19 Tøjindustri Statistik og tendenser online

Online beklædningsindustrien er ansvarlig for cirka hver femte beklædningssalg i USA. Det er et segment, der har oplevet en årlig undersøgelsesvækst siden 2003. Amerikanerne bruger mere end 100 milliarder dollar om året på Internettet for at købe deres trendy e-handelsartikler.

Mange af de virksomheder, der er aktive i denne kategori, driver et officielt websted for onlinekunder, samtidig med at de opretholder en direkte detailhandelsmetode. En online shopper bruger i gennemsnit 3,09 dollar pr. Besøg i en luksustøjsejendom, mens en online shopper bruger 2,47 dollar, når han besøger en generel beklædningsejendom. Det betyder, at mode er den mest indtjenende vertikal for e-handel.

Værdien af ​​e-handels detailsalg af tilbehør og beklædning til butikker var $ 7,8 milliarder i 2016. 57% af forbrugerne siger, at de har foretaget mindst ét ​​køb af mode-relaterede produkter på et tidspunkt i deres liv.

Interessant tøjindustri Statistik Online

# 1. Online tøjsalg tegnede sig for mere end 27% af alt branchens salg i 2017. Det er en stigning fra 23,5% i 2016 og omkring 21% i 2015. (Online internetforhandlere rapporterer efter tøj)

# 2. Der var 266 tøjforhandlere på 2018 Top 1000 -listen for internethandlere. Det var mere end nogen anden kategori for året, og det inkluderer ikke mærker som Amazon og Walmart, der rangerer henholdsvis første og tredje. (Internetforhandleres online beklædningsrapport)

# 3. 27% af forbrugerne siger, at de kan lide at shoppe varer til beklædningsindustrien online. Det kan sammenlignes med de 43%, der siger, at de køber i butikkerne, eller de 30%, der foretrækker at købe, tilføjer begge dele. (PYMNTS)

# 4. Online -tøjindustrien var ansvarlig for cirka 480 milliarder dollars i omsætning i 2018. Der er tre centrale drivere, der forårsager stigningen i salget for segmentet. Markeder uden for Vesten begynder at have et højere indkomstniveau, der er stigende onlineadgang, og innovative teknologier øger hastigheden på e-handelssystemer. (Rapport om mode og beklædningsindustri)

# 5. Mere end $ 59 mia. Blev brugt på elektroniske indkøb og postordresalg af modetilbehør i 2015. (Statista)

# 6. Amazon forventes at have en 14% amerikansk mode markedsandel inden udgangen af ​​2022. (Statista)

# 7. Den gennemsnitlige forbruger, der handler med online -tøjindustrien, vil købe op til fem varer som en del af deres almindelige bestilling af tøj, tilbehør og sko. (Statista)

# 8. Forbrugerne siger, at de vil betale op til $ 100 pr. Ordre, når de vil have tøj, tilbehør eller sko fra beklædningsindustrien online. (Statista)

# 9. Walmart var den førende forhandler inden for forbrugerkøb af tøj eller sko i de sidste 12 måneder, både online og offline, med 42%. De blev efterfulgt af Amazon med 37,4%, Target med 37,3%og derefter Kohls med 32,9%. (eMarketer)

# 10. 66% af forbrugerne siger, at en beklædningsgenstand med mange positive anmeldelser er en vigtig faktor, når man skal købe tøj online. 53% siger, at en vare med den laveste pris er en væsentlig faktor, mens 51% foretrækker varer, hvor producenten giver oplysninger, der kan besvare spørgsmål. (eMarketer)

# 11. Kun 48% af forbrugerne siger, at adgang til to-dages forsendelse er en kritisk overvejelse, når man handler tøj online. (eMarketer)

# 12. Mobiltrafik tegner sig for mere end 65% af besøgende til en online modeforhandler. De er også ansvarlige for 57% af salget, der sker, hvilket er meget højere end det almindelige detailgennemsnit. (SaleCycle)

# 13. Amerikanske forbrugere foretrækker at besøge Amazon, når de køber tøj online, selvom de ikke altid bruger penge på webstedet. 24% af folk sagde, at de købte en vare på margin i de sidste 12 måneder. (SaleCycle)

# 14. 15% af forbrugerne i USA siger, at de aldrig køber tøj online. Det kan sammenlignes med 6,4%, der siger, at de ikke køber tøj i en butik. (Internetforhandler)

#femten. 20% af forbrugerne, der handler tøjindustrien online, siger, at de foretager et køb mindst en gang om ugen. En anden 5,4% siger, at de køber noget mindst en gang om måneden. (Internetforhandler)

#seksten. 36% af forbrugerne siger, at de tjekker de priser, der er tilgængelige via tøjindustrien online, når de handler efter noget i en butik. Mennesker i den 25 til 34 år gamle demografiske gruppe er mest tilbøjelige til at gøre dette, idet 48% indrømmer, at de følger denne vane med showrooming. (Retail uge)

# 17. 33% af forbrugerne siger, at de foretrækker at købe deres tøj og modevarer online, fordi der er flere muligheder for dem. 30% siger, at de kan lide at shoppe i denne branche, fordi det hjælper dem med at finde et godt køb. 25% siger, at de søger tøj online, fordi det er lettere at finde det, de leder efter. (Rakuten)

# 18. 69% af online tøjindustriens indkøbsvogne forlades hvert kvartal. Selvom denne sats er høj, er den lavere end frafaldet på 75,6% i alle sektorer. (SaleCycle)

# 19. 40% af forbrugerne siger, at de opgiver deres online tøjkøb på grund af problemer med webstedets funktionalitet. Dette problem efterfølges af 36%, der siger, at forhandleren ikke vil levere deres produkt hurtigt nok. De øvrige 35% siger, at der er kvalitetsproblemer. (Rakuten)

Online beklædningsindustri tendenser og analyse

Selvom onlinetøjsindustrien oplever en stigning i forbrugernes interesse i dag, er forsendelsesomkostninger for onlineprodukter begyndt at påvirke margenerne. Mange købere køber flere varer med det formål at returnere nogle af dem i denne kategori. 40% af forbrugerne siger, at de lejlighedsvis bestiller på denne måde, men 48%, hvis husstande med en indkomst på $ 100.000 eller mere bruger denne praksis regelmæssigt.

Afkastet i den typiske butik er traditionelt omkring 8%. For online beklædningsindustrien kan afkastet være så højt som 30%. Værdien af ​​online ferieafkast var $ 32 milliarder i 2017, hvilket var $ 4 milliarder mere end året før.

Hvis onlinetøjsindustrien kommer til at opleve rentabilitet, når forbrugernes interesse skifter til e-handelsløsninger, skal den løse sit problem med afkast. Varer, der sendes fra Asien og Stillehavsområdet, er typisk for små til at blive brugt i deres publicerede størrelse til vestlige forbrugere, mens varer, der sendes fra Europa eller Amerika, nogle gange kan være for store. Forbrugerne skal have adgang til nøjagtige værktøjer og foranstaltninger, som de kan bruge til at fortsætte denne opadgående tendens i indkomst i de kommende år.