19 Statistik, tendenser og analyse af den medicinske forsyningsindustri

Medicinsk forsyningsindustri er generelt grupperet i to kategorier: invasive medicinske forsyninger og ikke-invasive medicinske forsyninger.

Invasive medicinske forsyninger er genstande, der normalt ville være nødvendige for at udføre kirurgi. Det er varer, der bryder huden for at yde en bestemt service. De kommer i kontakt med kroppens indre hulrum på en eller anden måde eller med slimhinden for at levere tjenester.

Ikke-invasive medicinske forsyninger gør det modsatte. De leverer tjenester uden kontakt med kroppen, medmindre det er gennem en naturlig eller kunstig kropsåbning. En røntgenmaskine, strålebehandling og defibrillering er eksempler på ikke-invasive medicinske forsyninger.

Vigtig statistik fra den medicinske forsyningsindustri

# 1. Samlet omsætning genereret af den generelle medicinske forsyningsindustri årligt i USA er værdiansat til $ 192 mia. Mellem 2012 og 2017 voksede engrosindustrien for medicinsk udstyr med en årlig hastighed på 1,7%. (IBIS World)

# 2. Cirka 13.000 virksomheder er i øjeblikket aktive i den medicinske forsyningsindustri i USA på dette tidspunkt. Disse virksomheder er ansvarlige for beskæftigelsen af ​​mere end 220.000 mennesker. (IBIS World)

Medicinsk forsyningsindustri

# 3. Den samlede værdi af medicinske og kirurgiske instrumentfremstillingsforsendelser i USA er værdiansat til $ 38,4 mia. (Statista)

# 4. Den globale værdi af medicinske forsyningsindustrien i 2016 blev anslået til $ 387 milliarder. Den samlede vækst inden for teknologi inden for denne industri var 4,2% i 2016. (Statista)

# 5. I 2016 brugte virksomheder i USA 26,7 milliarder dollars på forskning og udvikling inden for teknologisegmentet i denne industri. Som en procentdel af den samlede omsætning, går omkring 7% af udgifterne inden for industrien til forsknings- og udviklingsaktiviteter. (Statista)

# 6. Der er i øjeblikket 5 medicinske teknologivirksomheder, der hvert år tjener mindst 5 milliarder dollar i omsætning, men mindre end 10 milliarder dollars. Optum, der er baseret i USA, rapporterede en omsætning på 7,3 milliarder dollar i 2015. I 2017 var Fresenius -koncernens omsætning på 33,9 milliarder euro. (Statista)

# 7. I 2016 udgjorde in vitro diagnostisk udstyr 12,8% af markedet for medicinsk teknologi. (Statista)

# 8. Owens og Minor leverer næsten 220.000 mærkevarer medicinske og kirurgiske forsyninger til hospitaler og intensivfaciliteter hvert år. (Værdilinje)

# 9. Johnson og Johnson genererer hvert år 40% af sit samlede salg fra diagnostiske produkter. (Værdilinje)

# 10. Det holdbare segment for medicinsk udstyr i USA er anslået til 41,9 milliarder dollars værd. I løbet af de næste 10 år forventes dette segment af industrien at vokse med en CAGR på 6%. (Grand View Research)

Global statistik over medicinsk forsyningsindustri for engangsmedicinske produkter

# 11. Terapeutiske og overvågningsudstyr udgør et stort flertal af salget, der produceres af den medicinske forsyning hvert år. Dette segment genererer 85% af det samlede salg af produkter, der skabes af industrien hvert år. (Grand View Research)

# 12. Når alle aspekter af den medicinske forsyningsindustri evalueres, er der i alt 305.000 direkte beskæftigelsesmuligheder til rådighed i USA. CSR for beskæftigelse for industrien er angivet til 1,9%. (Bureau of Labor Statistics)

# 13. Den mediane timeløn for en person, der er direkte ansat i den medicinske forsyningsindustri, er $ 20,12 pr. Time. Løn inden for denne branche er vokset med 1% om året. (Bureau of Labor Statistics)

# 14. For den medicinske forsyningsindustri tegner det amerikanske marked sig for 45% af det globale salg, der genereres hvert år. (Realistisk marked)

#femten. General Electric har den højeste markedsværdi i den amerikanske medicinske industri i dag til $ 278,66 mia. Johnson og Johnson rangerer på et tæt andet sted med en markedsværdi på 261,76 milliarder dollar. Medtronic er det eneste andet selskab i USA, der har en markedsværdi på mere end $ 100 mia. (Realistisk marked)

#seksten. I Canada er der 2.395 virksomheder, der i øjeblikket er opført i fremstillingsindustrien for medicinsk udstyr og forsyninger. 97,9% af disse virksomheder beskæftiger 99 mennesker er færre. (Statistik Canada)

# 17. Den gennemsnitlige omsætning genereret af et firma i Canada med fokus på fremstilling af medicinsk udstyr og forsyninger er $ 630.000. Cirka 78% af de virksomheder, der i øjeblikket er aktive i dette segment, er noteret som rentable i 2015. (Canada Canada)

# 18. I alt genererer canadisk fremstilling inden for denne industri 3,3 milliarder dollar i forsendelser hvert år. Dette bringer en merværdi på 2 milliarder dollar til økonomien og 420,6 millioner dollars i nettoindkomst. (Statistik Canada)

# 19. Den canadiske medicinske forsyningsindustri importerer produkter til en værdi af 6,7 milliarder dollars hvert år, hvor de fleste forsyninger kommer fra USA. Industrien eksporterer også omkring 1,7 milliarder dollar i produkter hvert år. (Statistik Canada)

Trends og analyser af medicinsk forsyningsindustri

Innovation er det, der driver den medicinske forsyningsindustri fremad. Der vil altid være et behov for at behandle mennesker. De forsyninger, der tilbydes af denne industri, gør dette muligt i en række forskellige indstillinger. Fra hospitalsophold til hjemmepleje, produkter, der giver komfort og pleje, er skabt af denne industri.

Da udviklingslandene vokser i velstand og kræver større adgang til sundhedspleje, bør denne industri se global vækst i de næste 10 år. Modne markeder, såsom Nordamerika og Europa, vil se, at efterspørgsleniveauet forbliver stabilt. Et innovativt gennembrud kan imidlertid føre til en langt større omsætning for virksomheden, der er ansvarlig for nye teknologier, hvilket også ville hjælpe branchen som helhed.

Vækstmulighederne i denne sektor kommer også fra en aldrende befolkning, der kan nå 80 millioner mennesker over 65 år i 2050. Kræft tegner sig for 13% af dødsfaldene globalt hvert år og forventes at kræftdiagnosticeringstider stiger med 70% frem til 2035.

Der er lovgivningsmæssige bekymringer, der kan begrænse væksten af ​​medicinske forsyninger på bestemte områder. Produktgodkendelser er baseret på acceptable risikofaktorer. Hvis færre varer er godkendt til brug eller salg, kan denne branche se reducerede omsætningsniveauer i forhold til, hvad de i øjeblikket genererer.