19 Statistik, tendenser og analyse af stålsmedindustrien

Stål skal opvarmes til en bestemt temperatur for at smede det. Når det er opvarmet tilstrækkeligt, bliver metallet sejt. Det gør det muligt at gøre det formbart, så smedderen kan forme det til stort set enhver form, de vælger. Når det er smedet korrekt, kan stål støbes permanent uden revner eller defekter i metallet på grund af dets formbarhed.

Stålsmede har større styrke, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at gå i stykker. Det giver større ensartethed i det endelige produkt og et større udvalg af stål, der kan bruges fra smedningen.

Fascinerende statistik fra stålsmedindustrien

# 1. Den nuværende værdi af stålsmedindustrien i USA, når den kombineres med metalstempling, er $ 36 mia. I løbet af den 5-årige periode, der sluttede i 2017, faldt industrien til en gennemsnitlig årlig rente på 0,5%. (IBIS World)

# 2. Der er i øjeblikket omkring 2.400 virksomheder aktive i stempling og smedebranchen i USA på dette tidspunkt. De beskæftiger i øjeblikket omkring 109.000 mennesker i direkte muligheder. (IBIS World)

# 3. Det globale smedemarked forventes at vise et sundt vækstniveau frem til 2022 med en forventet CAGR på 8%. (Technavio)

# 4. Custom smedning er det største segment af det nordamerikanske marked for stålsmedindustrien. Det opnår i øjeblikket et salg på 6 milliarder dollar hvert år. (Technavio)

# 5. 61% af den samlede omsætning, som stålsmedindustrien genererer i dag, stammer fra Asien-Stillehavsområdet. Det har også den højeste forventede CAGR gennem 2022, omkring 9%. (Technavio)

# 6. Når det kombineres med støbninger og stemplede dele, anslås det samlede marked for metalsmedning på verdensplan at nå op på mere end $ 630 millioner inden 2022. Stålsmedesektorens segment kan i alt udgøre $ 56.000 millioner, hvis det er i stand til at opnå en CAGR på 5,1% . inden for prognoseperioden. (Global Industry Analysts, Inc.)

# 7. Stålsmedning er inkluderet i metalproduktindustrien fremstillet i USA. I marts 2018 var denne industri ansvarlig for beskæftigelsen af ​​1,47 millioner mennesker i sæsonjusterede tal. Ca. 58.000 medarbejdere er ansvarlige for selve smedeprocessen. (Bureau of Labor Statistics)

# 8. Gennemsnitlig timeløn i den amerikanskfremstillede metalindustri er omkring $ 24,60. Den gennemsnitlige fuldtidsansatte i industrien arbejder en 41-timers arbejdsuge. (Bureau of Labor Statistics)

# 9. Ikke-tilsynsførende ansatte tjener omkring $ 20 i timen i stålsmedindustrien og arbejder i gennemsnit 42,3 timer om ugen. (Bureau of Labor Statistics)

# 10. Fra 2015 var den nuværende markedsværdi af smedning i rustfrit stål 7,51 milliarder dollars. Det blev drevet af fald i verdens jernmalmpriser, der er faldet med mere end 50% siden 2011 med en stigning i efterspørgslen efter produkter med høje genanvendelighedsgrader. (Grand View Research)

# 11. Industrielle smedeprodukter er det største markedssegment inden for stålsmedindustrien og tegner sig for en tredjedel af al omsætning. Luftfarts- og bilsektoren tegner i kombination med industrisegmentet mere end 75% af de samlede indtægter. (Grand View Research)

# 12. Varme og kolde smedninger er de vigtigste indkomstgeneratorer inden for stålsmedindustrien. Når de kombinerede, bidrog de med en markedsandel på 80% i 2015. (Grand View Research)

# 13. Det nordamerikanske segment af stålsmedindustrien er drevet af bilindustrien. Indtægter inden for dette segment forventes at nå $ 1,05 milliarder inden 2024. (Grand View Research)

# 14. Den globale andel af stålsmedning domineres af Asien-Stillehavsregionen, der tegnede sig for mere end 60% af branchens samlede omsætning i 2015. Kina, Indien og Japan er de tre drivende økonomier i topindustrien. (Grand View Research)

#femten. I Australien kombineres stålsmedindustrien med jernsmedning. For den 5-årige periode, der sluttede i 2018, opnåede industrien en årlig omsætning på $ 523 millioner. Det afspejler en årlig nedgang i branchen på 5,3%. (IBIS World)

#seksten. Den australske stålsmedindustri har i øjeblikket omkring 130 aktive virksomheder, der giver direkte beskæftigelsesmuligheder til omkring 1.300 arbejdere. (IBIS World)

# 17. For hver dollar, som virksomheder i stålsmedindustrien bruger på lønninger, bruges omkring 20% ​​på kapital. Industriel udstyr er dyrt og har en gennemsnitlig levetid på cirka 15 år. (IBIS World)

# 18. Til tilpassede smedningsbehov er olie- og gasindustrien den største bidragyder til industrien. I 2015 blev der genereret mere end 5,4 mia. Dollars i omsætning gennem brugerdefineret smedning til olie- og gasindustrien. (Allieret markedsundersøgelse)

# 19. Skibsbygningsbehov for stålsmedemarkedet har et af de laveste niveauer af forventet vækst sammenlignet med alle andre industrisegmenter. Dens vækst er en forventet CAGR på kun 3,7%.

Stålsmedindustriens tendenser og prognoser

Der kan være betydelige hindringer for adgang for nytilkomne i denne branche for at opnå rentabilitet. Virksomheder skal foretage en betydelig kapitalinvestering i smedeudstyret, der kræves for stålets formbarhed. Mellemproducenter arbejder ofte kun med certificerede leverandører, hvilket betyder, at nye aktører skal demonstrere dygtighed og konsistens, før de kan være fuldt aktive i branchen.

Selvom der opnås fuld certificering, skal alle leverandører løbende demonstrere pålidelighed i kvalitet og service for at holde deres produkter til ønskelige priser.

På samme tid, især på det amerikanske marked, har der været en højere grad af penetration af billigere import, især fra Kina. Dette har yderligere hæmmet nye indtog i stålsmedindustrien og begrænsede profitpotentialer.

Et positivt segment inden for branchen er fortsat landbrugsmaskiner og -udstyr. Producenter i dette segment giver en noget konsekvent, hvis ikke flygtig efterspørgselskilde.