21 Emballage i fødevareindustrien, tendenser og analyse

Selvom mange husstande foretrækker at spise frisk økologisk mad, stammer baserne i husstande i den udviklede verden fra den emballerede fødevareindustri. Mange fødevarer er en del af denne industri, fra brød til krydderier til salater. Store emballerede fødevarevirksomheder omfatter General Mills Inc, Kellogg Co, Unilever Group, Nestle SA og PepsiCo Inc.

Mejeriprodukter, bagværk og forarbejdede kød og skaldyr er blandt nogle af de hurtigst voksende segmenter. Mange forbrugere leder efter produkter, der opfylder deres sunde levestandard og ønsker tilpasning og bekvemmelighed. Her er nogle svimlende statistikker fra den emballerede fødevareindustri, der vil overraske dig.

Vigtig statistik fra den emballerede fødevareindustri

# 1. I 2017 var den samlede markedsværdi af den emballerede fødevareindustri i USA 377,5 milliarder dollars. I 2013 var branchens samlede værdi 354,5 milliarder dollar. (Statista)

# 2. Den globale emballerede fødevareindustri har en samlet markedsværdi på $ 2,47 billioner, baseret på tal offentliggjort i 2016. I 2019 forventes den globale industri at overstige $ 2,6 billioner for første gang. (Statista)

Verdenspakket fødevareindustri Statistik

# 3. Walmart er verdens førende med hensyn til salg af emballerede fødevarer til industrien, med en salgsprognose på $ 572,5 mia. For 2019. (Statista)

# 4. Porteføljen er den største vækstdriver inden for fødevareindustrien, der er ansvarlig for 71% af den samlede vækst opnået mellem 2008 og 2012. (Euromonitor)

# 5. Virksomheder, der genererer 80% af deres salg i vækstlandene, var i stand til at vokse 3x hurtigere i den emballerede fødevareindustri sammenlignet med virksomheder med en geografisk spredt kundebase. (McKinsey)

# 6. For virksomheder med højvækstkategorier, der tegnede sig for 75% eller mere af deres salg, var deres porteføljes momentumvækst 3 gange højere end virksomheder med diversificering fra 2008-2012. (McKinsey)

# 7. I 2017 oplevede Kraft Heinz Company det højeste vækstniveau sammenlignet med verdens top 10 emballerede fødevarevirksomheder i det faktiske salg. Dens vækstrate var 8,4%. De blev efterfulgt af Danone med 7,6%, Lactalis med 7%og PepsiCo med 5,4%. (Euromonitor)

# 8. Kun et selskab i Top 10, General Mills Inc, oplevede ikke salgsvækst i 2017. Salget faldt med 1,6%. Kellogg Company kæmpede også med kun en 0,1% salgsstigning for året. (Euromonitor)

# 9. 60% af verdens førende fødevaremærker er baseret i Kina. 3 af de 5 bedste fødevaremærker, Yili, Mengniu og Arawana, er baseret der. (Euromonitor)

# 10. Mellem 2012 og 2017 voksede størrelsen af ​​mejerimarkedet inden for fødevareindustrien mere end 4,5% globalt. Bagværk kom på andenpladsen med en stigning på 3,5% i markedsstørrelse. Det blev efterfulgt af forarbejdet kød og skaldyr (2,3%), kager (1,8%) og salte snacks (1,5%). (Euromonitor)

Statistik for USA's emballerede fødevareindustri

# 11. 30% af forbrugerne køber deres mad lokalt, og mere end 50% af dem køber kun produkter fra mærker eller virksomheder, de har fuld tillid til. (Euromonitor)

# 12. I 2015 var dagligvarekanalens andel af emballeret fødevaresalg 45%. I 2025 forventes salgsandelen at falde til 37% af branchens salg. (PwC)

# 13. Kraft Heinz førte i total driftsmargin i 2016 og opnåede en margin på 21,9%. Andre har kæmpet for at øge deres driftsmarginer og i stedet stole på omkostningsbesparende foranstaltninger. Nestlé havde for eksempel en driftsmargin på kun 14,7% i samme tidsperiode. (PwC)

# 14. Små mærker, der defineres som et årligt salg på 1 milliard dollars eller mindre, klarer sig bedre end store mærker i 18 af de 25 bedste kategorier inden for emballeret fødevareindustri, baseret på tal fra 2016. (Euromonitor)

#femten. De mindre aktører havde en markedsandel på 1,7% mellem 2008 og 2011, mens de store spillere så deres markedsandel falde med 0,7%. (Euromonitor)

#seksten. Siden 2016 har 17 administrerende direktører for store fødevarevirksomheder fratrådt deres stillinger, og nogle er blevet tvangsfjernet. (Forbes)

# 17. 70% af forbrugerne i USA og Storbritannien siger, at deres højeste prioritet for emballerede fødevarer er at forstå de varer, der er trykt på ingredienslisten. (Forbes)

# 18. Antallet af landmænd stiger i USA, og antallet af landmænd under 35 år stiger i befolkning for første gang siden 1900. 69% af nye og unge landmænd har universitetsuddannelser. (Forbes)

# 19. Cirka 10% af verdens befolkning følger en eller anden form for udelukkelsesdiæt på grund af følsomhed eller allergi over for en bestemt mad. Når præferencer for at udelukke fødevarer er inkluderet i disse tal, fjerner omkring 1 ud af 2 personer mindst en bestemt mad fra deres kost. (Forbes)

# 20. USA er i øjeblikket 21. ud af 34 lande, når det kommer til fødevares bæredygtighed. (Forbes)

Organisk emballage i fødevareindustrien

# 21. Fra et marketingmæssigt synspunkt inkorporerede kun 27% af mærkerne, der er involveret i den emballerede fødevareindustri, en form for historiefortælling som en del af deres kampagner. Folk stoler på mund til mund -reklame tre gange mere, end de har tillid til en annonce. (Forbes)

Emballage i fødevareindustriens tendenser og analyse

Der er nogle nye tendenser, der former den emballerede fødevareindustri. Chokolade betragtes mere som et fødevareprodukt end et slikprodukt. Kornet genopfindes og reducerer mængden af ​​stærkt sukkerholdige kornprodukter til fordel for produkter, der vil forbedre ernæringen. Forskellige kornprodukter, herunder barer, slik og andre kreative ting, søger også at tage korn til morgenmad.

Branchen ser også et skub mod e-handelsplatforme. Mad og snackbarer er stadig relativt små som et salgssegment, når man overvejer at handle online, selvom det er et segment i vækst. Med abonnementskasser og afhentning af dagligvarer til rådighed i online shopping kan større adgang føre til en bedre indkomst for forbrugerne.

Fra et amerikansk perspektiv er den største emballagemadtrend relateret til ost. Der er et skub til sundere osteprodukter, der er fedtfattige, lavt i natrium og økologisk. Kig efter flere muligheder for afhentning, med nye snit, pakker og størrelser på tilbud.

Væksten i den emballerede fødevareindustri vil fortsætte med en hastighed på omkring 3% samlet set med de største gevinster set i den voksende Asien-Stillehavsområde. På modne markeder vil virksomheder, der promoverer nye og innovative produkter, være de mest succesrige.