21 måder at finde nicheprodukter til salg online (2022)

Covid-19 har skabt en støt stigning i detailkonkurser og har fremskyndet skiftet til e-handel på 5 år.

Med traditionelle detailhandlere, der bevæger sig online og det stadig mere konkurrencedygtige søgelandskab, er det en hård tid at starte en online forretning:

 • Forbrugerne forventer en to-dages forsendelse og øjeblikkelig tilfredsstillelse.
 • Amazons vertikale integration revolutionerer hele industrier.
 • Mange produktmarkeder er mættede med valgmuligheder.

Men omhyggeligt at vælge det rigtige produkt vil påvirke alt i din e -handelsvirksomhed, lige fra logoer, webdesign og branding, til ordreopfyldelse og udpakning.

Succes i e-handel starter med et fantastisk produkt.

I denne guide giver jeg dig 21 tips til at finde det perfekte nicheprodukt til at begynde at sælge online.

Lad os begynde.

Hvordan finder jeg de bedste produkter til at sælge online?

For det første skal dit produkt løse et problem for dit publikum. Det skal også være nichespecifikt, unikt, opfylde et ønske og have et brandpotentiale.

1. Gennemføre markedsundersøgelser.

Begræns først dine muligheder ved at vælge en branche. Hvilken slags produkter vil du sælge? Er du interesseret i mode, teknologi, sundhed, mad eller fitness? Der er produkter, som du kan sælge i enhver branche.

Når du har besluttet dig for en branche, skal du fokusere på det problem, du løser.

Når du har dit problem og din løsning (dit produkt), skal du begynde at lave markedsundersøgelser.

Tjek min artikel om de bedste markedsundersøgelsesværktøjer for nogle gode muligheder for at komme i gang.

MarkedsundersøgelseKilde: QuestionPro.com

Der er mange måder at undersøge markedet på – Google, Quora, fora og sociale mediekanaler er en god gratis måde at starte på. Hvis du gør lidt research og tror, ​​at dit produkt stadig er et godt match til dit publikum, skal du grave dybt.

Send en online undersøgelse til potentielle kunder for at finde ud af, hvilke løsninger de leder efter, og forstå dine købere på et dybere niveau. Prøv derefter at interviewe et par respondenter for mere detaljerede svar, eller hold en lille fokusgruppe i dit samfund.

Tal med mennesker, der giver både positive og negative svar. Dem, der reagerer negativt, kan formulere det, de leder efter, og inspirere til en helt ny produktserie.

2. Undersøg dine konkurrenter.

Hvis din produktniche har konkurrence, er det virkelig en god ting. Det er bedre at se andre mennesker i din niche, der er aktive og sælger frem for at forsøge at sælge noget helt nyt, som ingen måtte ønske. Konkurrencen er sund.

Udover at se på hvad dine konkurrenter gør rigtigt, skal du se på, hvad de gør forkert. Læs deres anmeldelser og se, hvad kunderne siger, at de kan forbedre.

 • Kan du drage fordel af disse negative ting ved at producere et lignende forbedret produkt?
 • Eller kan du tilbyde bedre forsendelsesmuligheder? En billigere pris?
 • Er der potentielle kunder, som dit marked ikke når?
 • Kan du slå dem, når det kommer til SEO?

Brug en kombination af SEO -værktøjer, prisforskning, kundeforskning og dine egne mavefornemmelser til at finde konkurrencedygtige huller på markedet.

3. Dine produkter skal løse problemer.

Den mest pålidelige måde at finde et succesfuldt produkt på er at lede efter noget, der løser dine problemer. Folk vil have trøst; Hvis du kan tilbyde et produkt, der gør tingene lettere, står folk i kø for at give dig deres penge.

Start med at tænke over dine egne problemer. Hvis du finder noget frustrerende, vil andre sandsynligvis føle det på samme måde og er villige til at betale for en løsning.

Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal genopfinde hjulet. Du kan foretage forbedringer af eksisterende produkter eller introducere et eksisterende produkt for et nyt publikum af mennesker.

Lad os tage Larq som et eksempel.

