21 fordele og ulemper ved at arbejde eksternt

De tendenser, der driver digitale transformationer inden for alle brancher rundt om i verden, ændrer også den måde, arbejdstagere ser på, hvordan de udfører deres job. Smartphones, cloud computing og hurtig adgang til data driver efterspørgslen (og potentialet) til at fungere eksternt.

Der er mange samarbejdsværktøjer, der fortsat udvikler den måde, vi alle kommunikerer med hinanden. Fra Slack til Pages til Google Docs får fjernteams udført arbejde hurtigere end nogensinde, fordi verden er blevet det nye sted på kontoret.

Omkring 1 ud af 4 arbejdere i USA arbejder fjernt med en vis frekvens i dag. Det tal er fordoblet siden 2005. Det omfatter heller ikke selvstændige, selvstændige eller selvstændige entreprenører, der ikke er ansat i traditionel forstand. Når disse medarbejdere lægges til det samlede antal, arbejder mere end 40% af den nuværende amerikanske arbejdsstyrke regelmæssigt eksternt på en eller anden måde.

Teknologi er ikke den begrænsende faktor, som den engang var. Virksomheder oplever, at ansættelse af fjernarbejdere har nogle unikke fordele. Medarbejdere får bekvemmeligheden ved at arbejde, hvor de vil være i stedet for at pendle til en kabine eller et fælles arbejdsområde.

Der er ulemper ved denne opsætning, som du også bør se nærmere på. Her er fordele og ulemper ved at arbejde eksternt for at gennemgå.

Liste over fordelene ved at arbejde eksternt

1. Alle nyder den ekstra fleksibilitet i arrangementet.

At arbejde hvor som helst er en af ​​de bedste grunde til at overveje dette arbejdsarrangement. Medarbejdere kan vælge, om de vil arbejde fra deres hjemmekontor, den lokale kaffebar eller endda på stranden. Denne konfiguration giver hver medarbejder fleksibilitet til at designe deres ideelle arbejdsområde for at fremme højere produktivitetsniveauer.

Nogle job giver et ekstra lag fleksibilitet med tidsstyring. Medarbejdere kan nogle gange også arbejde, når de vil. Der vil altid være hastende aktiviteter, f.eks. Deadlines eller møder, men uden for de emner, hvor alle skal være på samme side, kan du indstille din tidsplan og planlægge din egen tidsplan.

2. Fjernarbejde hjælper dig med at lære nye færdigheder.

Folk lykkes eller fejler ikke, når de arbejder eksternt på grund af deres uafhængighed og personlige drive (eller mangel på det). Selvom tvangssyn med dine yndlingsprogrammer på Netflix i stedet for at arbejde sandsynligvis vil få dig fyret fra denne position, gælder det samme for ethvert andet arbejdsområde. Distraktioner er overalt i dag. Du skal lære at disciplinere dig selv til at arbejde selvstændigt.

En del af den disciplin involverer modet til at træffe beslutninger uafhængigt. Veteraner, der har arbejdet eksternt i årevis, bliver ofte fejlbedømt som iværksættere, fordi der er en egenskab, de begge har til fælles: behovet for at finde proaktive løsninger. Din beslutningstagning, planlægning og lederegenskaber blomstrer med dette arrangement.

3. Alle sparer penge, når de arbejder eksternt.

Den gennemsnitlige medarbejder bruger $ 10 om dagen, når han pendler til arbejde. Det betyder, at omkostningerne ved at komme på arbejde på et traditionelt kontor i gennemsnit er $ 2.600 om året. Da det er medianen, er der nogle arbejdere, der betaler meget mere end det. Arbejdere i Los Angeles betaler for eksempel mere end $ 4.000 om året. Hvis du arbejder eksternt, går disse penge direkte til din checkkonto frem for den lokale tankstation.

Du sparer også penge på andre måder, når du arbejder eksternt. Der er færre frokoster på restauranter. Køb dine egne snacks i butikken i stedet for i automaten. Du behøver ikke bekymre dig om de samme garderobeomkostninger, som du kan arbejde hjemme i din pyjamas.

Arbejdsgiverne sparer også penge. Selvom de tilbyder formelle fordele til fjernarbejdere (og ikke ansætter dem som uafhængige entreprenører), er der færre rumlige krav at opfylde.

