20 Statistik, tendenser og analyse af Ginseng -industrien

Ginseng er en rod, der stammer fra planter, der kun tilhører Panax -slægten. Der findes flere sorter inden for denne botaniske slægt, selvom de to mest populære produkter kommer fra koreansk og kinesisk ginseng. Den vokser i koldere klimaer, og versioner findes også i Rusland, Canada og USA. Der er nogle sorter af ginseng, der har tilpasset sig varmere klimaer, f.eks. P. notoginseng, der vokser i det sydvestlige Kina.

Brugen af ​​ginseng er blevet dokumenteret siden slutningen af ​​det 2. århundrede til traditionel medicin og behandlinger. Dataene tyder på, at menneskelige befolkninger kan have brugt ginsengprodukter i mere end 4.500 år. Amerikansk ginseng blev først opdaget i 1716. Siden opdagelsen har den haft adgang til Asien-Stillehavsmarkedet. Det bruges ofte som et modsat ginseng -produkt med asiatiske ginseng -sorter, der ofte beskrives som en “yin yang” -oplevelse.

Der er ikke foretaget klinisk forskning på højt niveau om de potentielle medicinske fordele ved ginseng. Det kan hjælpe med en persons insulinrespons, forbedre hukommelsen og reducere træthed. Der er imidlertid ingen formelle sundhedsmæssige virkninger relateret til ginseng inden for det medicinske samfund.

Interessant statistik fra ginseng -industrien

# 1. Ginseng -produkter distribueres i øjeblikket til mindst 35 forskellige lande. (National Institutes of Health)

# 2. Fire lande er ansvarlige for 99% af verdens samlede friske ginsengproduktion: Sydkorea, Kina, Canada og USA. Tilsammen producerer de 79.700 tons af de 80.000 tons, der bruges på verdensplan. (National Institutes of Health)

Statistik fra USA Ginseng Industry

# 3. Inklusive ginseng rodprodukter, kosttilskud og andre forarbejdede produkter blev den samlede værdi af ginsengindustrien i 2013 anslået til $ 2,08 mia. Det koreanske marked for ginsengprodukter er hvert år ansvarlig for omkring halvdelen af ​​branchens globale årlige omsætning. I samme år var den koreanske markedsandel 1,11 milliarder dollar. (National Institutes of Health)

# 4. Kina er verdens største producent af ginseng, der er ansvarlig for mere end 44.000 tons om året. Det betyder, at Kina alene er ansvarlig for mere end halvdelen af ​​verdens ginsengforsyning. (National Institutes of Health)

# 5. For at ginsengprodukter er modne nok til at nå markedet, skal der være mindst 3 års dyrkning i produktet. Canada og USA præsenterer normalt produkter inden for denne minimumsperiode. Ginsengroden fra Kina og Sydkorea dyrkes i 4-6 år. (National Institutes of Health)

# 6. Af de 35 lande, der er involveret i ginsengindustrien, importerer og eksporterer 19 af dem ginsengprodukter. Nordkorea er det eneste land, der eksporterer ginseng, men ikke importerer det. (National Institutes of Health)

# 7. Canada er verdens største ginseng -eksportør i dag, og dets markedsværdi i 2009 for produktet nåede $ 66 millioner. Hongkong er verdens største importør af ginsengprodukter med et gennemsnit på mere end $ 100 millioner om året. (National Institutes of Health)

# 8. Ca. 95% af hvide ginseng -produkter indtages som en rod. Til sammenligning behandles omkring to tredjedele af røde ginsengprodukter før forbrug. (National Institutes of Health)

# 9. 90% af de ginseng -produkter, der forbruges i Sydkorea, forbruges inden for kategorien sundhedsfødevarer. (National Institutes of Health)

# 10. Amerikansk ginseng har det største vækstpotentiale inden for ginsengindustrien i dag. I en undersøgelse bestilt i 2007 forventedes detailværdien af ​​amerikansk ginseng at have en CAGR på 35,9% gennem 2016. Samtidig forventedes mængderne kun at stige med 5,9%. (HKEXnews)

