20 Sydafrikansk telekommunikationsindustri statistik og tendenser

Sydafrikas telekommunikationsindustri er en af ​​de mest avancerede på kontinentet og tilbyder en høj grad af mobil penetration, voksende internetforbindelser og en infrastruktur, der har udviklet sig siden 2008. Industrien er vokset fra en introduktion til gratis sociale medier. bruge op til lanceringen af ​​lokaliserede streamingplatforme, der i sidste ende vil hjælpe landet med at indhente USA, Storbritannien og andre, der allerede nyder godt af et højt bredbåndsadgangsniveau.

Problemet for den sydafrikanske telekommunikationsindustri er omkostninger. Prisen for at få adgang til data er urimeligt høj for den gennemsnitlige person her, idet mobildata er den dyreste af de seks store økonomier i Afrika. Det er i øjeblikket nummer 94 i verden ud af 197 lande med hensyn til den samlede konkurrenceevne.

Selvom omkostningerne ved data ikke har set et fald i de seneste år, er der nogle bestræbelser på at forsøge at løse problemet. Det inkluderer nye regler, der beskytter forbrugerne mod udløb af dataadgang, forbedret 4G-adgang og reducerede gebyrer for out-of-the-box-tjenester.

De monetære tal, der er anført i disse statistikker, er alle for den sydafrikanske rand.

Vigtig statistik fra den sydafrikanske telekommunikationsindustri

# 1. Kursen på en sydafrikansk pr. Amerikanske dollar den 21. januar 2019 var 0,072. Denne lave værdi i forhold til benchmark -dollaren er en af ​​grundene til, at der er en kamp i den sydafrikanske telekommunikationsindustri for at udvide dækning og adgang. (Google)

# 2. Den samlede nettoindkomst for den sydafrikanske telekommunikationsindustri i 2013 var 276,3 mia. Kun 5% af den værdi, industrien genererer, kommer fra post og tilhørende beskedaktiviteter, der er værdiansat til 14,2 mia. De samlede varer og tjenester repræsenterede en stigning på 4,4% i forhold til de tal, der blev rapporteret i 2010. (Sydafrikansk statistik)

# 3. Der er i øjeblikket omkring 107.000 arbejdere, der fastholder deres beskæftigelse i den sydafrikanske telekommunikationsindustri. 66% af arbejdstagerne er beskæftiget i distribution af telekommunikationsprodukter eller -tjenester. (Statistik fra Sydafrika)

# 4. Beskæftigelsen inden for telekommunikationssektoren i Sydafrika steg 6% i 2013 i forhold til beskæftigelsestal i 2010 (Sydafrikas statistik)

# 5. Casualjobs udgjorde deres største stigning nogensinde på 74,4%baseret på data fra 2013. Der var 8.766 arbejdere klassificeret under denne betegnelse i 2013 sammenlignet med kun 1.653, der arbejdede i 2010. (Statistik fra Sydafrika)

# 6. Selvom beskæftigelsestallene er steget for branchen, faldt antallet af fastansatte med 0,6% i 2013 i forhold til 2010 -tal (Statistik fra Sydafrika)

# 7. Antallet af kvinder, der arbejder i den sydafrikanske telekommunikationsindustri faldt fra 41% i 2010 til 39% i 2013 (sydafrikansk statistik).

# 8. Samlede indtægtsniveauer fra internettjenester leveret af industrien nåede 35,1 milliarder i 2013, hvilket repræsenterer en stigning på 8,6% i forhold til de tal, der blev offentliggjort under en undersøgelse om finansiel sundhed i 2010. Dataindtægter fra trådløse tjenester bidrog med 56% af dette tal. (Statistik fra Sydafrika)

# 9. SIM-kortpenetration i Sydafrika nærmede sig for første gang 143% takket være populariteten af ​​forbrug af multi-kort. Brugen af ​​mobile bredbåndstjenester førte også til denne høje vækstrate. (BuddeComm)

