21 Opdagelsesindustriens statistikker og tendenser

Elektronisk opdagelse eller eDiscovery er det elektroniske aspekt ved at identificere, producere eller indsamle lagrede oplysninger fra anmodninger fra lovhåndhævelse, advokater, domstole eller andre autoriserede parter. Industrien er afhængig af kompleksiteten af ​​applikationer.

I modsætning til beviser på papir indeholder ESI dynamiske metadata, f.eks. Forfatter- eller modtagerinformation, sammen med oplysninger om egenskaberne for hver fil. Dette indhold bør bevares, så ESI kan præsenteres som bevis uden påstande om værdiforringelse.

EDiscovery -industrien har været aktiv siden 1999. I det år fandt University of California, at 93% af al information blev genereret i digitale formater.

Interessant statistik for eDiscovery -branchen

# 1. Sagsomkostninger i 2016 blev anslået til tæt på $ 20 mia. Siden 2014 er der tre gange så mange virksomheder, der står over for retssager, der sætter hele organisationen i fare inden for branchen. (BTI Consulting)

# 2. 1 ud af 4 advokater forventer, at deres forretningsretlige behov vil stige i de næste 12 måneder. Kun 14% mener, at der vil være et fald i retssager. (Norton Rose Fulbright LLP)

# 3. De fleste Fortune 1000 -virksomheder bruger hvert år mellem $ 5 og $ 10 millioner på eDiscovery. I 2014 rapporterede nogle virksomheder, at de brugte mere end $ 30 millioner i branchen. (Markedsur)

# 4. Ca. 70% af omkostningerne i forbindelse med eDiscovery -industrien er direkte gennemgang af dokumentation. Det betyder, at de samlede omkostninger ved en gennemgang inden for branchen er cirka $ 18.000 for hver 1 GB data. (Blickstein Group)

# 5. For den 5-årige periode, der slutter i 2019, forventes industriens omsætning at vokse med en årlig hastighed på 5,7%. Det ville føre til industriomsætning på 1,8 mia. (IBIS World)

# 6. 10 GB information opnået via eDiscovery -processen svarer til at modtage 10 mængder papir til gennemgang. (Markedsur)

# 7. 38% af virksomhederne har ikke brugt nye eDiscovery -teknologier. Når mellemmarkedsorganisationer er inkluderet i disse data, stiger procentdelen til mere end halvdelen af ​​alle virksomheder. (BDO Consulting)

# 8. 75% af amerikanske regeringers CIO’er siger, at de ikke stoler på kvaliteten af ​​deres eDiscovery -programmer. (Deloitte)

# 9. 49% af branchens fagfolk siger, at den mest betydningsfulde effekt af eDiscovery -processen er mangfoldigheden, mængden og hastigheden af ​​forskellige data. Dette efterfølges af stigende omkostninger forbundet med industrien (42%) og reguleringsaktivitet (40%). (BDO Consulting)

# 10. Det mest udfordrende landskab for eDiscovery -industrien er Nordamerika, hvor 63% af fagfolkene lægger vægt på dette marked. Det næste udfordrende marked for industrien er Kina, hvor 13% af fagfolkene lægger vægt på markedet. (BDO Consulting)

# 11. 51% af eDiscovery-fagfolk siger, at deres største udfordring er at styre grænseoverskridende processer. Yderligere 35% af de professionelle peger på lokale adgangsproblemer som deres største barriere at overvinde. (BDO Consulting)

# 12. Den primære retssagsstrategi for juridiske afdelinger i USA, der er involveret i eDiscovery -industrien, er Early Case Assessment eller ECA’er. 76% af forsikringsselskaberne siger, at Revisionsretten var deres vigtigste strategi for inddæmning af omkostninger. 98% af fagfolk, der bruger RCT’er, siger, at det er en effektiv tilgang. (LexisNexis

# 13. 80% af virksomhederne i eDiscovery -industrien projekterer, at der vil være en gennemsnitlig stigning i udgifterne på 8,4% til screeningsværktøjer. Yderligere 70% siger, at boosting af samlinger og vedligeholdelse af værktøjer med et gennemsnit på 7% er endnu en stor budgetstigning, der forventes til næste år. (LexisNexis)

# 14. Brugen af ​​ECA -softwareværktøjet har vundet popularitet i eDiscovery -branchen siden 2012. Cirka 1 ud af 3 advokatfirmaer brugte disse værktøjer i 2012. I 2013 brugte 34% af virksomhederne disse værktøjer. I 2014 brugte 37% af virksomhederne ECA -værktøjer. (ILTA -teknologi)

#femten. Strafferne stiger for virksomheder, der ikke leverer elektroniske data. I august 2016 blev et flyselskab dømt til at betale 2,7 millioner dollars i sanktioner for ikke at følge eDiscovery -processen. Dette var ud over yderligere 4,7 millioner dollars i sanktioner, der allerede var blevet beordret for overtrædelser af opdagelser. (ACEDS)

#seksten. 57% af organisationerne bruger hvert år mindst 1 million dollars på eDiscovery -industrien. (Jatheon)

# 17. 96% af sagsøgerne, der arbejder med eDiscovery -industrien, siger, at dato- og tidsstemplet i metadata er den mest vigtige information for deres sager. (Jatheon)

# 18. Det globale marked for eDiscovery-software og -tjenester forventes at nå en pengeværdi på 11 milliarder dollar i 2022. Nordamerika vil fortsat være det største marked, mens Japan, Europa og Asien-Stillehavsområdet forventes generelt at opleve vækst. (Jatheon)

# 19. Op til 30% af de relevante oplysninger, som eDiscovery -processen skal have adgang til i de næste par år, gemmes i skyen. I 2015 blev kun 5% af de oplysninger, der blev søgt gennem eDiscovery, gemt i skyen. (Jatheon)

# 20. De største vækstområder for den USA-baserede industri forventes i konsulentsektoren. For den 5-årige periode, der sluttede i 2016, oplevede industrien en årlig vækst på $12,5%. (IBIS World)

# 21. Mere end 4.300 virksomheder er aktive eDiscovery-konsulenter i USA. De er ansvarlige for den direkte ansættelse af næsten 20.000 mennesker, hvilket genererer indtægter på 4 milliarder dollars årligt. (IBIS World)

EDiscovery Industry Trends and Forecast

Når verden bevæger sig ind i en tidsalder med formel information, vil eDiscovery -industrien fortsat opleve en stærk vækst. Flere oplysninger skabes digitalt end nogensinde, hvilket betyder, at der hvert år er et større behov for eDiscovery -processen. Det er en cyklus, der vil hjælpe industrien med at se højere indtægter, højere efterspørgsel og højere lønninger.

Se efter databaseminingsteknologier til også at gøre branchen mere effektiv i fremtiden. Software, der kan identificere dublerede dokumenter, kan hjælpe korrekturlæsere med at opdage overskydende dokumenter, før de rent faktisk skal gennemgå dem. Ved at reducere data så meget som muligt forbliver branchens omkostninger konstante for kunderne i branchen.

Der vil også være spørgsmål at besvare for branchen i de kommende år. Efterhånden som flere organisationer tilskynder deres medarbejdere til at bringe deres egne enheder på arbejde, hvem er så ansvarlig for omkostningerne ved eDiscovery? Hvordan kan arbejdsdata gendannes, hvis de gemmes på enheder, der er uden for virksomhedsdrevne platforme?

Og hvad sker der, hvis nogen midt i en eDiscovery -proces bliver hacket?

Topspillere som FTI Consulting, Kroll Ontrack og CommVault håber på gode ting for denne branches fremtid. Det burde du også.