21 Skateboard Industri Statistik og tendenser

Skate er født fra surfingsporten. Selvom den egentlige opfindelse af skateboardet ikke rigtig er kendt, blev der i 1940’erne fundet folk, der skøjtede i byer, da bølgerne til surfing var flade eller uinteressante. Nogle af de første skateboards var gamle surfbrætter, der havde hjul fastgjort til dem.

I 1958 blev det første skateboard med skøjtehjul oprettet, hvilket hjalp med at glatte turen. Det var på dette tidspunkt, at udtrykket “fortovsurfing” blev populært. Blot et år senere blev det første skateboard med metalhjul introduceret.

I 1960’erne havde surfbranchen lagt mærke til populariteten af ​​skateboard i sit samfund. Mærker som Hobie og Makaha begyndte at lave bedre hjul og aksler til brædderne, hvilket reducerede slid, som skatere oplever. I 1963 var Hermosa Beach i Californien vært for den første skate -konkurrence.

Siden da har skateboardindustrien oplevet en række forbedringer. Urethane hjul har åbnet mange nye miljøer for skatere at udforske. Siden 1995 er skateboard blevet en del af populærkulturen takket være X Games, ABC’s Wide World of Sports og lignende udsendelser.

Børn helt ned til 2 år kan skateboarde sikkert i dag.

Vigtig skateboardbranchestatistik

# 1. I 2016 var der omkring 6,4 millioner mennesker, der deltog i skateboarding i USA. Med undtagelse af 2011, hvor kun 5,8 millioner mennesker identificerede sig som skatere, har den amerikanske industri været relativt stabil med hensyn til deltagere siden 2009. (Statista)

# 2. I 2006 sagde mere end 10 millioner mennesker i USA, at de deltog i skateboards. (Statista)

Skateboard Industristatistik efter samlet markedsstørrelse

# 3. X Games, en sportsbegivenhed med fokus på actionsport som skateboarding, har set et lignende mønster af fremmøde. De første X Games deltog i næsten 200.000 mennesker ved begivenhederne. I de seneste år har X Games -begivenheder tiltrukket omkring 115.000 mennesker. (Statista)

# 4. I USA bruges omkring 80 milliarder dollars hvert år på streetwear, hvilket er den foretrukne måde for dem inden for skate -kultur. (Statista)

# 5. Den aktuelle værdi af skateboardindustrien, set fra et udstyrs synspunkt, er $ 4,8 mia. (IBIS World)

# 6. Næsten 80% af skaterne siger, at de foretrækker at købe små mærker eller uafhængige producenter til deres udstyr frem for at købe de største mærker i skateindustrien. (Gå på skøjter)

# 7. I 2006 blev mere end 70% af skaterne identificeret som mellem 12 og 17 år. I 2017 var kun 45% af de selvidentificerede skatere i samme aldersgruppe. (Gå på skøjter)

# 8. Cirka 3% af skateboardsalget sker generelt i en sportsartikler eller sportsforretning. (Gå på skøjter)

# 9. Overskud på detailniveau har en tendens til at være ret lille inden for skateboardindustrien. En butik, der sælger skateboards og forsyninger fra industrien, kan tjene 5% på hvert salg. (Gå på skøjter)

# 10. Siden 2006 er antallet af søgninger relateret til skateboarding faldet med mere end 90%. En lignende tendens opleves også inden for snowboard -sporten. (Google)

Skateboardindustristatistik i henhold til de fleste skateboardparker efter by

# 11. Skateboard -salget er faldet med en årlig rente på 2% hvert år siden 2006. En del af årsagen til dette er omkostninger. Et skateboard i professionel kvalitet sælger for over $ 250. (Gå på skøjter)

# 12. Mindre end 10% af børnene i USA siger, at de har kørt på skateboard mindst en gang i det sidste år. (Slib tv)

# 13. Den gennemsnitlige skater i Amerika er en 14-årig hvid mand fra en husstand med et medianindkomstniveau på $ 50.000 eller mere. (Slib tv)

# 14. Skateboarding er også på tilbagegang på grund af sportens farlige karakter. Mere end 1.250.000 mennesker om året går på skadestuen i USA for en skateboard-relateret skade. (National Security Council)

#femten. Kun 16% af skateboardindustrien involverer kvinder eller piger, der beskriver sig selv som “core skaters.” En skatermester er defineret som en person, der kører deres skateboard mindst 26 gange i løbet af året. (Slib tv)

#seksten. Hovedskader tegner sig for 20% af de behandlede skader, der er direkte relateret til skateboarding. Omkring 3 ud af 4 skader opstår i ekstremiteterne. Brækkede håndled og ankler tegner sig for 30% af de behandlede skader. (National Security Council)

# 17. I 2010 hoppede omkring 3% af den amerikanske befolkning på en skatepark for at bruge den på en eller anden måde. Det betyder, at omkring 1 ud af 3 skatere i USA bruger deres gear til gadeformål. (Public Skatepark Development Guide)

# 18. Cirka 3,1 millioner unge i USA beskriver sig selv som en førende skater. Det betyder, at omkring 1,7% af børnene i USA kører deres skateboard mindst 26 gange i løbet af året. (Public Skatepark Development Guide)

# 19. Antallet af topskøjteløbere, når det defineres som dem, der skateboarder 52 gange om året eller mere, er støt steget, når anden demografi er blevet fulgt. Omkring 40% af skaterne opfylder denne definition. (Public Skatepark Development Guide)

# 20. 40% af skaterne vil bruge lange boards til transport og trick boards til parker og fritidsbrug. (Public Skatepark Development Guide)

# 21. Kun 1% af de skatere, der identificerer sig som en del af branchen, er over 55 år. Hvis den demografiske alder udvides til over 45, identificerer 2% af befolkningen sig som skater. (Public Skatepark Development Guide)

Skateboard industriens tendenser og analyse

Skateboardindustrien oplever muligvis en vis vækst fra innovative produkter, der begynder at sive ned til forbrugerne. Motoriserede skateboards, boards med forskellige designs og fleksible boards har bidraget til at skabe en ny opmærksomhed inden for en branche, der er modnet siden 1995. Da antallet af mennesker, der identificerer sig som skatere, er forblevet stabilt, er væksttrendene i salget, der er sket fra bestemte branchesegmenter vil sandsynligvis være midlertidige.

Det betyder, at branchen forventes at indgå kontrakt i løbet af de næste 10 år, da et lille antal unge deltager i sporten.

Der er dog noget håb i horisonten for branchen, da yngre skatere begynder at vokse op. Børn i den 5-9-årige demografiske gruppe er stadig interesserede i skateboarding. Hvis den interesse fortsætter, vil branchens kundebase begynde at udvide sig over tid. Det vil bare tage et par vokseværk, indtil du kommer dertil.

Det, der gør skateboardindustrien så attraktiv, er, at der kun er en forventning: at forbedre personlige færdigheder inden for sporten. Alle andre faktorer, såsom race, køn, kultur, vægt eller interesser, er vigtige inden for kulturen af ​​skateboarding. For nogle er det derfor, at denne sport er så attraktiv.

Hvis interessen for skøjter falder inden for ungdomsdemografien, vil skateboardindustrien sandsynligvis gå tilbage til at være en nicheindustri igen.