20 Statistik, tendenser og analyse af skiindustrien

Med ankomsten af ​​det 19. århundrede begyndte skiløbets popularitet at sprede sig over hele verden. Da ski blev mere overkommelige, begyndte folk at eksperimentere med forskellige rekreative snesport. Langrend, alpint skiløb og andre branchesport deltog i andre vinteraktiviteter for at skabe dannelsen af ​​et turistsegment inden for branchen.

I USA er skiindustrien centraliseret med omkring 45 feriesteder. Disse feriesteder kombinerer omkring 40% af branchens samlede omsætning i USA og er de eneste områder, hvor omsætningen stiger for branchen.

Vigtig statistik fra skibranchen

# 1. Cirka 80% af skiløbere og snowboardere havde hjelme, når de deltog i aktiviteter i et udpeget skiområde. Samlet set havde omkring 83% af alle skiløbere hjelme i sæsonen 2016-2017 og satte rekord i USA (National Ski Areas Association)

# 2. Der blev rapporteret 33 katastrofale skader til den amerikanske skiindustri i sæsonen 2016-2017, hvilket var under det 10-årige branchegennemsnit. (Landsforeningen for skiområder)

Skibransjestatistik efter udstyrstype

# 3. Næsten 55 millioner besøg fra skiløbere blev tegnet i USA i den sidste sæson. En besøgende defineres som en person, der besøger et skiområde hele dagen eller natten. (Landsforeningen for skiområder)

# 4. Der er i øjeblikket 481 skisportssteder, der opererer i USA på dette tidspunkt. Cirka 13,9 millioner mennesker siger, at de er aktive deltagere i skibranchen hver sæson. (Statista)

# 5. New York har de fleste skisportssteder i drift, med 48 feriesteder aktive i sæsonen 2016-2017. (Statista)

# 6. Samlet detailsalg af snesportprodukter i USA genererede 4,69 mia. Dollars i omsætning. Nordisk skiudstyrs detailsalg i USA beløb sig til $ 30,16 millioner. (Statista)

# 7. Der er i øjeblikket 23 medlemsresorter i Colorado -skiområdet. Gennemsnitligt 10-års snefald varierer fra 170 tommer ved Howelsen Hill til 430 tommer ved Wolf Creek. (Colorado Ski Country, USA)

# 8. I Storbritannien er skiindustrien 3 milliarder pund værd. Mere end 67% af de involverede i branchen er mellem 43 og 65 år. (BBC)

# 9. Antallet af overnatninger har været stigende i Europa for skiindustrien i de seneste år. Ankomster til det østrigske segment af industrien nåede 18,82 millioner i sæsonen 2016-2017, en stigning på 2,5%. De samlede overnatninger steg også lidt til 68,57 mio. (Statistik i Østrig)

# 10. Cirka 75.000 mennesker er i øjeblikket ansat på skisportssteder i det amerikanske segment af branchen i dag. Siden 2012 har branchens gennemsnitlige årlige omsætningsvækst været 2,6%. (IBIS World)

Amerikansk skisports statistik

# 11. 52% af operatørerne oplevede en stigning i de samlede udgifter i 2016-2017 i forhold til det foregående år. Yderligere 41% af operatørerne sagde, at udgifterne var på samme niveau som året før. (Konsensus)

# 12. 60% af operatørerne rapporterer en stigning i bookingmængden i skisesæsonen 2016-2017 sammenlignet med det foregående år. 21% af operatørerne sagde, at de oplevede et fald i deres bookinger. (Konsensus)

# 13. 48% af skiløbere, der foretrækker resorts i Europa, siger, at de ikke har oplevet nogen ændring i deres aktiviteter på grund af de seneste folkeafstemninger. 50% af operatørerne siger, at de seneste folkeafstemninger har haft en negativ indvirkning på deres forretning. (Konsensus)

# 14. Vejrmønstre i sæsonen 2016-2017 skabte et fald på 60% i transportvirksomheder i Europa. (Konsensus)

#femten. 28% af de mennesker, der rejser til Frankrig for at stå på ski, foretrækker Val D’Isere. Det slår Meribel (22%), Courchevel (14%) og Morzine (9%). (Konsensus)

#seksten. 31% af skiløbere i Schweiz foretrak at besøge Verbier. Yderligere 30% sagde, at de foretrak Zermatt. Kun 8% sagde, at de ville stå på ski i St. Moritz. (Konsensus)

# 17. I USA trives op til 150 skiområder ikke og overlever muligvis ikke mere end 5 sæsoner. Det repræsenterer mere end 30% af den nuværende industri. Hovedårsagerne er minimale investeringer, ingen trafik på destinationen og afhængighed af naturlig sne. (Bremsning)

# 18. I Colorado genererer skisportsstederne i staten en økonomisk indvirkning, der når 4,8 milliarder dollars årligt. Industrien skaber mere end 46.000 FTE -stillinger i løbet af året, hvilket også genererer $ 1.9 mia. I arbejdsindkomst for staten. (Colorado Ski Country, USA)

# 19. Statens detailsalg er vokset 62% i Colorado’s top 6 skigræfter siden sæsonerne 2002-2003. Der er sket en stigning på 75% i mad- og drikkevarer sammen med en stigning på 106% i udlejning, fast ejendom og generelle leasingydelser. (Colorado Ski Country, USA)

# 20. Cirka 8% af ankomsterne til Denver International Airport kom fra skiløbere for i alt 588.000 landinger. (Colorado Ski Country, USA)

Skibranchens tendenser og analyse

På trods af sin popularitet er skiløb stadig en sport, som velhavende mennesker nyder. Der er flere pensionister, der deltager i skiløb end andre befolkningsdemografier i de fleste lokalsamfund. Det skaber et problem for skiindustrien fremover, især i USA, da mere end 40% af husstandene ikke har sparet nok til at gå på pension helt indtil videre.

Der er flere strategier, som skibranchen kunne indføre for at tilskynde til højere grad af deltagelse i sporten. Ski er blevet mere overkommelige, og samtidig er omkostningerne ved liftkort og skiaktiviteter steget.

For at imødegå dette problem er mange feriesteder begyndt at sælge sæsonkort, flerdagsprodukter og andre resortadgangsprodukter for at tilskynde til flere besøg. I sæsonen 2014-2015 steg salget af sæsonkort med 6%, selvom det samlede antal besøg faktisk faldt med 5% fra året før.

Selvom klimaet spiller en rolle i adgangen til feriesteder, er der flere andre udfordringer, der lægger pres på denne branches levedygtighed. Du vil fortsat have succes, selvom det kan være svært at opretholde besøgsniveauer. Skiløbere leder efter kortere ferier, med mere variation, frem for at tage en hel ferie på et enkelt feriested.