Larq vandflasker

Vandflasker har eksisteret i århundreder, men Larq skåret en niche for sig selv ved at introducere en selvrensende flaske. Med denne enkle forbedring af det grundlæggende design, byggede de en succesrig forretning.

4. Dine produkter skal være specifikke for en niche.

Se efter produktideer, der kan begejstre en bestemt målgruppe. Start med dine egne lidenskaber; Hvis du arbejder på noget, du elsker, kender du sandsynligvis nichen og de problemer, der følger med det.

Et nichepublikum gør det let at markedsføre dit produkt. Du ved, hvem du taler med, og du kan skabe en konsekvent mærke stemme på dine produktsider, i dine e -mails, på sociale medier og hvor som helst du interagerer med dine kunder.

Hvis du kan identificere og betjene et nichemarkedssegment, finder du en meget engageret og stærkt konverterende kundebase.

5. Dine produkter har brug for brandpotentiale.

Dagens forbrugere køber fra mærker, der er autentiske og giver genklang hos dem på et personligt plan. Dine produkter skal være inspireret af dit brands overordnede mission.

For eksempel er Toms sko mere end en skoforhandler; Deres mission er at få indflydelse, og for hver $ 3, de tjener, giver de væk $ 1. Hidtil har de genereret $ 2 millioner til at hjælpe den globale nødhjælpsindsats Covid-19.

Toms sko

Dine produkter skal inspirere til en mærkehistorie; en bredere vision end selve produkterne.

6. Kig efter trendprodukter.

Selvom dette ikke er en god langsigtet bæredygtig forretningsmodel, kan det være en fordel at hoppe ind i en trendende produktidee.

Hvis du kan identificere noget, der er ved at blive populært, har du en chance for at eje SEO -søgeord, blive opfattet som en markedsekspert og kapitalisere, før trenden topper.

Dette refererer ikke kun til mode, som fidget spinners i 2017 eller nye væsentlige ting, som ansigtsmasker i 2022. Tendenser kan også referere til politiske eller sociale bevægelser, som du kan drage fordel af, såsom miljøbevægelsen, der fører til en efterspørgsel efter produkter. bæredygtig.

Athleta MasksKilde: Athleta.com

Start med at besøge de steder, dine kunder besøger, uanset om de er online -fora, populære brancheblogs, Facebook -grupper eller subreddits. Disse onlinepladser for lidenskabelige fans vil ofte pege på de nyeste teknologier og tendenser, som kunderne leder efter.

Du kan også se, hvor markedet kan bevæge sig med onlineværktøjer. Skriv et emne i Google Trends, og værktøjet kan vise dig interesse over tid, og hvilke underregioner der viser størst interesse.

Amazon producerer også en trendrapport, der kan vise dig, hvad der sælges godt, og webstedet fremhæver dine bedst sælgende produkter, nye udgivelser og hvad der er nyt.

At komme tidligt ind i en trend giver dig en chance for at eje SEO -søgeord og blive markedsleder.

7. Find produkter, der opfylder dine ønsker.

Se efter muligheder for at forkæle skyldige fornøjelser. Shoppere vil ofte bare købe ting, der får dem til at føle sig godt. Der er en grund til, at Spanx er mere populær end træningsudstyr – at føle sig godt er lettere og hurtigere end langsigtede mål. Og det er sandt i e-handel.

Det er ligegyldigt, om det er en lille luksus som chokolade eller en luksusbil, folk køber ting, der tilfredsstiller deres ønsker.

Bon Bon Bon har for eksempel bygget en forretning op omkring at levere små, relativt billige godbidder til folk, der kan lide dekadente chokolader.

BonBonBon eksempel

Dette er et ønske-opfyldende, nicheprodukt med stort branding-potentiale, der sprang ind i abonnementskassen.

Du behøver ikke at dække alle fire kategorier, men husk dem, når du vælger dit nicheprodukt.

8. Find produkter med passionerede fans.

Lidenskabelige fans bringer to fordele til din virksomhed. For det første foretager de indkøb, hvilket er præcis, hvad du vil have kunderne til at gøre. For det andet elsker andre mennesker dine produkter. Disse store fans bliver brandambassadører og hjælper med at sælge deres produkter gratis til deres venner og familie.

