19 Statistik, tendenser og analyse af perle- og smykkeindustrien

Indiens perle- og smykkeindustri er en af ​​de største i verden. I øjeblikket bidrager det med 29% af verdens smykkemarkedsmarked. Det er en industri med en samlet markedsstørrelse på 75 milliarder dollar i 2018, med estimater, der sætter denne værdi på 100 milliarder dollars inden 2025.

Der er mere end 300.000 firmaer og enkeltpersoner, der er aktive i perle- og smykkeindustrien. Deres indsats bidrager hvert år med cirka 7% af Indiens BNP. Mere end 4,6 millioner mennesker er ansat af virksomheder i denne industri, hvilket bidrager med omkring 15% af den samlede eksport af varer, som landet tilbyder til globale markeder hvert år.

Det bemærkelsesværdige ved denne industri er, at Indien er det største center for slebne og polerede diamanter i verden. 75% af verdens polerede diamanter håndteres af perle- og smykkeindustrien i Indien. Industrien opnår omkring 1,5 milliarder dollar i eksport hver måned med disse diamanter.

Vigtig statistik fra perle- og smykkeindustrien

# 1. Perle- og smykkeindustrien i Indien eksporterer 85% af verdens polerede diamanter. Industrien eksporterer også 93% af sine slebne og polerede diamanter hvert år. (Indien Brand Equity Foundation [IBEF])

# 2. Indien eksporterede $ 21,71 milliarder værd for slebne og polerede diamanter mellem april 2017 og februar 2017. (IBEF)

# 3. Guldmønt og medaljoneksport nåede $ 1,89 milliarder i regnskabsåret 2018, mens eksporten af ​​sølvsmykker stod på $ 3,32 milliarder ved udgangen af ​​regnskabsåret. (IBEF)

# 4. USA, De Forenede Arabiske Emirater og Hongkong tegner sig for 75% af den samlede eksport, som perle- og smykkeindustrien opnår hvert år. Siden 2005 er branchens samlede nettoeksport steget med en CAGR på 7%. (IBEF)

# 5. Indien er verdens største forbruger af guld, hovedsagelig på grund af perle- og smykkeindustriens arbejde. I 2017 voksede efterspørgslen efter guld i landet med 11%og nåede 737,5 tons. Det er et af de få segmenter i branchen, hvor regeringen tillader 100% af udenlandske direkte investeringer. (IBEF)

# 6. I 2016 blev der produceret 128 millioner karat diamanter i miner rundt om i verden. Rusland menes at have den største mængde reserver med mere end 650 millioner karat. (Statista)

# 7. Næsten 50% af de diamanter, der udvindes hvert år, er værdiløse på perle- og smykkemarkedet. Disse diamanter bruges til industrielle formål på grund af deres unikke evne til at skære og slibe genstande. (Statista)

# 8. I øjeblikket administrerer De Beers 20% af verdens diamantproduktion. (Statista)

# 9. Fra april 2000 til juni 2018 modtog den indiske perle- og smykkeindustri mere end 1,15 milliarder dollars i udenlandske direkte investeringer. (Institut for Industripolitik og Promovering)

# 10. Der blev foretaget mere end 1,19 milliarder dollar aftaler på Indian International Jewellry Show, der blev afholdt i august 2018 (IBEF).

# 11. Samlet guldproduktion i Indien for 2017 nåede 1.598 kilo. Dette niveau er højere end de foregående 3 år for industrien og falder sammen med 2013 -tallene, men når ikke de 2.190 kilo, der blev produceret i 2012. (Statista)

# 12. De fleste smykker salg til industrien sker i december måned. I USA sker der cirka 5 milliarder dollars i salg alene i løbet af den måned. Til sammenligning kan maj alene (med mors dag) overstige salget på 2,5 milliarder dollar i måneden. (Bytte rundt)

# 13. 96% af forbrugerne siger, at de giver smykker i julen. 74% siger, at mors dag er en mulighed for at give smykker, mens 70% siger, at de giver smykker på Valentinsdag. (Bytte rundt)

# 14. 885 smykker købt i USA, ofte på det indiske eksportmarked, er til nogen i købers husstand. (Bytte rundt)

#femten. 50% af de juveler, der købes online over hele verden, er diamanter. Ædelmetaller repræsenterer 18%af det samlede salg efterfulgt af diverse perler og perler (12%), ure (12%) og alle andre smykketyper (8%). (Bytte rundt)

#seksten. På trods af stigningen i onlinesalget til perle- og smykkeindustrien sagde 60% af mennesker, at deres indkøbsplaner for feriesæsonen 2018 inkluderer et besøg hos en fysisk forhandler, et tal, der er 3% mere end året før .. (NPD )

# 17. 42% af shopperne siger, at de planlægger at besøge discountbutikker eller massahandlere for at betjene deres ferierelaterede smykkeshoppingbehov, mens 24% sagde, at de ville handle fra en national kæde og 23% sagde, at de ville jeg ville købe i stormagasiner .. (NPD)

# 18. Mere end halvdelen af ​​kunderne i USA siger, at de undersøger gaver, før de køber online på et websted som Amazon, mens 37% siger, at de ser på forbrugeranmeldelser eller finder oplysninger ved hjælp af Google eller Bing. (NPD)

# 19. Den gennemsnitlige forbruger planlægger at bruge $ 492 i 2018 på deres ferieindkøb og fysiske butikker, sammenlignet med de $ 748, de planlægger at bruge online til gaver, herunder smykker. (NPD)

Tendenser og analyse af perle- og smykkeindustrien

Tendensen inden for perle- og smykkeindustrien er stigningen i mærkevarer. Selvom mærkesmykker kun tegner sig for 20% af det samlede marked lige nu, er det antal fordoblet siden 2003. I 2022 forventes mærkesegmentet i branchen at nå op til 40% af markedet.

Der finder også en rekonfiguration sted i branchens kanallandskab. I 2003 tegnede online salg af ædelstene og smykker sig kun for 1% af markedet. I 2018 udgør dette tal nu 10%, herunder i sektoren for smykker. Salget af modesmykker på e-handelswebsteder kan nå 15% i 2022 og 30% i 2025.

Sociale medier ændrer også landskabet i denne branche. To tredjedele af kunderne siger, at de ser på forskning online, før de køber en vare, og det samme antal mennesker siger, at de henvender sig til venner, familie og sociale medier referencer for at få råd og information om de produkter, de ønsker.

Indien vil fortsat dominere den globale perle- og smykkesektor, især inden for segmentet poleret diamant. Forudsat at den globale økonomi fortsat går stærkt frem, forventes solid vækst for denne industri i de næste 5 til 10 år.