20 Timeshare branchestatistikker, tendenser og analyse

En timeshare er et arrangement, hvor der er fælles ejerskab af en bestemt ejendom. Hver ejer ville have ret til at bruge ejendommen som et sommerhus. Ejere kan ligeledes dele deres tid i ejendommen og drage fordel af faciliteter, der kan være tilgængelige på grunden, feriestedet eller kvarteret.

I de fleste timeshare-situationer er det mindste køb, der er til rådighed, en uges ejendom. Afhængigt af hvornår tid på ejendommen ønskes, kan prisen på timeshare være ret høj. De fleste timeshares sælges som lejemål eller i henhold til en brugsretaftale, hvilket betyder, at timesharejeren ikke har nogen egentlig ejendomsret til den pågældende ejendom.

Vigtig statistik fra timeshare -branchen

# 1. Den samlede salgsvolumen i timeshareindustrien overstiger i gennemsnit 14 milliarder dollars hvert år. Der er omkring 20 millioner husstande rundt om i verden, der ejer mindst en timeshare. (Timeshare Forbrugerguide)

# 2. Det største antal timeshares, der er tilgængelige for industrien, er i USA. Europa har en andel på 25% af timeshareindustrien, mens Asien-Stillehavsområdet har omkring 15% af de samlede tilgængelige lokationer. (Timeshare Forbrugerguide)

Timeshare Industristatistik Samlet markedsstørrelse USA

# 3. Der er mere end 7.400 feriesteder i omkring 180 lande, hvor timeshare -muligheder i øjeblikket er tilgængelige. (Timeshare Forbrugerguide)

# 4. Cirka 11 millioner uger, der ejes af 500.000 britiske husstande, er en drivkraft for det europæiske segment af timeshareindustrien. (Timeshare Forbrugerguide)

# 5. På De Kanariske Øer og Spanien er der mere end 500 timeshare -komplekser, der har investeringsmuligheder i øjeblikket. Til sammenligning er der færre end 150 timeshare i Storbritannien. (Timeshare Forbrugerguide)

# 6. I en undersøgelse fra 2016 blandt timesharejere var shopping den mest populære aktivitet på en timeshare -ferie (66%). 53% af de adspurgte angav også, at de tog på sightseeing. 48% sagde, at de badede, solede eller dyrkede en vandsport. Kun 1 ud af 5 sagde, at de havde fordel af en børns aktivitet arrangeret af deres feriested. (American Association for Tourism Development)

# 7. 74% af timesharejere, der samler point, forbliver mellem 5 og 7 nætter i træk. Kun 5% angav, at de boede mere end 7 dage. (American Association for Tourism Development)

# 8. Timeshare -ejere i USA bruger mere end 13 timer om ugen online af personlige årsager og 8 timer om ugen online af professionelle årsager under deres tidsopholdsophold. Yderligere 6 timer om ugen bruges på sociale medier, og 88% af ejerne siger, at de bruger tid på Facebook i løbet af deres ferie. (American Association for Tourism Development)

# 9. Timedelindustrien understøtter mere end 1 million job hvert år. Industriens drift tegner sig for omkring halvdelen af ​​alle direkte job, der er skabt. I alt er branchens økonomiske indvirkning, når alle direkte og indirekte konsekvenser vurderes, cirka 114 milliarder dollars. (American Association for Tourism Development)

# 10. Cirka 70% af den globale økonomiske indvirkning af timeshareindustrien er inden for USA, med næsten 500.000 fuldtids- og deltidsjob skabt af branchen. I 2011 genererede det amerikanske segment af denne industri næsten 8 milliarder dollar i skatteindtægter. (American Association for Tourism Development)

Timeshare branchestatistik efter salgspris

# 11. Den gennemsnitlige gruppe af rejsende bruger omkring $ 1.500 på en timeshare-baseret ferie, hvilket svarer til omkring $ 500 pr. Person. For en familie på 6 betyder det, at en timeshare -ferie i gennemsnit vil koste omkring $ 3.000 i samlede omkostninger. (American Association for Tourism Development)

# 12. 46% af timesharesalget i USA er klassificeret som engangssalg. Resten klassificeres som intervalsalg. (American Association for Tourism Development)

# 13. Cirka 90% af timeshare -feriesteder i USA opererer på en simpel ejerskabsstruktur. Det betyder, at hver ejer modtager 1/52 renter i en bestemt lejlighed, ejerlejlighed eller enhed, der er knyttet til en bestemt uge af året. Det er skødepligtige interesser, så timesharejendommen kan også sælges privat. (SF -port)

# 14. 23% af de feriesteder, der findes i Florida, tilbyder en timeshare -ejerskabstype, hvilket skaber en omsætning for branchen i gennemsnit 2,4 milliarder dollar om året. Hawaii er det næste med $ 600 millioner i det samlede salg. South Carolina og Californien bidrager hvert år med 400 millioner dollar i salg. (SF -port)

#femten. Den gennemsnitlige salgspris for en timeshare -transaktion i 2011 var $ 18.401. Timeshare -ejere var også ansvarlige for et årligt vedligeholdelsesgebyr, som i gennemsnit var omkring $ 800. (SF -port)

#seksten. Den gennemsnitlige belægningsgrad for timeshareindustrien er omkring 79%, hvilket er nogenlunde den samme belægningsprocent for hoteller i populære ferieområder. Cirka 15% af belægningsgraden for enhver timeshare -placering involverer en besøgende eller lejer, der udnytter en salgsfremmende mulighed. (SF -port)

# 17. Ca. 60% af timesharejere har en 4-årig college-grad, og deres median husstandsindkomst er lidt over $ 81.000. På trods af de høje gennemsnitlige omkostninger bruger kun omkring halvdelen af ​​timesharejere mere end $ 10.000 på deres køb. (Timeshare Authority)

# 18. Timeshare -ejere tager i gennemsnit 3 ferier om året, og 77% planlægger mindst en ferie omkring deres timeshare -pakke. (Timeshare Authority)

# 19. Den mest almindelige funktion at kigge efter med et timeshare-køb er Wi-Fi, og 48% af ejerne siger, at det er en kritisk komponent i deres fritid. 46% siger også, at restauranter i nærheden er en vigtig del af deres ferie.

# 20. Samlet set siger 70% af timesharejerne, at de ville anbefale deres ejerskabsoplevelse til andre, med hele processen let og problemfri. (American Association for Tourism Development)

Timeshare branchestatistik efter belægningsgrad

Tendensindustriens tendenser og analyse

Timeshareindustrien er en af ​​de mest tilpasningsdygtige industrier i verden i dag. Hver timeshare har en tendens til at fokusere på specifikke aktiviteter og geografiske fordele som en måde at fremme ejerskab på. Det gør brancheinformation noget svært at spore over lange perioder, da hvert branchesegment ændrer sig, efterhånden som feriepræferencer ændres.

Selvom golf ikke er en af ​​de mest almindelige aktiviteter, man nyder under timeshare-ferier, er det det førende segment for aktivitetsrelaterede timeshare-feriesteder. Mere end 1 milliard dollars i timeshare -salg er baseret på golfresortsteder.

Timeshares giver mening for husstande, der foretrækker at holde ferie det samme sted hvert år. Flydende timeshare, der giver dig mulighed for at bestille en uge flere steder, kan også være en levedygtig mulighed. Problemet for denne industri er dens høje omkostninger i forhold til de tjenester, den leverer.

Det vil altid give mening for et par husstande at deltage i denne branche. For de fleste feriegæster er timeshareindustrien imidlertid en meningsløs investering. Af denne grund vil branchens vækstpotentiale altid være noget begrænset.