20 Statistik og tendenser for detailhandelsindustrien

Tøjmarkedet i USA er det største i verden. I 2016 var detailværdienes samlede værdi i denne sektor $ 292 mia. Tøjbutikens detailsalg i USA vil generelt overstige $ 15 milliarder dollar om måneden, med en stigning i december til mere end $ 23 milliarder.

Detailbeklædning til kvinder og piger repræsenterer en højere andel af indkomsten end mænd og drenge. Det kvindelige segment i den amerikanske detailbeklædningsindustri er værdiansat til 117 milliarder dollars, mens det mandlige segment fastholder en værdi på omkring 87 milliarder dollar.

Ingen detailhandler har en stor markedsandel inden for detailbranchen. I USA er Gap branchens førende, og dens markedsandel er kun 4%. Salgsmæssigt er Nike altid i overensstemmelse med sit tøjsegment og genererer tæt på 5 milliarder dollar om året, hvilket er en markedsandel på 2,7%.

Det, der gør detailbeklædningsindustrien unik, er det faktum, at det er et marked i konstant forandring. Det fungerer for at identificere nye kundetendenser, tilpasse sig dem og bruge teknologier, der gør forbrugernes shoppingoplevelse så let som muligt.

Vigtig statistik fra beklædningsindustrien

# 1. Sportsbeklædning er den mest effektive kategori for detailbeklædningsindustrien. I 2016 oplevede nogle markeder en vækst på 8,5% inden for denne kategori, og det globale marked oplevede en stigning i salget på 8%. (McKinsey)

# 2. I 2016 oplyste kun 19% af detailhandelsbeklædningspersonale, at de forventede, at salgsbetingelserne ville blive bedre i løbet af de næste 12 måneder. I 2017 steg tallet til 40%. (McKinsey)

# 3. Modeindustriens vækst med detailbeklædningsmarkedet forventes at vokse med 4% hvert år, hvor værdiluxus og luksus til overkommelige priser er de to øverste kategorivindere i segmentet. (McKinsey)

# 4. I 2018 stammer 55% af beklædnings- og fodtøjssalget uden for Nordamerika eller Europa, første gang vestlige markeder undlod at tage føringen i det globale detailsalg. (McKinsey)

# 5. 74% af forbrugere, der køber tøj i detailvirksomheder, siger, at de bruger oplysninger fra sociale medier til at færdiggøre deres købsbeslutninger. 55% af forbrugerne siger, at online anmeldelser af beklædningsfirmaer er vigtige for dem. (McKinsey)

# 6. Den gennemsnitlige tid, en detailbeklædningsgenstand bruger på hylden i traditionelle butikker, er 12 uger. Med Boohoo reduceres denne tid til kun 2 uger. (McKinsey)

# 7. Stærk vækst i Asien-Stillehavsområdet, med vækstprognose på op til 7,5%, vil hjælpe med at opveje tab på modne markeder i løbet af de næste 5 år. (McKinsey)

# 8. 41% af forbrugerne siger, at evnen til at personliggøre deres tøj er en toptrend for dem, når de handler tøj. (McKinsey)

# 9. 78% af importen til den amerikanske beklædningsindustri stammer fra Asien og Stillehavsområdet. 16% af importen kommer fra Europa, mens kun 2% kommer fra Afrika. (International Clothing Federation)

# 10. For EU-28 stammer 60% af importen af ​​detailtøj fra Asien-Stillehavsområdet. 35% af det tøj, der sælges i Europa, fremstilles i landet. 4% af importen til industrien kommer fra Afrika. (International Clothing Federation)

# 11. Asien er verdens førende beklædningseksportør i dag. Der er tre hovedkunder, der hver modtager omkring en tredjedel af markedet: USA, Asien og Europa. 35% af den samlede eksport går til Europa mod 27% til USA, Latinamerika og Caribien. (International Clothing Federation)

# 12. Bangladesh er den hurtigst voksende tøjeksportør i verden i dag og nåede en værdi på mere end 25 milliarder dollar i 2015. Vietnam nærmer sig også hurtigt de 25 milliarder dollar om året. Indien er en anden stor beklædningseksportør, der bidrager med næsten 20 milliarder dollars om året til verdensøkonomien. (International Clothing Federation)

# 13. Med hensyn til den samlede kontante værdi fører Kina og Hong Kong verden i beklædningseksport med mere end 185 milliarder dollars i samlet værdi. Bangladesh flyttede for nylig til andenpladsen med en samlet værdi på 26,6 milliarder dollars. Vietnam (23,4 milliarder dollars), Italien (21,2 milliarder dollars) og Indien (18,25 milliarder dollars) er også de største eksportører. (International Clothing Federation)

# 14. Med over 490 milliarder dollars i den samlede eksport afsendt globalt i 2014 blev der sat en rekord for den samlede værdi. I 2015 faldt værdien af ​​den samlede eksport til 453 milliarder dollar. I 2011 blev global beklædningseksport værdiansat til 418 milliarder dollars. (International Clothing Federation)

#femten. Familietøjsbutikker i USA indbringer hvert år 107 milliarder dollars i omsætning. Dens vækst er langsommere end i andre kategorier med en gennemsnitlig årlig rente på 0,7% siden 2013. (IBIS World)

#seksten. Der er mere end 45.000 virksomheder aktivt involveret i beklædningsindustrien i USA, der er ansvarlige for den direkte beskæftigelse af omkring 750.000 mennesker. (IBIS World)

# 17. 91% af tøjbutikkerne køber varer fra Kina, hvilket gør det til den bedste destination for mode og tøj. 36% af virksomhederne forventer at øge indkøb fra Vietnam i de næste 24 måneder, mens 36% siger, at de overvejer at købe fra Bangladesh. (American Fashion Industry Association)

# 18. 80% af beklædningsforhandlerne siger, at de planlægger at tilføje flere job næste år, især inden for marketing, indkøb og datahåndtering. (American Fashion Industry Association)

# 19. 57% af virksomhederne i detailbeklædningsindustrien siger, at de køber produkter fra 10 eller flere forskellige lande eller regioner. Omkring 54% siger, at deres indkøbsgrundlag vil sprede sig endnu mere i løbet af de næste 24 måneder. (American Fashion Industry Association)

# 20. Sammenlignet med for bare 5 år siden siger 87% af beklædningsforhandlerne, at etisk indkøb og bæredygtighed er vigtigere i deres indkøbsbeslutninger i dag. (American Fashion Industry Association)

Beklædningsindustriens tendenser og analyse

Detailbeklædningsindustrien forventes at nå 400 milliarder dollar i det samlede salg inden 2028. Tøjudgifter i Kina kan på det tidspunkt overstige 500 milliarder dollar, hvilket skaber en global industri på 1 billion dollar til at styre. Når den samlede modeindustriindtægt tilføjes til disse tal, kunne vi have en $ 5 billioner industri baseret på det tøj og fodtøj, som vi alle bærer hver dag.

Der er tre tendenser, der vil være med til at forme denne vækst i de kommende år. Detailhandlere vil fortsat omfavne digital transformation og skabe digitale oplevelser for forbrugerne, der giver dem mulighed for at se mode muligheder gennem augmented reality. Der vil løbende være ændringer i returpolitikker og ændringer i vejrrelateret tøj, der også skal overvejes her.

Når den disponible indkomst stiger, har indkomsten i detailbeklædningsindustrien også en tendens til at stige. Med de første husstands fordele ved lovgivningen om skattelettelser i 2018, der rammer husholdningerne i maj 2019, ved vi, at de milliarder dollars prognoser for beklædningsindustrien er realistiske.