4. Der er færre sociale distraktioner for fjernarbejdere.

Der er altid en kollega eller to, der vil chatte om, hvad der skete natten før. Den “kolde vand” -atmosfære, der begrænser produktiviteten på arbejdet, forsvinder, når arbejderne planlægger deres tidsplaner derhjemme. Forældre kan få deres børn til at slå deres skuldre eller naboer banke på deres døre, men disse afbrydelser er ofte mindre hyppige end den kollega, der ønsker at blive betalt for at tale om den fodboldkamp, ​​de så aftenen før.

5. Organisationer kan rekruttere og fastholde bedre mennesker gennem fjernarbejde.

Virksomheder, der tillader fjernteam, skaber flere muligheder for at beholde deres kritiske medarbejdere. Selvom nogle familier finder et hjem og bliver der i generationer, flytter den gennemsnitlige husstand 11 gange i sin levetid. Amerikanerne flytter oftere end de fleste udviklede nationer. Hver gang dette sker, risikerer organisationen at miste sine vitale medarbejdere. Ved at tilbyde denne mulighed kan nøglepersonale forblive på deres positioner og fortsætte med at bidrage til de ønskede slutresultater.

6. Fjernarbejdere er mere produktive end den traditionelle medarbejder.

SHRM rapporterer, at næsten 80% af de arbejdere, der arbejder eksternt i en eller anden kapacitet, rapporterer, at de er mere produktive, når de arbejder et andet sted end deres kontor. At have mere tid derhjemme skaber også færre stressfaktorer i det personlige liv, hvilket reducerer behovet for sygefravær eller ferie. Arbejdere, der har tilladelse til at arbejde eksternt, er mere tilbøjelige til at forblive produktive, selvom de har det dårligt, fordi de har umiddelbar adgang til de værktøjer, de har brug for til at arbejde.

Selvom en virksomhed tillader, at arbejdere kun er fjerntliggende i en dag om ugen, er det nok for mange arbejdere at drage fordel af denne fordel. Færre sygedage og fri sætter også mindre økonomisk pres på organisationens bundlinje.

7. Fordelene for traditionelle arbejdstagere gælder stadig for fjernarbejdere.

Hvis en medarbejder formelt er ansat af en organisation, får de de samme fordele og dækning, hvis de arbejder eksternt, som hvis de gik til et kontor hver dag. Det betyder, at du er dækket af arbejdsløshedsforsikring og arbejdstagererstatning. Hvis der sker noget med dig, mens du arbejder, uanset årsagen, giver denne dækning dig mulighed for at søge lægehjælp eller modtage økonomisk bistand, mens du leder efter en ny stilling.

Undtagelser gælder altid baseret på personlige forhold, så ikke alle arbejdere kan se resultaterne af denne fordel. Men at have adgang til det giver fjernarbejderen et ekstra sikkerhedsniveau, som uafhængige entreprenører og freelancere ikke har.

8. Der er færre begrænsninger for den måde, du arbejder på i dette scenario.

Forestil dig, at du sidder i et kontorskab. Du fungerer godt, når musikken er høj. Dine kolleger vil sandsynligvis klage over den støj, du laver, hvis du skruer op for musikken til “11”. Nogle arbejdsgivere begrænser personlige genstande på skriveborde. Disse problemer forsvinder, når du kan arbejde eksternt. Hvis du koncentrerer dig bedre med fjernsynet tændt, skal du tænde det og komme på arbejde. Afspil din musik så højt, du vil. Opbevar alle de nips eller familiebilleder, du ønsker, på dit skrivebord. Dette er dit rum, hvilket betyder, at du har mere kontrol.

9. Arbejdsgiverne betaler for mindre tabt tid, når de tillader fjernarbejdere.

Baseret på oplysninger offentliggjort af Training, er der nogle utrolige statistikker over forstyrrelser, der opstår på den gennemsnitlige arbejdsplads.

• Den gennemsnitlige medarbejder arbejder i alt 11 minutter, inden han bliver afbrudt på arbejdet.

• Arbejde i kabiner skaber 29% flere distraktioner sammenlignet med arbejdere på private kontorer.

• Det eneste, der skal til, er en pause på 2,8 sekunder for at fordoble en medarbejders jobfejlrate. Hvis afbrydelsen når 4,5 sekunder, tredobles din fejlrate.

• Hyppige afbrydelser øger medarbejdernes udbrændthed med næsten 10%, hvilket medfører en 4% højere risiko for at udvikle fysiske helbredsproblemer.

• Det tager den gennemsnitlige medarbejder 25 minutter at vende tilbage til produktiviteten efter en distraktion.

Disse problemer forårsager næsten 600 milliarder dollar i tabt produktivitet for arbejdere i USA. Derfor bemærker SHRM, at 30% af medarbejderne, der arbejder eksternt og flytter til et kontor, siger, at det at være hjemme gør dem mere produktive i en otte timers vagt.