Hvilken slags produkter har lidenskabelige fans? Se efter ting, der bliver en del af en persons identitet. Generelt er indkøb af dagligvarer ikke noget, som folk brænder for.

Alligevel, hvis en bestemt kost, ligesom paleokosten, bliver en del af nogens identitet, bliver mad noget, de brænder for. Virksomhedsejere kan tjene penge på at sælge græsfodret knoglebouillon.

Andre ting, som folk brænder for, inkluderer tegneserier, videospil, sportshold og maratonløb. Folk er villige til at bruge penge på produkter, der hjælper med at bekræfte deres identitet.

The Big Green Egg er et eksempel på et produkt, som folk brænder for. Selvom det ligner en anden grill udefra, er det keramiske interiør et punkt, der adskiller sig fra andre udekøkkener.

Stort grønt æg

Glade kunder er begejstrede for dem, og mange laver YouTube -videoer, der viser produktets muligheder. Virksomheden opmuntrer sine fans ved at organisere events som EGGfest og ved at præsentere konkurrencer og teams, der laver mad med sine produkter.

9. Overvej dine fortjenstmargener.

Alle brancher har forskellige fortjenstmargener, og kunderne accepterer en højere margin for visse produkter.

For eksempel har luksusartikler en højere fortjenstmargen, fordi kunderne er villige til at betale en præmie for mærket og kundeoplevelsen. Hvorimod fødevarer og hæfteklammer har en lav fortjenstmargen og afhænger af en høj salgsmængde.

For at beregne din potentielle fortjeneste skal du tage alle dine omkostninger i betragtning, herunder omkostninger ved solgte varer (COGS), lønninger til medarbejdere, omkostninger til e-handel, webstedsgebyrer, betalingsbehandling, lager og ordreopfyldelse.

Din e -handelsforretningsmodel vil spille en stor rolle i din overskudsgrænse på bundlinjen, så sørg for at opdele disse regneark og beregne MSRP for dine produkter for at opretholde en sund margin.

Hvilke typer produkter kan jeg begynde at sælge online?

Der er to store beslutninger at tage, når man skal vælge, hvad man vil sælge online: merchandise eller niche og fysisk eller digital? Varerne eller nichen er relateret til det marked, du forsøger at komme ind på, mens typen af ​​fysisk eller digitalt produkt er det, du planlægger at sælge.

1. Grundprodukter.

Disse produkter er efterspurgte, væsentlige eller populære produkter. Disse betragtes generelt som produkter, som alle har brug for, f.eks. Undertøj, toiletpapir eller pærer eller populære etiketter inden for en niche, f.eks. Mærkesokker.

Det potentielle marked for disse produkter er generelt meget højt, og der er en konstant og kontinuerlig efterspørgsel. Dog er der normalt også meget mere konkurrence fra andre større detailhandlere som Amazon og Walmart og lavere fortjenstmargener.

Det er svært at etablere sig selv og skille sig ud, når du konkurrerer mod de store drenge og sælger produkter, der ikke er særlig mindeværdige. Store mærker drager også fordel af stordriftsfordele, så de kan muligvis sælge dig mindre.

2. Nicheprodukter.

På den anden side er niche -produkter unikke og tjener en bestemt kundebase. Disse varer kan være enestående, som håndlavet håndværk, der sælges på Etsy, personlige kæledyrsprodukter, sportsudstyr eller noget, der tjener et bestemt publikum.

Når du sælger nicheprodukter, er det lettere at definere en målgruppe og nå dine kunder.

Disse produkters eksklusivitet betyder også, at du kan opkræve mere, hvilket betyder højere overskud. Dog er deres marked mindre, og folk behøver muligvis ikke at købe en niche -vare regelmæssigt, hvilket kan føre til langsommere vækst.

Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du altid vælge at sælge både varer og specialprodukter. Mange virksomheder bygger et mærke omkring nicheprodukter, men de sælger også et stort antal varer for at øge deres salgbare lager. Dette kan øge sandsynligheden for gentagne kunder og tiltrække nye kunder til webstedet.

