19 tips til start og drift af et personalebureau

Uanset om du starter med dit personalebureau eller leder efter måder at få det til at fungere bedre, får disse 19 karrieretip dig, hvor du skal være.

# 1. Definer, hvad der gør dig bedst

Når du driver et personalebureau, gælder de samme forretningsregler som i enhver anden branche. Du skal finde en måde at differentiere dig fra resten af ​​konkurrencen. Hvis din virksomhed er som enhver anden i dit samfund, vil det være en udfordrende oplevelse at finde kunder.

Du må spørge dig selv, hvorfor det er anderledes. Hvad vil gøre dit personalebureau bedre end alle de andre? Vær ærlig med svarene på disse spørgsmål. Hvis du ikke ville købe tjenester fra din egen organisation, er det ikke rimeligt at forvente, at en anden gør det.

# 2. Find de perfekte kunder

Et bemanningsbureau får succes, når det begynder at arbejde med den “perfekte” klient. Du vil ikke begynde at opbygge relationer med samfundspartnere ved at spamme LinkedIn -bestyrelser eller slutte sig til en lokal brancheforening. Du vil besvare telefonen, ringe til mennesker og have møder, hvor du kan vise, at du kan hjælpe dem så meget som de kan hjælpe dig.

Det vil tage tid at udvikle de relationer, du skal bruge for at få succes. Vær tålmodig med denne proces. Start i de brancher, hvor du har det højeste niveau af fortrolighed. Det hjælper dig med at starte på en stærk fod.

# 3. Få en god gruppe af

medarbejdere Medarbejderreferencer er ofte den bedste måde at begynde at rekruttere på dit nye bureau. Det er en tidstestet strategi, der normalt fungerer, især hvis du har et etableret navn i dit samfund. Når du lige er startet på denne rejse, er der et par kanaler, du gerne vil være på for at begynde at bygge i dette område. Messer, jobopslag websteder som Indeed eller Monster og sociale medier er gode steder at begynde at kigge.

# 4. Ved, hvordan man matcher

Dit job, når du driver et arbejdsformidling, er at matche midlertidige kandidater, der kommer din vej med en potentiel arbejdsgiver. Det er uden tvivl den mest udfordrende komponent i denne branche. At sikre, at begge parter (virksomheden og vikaren) er tilfredse med hver transaktion, er et fuldtidsjob i sig selv, og du skal tjene penge, mens du gør det.

Nøglen til succes her er at kende dine medarbejderes præferencer og færdigheder, så der ikke er nogen overraskelser. Lær så meget som muligt gennem interviews og spørgeskemaer for at afgøre, hvor du kan passe godt. Gør derefter det samme med dine potentielle arbejdsgivere.

# 5. Vær proaktiv omkring personalespørgsmål.

Problemer opstår altid mellem arbejdsgivere og ansatte på et tidspunkt i forholdet. Der er ingen vej uden om HR og relationer, når man driver et personalebureau. Behandl klager, du modtager med det samme. Når du stræber efter at finde et kompromis, der er fair og tilfredsstillende, kan du normalt redde forholdet. At mestre dette trin kan hjælpe dig med at få flere henvisninger, men hvis du ikke fejler her, kan der opstå flere udfordringer i rekrutteringsfasen af ​​din virksomhed.

# 6. Bliv organiseret

Du skal holde alt organiseret, hvis du vil drive et succesfuldt bemanningsbureau. Mange områder af din virksomhed skal fungere som et urværk for at du skal få succes. Sørg for at samle alle tidskort på en måde, der sikrer deres nøjagtighed, før du kører lønningsliste og fakturaer. Du bliver nødt til at gøre dette hver uge, hvilket betyder, at du skal håndtere eventuelle problemer med opbevaring med præcision. Hold dine bøger altid opdaterede, også når du er træt og klar til at gå hjem.

