21 Singapore Cruise Industry Statistik og tendenser

Singapore er en af ​​de mest populære destinationer for den globale krydstogtsindustri, selvom den ikke er på hver turist radar. I 2016 betjente Singapores krydstogtindustri på en eller anden måde 1,2 millioner passagerer. På bare 6 år har branchen kunnet vokse med mere end 36%.

En af grundene til denne imponerende vækst er dens placering. For at udforske Sydøstasien skal du først passere gennem Singapore, når du sejler. Med sine moderne byer og gamle templer er der meget at se og gøre i denne anløbshavn.

I 2018 blev ASEAN’s fælles erklæring om krydstogtturisme officielt godkendt, hvilket muliggjorde en videreudvikling af krydstogtrelateret turisme i landet og regionen. For de 25 millioner krydstogtpassagerer, der udforsker verden, står Singapore klar til at blive et topdestination.

Vigtig statistik fra krydstogtindustrien i Singapore

# 1. I 2016 bidrog krydstogtindustrien i Singapore med 706 millioner dollars til den lokale økonomi. Det er 36% af omsætningen i 2010 fra branchen. (Strædetider)

# 2. Singapores krydstogtindustri vækst har i gennemsnit været omkring 20% ​​årligt i det sidste årti. Det er på trods af, at mange af havnene har brug for opdateringer. (Strædetider)

# 3. Krydstogtskibe, der ønsker at ringe til Singapore på deres rejseplan, kan rumme op til 4.000 passagerer ad gangen. Krydstogtskibene selv har minimum 140.000 bruttoton, hvilket er svært at håndtere for Singapores nuværende infrastruktur. (Strædetider)

# 4. Cirka 4,5 millioner passagerer forventes at omfavne tanken om at sejle gennem Singapore og Sydøstasien inden 2035. Hvis det opnås, ville det betyde, at antallet af passagerer, der skal indkvarteres, ville være 10 gange større end i øjeblikket. (Strædetider)

# 5. Krydstogtkapaciteten er steget i alle målinger siden 2013. I Asien er flåden af ​​krydstogtskibe, der betjener regionen, vokset med 53%. Samtidig er antallet af ture og krydstogter i regionen vokset med 25%. (International Association of Cruise Lines)

# 6. Antallet af driftsdage for krydstogtudbydere i Singapore og Sydøstasien er udvidet med 137% mellem 2013 og 2017 (International Association of Cruise Lines).

# 7. I 2017 var der mere end 7.000 krydstogtskald i Asien. Det afspejler en stigning på 29% i krydstogtens opkaldsmængde i forhold til det foregående år. (International Association of Cruise Lines)

# 8. Selvom antallet af opkald stiger i regionen, halter Singapore bagud i det samlede antal modtagne havneanløb. Japan modtog mere end 800 opkald efterfulgt af Kina (306) og Thailand (218). Væksten i havneanløb skete også i Taiwan, Hong Kong og Filippinerne, men ikke i Singapore. (International Association of Cruise Lines)

# 9. For internationale krydstogter, der forlader republikken, udgør singaporianere op til 60% af passagermanifestet. (Singapore Tourism Board)

# 10. Singapores krydstogtindustri har oplevet en stigning på 22% i kapaciteten på skibe, der betjener lokale anløbshavne. I 2022 forventes 35 nye skibe at betjene regionen i forhold til 2014. (Singapore Tourism Board)

# 11. Passagerpræstationerne i krydstogtsindustrien i Singapore forventes at overstige den forventede CAGR i de næste par år. Passagerantallet forventes at stige med op til 8%, mens væksten i den lokale industri forventes at være 4%. (Singapore Tourism Board)

# 12. 94% af krydstogtskibe, der sejler i Asien, tilbyder ruter, der forbliver inden for regionen. For langdistancecruise er hoveddestinationen for Singapore og Sydøstasien Europa, der tegner sig for 55% af disse krydstogter. (International Association of Cruise Lines)

# 13. 18% af langdistance-krydstogter med oprindelse i Singapore eller Sydøstasien er bestemt til Caribien, det vestlige USA eller den amerikanske stat Hawaii. (International Association of Cruise Lines)

# 14. Samlet passagerkapacitet inden for regionen for både korte og langdistance krydstogter er 4,24 millioner passagerer. Med 66 skibe indsat i alt var der planlagt næsten 2.100 krydstogter i 2017. Det er mere end 20% flere end året før. (International Association of Cruise Lines)

#femten. De fem bedste sejlmærker globalt tegner sig for 64% af alle ture foretaget i Sydøstasien. De er også ansvarlige for 79% af den tilgængelige passagerkapacitet og mere end halvdelen af ​​driftsdage i 2017. (International Association of Cruise Lines)

#seksten. I 2017 planlagde krydstogtindustrien 393 havneanløb i Singapore, hvilket placerede den på tredjepladsen bag Shanghai (581) og Jeju Island, Sydkorea (477). (International Association of Cruise Lines)

# 17. 6 af krydstogtskibene, der opererer i regionen, driver mere end 100 ture om året. 10 linjer tilbyder mellem 20 og 999 afgange, mens yderligere 10 linjer tilbyder mellem 9 og 19 afgange hvert år. (International Association of Cruise Lines)

# 18. 2,1 millioner søpassagerer i Sydøstasien kom fra Kina i 2016. Singapore var det fjerde førende udgående passagermarked med 196.900. Taiwan (236.000) og Japan (215.000) rangerede henholdsvis anden og tredje. (International Association of Cruise Lines)

# 19. Selvom der er 39 behandlingshavne i Sydøstasien, ligger Singapore på andenpladsen, hvor Shanghai er vært for langt de fleste. I 2016 var der 329 hostede ændringer. (International Association of Cruise Lines)

# 20. Natopkald boede på 42 forskellige havne i 2016 i Sydøstasien. Singapore tilbød det næsthøjeste antal natlige opkald med i alt 40. Bangkok, Thailand alene opnåede mere med 47 opkald om natten. (International Association of Cruise Lines)

# 21. Singapores krydstogtindustri anslår, at de var vært for 748.000 passagerdestinationsdage i 2017, hvilket ville være en stigning på 47.000 destinationsdage fra det foregående år. Selvom der blev opnået 0,5% vækst, er det langt mindre end den 15% vækst, der blev opnået i 2014 i samlede opkald. (International Association of Cruise Lines)

Singapore Cruise Industry Trends and Analysis

Singapores krydstogtindustri bør styrke sig med de seneste tendenser. Med forpligtelser til at investere i lokal infrastruktur, mere turismeudvikling inden for sine grænser og nogle utrolige moderne steder at besøge, der blander sig med historien, er det en enestående destination, som krydstogtssamfundet vil elske.

Samtidig er Singapore også et af de fem udgående markeder i Asien-Stillehavsområdet, hvilket skaber et knudepunkt for persontrafik, der understøtter den globale krydstogtindustri.

Med fremragende luftforbindelser, der giver adgang til Canada, staterne og endda Brasilien, er krydstogtindustrien klar til at se en høj vækst i de næste 10 år. Selvom den samlede ydelse stadig kan være meget lavere end resultaterne i Japan og Kina, er det klart, at denne industri stiger i Singapore.

Det er en tendens, der ikke viser tegn på at stoppe.