Herlighed cykler

Glory Cycles er et godt eksempel på denne blandede salgsmetode. Nichesitet sælger high-end cykler samt komponenter til at bygge eller opgradere en cykel. Men de driver også en række populære mærketilbehør, som alle ryttere har brug for regelmæssigt, herunder hjelme, cykeltøj, lys og vandflasker.

Selvom din kunde ikke behøver at købe en dyr cykel regelmæssigt, har han regelmæssigt brug for nye hjelme og shorts. Opbevaring af disse varer holder kunderne tilbage til Glory Cycles.

Derefter er der efter spørgsmålet om nicheprodukter eller råvarer også spørgsmålet om fysisk versus digital.

3. Digitale produkter.

Disse produkter findes kun digitalt og inkluderer e-bøger, computerspil, apps eller kurser. Ved første øjekast kan digitale produkter virke lettere. Det er ikke nødvendigt at gemme eller sende digitale produkter, og du kan konfigurere dit websted til straks at sende dem til din kunde, når de foretager et køb.

De kræver dog forhåndsarbejde, og du skal normalt selv oprette et digitalt produkt. Nogle markedspladser som Facebook tillader dig heller ikke at sælge digitale produkter via deres platform.

For eksempel sælger jeg på denne blog to digitale produkter, der hjælper online -iværksættere med SEO og affiliate marketing. Begge er en række dokumenter, PDF og regneark, som jeg uploadede til min e -handelsplatform som en zip -fil. Jeg brugte derefter BigCommerce -pluginet til WordPress for at kunne sælge dem på mit WordPress -websted.

Backlink -fly

I denne guide vil vi hovedsageligt tale om, hvordan man finder fysiske nicheprodukter til salg på nettet.

4. Fysiske produkter.

Hvis du vil sælge fysiske produkter, skal du overveje produktionstid, lagerplads og arbejdsomkostninger til opbevaring, pakning og forsendelse af varerne.

Du skal også beslutte din forretningsmodel, det være sig dropshipping, outsourcet produktion eller egenproduktion.

Hvis du selv opfinder et helt nyt produkt, bør du også investere i prototyper, som omfatter fem forskellige faser.

Det er let at begynde at føle sig overvældet med alle dine muligheder.

I resten af ​​denne vejledning dækker vi andre nøglefaktorer, der skal overvejes, så du kan indsnævre dine muligheder og vælge et produkt med høj ydeevne at sælge.

Faktorer, der skal overvejes, når du sælger produkter online.

Du skal også tage hensyn til logistikbeslutninger, når du beslutter dig for dine produkter. Disse omfatter, hvor du vil sælge dine produkter, din e-handelsforretningsmodel og leveringsmetoder.

Disse sidste faktorer kan ikke glemmes og hjælper dig med at føle dig mere sikker på dine små forretningsplaner.

1. Hvor skal man sælge sine produkter.

Beslut først, hvor du vil sælge dine produkter. De tre bedste muligheder er markedspladser, sociale medieplatforme og dit eget e-handelswebsted.

Online markeder.

Disse er eksisterende salgsplatforme, der giver dig enkle måder at tilføje dine egne produktfortegnelser, såsom Amazon, Etsy, eBay, Facebook Marketplace, Bonanza eller Craigslist.

Facebook Marketplace

De har en eksisterende målgruppe og webstedsstruktur til salg online, hvilket gør det let at sælge ting online. Du har dog ikke så meget kontrol over dit mærke, der er noteringsgebyrer, og du konkurrerer også mod mange andre mennesker, der sælger på webstedet. Hvis du planlægger at bruge lokal afhentning og levering, kan du også oprette lokale fortegnelser for din virksomhed for at få mere synlighed på små lokale markeder.

Sociale mediekanaler.

Disse sociale netværkssider har mange begrænsninger og fordele. Salg på Facebook, Instagram, Google Shopping og Pinterest inkluderer værktøjer, der giver dit publikum mulighed for at købe direkte fra platformen.