Huskelisten er uendelig med et personalebureau. Hvis dit mål er at blive en taskmaster, der kan delegere kritiske funktioner til de bedste mennesker, så får du en succesrig oplevelse.

# 7. Se din

Kontant likviditet er vigtigere for en bemanding agentur end de fleste nye ejere realiseret. Vækst er et tveægget sværd på dette område. Dine kunder betaler regninger på vilkår fra Net 15 til Net 60, så det kan tage fem uger mere, før du ser en check, men lønningslisten skal sendes ugentligt eller senest hver anden uge. Oprettelse af en kontant reserve, før du åbner dine døre for kunder, kan hjælpe dig med at komme igennem de hårde indledende dage i denne branche.

Du har muligvis også mulighed for at ansøge om lønfinansiering, men du skal huske, at gæld er noget, der skal betales.

# 8. Fokus på dataene

Du er muligvis den bedste i dit samfund som personalebureau, men mangel på sporing af dine data og KPI’er kan stadig sætte din virksomhed i problemer. Du skal hele tiden være opmærksom på dine tal. Udvikl meningsfulde metrics, der viser en autentisk vision for den succes, du vil se. Forplig dig derefter til at holde de løfter, du giver til dig selv, dine kunder og midlertidigt ansatte.

Hvis du kan anvende disse principper på din talentpipeline, vil en grad af skalerbarhed være mulig.

# 9. Invester i teknologi

Teknologi er det, der driver arbejdsformidlingsindustrien i dag. De virksomheder, der er villige til at trække i gang med denne investering, har en tendens til at være dem, der ligger foran konkurrenterne. Kunstig intelligens, maskinlæring og vækstanalyse er tre kritiske områder at vurdere, når du tror, ​​at dit bureau er klar til at begynde at vokse. Selvom du ikke er sikker på, hvad ROI’en vil være, når du starter for første gang, er nulrisiko en sikker opskrift på fiasko. Vækst afspejler næsten altid din vilje til at bruge.

# 10. Vær villig til at tilpasse

Hvis du lægger al din indsats i én branche, vil din fiasko blive til et problem, der kan føre til konkurs. Der kan være tidspunkter, hvor du skal ændre din forretningsmodel. Det betyder, at det kan være nødvendigt at teste nogle servicetilbud inden for bestemte områder for at se, hvad der fungerer i dit samfund. Du skal være villig til at tilpasse dig, når omstændighederne ændrer sig, selvom problemer er uden for din kontrol. Hvis du beslutter dig for at give op, når det bliver hårdt, vil du ikke kunne opleve de belønninger, der følger med iværksætteri.

# 11. Stå fast

Hvis du er villig til at yde tjenester til dine venner og familie, betyder det, at du vil miste penge over tid. Du skal holde fast i dine satser, selvom det betyder, at dit næste møde eller din middag viser sig at være akavet. Alle vil have rabat, hvis der kommer et bud på, at du tilbyder dem. Det betyder, at du diskonterer værdien af ​​det, du leverer.

Brug din tid og energi på mennesker og virksomheder, der anerkender din værdi. Hvis du hjælper dem med at begynde at vokse, vender du normalt tilbage.

# 12. Adresser kritiske smertepunkter

At løse problemer vil altid tilføre værdi til dit personalebureau. Det fungerer kun, når du brænder for den værdi, du kan bringe til samtalen. Når du har følelser som en del af en opskrift på succes, så er der højere niveauer af empati, der vil give genklang hos din kundebase. Det er så meget lettere at tjene tillid og opbygge loyalitet, når du kan bære den slags energi med dig, uanset hvor du går.

# 13. Vær ydmyg

Det tager tid at udvikle nok færdigheder og ressourcer til at oprette et personalebureau, som du kan kalde dit eget. Nogle brancheeksperter siger, at det kan tage omkring fem år at vide, om du har mestret dine færdigheder til det niveau, hvor uafhængighed er mulig. Selv når du udvikler høje succesniveauer, er det vigtigt at huske, at du ikke er uovervindelig. Når du vågner hver morgen, skal du bruge lidt tid på at være taknemmelig for den position, du er i den dag. I det øjeblik du føler, at du er ankommet, er det andet, når nogen træder over dig for at hævde, hvad der skulle være dit. Arbejd altid hårdt og bevar din ydmyghed.