# 10. Mobilt internetkonti i Sydafrika er ansvarlig for 95% af de forbindelser, der opstår. Ca. 94% af den generelle befolkning kan få adgang (eller vil gøre det i den nærmeste fremtid) til LTE -tjenester, der vil hjælpe internetsektoren med at registrere en stærk vækst. (BuddeComm)

# 11. Kun 9,4% af husstandene i Sydafrika havde en fast og mobil forbindelse. 3,5% af husstandene har ikke nogen teletjeneste. (ICASA)

# 12. Husstande i Western Cape er mest tilbøjelige til at have en fastnet og en mobil forbindelse, og 22% af husstandene rapporterer denne konfiguration. (ICASA)

# 13. Nordkappens husstand har sandsynligvis nulforbindelser til den sydafrikanske telekommunikationsindustri, hvor 9,7% af husstandene rapporterer denne tilstand. (ICASA)

# 14. Ca. 60% af husstandene i Sydafrika har på en eller anden måde adgang til internettet, men kun 9,5% siger, at de kan gå online, når de er hjemme. Næsten 60% af forbindelserne er baseret på “overalt” -forbindelser. (ICASA)

#femten. Telekommunikationssektoren bidrager med næsten 3% af BNP hvert år med en lille stigning (0,2%) mellem 2013-2014. (ICASA)

#seksten. Den samlede omsætning fra mobiltjenester steg 10,4% i 2017, mens andre mobiltjenesteindtægter steg 158%. Omsætningen for udgående roaming faldt dog næsten 17% i løbet af året. (ICASA)

# 17. CAGR for forudbetalte mobildata i løbet af de sidste 3 år er steget med mere end 34%, mens forudbetalte tale- og forudbetalte beskeder registrerede stigninger på henholdsvis 0,7% og 8,6%. (ICASA)

# 18. Årlige investeringer i fastnettjenester steg med mere end 11% for den sydafrikanske telekommunikationsindustri i 2017, og de årlige investeringer i bredbåndstjenester steg med 61%. (ICASA)

# 19. Anskaffelsesudgifter for alle leverandører baseret på B-BBEE i de 12 måneder, der slutter i september 2017, når 95,8 mia. Mod 86,4 milliarder året før. (ICASA)

# 20. Sorte havde mere end 27% af de øverste lederstillinger i den sydafrikanske telekommunikationsindustri i 2017, mens 11% af de øverste stillinger var besat af sorte kvinder. (ICASA)

Sydafrikanske telekomindustri tendenser og analyse

Den sydafrikanske telekommunikationsindustri oplever stor efterspørgsel efter dataadgang, når økonomien begynder at modernisere. Der er kun gået 25 år siden afslutningen på apartheid, og selvom valutaens lokale værdi fortsat er ganske lav i forhold til højt udviklede økonomier, kræver befolkningen fortsat modernisering.

Mens resten af ​​verden overvejer, hvordan man integrerer 5G -teknologi i sine telekommunikationstjenester, undrer det sydafrikanske segment i branchen sig over, hvordan man kan øge sin 4G -dækning. Det meste af landet kører stadig på 3G eller mindre, så der er på nuværende tidspunkt ingen planer om at opgradere til de nyeste teknologiske muligheder.

Når prisen på data også er inkluderet i de kampe, denne industri også står over for, bliver det klart, at der kommer problemer. Folk vil have adgang til data, men de har ikke altid råd til det. Priskontrol- og forbrugerbeskyttelsesmekanismer er under udvikling, men ikke altid fuldt ud implementeret.

Indtil formelle strukturer kan hjælpe forbrugerne med at få den adgang, de ønsker, til den pris, de har brug for, vil den sydafrikanske telekommunikationsindustri fortsat opleve vækststarter og -stopp. Medmindre der sker udenlandske direkte investeringer, eller statslige bestemmelser ændrer denne dynamik, vil det, vi ser i branchen i dag, sandsynligvis være det, vi vil fortsætte med at opleve i de kommende år.