Dette giver dig mulighed for at vise dine produkter til følgere, og bekvemmeligheden ved øjeblikkeligt køb hjælper med at gøre dem til salg. Du har dog ingen kontrol over din egen online butik, herunder din branding og checkout oplevelse.

E-handelswebsted.

Den sidste (men bedste) mulighed er at oprette dit eget e -handelswebsted ved hjælp af en e -handelsplatform som BigCommerce. Denne mulighed giver dig fuld kontrol over udseendet af dit websted.

BigCommerce forsidebillede

Du kan bruge din webstedsbygger til at oprette din egen online butiksfacade, konfigurere forsendelses- og afgiftsgebyrer, oprette produktsider og nyde hurtig indlæsningshastighed, SSL -certifikater og mere. Ved at bruge en platform som denne kan du også indsamle og analysere kundedata, hvilket hjælper din online marketingindsats.

Den bedste idé er at bruge en kombination af forskellige salgsplatforme. Dette formindsker din risiko, hvis dit eget websted går ned, eller algoritmerne på de sociale medier ikke virker til din fordel.

Med en tilstedeværelse på sociale medier og markedspladsen kan du tiltrække forbrugere til dit websted og få e -mail -adresser, så du kan tiltrække kunder direkte. 

Dit eget websted følger imidlertid ikke med eksisterende brugere, så digitale marketingomkostninger er involveret i at tiltrække kunder til dit websted samt månedlige platformomkostninger. Der er også kreditkorttransaktionsgebyrer og månedlige gebyrer for andre betalingsprocessorer og betalingsgateways. 

2. E-handels forretningsmodeller.

Der er fire hovedtyper af forretningsmodeller for e-handel. De to første, forbruger til virksomhed (C2B) og forbruger til forbruger (C2C), er ikke relevante for folk, der planlægger at sælge deres egne produkter. Det efterlader modellerne business-to-consumer (B2C) og business-to-business (B2B).

Forretning til forbruger.

B2C er en traditionel detailhandel, hvor varer sælges til offentligheden. Dette er den mest almindelige e-handelsforretningsmodel og drager fordel af en kortere salgscyklus, høje ordretal og fremragende mærkebevidsthed.

Forretning til forretning.

B2B -modellen er præcis, hvad den lyder som: en virksomhed, der sælger til en anden virksomhed. Produkter kan være fysiske varer, f.eks. Engrosprodukter, eller de kan også være digitale produkter, f.eks. Software, som en virksomhed har brug for.

B2B -modeller kan drage fordel af store, tilbagevendende ordrer, hvilket kan føre til højere overskud. Imidlertid er der generelt en meget mindre publikumsbase end B2C, dybere arbejde med indkøbsordrer og mere berøringsfuld kundeservice.

3. Sådan leverer du dine e-handelsprodukter.

Din e -handelsforretningsmodel indeholder de nøjagtige detaljer om, hvordan du skaffer og leverer dine produkter. Der er mange forskellige muligheder, og den korrekte afhænger af den type produkt, du sælger, og hvor meget kontrol du vil beholde.

Direkte til forbrugeren.

D2C -virksomhedsejere sælger direkte til forbrugerne og skærer mellemhandlerne ud. De kan fremstille deres egne produkter eller outsource produktionen. Direkte salg giver virksomheden mulighed for at bevare kontrollen over mærket, priser og kundeoplevelse, så de kan opbygge en loyal kundebase.

Private label eller hvid label.

Hvide etiketprodukter er, hvor du anvender dit navn, mærke eller billeder på et generisk produkt. Med private label -produkter skaber en producent noget, du udelukkende kan sælge. Disse modeller betyder mindre tid i design og produktion, hvilket giver dig mere tid til at markedsføre produktet.

Engros.

Engrossalg sælger produkter i bulk til en lavere pris end detailhandleren. Muligheden for at tjene penge kommer fra store ordrer. Generelt sælger grossister til detailhandlere, der derefter sælger til forbrugere; nogle grossister foretager dog engroshandel med budgetbevidste forbrugere.

Dropshipping.

