2 Checkout vs Paypal

Hvis du leder efter en let betalingsbehandling til et websted eller en virksomhed, er 2Checkout og PayPal to populære muligheder at overveje. 2Checkout er mere en global betalingsplatform, der giver brugerne mulighed for at oprette en personlig mobilbetalingsoplevelse, mens PayPal mere er en e-handelstjeneste, der giver forbrugerne mulighed for at købe varer, sende penge eller acceptere betalinger uden at afsløre vigtige økonomiske detaljer.

I 2Checkout vs PayPal -debatten er der et par vigtige detaljer, der skal sammenlignes med hinanden for at afgøre, hvilken der kan være den rigtige for dig.

Hvor meget koster det at bruge?

2Checkout tilbyder brugerne to prissatser, der kan implementeres, så længe en vellykket transaktion er gennemført. De fleste brugere ender med at bruge den simple prisplan, som er 2,9% af transaktionen og yderligere 30 cent oven i købet. Internationale priser vil variere fra denne amerikanske basisrente.

Volumenpriser er også tilgængelige på 2Checkout, der er lavere end dette, men et websted skal kvalificere sig til disse lavere satser. Din virksomhed skal behandle mere end $ 50.000 pr. Måned for potentielt at kvalificere sig til en lavere sats.

PayPal opkræver også 2,9% af transaktionen, så længe en forbruger betaler for varerne eller tjenesterne. Internationalt salg har et fast transaktionsgebyr på 3,9%plus et fast gebyr baseret på den modtagne valuta. Nonprofitorganisationer kvalificerer sig til et transaktionsgebyr på 2,2% plus 30 cent.

Hvis du bruger det mobile betalingssystem, som PayPal tilbyder, reduceres transaktionsgebyret til 2,7%, når kortet stryges. Hvis transaktionen indtastes manuelt i PayPal Here -kortlæsere, er transaktionsgebyret 3,5% plus 15 cent.

Begge programmer videregiver ikke afgifterne til forbrugeren. Det er gratis at foretage et køb med både 2Checkout og PayPal, plus det er gratis at sende penge til nogen på PayPal.

Hvornår kan den bruges?

2Checkout er en traditionel betalingsbehandling. Det kan integreres i private websteder og bruges på mobilplaceringer. Dette gør den velegnet til SMV’er og større virksomheder. Det kan også bruges med stort set alle de indkøbskurvsystemer, der er tilgængelige for e -handelswebsteder lige nu.

PayPal har mindre fleksibilitet, når det kommer til integration af indkøbsvogn, men mere fleksibilitet, når det kommer til tredjepartsplatforme, som nogle virksomheder bruger. Freelancere, der f.eks. Bruger eBay eller Fiverr, kan få betalt til en PayPal -konto og undertiden også have reducerede gebyrer. Fiverr -brugere, der hæver mere end $ 100, betaler kun et fladt administrationsgebyr på $ 1 for at få adgang til deres penge.

PayPal har også forudindbyggede integrationer som salgsstedsløsning, der gør det muligt for leverandører af enhver størrelse at integrere salgsknapper på enhver webside under deres direkte kontrol.

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Både 2Checkout og PayPal accepterer et stort antal kreditkort. Dette inkluderer Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club og JCB. Bankkort med Visa- eller MasterCard -logoet accepteres også, selvom transaktionen vil blive behandlet som et kreditkort frem for en betalingskorttransaktion.

PayPal accepterer også EnRoute kreditkort, der muligvis stadig er i brug af Air Canada.

2Checkout accepterer PayPal som betalingsmetode.

Hvordan trækker jeg penge?

2Checkout bruger et genindlæseligt Payoneer MasterCard, der giver dig adgang til de midler, der er på din konto. Afhængigt af det land, hvor din primære bankkonto er placeret, har du muligvis også ekstra muligheder for pengeadgang, herunder elektroniske pengeoverførsler i lokale valutaer med mindst $ 10 USD. Bankoverførsler understøttes også mod gebyrer på op til $ 20 med en minimumsoverførsel på $ 300 USD.

PayPal tilbyder virksomhedskonti et MasterCard-mærket betalingskort, der direkte kan få adgang til midler, der indsættes på kontoen. Kvalificerede betalingskorttransaktioner tilbyder 1% kontant tilbage, og du kan angive specifikke hævningsgrænser for køb eller adgang til kontanter i pengeautomater, op til henholdsvis $ 3.000 og $ 400 for de fleste konti. Brugere kan også starte en elektronisk pengeoverførsel til en verificeret bankkonto. Kun $ 1 kræves for at starte en tilbagetrækning. Anmodninger om overførsel til en bankkonto afsluttes normalt inden udgangen af ​​den næste arbejdsdag.

PayPal giver også brugerne mulighed for at anmode om en check på deres midler. Det tager op til 14 dage at modtage en check og op til 6 uger for kunder uden for USA, men et gebyr på kun $ 1,50 gælder for denne mulighed.

Både 2Checkout og PayPal gør det let at få adgang til dine kontanter. Sammenlign hver mulighed med de behov, du har for at vælge den bedste løsning.