10. Fjernarbejde sikrer mangfoldigheden i teamet.

Du vil modtage mere mangfoldighed inden for en organisation, når der sker fjernt arbejde. Virksomheder er begrænsede i deres arbejdsstyrke i det traditionelle ansættelsesforhold, fordi de skal ansætte lokale mennesker eller som er villige til at flytte til deres samfund. At arbejde eksternt ændrer den dynamik. Alle kan arbejde hvor som helst for at bidrage. Det betyder, at du har flere meninger på arbejdspladsen, forskellige synspunkter og endda unikke arbejdsstile, der hjælper alle med at maksimere deres potentiale.

11. Hjælper dig med at opbygge en styrkekultur.

At arbejde på afstand bygger styrken på arbejdspladsen ved at opretholde et højt motivationsniveau hos hver enkelt medarbejder. Når medarbejderen får fordelene ved at arbejde hjemme (eller et foretrukket sted), motiveres de til at opretholde denne struktur. Hvis passionen for dette starter øverst, fremmer inklusion i al virksomhedskommunikation, og hands-on-begivenheder inkluderer dem, der arbejder eksternt, så bliver arbejdspladskulturen stærkere, ikke svagere, på grund af dette miljø.

12. Fjernarbejde forbedrer innovation.

Kreative mennesker skubber grænserne for innovation hver dag. Fjernadgang giver dig adgang til flere arbejdere med denne tankegang. Selvom fjernbetjening kan påvirke samarbejdet negativt, skaber brændstof til innovative brande at have en virtuel legeplads for alle at samle. Selvom der ikke kommer ideer fra denne struktur, finder arbejdere og arbejdsgivere, at det fremmer yderst produktivt arbejde.

Liste over ulemper ved fjernt arbejde

1. Fjernarbejde gør det svært at holde sig orienteret.

Selv med de kommunikationsapplikationer og samarbejdsværktøjer, der bruges i den moderne arbejdsstyrke, er en digital forbindelse ikke det samme som en personlig forbindelse. Du kan arbejde produktivt på et team, der er helt fjernt, og replikere den traditionelle arbejdsplads, men det kan ikke erstatte en brainstorming, der sker spontant, når folk taler sammen. Der er ingen “fælles grund” -løsninger her. Kommunikationshuller er reelle, når arbejdsgivere tillader fjernarbejdere, og hvis de ikke bliver adresseret, kan produktivitetsniveauer lide.

2. Der er færre faglige sociale forbindelser til rådighed for fjernarbejdere.

Mange mennesker ville sige, at deres bedste venner er de mennesker, de mødte, mens de arbejdede fuld tid på kontoret. Når du er låst inde med andre mennesker i mere end 8 timer om dagen, dannes sociale forbindelser. Du får ikke den kollega, der går med dig i din frokostpause, når du arbejder eksternt. Arbejdsgivere inkluderer fjernarbejdere til feriefester og firmaarrangementer, men det er ikke det samme som et arbejdsområde, der kommer til live hver dag.

3. Fjernarbejde kan forårsage isolation.

Mange fjernarbejdere beslutter sig for at arbejde i cafeterier, biblioteker eller i offentlige rum for at føle sig som en del af deres samfund. Hvis du sidder fast i et hjemmekontor hver dag, så er der ikke de samme muligheder for at deltage i småsnak eller social chat. Mennesker er sociale væsener. At arbejde på afstand skaber en omstændighed, hvor du er alene hver dag, hele dagen, uden særlig lettelse.

Gallup Wellness -indekset rapporterer, at arbejde på afstand skaber mere stress i forhold til andre arbejdstagere. At være alene skaber mere bekymring og angst i forhold til det traditionelle ansættelsesforhold. 30% af fjernarbejdere siger, at isolation er et “stort problem” eller “noget af et problem”. Kombiner disse problemer med behovet for at forblive produktiv, og du har en opskrift på problemer.

4. Distraktioner er et større problem for fjernarbejdere.

Forældre elsker tanken om at arbejde hjemme, især med de små derhjemme, fordi de kan bruge mere tid sammen med deres børn. Når først behovet opstår for at afbalancere fuldtidsarbejde med at skifte ble, forberede formler, forberede frokoster og styre den daglige tidsplan, synes der aldrig at være tid nok til at få tingene gjort. Arbejdere begynder at indstille deres tid baseret på deadlines og planlægningskrav, og nogle gange mister de styr på, hvilken dag det er.