Dropshipping er en populær model for onlinesælgere. I drop shipping-modellen sælger, sælger og sælger sælgeren varer, der derefter leveres, pakkes og sendes af en drop-shipping-udbyder, f.eks. AliDropship eller Printful. I det væsentlige er dropshippers formidlere.

AliDropship

Selvom dette kan føre til et lavere overskud på hver vare, behøver du ikke bekymre dig om opbevaring eller forsendelse af produkter og tiltrække flere virksomhedsejere, der ikke er involveret. Mange e-handelsplatforme har indbyggede integrationer, der hjælper dig med let at oprette en drop shipping-virksomhed.

Abonnementstjenester.

Med abonnementstjenester betaler forbrugerne et månedligt eller ugentligt gebyr og modtager regelmæssigt nye produkter. Kontantabonnementer er en populær form for denne model, hvor en række relaterede produkter månedligt sendes til kunderne. Kasserne kan relateres til alt lige fra håndværksprojekter til tøj og vin.

Denne model kan også fungere med digitale tjenester. Du kan få et almindeligt gebyr fra kunder for at få adgang til softwaren eller give dem musik, e-bøger, meditation eller andre produkter regelmæssigt. Denne model giver dig en almindelig indkomst, og du kan drage fordel af sæsonudsalg ved at vælge ting, der skal tilføjes til kassen.

Det kan dog være meget arbejde at få og pakke varer regelmæssigt, og du skal tænke på nye ting hver måned for at holde kunderne interesserede.

Hvordan begynder du at sælge online?

Nu hvor vi har dækket nogle tips, du skal overveje, når du vælger dit produkt at sælge, er det tid til at begynde at sælge.

1. Gør markedsundersøgelser og vælg dine produkter at sælge.

Følg trinene ovenfor for at undersøge og vælge, hvilke produkter du vil sælge. Husk at finde et produkt, der løser et problem, er specifikt for en niche, opfylder et ønske og er mærket.

Gennemgå tallene for at sikre, at din idé har sunde fortjenstmargener og en god chance for succes. Dette er også tiden til at definere dine målsøgeord, begynde at opbygge din brand -historie og få forbindelse til dine potentielle kunder.

Det er muligt at opbygge dit brand, inden du beslutter dig for, hvilket produkt du vil sælge, hvilket kan give dig et boost, når det kommer til at starte din virksomhed. Spearmint Love startede for eksempel som en blog for babyer.

Mint GreenLove

Da ejer Shari Lott besluttede at åbne sin egen butik, havde hun allerede et dedikeret publikum klar til at prøve sine produkter.

2. Vælg din e-handelsplatform.

Der er mange spillere på e -handelsmarkedet, herunder BigCommerce, Wix og Shopify. De muligheder, du vælger, afhænger af dine behov, men BigCommerce er en god mulighed, da den kan skaleres med dig, efterhånden som din virksomhed vokser.

Alle de funktioner, du har brug for, er inkluderet i månedsprisen, og de har mange webdesignskabeloner at vælge imellem:

BigCommerce betalte skabeloner

Det er lettere at oprette en butik med BigCommerce, end du tror, ​​især med værktøjet til træk og slip af sidebygger. Det er let at tilføje dine kategorier og produkter, og du kan vælge et tema, der skal tilpasses, og hjælpe dig med at få det look, der passer til dit brand.

BigCommerce guider dig også gennem backend-indstillingerne, såsom valuta, forsendelse, skatter og ordreopfyldelse, så din butik er klar ved lanceringen. Hvis du har problemer, har dit hjælpecenter dokumentation, vejledninger og et fællesskab af andre brugere klar til at hjælpe.

Hvis du er interesseret i at lære mere, kan du læse min fulde anmeldelse af BigCommerce vs. Shopify hjælper dig med at træffe din endelige beslutning.

3. Opret dit produktindhold.

Dine produktsider er de vigtigste sider på dit websted, da det er her kunderne træffer deres købsbeslutninger. Der er to nøgleelementer på din produktside: beskrivelser og billeder.

Begge dele er lige vigtige. Selvom billeder af høj kvalitet kan konvertere salg, er det beskrivelsen, der trækker kunder til siden, især da det er det, der bliver indekseret i søgemaskiner.

