20 Statistik og tendenser for plastrørindustrien

Vandingssystemer har en historie på mere end 3000 år. Imidlertid stammer plastrørets historie tilbage til 1800 -tallet. PVC blev først opdaget i 1835, og polymerisation fandt sted omkring 1870. I mange år blev plastik mere betragtet som en nysgerrighed end som et kommercielt levedygtigt produkt.

Det ville være indtil 1932, da de første rør af PVC ville blive produceret. De første plastrør blev fremstillet ved hjælp af en hydraulisk ekstruder og en valsemølle. Fordi der var så stor variation i det endelige produkt, var kvaliteten svær at acceptere kommercielt. I 1939 brugte omkring 400 husstande i Tyskland imidlertid PVC -rør til deres vand- og affaldsrør.

I 1941 havde flere tyske byer, herunder Berlin, Dresden og Leipzig, testet alle plastrør for deres VVS.

I 1960’erne standardiserede fremskridt inden for plastrørfremstilling industrien. Dette produkt konkurrerer med traditionelle designs og produkter fra forskellige industrier, herunder gasdistribution og elektrisk ledning.

Fascinerende statistik fra plastrørindustrien

# 1. Plastrør og dele fremstilling er en $ 19 milliarder industri i USA. Mellem 2012 og 2017 voksede branchen med en årlig gennemsnitlig hastighed på 2,7%. (IBIS World)

# 2. I øjeblikket har industrien omkring 875 driftsselskaber i USA. Tilsammen er de ansvarlige for omkring 43.000 direkte beskæftigelsesmuligheder. (IBIS World)

# 3. Tyskland er verdens førende inden for import af stive rør, rør og slanger til plastrørindustrien. I 2016 importerede de produkter til en værdi af 139 millioner dollars. Frankrig rangerede på andenpladsen med 123 millioner dollars i import. USA, Canada, Schweiz og Storbritannien importerede også mere end 50 millioner dollars i produkter. (Plastics Insight)

# 4. Samlet efterspørgsel efter plastrør i USA forventes at nå $ 63,5 milliarder i samlet værdi. (Freedonia Group)

# 5. I 2022 forventes det globale PVC -rørmarked at nå næsten 54 millioner tons. Kabling og kabler tegner sig for cirka 10% af det samlede PVC -forbrug globalt hvert år. (Statista)

# 6. Med mere end 60 års erfaring og feltforskning er PVC -rør kendt for at have en levetid på mere end 100 år. (Vandforvaltning og finansiering)

# 7. 66% af vandforsyningsrørene i USA er 8 tommer eller mindre i diameter. Brug af PVC i stedet for jern til disse rør kan spare 21 milliarder dollar i pumpeomkostninger i løbet af plastrørets levetid. (Vandforvaltning og finansiering)

# 8. Vandforvaltningen og spildevandsindustrien tegner sig for op til 40% af det samlede energiforbrug i et samfund. Skift til PVC -rør ville reducere mange af disse omkostninger, da duktilt jernrør kun kan have en levetid på 11 år. (Vandforvaltning og finansiering)

# 9. Det tager 54% mere energi at pumpe vand gennem sejernrør end at pumpe det gennem plastrør. (Vandforvaltning og finansiering)

# 10. Ikke al plast er skabt ens heller. Energiomkostningerne ved at pumpe vand gennem HDPE -rør er det dobbelte af at pumpe det gennem PVC -rør. (Vandforvaltning og finansiering)

# 11. Ætsende jord påvirker 75% af et samfunds vandtjenester. Hvis der blev brugt PVC -rør til udskiftning af HDPE -rør, kunne op til 37 milliarder dollar spares i løbet af installationens levetid. (Vandforvaltning og finansiering)

# 12. Installation af PVC -rør kan være op til 70% mindre end omkostningerne ved installation af jernrør inden for infrastrukturen i et samfund. (Vandforvaltning og finansiering)

# 13. PVC -rør genererer i sig selv økonomiske aktiviteter til en værdi af 14.000 millioner dollars. Cirka 25.000 job understøttes direkte af PVC -rør. (Uni-Bell PVC Pipe Association)

# 14. PVC -markedet forventes at være 72,3 milliarder dollars værd i 2022 i skrivende stund. (Statista)

#femten. Tyskland fører Europa med hensyn til efterspørgsel efter plastrør, rør og tilbehør med mere end 676,4 millioner kilo installeret årligt. Italien ligger på andenpladsen med 433 millioner kg efterspørgsel. Polen, Spanien og Storbritannien har et efterspørgselsniveau på over 300 millioner kg. (Plastics Insight)

#seksten. Nordamerika forbruger den højeste mængde plast pr. Person i verden, i gennemsnit 139 kg pr. Person i 2015. Vesteuropa ligger på andenpladsen, i gennemsnit 136 kg pr. Person. Japan er den eneste anden nation eller region, der overstiger 100 kg pr. Person. (Plastics Insight)

# 17. I Europa går 28% af den PVC, der fremstilles, til profiler. 22% bruges til rør og fittings. Den næste mest almindelige anvendelse er stiv film, der tegner sig for 9% af det samlede PVC -behov. (PVC.org)

# 18. I alt produceres mere end 78 milliarder pund plast hvert år på verdensplan. Ca. 17% af disse plastmaterialer, inklusive plastrør, er bestemt til bygge- og anlægsindustrien. 20% går til institutionelle og forbrugerindustrier. Omkring en tredjedel af al fremstillet plast er dog bestemt til emballering. (American Chemistry Council)

# 19. I 2017 blev der produceret omkring 19 milliarder pund HDPE, hvilket repræsenterer et fald på 1,9% fra året før. Efterspørgselsniveauerne for HDPE er i overensstemmelse med de produktionsniveauer, der opnås. (American Chemistry Council)

# 20. Environmental Protection Agency anslår, at op til 4% af elforbruget i USA bruges til at pumpe drikkevand eller spildevandsydelser årligt. Det svarer til 56 milliarder kilowatt, med en værdi på 4 milliarder dollar. (American Chemistry Council)

Plastrørindustriens tendenser og analyse

Plastrørindustrien er fortsat en vigtig omsætningsdriver i flere segmenter. Fra biler til nybyggeri, PVC -rør reducerer energiforbruget og forbedrer ydeevnen. De påvirker ikke kvaliteten af ​​vandet eller brændstoffet, de transporterer. De er ikke så påvirket af ætsende jord i forhold til traditionelle jernrør.

Der er mange fordele ved plastrør. De kan reducere emissioner og blokeringer. Plastrør reducerer brugen af ​​propan. De modstår plakopbygning over tid. Stik og tilbehør tillader fleksible installationer, der kræver en minimal mængde arbejde. Fleksibelt plastrør kan endda bøje til en radius, der er 25 gange dens diameter.

Det giver denne branche en række fordele. Da udviklingslandene søger at modernisere, og indkomstniveauet fortsat stiger, forventes denne industri at overgå fra sine modne markeder til disse nye områder. Der vil altid være efterspørgsel efter plastrør i USA, Europa og dele af Asien og Afrika.

Dette gør det muligt for industrien fortsat at have en positiv økonomisk indvirkning lokalt og globalt, som den har gjort de sidste 60 år.