# 14. Få råd om din forretningsplan

Rådgivning med dine nærmeste om dit personaleagenturs forretningsplan kan hjælpe dem med at vide, hvad din virkelighed vil være. Der er altid risici forbundet med en virksomhed. Dit arbejde vil påvirke de mennesker, der bekymrer sig om dig. At have ærlige og ærlige diskussioner om penge, før du træffer beslutninger, er afgørende for din langsigtede succes. Det er godt at have en succesrig forretning, men det er bedre at dele belønningerne med en, du elsker. Hvis du tager dette trin, bliver dine planer mere effektive.

#femten. Bliv involveret i en side trængsel

I løbet af de første dage med at drive et personalebureau har de fleste husejere ikke tilstrækkelig likviditet til at gennemgå 12 til 24 måneders opbygning. De fleste virksomheder på dette område når først rentabiliteten før deres tredje driftsår. Find et deltidsjob, der hjælper dig med at tage hånd om indgående regninger, mens du arbejder på at bygge din virksomhed op. Selv freelance onlinearbejde kan hjælpe dig med at komme igennem de hårde første dage.

#seksten. Brug entreprenører strategisk

Mange bemanningsbureauer vælger at arbejde med et tredjeparts lønningsselskab, fordi de ikke har den nødvendige tid og kræfter til at overholde reglerne. Hvis du lader en anden behandle dine W2 -formularer eller oprette direkte indbetalinger, kan du bruge meget tid på at gøre det, du gør bedst. Du skal stadig overvåge aktiviteterne hos de entreprenører, du ansætter, da deres handlinger afspejler din virksomhed, men det er meget lettere end at forsøge at balancere alt på en plade.

# 17. Fokus på små virksomheder

Alle forventer at lande et “stort skud”, når de driver et personalebureau, men det er de relationer, du opbygger med små virksomheder, der vil føre til succes. Det er næsten umuligt at få fodfæste i et Fortune 500 -selskab, fordi de allerede har internaliseret mange af de tjenester, det kan levere. Hvis du modtager nogen interesse, forventer den store virksomhed, at du har et betydeligt rekrutteringsteam til at håndtere dine ansøgninger.

Det betyder, at du vil arbejde med virksomheder, der ikke bruger leverandørstyringssystemer. Dette trin gør dig måske ikke rig, men det vil i det mindste holde mad på dit bord.

# 18. Minimer dine udgifter

Du bliver nødt til at reducere dine udgifter så meget som muligt indefra og ud for at have den bedste chance for succes. Hvis det betyder at flytte ind hos dine forældre eller finde en ny værelseskammerat, så få det til at ske. Tag dine kunder til middag et sted, der ikke opkræver en arm og et ben for en entré. Brug gratis værktøjer og ressourcer, når det er muligt, og opret ikke et formelt kontor, før du er stor nok til at have brug for et. Undgå dyre indkøb eller betydelige livsændringer i løbet af din virksomheds første år for at maksimere de muligheder, du skaber.

# 19. Stop aldrig med at forske

Tal med de andre bemanningsbureauer i dit samfund for at se, om du kan få oplysninger om deres drift eller levedygtighed. Du vil også gerne have disse samtaler med potentielle kunder. Gå ind i dine personlige netværk for at se, om der er et uudnyttet potentiale, du kan bruge. Kortlæg derefter dine startomkostninger for at se, om det virkelig er den rigtige beslutning at tage fremad.

Bedste ansættelsesvirksomheds navne nogensinde

Bemanding

Karrierelink

Forbinde

Dynamik i rumkontrahering

Arbejdssøgende

Leder efter

Staffworx