Når du skriver en produktbeskrivelse, skal du fortælle en historie.

Dæk ikke bare funktionerne og fordelene, men skriv om produktets følelsesmæssige appel, det identificerbare problem, det løser, og hvordan andre har gavn af det.

Din beskrivelse skal tydeligt angive, hvad dit produkt kan gøre for dem. Endnu vigtigere skal det være unikt og skrevet med attraktiv salgskopi.

Tag et kig på, hvordan møbelforhandleren Burrow skriver en kopi til deres Bento sidebord. Selvom det bare er et bord, siger de ikke bare: “Det har fire ben, og du kan sætte ting på det.” De fortæller en historie og bruger engagerende sprog:

Produktbeskrivelse af Bento sidebord

Når det kommer til billeder, skal du inkludere flere billeder af hvert produkt, startende med hovedbilledet på en hvid baggrund. Vis produktet fra forskellige vinkler, og tag flere fotos i høj kvalitet, mens det er i separate stykker.

Inkluder også nogle billeder af produktet i brug, selvom disse ikke bør være hovedparten af ​​dine billeder. Hold billederne klare og i høj opløsning, og brug derefter et fotoredigeringsværktøj som PhotoShop til at gemme dem i et webformat med en mindre filstørrelse.

Husk også at tilføje alt tekst til hvert billede for at hjælpe Googles webcrawlere med at indeksere billederne. Hvis du virkelig vil have succes, skal du undersøge lidt om produktsides bedste fremgangsmåder for at forstå de forskellige strategier til oprettelse af produktsider med høj konvertering.

4. Start med at promovere og markedsføre dit websted.

Når dit websted er lanceret, er det tid til at begynde at føre trafik til det. Du kan have et forspring, hvis du allerede er begyndt at opbygge dit brand, indsamle e -mail -adresser og følgere på sociale medier.

Søgemaskineoptimering (SEO).

Generelt kræver markedsføring af dine produkter en kombination af strategier, både betalte og ulønnede. SEO eller søgemaskineoptimering er det vigtigste trin. Dette indebærer søgeordsundersøgelser for at gøre dit websted synligt i søgemaskiner.

Lav først nogle søgeordsundersøgelser og kig efter søgeord med lang hale, da store forhandlere sandsynligvis dominerer de grundlæggende søgeord. For eksempel vil det være svært at få trækkraft for søgeordet “jeans”, men “vintage denim jeans” eller “skinny jeans til muskuløse mænd” kan muligvis konkurrere på side et af søgemaskinens resultatsider (SERP).

Din on-side e-handel SEO-strategi har tre hovedkomponenter: dine produktsider, dine kategorisider og dine blogindlæg.

E -handelsprodukter -side

Blogindlæg vil tiltrække mest trafik og bør være relateret til dine produkter. For eksempel, hvis du er en campingforhandler, kan du skrive et indlæg om “10 bedste backpackingruter i USA.” Og fang et publikum, der kan være interesseret i dine produkter.

Dine blogindlæg leder derefter individuelle læsere til din kategori og produktsider.

Dine kategorisider skal forsøge at rangere efter selve kategorien – dvs. små rygsækstelt, vandrestave, vandrestøvler til mænd osv. Så skulle din produktside forsøge at rangere i Google for selve produktsøgningen: The Northface Stormbreak 2 Camping Tent.

Når du har din indholdsstrategi på plads, er det meget vigtigt at begynde at få backlinks fra andre velrenommerede websteder i din niche for at opbygge en Domain Authority (DA). Denne DA er et tal fra 0 til 100, der fortæller dig, hvor sandsynligt du er for at rangordne søgeordene i din niche.

Links er som internetets valuta; Hvis ingen af ​​dem peger på dit websted, vil det være næsten umuligt for noget af dit indhold at rangere. Når du begynder at opbygge DA’er gennem backlinks og gæsteposter fra andre websteder i din niche, vil Google se dig som et mere pålideligt websted og belønne dig med bedre søgerangeringer.

