt. Hjemmeduftindustrien hjælper med at få det til at ske.