19 Statistik, tendenser og analyse af luksushotelbranchen

Et luksushotel kan være af enhver størrelse. Der er ingen faste standarder, der definerer denne kategori, selvom de fleste inden for luksusbranchen ville regne sig selv som en 4- eller 5-stjernet oplevelse.

Flere forskellige segmenter udgør denne branche. Du vil se regional statistik, feriestatistik og placeringsbaseret statistik. Feriehoteller blev for eksempel værdiansat til 21 milliarder dollars i 2017, mens lufthavnshotelsegmentet bidrog med en markedsandel på 8% for branchen som helhed.

Selvom Nordamerika er den centrale geografiske placering for indtægtsgenerering, fortsætter markedet i Asien og Stillehavsområdet med at ekspandere hurtigt. Frem til 2028 forventes det en årlig vækstrate på mere end 5%.

Interessant statistik fra luksushotelbranchen

# 1. Den globale besøgsindustriomsætning i 2015 oversteg $ 495 mia. I USA blev der genereret omkring 200 milliarder dollars i omsætning. (Statista)

# 2. Britisk hotelkæde InterContinental Hotels Group, der ejer mere end 4.800 hoteller verden over, genererede 24 milliarder dollars i omsætning i 2015. Andre medlemmer af klubben med 4.000 lokaliteter omfatter Marriott International (4.424) og Hilton Worldwide (4.278).). (Statista)

Luksus -gæstfrihedsstatistik efter topvirksomhedsmærker

# 3. Verdens højeste belægningsprocent for luksushotelindustrien er i Asien-Stillehavsområdet. I 2017 kunne denne geografiske region gennemsnitligt have en belægningsgrad på mere end 68%. (Statista)

# 4. På trods af at Nordamerika har en af ​​de laveste belægningsgrader i verden, ser den amerikanske industri fortsat en stabil vækst år efter år. I 2017 var belægningsgraden i Amerika godt 54%. (Statista)

# 5. Den gennemsnitlige dagspris for et luksushotel i Europa er $ 118,23, selvom den dyreste by i verden at rejse til er Tel Aviv, hvor det gennemsnitlige ophold er $ 272,75 pr. Nat. Et værelse i Genève koster $ 308 pr. Nat. (Statista)

# 6. 65% af klagerne modtaget af ledere af luksushoteller har at gøre med de lyde, som andre gæster laver. (Statista)

# 7. 72% af amerikanerne vil booke deres hoteller ved hjælp af et online rejsebureau for at få hjælp. (Statista)

# 8. Kun 38% af luksushotellejerne mener, at en fjerdedel af deres nuværende gæster vender tilbage til endnu et ophold på et tidspunkt i deres liv. (Statista)

# 9. I alt er der mere end 700.000 feriesteder og hoteller at finde i hele verden. Disse steder tilføjer 15,5 millioner værelser, som besøgende kan bruge på daglig basis. Omkring en tredjedel af de tilgængelige hotelværelser i verden i dag er placeret i USA. (IBIS World)

# 10. Et af de dyreste værelser i USA er på Mandarin Oriental i New York City. Deres priser starter ved $ 995 pr. Nat. Ritz-Carlton Central Park tilbyder priser til samme pris. (Luksushoteller)

Luksus Hospitality Industry Statistik efter markedsandel

# 11. Når skatter og driftsomkostninger er fjernet fra prisen på et luksushotelværelse, kan virksomheder i gennemsnit registrere $ 81 i omsætning for hver natlig belægning. (Hotelnyheder nu)

# 12. Cirka 15 millioner mennesker er ansat i gæstfrihedsstillinger i USA, herunder luksushotelbranchen. Jobvæksten i denne sektor er steget 17% siden 2004. (Bureau of Labor Statistics)

# 13. Den gennemsnitlige hotelchef i USA tjener en løn på $ 57.000. Geografisk placering påvirker denne løn, da mennesker i kystområder har en tendens til at tjene mere end folk i Midtvesten eller Syd. (Bureau of Labor Statistics)

# 14. Den mediane timeløn for en gæstfrihedsmedarbejder ansat i luksusbranchen er $ 14,46 i timen. Kun 3,2% af gæstfrihedsarbejdere var medlemmer af en fagforening, mens 3,8% af arbejderne var repræsenteret af en. (Bureau of Labor Statistics)

#femten. Gennemsnitsalderen for en, der arbejder i gæstfrihedssegmentet i luksusbranchen, er 40. Cirka 55% af de ansatte, der ansættes af luksushoteller, er kvinder. (International Labor Office)

#seksten. First World Hotel i Malaysia er registreret som det største hotel i verden med over 7.300 værelser. Det er også et meget overkommeligt sted at bo, med gennemsnitlige værelsespriser på over $ 83. Du kan reservere et værelse på dette luksushotel for så lidt som nummer 12. (Rejsepuls)

# 17. New York City er det bedste valg for rejsende, der omfavner luksushotelindustrien i USA. Det er blot et af to markeder med en belægningsgrad på over 85%. Øen Oahu, HI er den anden destination. Destinationer med belægningsgrad på over 75% inkluderer San Francisco, Anaheim, San Diego, Miami, Seattle og Orlando. (Cushman og Wakefield)

# 18. Kun 26% af de værelser, der er angivet til indflytning i USA, er angivet som “deluxe” eller “superior deluxe.” I alt er kun 1,2 millioner værelser berettiget til denne betegnelse. Til sammenligning angiver 1,5 millioner værelser sig selv som “ikke -tilknyttede”. (Cushman og Wakefield)

# 19. Transaktionsaktiviteter på full service -hoteller i USA nåede et volumen på 26,6 milliarder dollar i 2016. Selvom det gør det til et af de bedste år siden 2005, er det ikke i nærheden af ​​57,6 milliarder dollars i omsætning. Genereret i 2007. ( Cushman og Wakefield)

Tendenser og analyse af luksushotelbranchen

Luksushotelbranchen er fortsat en global kraft for indtægtsskabelse inden for rejsesektoren. Indtil 2028 forventes industrien at vokse med en hastighed tæt på 3%. I betragtning af den voksende tendens til at dele websteder, som Airbnb, indikerer evnen til at vokse, når der er stor konkurrence, hvor stærk denne industri er.

Fordi USA genererer størstedelen af ​​den globale omsætning til denne industri, påvirker tilstanden i den lokale økonomi belægningsprocent, rejsetider og hotelvalg. Husholdninger er mere tilbøjelige til at holde fast i ejendomme, der ikke er luksus, når tiderne er hårde, og reservere deres økonomi til aktiviteter under deres rejse.

Med de laveste belægningsgrader i USA er der også et stort vækstpotentiale. Omkring 200 milliarder dollars i usolgte hotelværelser er på markedet hvert år. Når belægningsgraden stiger alene i USA, kan den samlede omsætning for den globale industri stige med mere end 15%.

Med 41% af de rejsende, der reserverer indkvartering på grund af forretningsbehov, er der også behov for at imødekomme dette segment. To ud af tre forretningsrejsende er mænd i alderen mellem 35 og 54 år, og størstedelen arbejder i lederstillinger. Selvom de kun overnatter en nat, er den gennemsnitlige indkomst, en forretningsrejsende genererer, næsten det dobbelte af en feriegæstes.