20 Mobiltelefonreparation Industristatistik og tendenser

Tidligere blev det at eje en smartphone betragtet som en luksus. Siden 2010 har tiderne ændret sig. Næsten 80% af amerikanerne ejer en smartphone, mens mobiltelefonernes ejerskab er steget til 95%. Det har skabt behovet for at bringe en supportindustri på markedet: mobiltelefonreparation.

Mobiltelefonreparationsindustrien i USA genererer cirka 4 milliarder dollar i omsætning hvert år. Siden 2012 har industrien vokset med en gennemsnitlig årlig hastighed på 5,5%. Der er i øjeblikket mere end 8.000 virksomheder aktive i branchen, der giver beskæftigelsesmuligheder til omkring 23.000 mennesker.

De højeste niveauer af industriaktivitet forekommer i det sydøstlige USA, hvor 31% af nutidens virksomheder i øjeblikket opererer. Til sammenligning er det kun 14% af mobiltelefonværkstederne, der er placeret i det vestlige USA, selvom Californien alene er ansvarlig for 10% af alle virksomheder i branchen.

Vigtig statistik fra mobiltelefonreparationsindustrien

# 1. Næsten 70% af de mobiltelefonværksteder, der i øjeblikket opererer, kom på markedet for mindre end 24 måneder siden. De fleste af disse butikker er enkeltmandsvirksomheder og havde ingen erfaring inden for branchen inden åbningen. (Experimac)

# 2. I 2014 brugte amerikanske forbrugere mere end 23,5 milliarder dollars på reservedele og arbejdskraft til ødelagte smartphones. Den mest almindelige reparation var en ødelagt skærm. (Experimac)

# 3. Apple iPhones beholder omkring 50% af deres oprindelige værdi, når de først videresælges. Når det kommer til en iPad, er den bevarede værdi omkring 70%. Brugte Apple -produkter, selvom de er blevet repareret, kan sælge til 6 gange prisen på andre mærker. (Experimac)

# 4. Omkring 1 ud af 4 iPhone -brugere har oplevet en revnet skærm mindst én gang, mens de ejer enheden. Omkring 50% af de amerikanske husstande ejer mindst et produkt fremstillet af Apple. (Experimac)

# 5. Omkring 60% af mobiltelefonens reparationssteder vil også sælge telefontilbehør, skærmbeskyttere og defensive produkter, der er designet til at forhindre skader på telefonen, hvis den tabes af en eller anden grund. (Experimac)

# 6. En simpel klasse eller grundlæggende certificering er ofte alt, hvad der kræves for at komme ind i mobiltelefonreparationsindustrien. De fleste kurser er 3-5 dage lange og koster $ 1.500 eller mindre. (Flipsy)

# 7. Enkle reparationer kan koste så lidt som $ 15 at gennemføre for forbrugerne, f.eks. En knap, der sidder fast, eller et operativsystem, der ikke fungerer korrekt. (CNBC)

# 8. Hvis du har brug for Apple til at reparere din iPhone direkte, så forvent at betale omkring $ 200, hvis telefonen er uden for garantien eller ikke er dækket af Apple Care. Selvom den er dækket, skal skaden klassificeres som “utilsigtet” for at give et reparationsgebyr på $ 100 eller mindre. (CNBC)

# 9. Omkring 30% af iPhones lider en eller anden form for skade inden for et år. De mest almindelige årsager til skade omfatter at falde, falde i væske, blive slået af et bord, falde af brugerens skød og spilde væske på brugeren. (Livslinje)

# 10. Mænd er 57% mere tilbøjelige til at tabe deres mobiltelefon ned på toilettet sammenlignet med kvinder, selvom 40% af kvinderne indrømmer, at de har beskadiget deres mobiltelefon på en eller anden måde, mens de brugte det på badeværelset.. (PC Magazine)

# 11. Mænd er 70% mere tilbøjelige til at miste deres telefoner i forhold til kvinder. (PC Magazine)

# 12. Mennesker i den 25 til 34 -årige demografi er mest tilbøjelige til at få deres telefon stjålet, mens den 18 til 24 -årige demografiske er 16% mere tilbøjelig til at beskadige deres telefon på en eller anden måde end nogen anden aldersdemografi. (PC Magazine)

# 13. Uden for badeværelset er de mest almindelige steder en mobiltelefon bliver beskadiget indkørsel, køkken, soveværelse og stue. (PC Magazine)

# 14. 20% af mobiltelefonejerne siger, at de er frustrerede over deres telefon, fordi de synes, det tager for lang tid at oplade. 10% af mobiltelefonbrugerne siger, at de har svært ved at indtaste tekst med deres telefon. (Pew Research)

#femten. 21% af mobiltelefonejerne beskadigede deres enhed i køkkenet, mens 18% beskadigede den i stuen og 16% beskadigede deres telefon på badeværelset. I alt sker 51% af iPhone -ulykker indendørs. (CNET)

#seksten. Vandskade er ansvarlig for 43% af reparationerne af flydende skader, der håndteres af industrien hvert år. Det efterfølges af sodavand (19%), kaffe (12%) og te (12%). (CNET)

# 17. 6% af iPhone -ejere indrømmer, at de forlod deres telefon oven på deres køretøj, glemte, at den var der og derefter gik. (Business square)

# 18. 1 ud af 4 mobiltelefonejere siger, at deres telefon var beskadiget, fordi de gav den til et af deres børn at bruge. (Gaden)

# 19. T-Mobile rapporterer, at 80% af kravene fra sit premium telefonbeskyttelsesprogram skyldes skader eller tab, med fald og vandskader på hovedet. (Gaden)

# 20. Chancerne for, at den gennemsnitlige forbruger mister deres iPhone til en tyv, er 5% eller mindre i løbet af telefonens levetid. (Business square)

Mobiltelefonreparation Industri Trender og analyse

Efterhånden som mobiltelefoner fortsætter med at udvikle sig, har teknologierne i sagen en tendens til at blive mere skrøbelige. Producenter tilbyder robuste produkter, der kan modstå 1 til 3 meters fald, men selv det er ingen garanti for, at noget skal repareres på et tidspunkt. Af denne grund forventes mobiltelefonreparationsindustrien at vokse med 5% årligt i de næste 5 år.

En del af grunden til, at der er en stærk vækst i denne branche, er, at prisen på en smartphone gør det værd at reparere. Da top-of-the-line telefoner sælger for $ 1.000 eller mere, når de ikke er knyttet til en salgsfremmende plan, ser det ud til at være en gyldig investering at bruge $ 100 på at reparere en ødelagt telefon.

Imidlertid kan betydelige ændringer fra Apple sætte mere end 15.000 virksomheder på arbejdsløshedsgrænsen. Efterhånden som Apple flytter fra en hjemmeknap til et enkelt stykke glas, ville den proprietære teknologi flytte reparationer fra uafhængige butikker til Apple selv. Det ville kræve, at virksomhedsejere blev certificeret af Apple til at levere reparationer som minimum.