Statistik over ginseng -industrien i Sydkorea

# 11. Den nuværende samlede globale efterspørgsel efter ginsengprodukter ved udgangen af ​​2016 blev anslået til 5,2 millioner kilo. (HKEXnews)

# 12. Hang Fat Ginseng har været en af ​​de største købere af amerikansk ginseng i de sidste 20 år. I nogle år ville de købe op til 70% af markedsandelen for import. Cirka 480 millioner dollars kommer hvert år til Ontario gennem væksten af ​​ginseng. Mere end en tredjedel af canadiske avlere solgte hele deres høst til Hang Fat og har endnu ikke modtaget penge fra transaktionen. (Bloomberg)

# 13. Ginseng -butikker i Nordamerika sælger små cellofanposer af roden for cirka $ 300 hver. Det kan derefter bruges som mad, te, kosttilskud eller i tyggegummi, slik og endda hårplejeprodukter. (Bloomberg)

# 14. Siden 2013 er den gennemsnitlige pris på ginseng fra Canada steget mere end 60%. (Bloomberg)

#femten. Når den kombineres med en generel medicinsk urtedyrkning, udgør den samlede omsætning, der genereres ved salg af ginseng, 25 milliarder dollars i Kina. For den 5-årige prognoseperiode, der sluttede i 2017, opnåede branchen en gennemsnitlig årlig vækstrate på 15,9%. (IBIS World)

#seksten. Der er i øjeblikket 2,6 millioner virksomheder i USA, der på en eller anden måde tilbyder kinesiske lægeurter til deres kunder i Kina. I alt beskæftiger disse virksomheder i alt 16,6 millioner mennesker. (IBIS World)

# 17. Kinesiske lægeurter, herunder ginseng, forventes at vokse 11,6% årligt frem til 2022. Samtidig forventes Kinas BNP i gennemsnit at vokse 6,5%. (IBIS World)

# 18. 94% af al ginseng -eksport end originalen fra Canada når endelig Kina. Ca. 74% af den samlede amerikanske ginsengproduktion, som også omfatter areal i Wisconsin, handles gennem markederne i Hong Kong, inden den når sin endelige destination. (Kejserlig ginseng)

# 19. Mere end 5 millioner pund amerikanske ginsengprodukter forbruges hvert år i Asien-Stillehavsområdet. Det repræsenterer 90% af det amerikanske ginsengmarked. (Kejserlig ginseng)

# 20. Vild ginseng er også en lille del af markedet. Den gennemsnitlige størrelse af en vild ginseng er kun 6 gram. I 2017 blev en 260 gram vild ginsengrod auktioneret til 1,38 millioner dollars i Kina. (Folkets dagbog online)

Statistik fra den canadiske ginseng -industri

Ginseng -industriens tendenser og prognoser

Gennem 2025 forventes det globale kosttilskudsmarked at nå et CAGR på 7,4%. Som en vigtig komponent på dette marked forventes ginsengindustrien at forblive stærk. Tendenser inden for branchen vil fortsat vokse inden for bestemte segmenter, nemlig personlig pleje, mundpleje og fødevarer.

Hvis klinisk forskning på højt niveau afsluttes i løbet af denne prognoseperiode, der viser, at der er potentielle medicinske fordele for ginseng, vil det medicinske segment for denne industri sandsynligvis opleve eksplosiv vækst. Fordi der er stor usikkerhed inden for dette segment, er det imidlertid vanskeligt at forudsige vækst eller sammentrækning til medicinsk brug inden for prognoseperioden.

Ginseng er også for nylig blevet set som en energibooster. Efterspørgslen efter kapsler vil sandsynligvis fortsætte med at stige, ligesom letforbrugelige produkter såsom brygget te, energidrikke og produkter til vægttab.