20 Forbrugsvarer Industristatistik og tendenser

Forbrugernes varige industri er opdelt i to forskellige segmenter: forbrugerelektronik og husholdningsapparater. Selvom disse produkter sælges globalt, er klassificeringen af ​​forbrugsvarer generelt begrænset til salgs- og produktionsaktiviteter, der udføres i Indien.

Inden for den indiske økonomi produceres omkring 67% af forbrugsvarerne hvert år på landets bymarkeder. Nogle af de mest populære produkter, der sælges af branchen, er fjernsyn, klimaanlæg og elektriske ventilatorer. Køleskabe og vaskemaskiner er også populære varer til industrien.

I 2025 forventes forbrugernes varige industri i Indien at være det femte største marked af sin art i verden.

Vigtig statistik fra forbrugernes varige industri

# 1. I 2017 forventedes forbrugernes varige varerindustri at nå $ 10,19 milliarder i omsætning fra tv -salg i Indien. Med sin nuværende CAGR på 9,8%er Indien hjemsted for den tredjestørste tv -industri i verden. (Brand Equity Foundation of India)

# 2. Indtil 2022 forventes elektronikmarkedet i Indien at vokse til 41%. I 2017 nåede branchen for første gang en værdi af 1 billion Rs, hvilket svarer til 15,5 mia. (Brand Equity Foundation of India)

# 3. Markedet for husholdningsapparater og forbrugerelektronik nåede en samlet værdi på $ 31,48 milliarder i 2017. Indiens eksport fra denne industri repræsenterer $ 362,12 millioner i værdi for regnskabsåret 2017. (Foundation of India Brand Equity)

# 4. Markedet for landdistrikter og forstæder for industrien til varige forbrugsvarer vokser med en CAGR på 25%. I de kommende år forventes forbrugerne i landdistrikterne og forstæderne at dele en 50/50 opdeling af industriindkomsten med byforbrugere. (Fintapp)

# 5. På markedet for husholdningsapparater bidrager vaskemaskiner med 40% af industrisegmentets omsætning. Klimaanlæg bidrager med 32% af omsætningen, mens køleskabe står for resten. (Fintapp)

# 6. Forbrugerpenetrationsniveauer for husholdningsapparater i Indien er op til 7 gange lavere end satser, der findes i resten af ​​verden. Køleskabe har den højeste markedsindtrængningshastighed for industrien på kun 20%. Indiens marked for husholdningsapparater er kun 9% af, hvad det er for Kina. (Fintapp)

# 7. På landdistrikterne i Indien kan køleskabe og vaskemaskiner have en markedspenetration på kun 0,5%. (Fintapp)

# 8. Halvautomatiske skiver tegner sig for 70% af omsætningen genereret i kategorien. (Fintapp)

# 9. Byområder udgør 75% af køleskabssalget, der hvert år genereres af industrien. Frostfrie køleskabe i serien 240 til 270 liter genererer hvert år mest salg til industrien. (Fintapp)

# 10. Ved salg af aircondition er split klimaanlæg modeller 87% af de produkter, der sælges inden for kategorien. Nordindien leder forbrugernes varige industri med salg af aircondition og bidrager med 38% af den samlede omsætning. (Fintapp)

# 11. Voltas er mærket med den største markedsandel i Indien, med en sund 22% af salget. De efterfølges af LG med 16%, Daikin og Hitachi med 13%og Lloyd Electric med 13%. Både Voltas og Lloyd Electric har mere end 10.000 distributører, der aktivt sælger produkter til forbrugere inden for branchen. (Fintapp)

# 12. Klimaanlæg producenter bruger kun 1% af deres salg på reklame. (Fintapp)

# 13. De 5 største virksomheder inden for segmentet brune produkter i industrien til forbrug af varige varer står for 45% af den genererede omsætning. (Brand Equity Foundation of India)

# 14. Under den automatiske rute er 100% udenlandske direkte investeringer tilladt inden for branchen. At tillade 51% i segmenter med flere mærker ville drive væksten inden for branchen til en anslået værdi på 20,6 milliarder dollar hvert år. (Brand Equity Foundation of India)

#femten. Indien rangerer i øjeblikket fjerde i verden, når det kommer til årligt salg af smartphones. (Brand Equity Foundation of India)

#seksten. Indiens 50 største byer viste vækstniveauer inden for forbrugsvarerindustrien svarende til eller højere end landets BNP i 2016 (India Brand Equity Foundation).

# 17. I 2015 forventedes fladskærms -tv -markedet i Indien at nå $ 6,4 mia. Cirka 14,4 millioner enheder købes hvert år inden for denne kategori. (Brand Equity Foundation of India)

# 18. DVD’er (digitale videodiske) tegner sig stadig for 80% af markedsindtægterne i kategorien underholdningsindustri. Direkte-til-hjem-muligheder repræsenterer kun 7% af den samlede industri på nuværende tidspunkt med en samlet abonnentbase på cirka 88 millioner mennesker. (Brand Equity Foundation of India)

# 19. Selv med deres høje gennemtrængningsniveauer bringer brandede elektriske ventilatorer omkring $ 830 millioner i samlet værdi til industrien. For at forbedre omsætningen tilbyder den indiske regering 64 millioner dollars i incitamenter til producenterne for at fremme salget af energieffektive fans. (Brand Equity Foundation of India)

# 20. I den organiserede detailsektor, der hvert år tegner sig for 98% af det samlede salg i Indien, tegner forbrugervarer sig for 12% af alt detailsalg, der finder sted hvert år. Det ligger på tredjepladsen bag mad, dagligvarer og generelle behov (42%) og tøj, tekstiler eller mode (16%). (Brand Equity Foundation of India)

Forbrugsvarer Industriens tendenser og analyse

Forbrugsvarer er en industri, der trives i gode økonomiske tider for at blive modstandsdygtig i tider med økonomiske vanskeligheder. I Indien, efterhånden som lønningerne i middelklassen begynder at stige, forventes et højt niveau af industriens vækst. Under prognosen for de næste 5 år forventes branchen at næsten fordoble mængden af ​​indtægter, der blev genereret sidste år.

Denne vækstdrift stammer fra en regeringsindsats for at skabe boligmuligheder for alle. At bringe flere mennesker til håndterbare boliger til selvstændigt liv vil hjælpe industrien med at skabe flere produkter, udvide produktlinjer og generere nye indtægter.

Det største vækstniveau, der forventes på markedet, kommer fra produkter, der har en begrænset holdbarhed. Lys, ventilatorer, kabler og luftkølere forventes at opleve tocifret CAGR-vækst i løbet af den næste 5-årige prognose.

Varige forbrugsvarer er et af de stærkeste markeder i Indien i øjeblikket og bør forblive det i nogen tid fremover.