5. Nogle organisationer kan ikke spare penge med dette arbejdsforhold.

Arbejdsgivere skifter ofte til uafhængige entreprenører eller freelancere, når de vil have folk til at begynde at arbejde fjernt, fordi deres omkostninger til formel ansættelse nogle gange stiger. Der er beskyttelse af dataadgang, der skal finansieres, når medarbejdere må arbejde hjemmefra. Selvom en VPN er tilgængelig for hver medarbejder, skaber behovet for forbedret cyberforsikring ekstra omkostninger, der ikke er nødvendige, når alle pendler til arbejde.

Afhængig af størrelsen af ​​den involverede organisation kan den årlige præmie for en omfattende cyberforsikring, herunder egen og tredjepartsbeskyttelse, være mere end $ 120.000 om året. Selv iværksættere, der ønsker at beskytte deres egne aktiver, finder ud af, at præmier på startniveau er omkring $ 700 om året.

6. Der er nye bekymringer om privatlivets fred, der kan påvirke den måde, organisationer driver forretning på.

Fjernadgang ændrer måden, hvorpå netværksbeskyttelse giver sikkerhed. Det er fordi medarbejderne begynder at få adgang til interne netværk fra en række eksterne steder. Forskellige populære steder for fjernarbejdere at mødes, såsom en kaffebar eller et bibliotek, tilbyder ikke de samme Wi-Fi-sikkerhedsstrukturer, som en organisation muligvis har brug for for at beskytte sin intellektuelle ejendomsret. Truslen om datatyveri er nok til at få nogle virksomheder til at miste kontrakter, mens andre kan finde HIPAA og andre fortrolighedsregler dyre at håndhæve.

7. Virksomheder har ingen måde at håndhæve fjernbetjeningsforhold.

Når medarbejdere skal rapportere til et kontor for arbejde, er der garanti for kvaliteten af ​​arbejdsvilkårene for hver person. Denne garanti forsvinder, når der foregår fjernarbejde. Kun en direkte inspektion af hvert hjemmekontor og potentielt lokalsamlingssted ville give en organisation disse oplysninger. Selvom der blev tilbudt retningslinjer til hver medarbejder med mandat til at følge specifikke krav, er der få måder at sikre, at hver medarbejder implementerer dem.

Det problem skaber højere præmieomkostninger for nogle forsikringspræmier, hvorfor uafhængige entreprenører eller freelancere bruges i stedet for en traditionel medarbejder. Dette problem forsvinder, når det er medarbejderen, ikke organisationen, der er ansvarlig for at følge sikkerheds- og sikkerhedsreglerne.

8. At arbejde på afstand betyder, at du bliver din egen it -professionelle.

Medarbejdere kan i dag få adgang til overlegne teknologier til fjernarbejde, men det betyder ikke, at de ikke har behov for vedligeholdelse af disse varer. Det er op til hver medarbejder at sikre, at deres udstyr er opdateret med det nyeste operativsystem, software og applikationer, der gør det muligt for dem at være så produktive som muligt. Medmindre computeren, telefonen eller anden mobilenhed leveres af virksomheden, skal hver medarbejder søge efter opdateringer, downloade opdateringer og installere varer. Disse problemer reducerer arbejderens produktive tid. Det kan også øge sikkerhedsrisici for din organisation, hvis opdateringer ikke er installeret korrekt.

9. Opret tidszone problemer for nogle organisationer.

Hvis en organisation beslutter at tillade fjernarbejdere, kan de ansætte superstjernen, de fandt på den anden side af landet i stedet for at nøjes med en, der er lokal. Det betyder, at der udvikles en 3-timers tidsforskel for et østkystfirma, der ansætter nogen på vestkysten mellem arbejdsgiveren og arbejdstageren. At ansætte nogen i Alaska eller Hawaii uddyber denne ulempe yderligere. Du er muligvis oppe at arbejde, men det kan være kl. 5, hvor din superstjerne bor. Organisationer skal bruge et fejlfrit revisionssystem, der inkluderer transskription af diskussioner for at sikre, at alle holder sig informeret.

Disse fordele og ulemper ved at arbejde på afstand viser, at produktivitet og økonomisk velvære stiger, når denne struktur er til stede for en organisation. Arbejdere er lykkeligere, håndterer mindre stress og overholder stadig deres deadlines. Selvom der er nogle potentielle problemer med kommunikation og samarbejde, gør udviklingen af ​​cloud-baseret computing kombineret med moderne teknologiers overkommelige karakter det muligt for flere virksomheder og arbejdere at omfavne dette forhold end nogensinde før.