Hvis du leder efter mere SEO-hjælp, kan du læse min fulde trin-for-trin guide til, hvordan du starter en blog for flere tips om, hvordan jeg opbyggede et publikum på 500k månedlige læsere (og $ 80k i månedlig indkomst) på mindre end 2 år.

Tiltræk følgere på sociale medier.

Opbygning af følgere på sociale medier er også en god måde at drive trafik til dit e -handelswebsted. Du skal have en tilstedeværelse på flere sociale medier og vælge, hvilke der er baseret på dit marked.

For eksempel klarer tøjmærker sig godt på Instagram, håndværksmærker klarer sig meget godt på Pinterest, og B2B -mærker klarer sig bedre på LinkedIn.

Vær en del af samtalen om din branche for at tiltrække følgende og skille dig ud som en autoritet i din niche ved regelmæssigt at poste og følge lignende konti.

Opret din e -mail -liste.

E -mailmarketing er en stor del af enhver e -handelsmarkedsføringsstrategi. Du skal installere en exit-intention-pop-up på dit websted, så alle brugere kan se et pop-up-tilbud, før de beslutter sig for at forlade.

Når de har tilmeldt dig din e -mail -liste, skal du bruge et e -mailmarkedsføringsværktøj til at sende en række velkomstmails. Disse e -mails bør give en indledende rabat, fortælle din brandhistorie og få din liste begejstret for dine produkter.

GetResponse e -mail -editor

Forladte vognmails er også kritisk vigtige for e -handelsmærker. Hvis en besøgende går til en produktside og tilføjer en vare til sin indkøbsvogn, men ikke konverteres, kan de sendes forladte e -mails for at minde dem om, hvad der er i kurven og opfordre dem til at købe.

Disse forladte e -mails med vogn kan endda være i en serie, der giver en indkøbsvognpåmindelse på e -mail en og derefter trinvise rabatter på e -mails to og tre dage senere.

Start med betalt annoncering.

Hvis du har budgettet til det, kan du overveje betalt annoncering for at få mere trafik til dit websted. Der er mange forskellige former for betalt reklame, herunder pay-per-click-annoncering, influencer marketing og affiliate marketing.

Nogle af disse muligheder er mere effektive end andre, så sørg for at følge dit ROI flittigt.

Her er nogle betalte reklamefaktorer, du skal overveje:

 • Start med remarketingannoncer, målrettet mod folk, der allerede har besøgt dit websted. DPA -produktannoncer på Facebook kan være yderst effektive.
 • Når du bruger Facebook -annoncer til at finde en ny målgruppe (kundeemne), skal du sigte mod et 2,5: 1 afkast på annonceudgifter (ROAS).
 • Google PPC kan være ekstremt konkurrencedygtig og dyr. Vær meget forsigtig med hvilke søgeord du målretter mod, og sigte mod et 3: 1 ROAS.
 • Google Shopping kan være en god måde at generere salg ved at synkronisere dit produktkatalog med Google Shopping -motoren. Dette fungerer godt for nicheprodukter – varer er vanskelige at sælge på Google Shopping, da det konkurrerer med større detailhandlere.

Husk, at betalt annoncering på Google og sociale mediekanaler giver dig adgang til mange data, så sørg for at målrette mod de rigtige målgruppesegmenter og brug disse data til din fordel.

Oversigt

Succes i e-handel starter med et fantastisk produkt.

Det er produktet, der bliver kernen i din brandhistorie, hjælper din marketingindsats og bestemmer det publikum, du sælger til.

Når du vælger et nicheprodukt til at sælge online, skal du løse et problem, være nichespecifik, opfylde et ønske og have et brandpotentiale. Du skal også overveje dine fortjenstmargener, konkurrence og e-handels forretningsmodel.

I sidste ende skal produktet vække din passion. Ideen om, at andre nyder dit produkt, skal skabe momentum for at katapultere dig til succes med e-handel.

At sælge dit eget produkt og blive online iværksætter er meget arbejde.

Men forestil dig følelsen af ​​at ændre livet for tusinder (eller millioner) af mennesker med en produktidee, som kun du har skabt.