19 Kenya Tea Industry Statistik og tendenser

Kenya er en af ​​de ældste teproducerende nationer på det afrikanske kontinent. Te blev først introduceret til amtet i 1903. Det ville blive en kommercialiseret industri i 1924. Det er en vigtig kontantafgrøde for nationen og har været den primære kilde til valuta i flere årtier.

De fleste af de te -producerende regioner i Kenya kræver arbejdskraft for at høste teprodukterne. En vis modernisering er blevet indført i branchen med teplukningsmaskiner. Ifølge det amerikanske arbejdsministerium er industrien imidlertid inkluderet på en liste over internationale industrier, der bruger børnearbejde uetisk, hvilket begrænser størrelsen på visse eksportmarkeder.

Interessant statistik fra den kenyanske teindustri

# 1. Den kenyanske teindustri er den største eksportør af sorte te -produkter i verden i dag. I 2017 oversteg produktionen fra industrien 400.000 tons. (Business Daily Africa)

# 2. Pakistan er regelmæssigt den største importør af te produceret i Kenya. I januar 2017 importerede landet mere end 24 millioner kilo te fra Kenya. Egypten, Det Forenede Kongerige og De Forenede Arabiske Emirater er også store importører af te. (Business Daily Africa)

Kenya teindustri statistik efter global markedsandel

# 3. I 2015 var der mere end 209.000 hektar plantet med teafgrøder i Kenya, hvilket var det højeste antal nogensinde registreret. Disse landbrugsjord producerede næsten 400 millioner kilo te om året. (East African Tea Trade Association)

# 4. Småbrugere og uafhængige avlere er ansvarlige for cirka to tredjedele af den te, der produceres i Kenya hvert år. (East African Tea Trade Association)

# 5. I maj 2016 var te -produktionen i Kenya 38,82 millioner kilo, hvor øget nedbør i regionen fremmer en stigning i produktionen på næsten 2%. (Kenya Tea Board)

# 6. I maj 2017 blev der solgt 30,84 millioner kilo kenyansk te via Mombasa -auktionen. (Kenya Tea Board)

# 7. Kenyas samlede teeksportmængder faldt i 2017 med 35% fra året før. I alt modtog 39 eksportdestinationer industriprodukter i det år mod 45 destinationer året før. (Kenya Tea Board)

# 8. 86% af Kenyas teeksportmængde går til branchens traditionelle markeder, som omfatter Iran, Afghanistan, Rusland og USA. (Kenya Tea Board)

# 9. Lokalt te -forbrug i Kenya lå på 3,08 millioner kilo i 2017, en stigning på næsten 1 million kilo fra året før. (Kenya Tea Board)

# 10. Omkring 50 sorter af te er blevet udviklet hidtil for at vokse i Kenyas unikke klima. 66 tefabrikker hjælper med at betjene landmænd og kommercielle producenter, der arbejder inden for branchen. (Kenya Tea Research Foundation)

# 11. Værdien af ​​Kenyas teindustri forventes at nå omkring 29 milliarder dollar i 2022, bakket op af globale mærker som Lipton, Twinings og Celestial Seasonings. (Forskning og markeder)

# 12. Cirka 90% af tehøsten i Kenya hvert år er håndhakket. (Forskning og markeder)

# 13. Kenya er ansvarlig for omkring 25% af den samlede verdenseksport af sort te, sammenlignet med 18% andel for Kina og 17% andel for Sri Lanka. I 2016 opnåede Kenya en andel på 32% af den samlede teeksport. (Forskning og markeder)

# 14. Siden 1998 er ugentlige teplukningshændelser i branchen steget fra 18% af de samlede plantager til 80%, hvilket har forbedret plantesundheden i spidsbelastningsperioder med afgrødevækst. (International journal of tea science)

#femten. Siden 1970 har småbrugere administreret flere hektar te end plantager. Det samlede areal af gårde inden for industrien forblev statisk mellem 1990 og 2000, med kun store stigninger observeret siden 2012. (International Journal of Tea Science)

#seksten. Cirka 10% af den kenyanske befolkning afhænger af en indkomst, der stammer fra deres arbejde i den lokale teindustri. I alt bidrager industrien med omkring 4% af Kenyas BNP hvert år. (Fødevare- og landbrugsorganisationen)

# 17. Cirka en fjerdedel af landets eksportindtægter hvert år kommer fra salg og eksport af teproduktioner. (Fødevare- og landbrugsorganisationen)

# 18. I 1961 producerede den kenyanske teindustri omkring 12.600 tons te. I 2016 producerede industrien 473.000 tons te. Det vokser i øjeblikket med en årlig hastighed på 7,27%. (Knoema)

# 19. I 2018 viser teproduktionsniveauerne fra aprilrapporter, at industrien har oplevet en afgrødefremgang på 22,7%. Kun Sri Lanka og Malawi har opnået gevinster på henholdsvis 5,6% og 2,9%. Produktionen i Indien faldt med 7%, mens den i Uganda faldt med mere end 8%. (African Tea Corridors)

Kenya teindustri tendenser og analyse

Det meste af den te, der dyrkes i Kenya, forarbejdes ved hjælp af den traditionelle knus- / rive- / krympemetode. Det gør det til et egnet produkt til mange blandinger inden for markeder, der foretrækker sorte te -produkter. Smagene er unikke sammenlignet med te dyrket i Indien og Kina, hvilket giver produktet en naturlig fordel på eksportmarkedet.

Problemet i den kenyanske teindustri er inklusionen af ​​børnearbejde. USA rapporterer, at børn i industrien er involveret i de “værste former for børnearbejde.” I 2016 vedtog Kenya den nationale politik for afskaffelse af børnearbejde. En ny politidivision, kaldet Børnebeskyttelsesenheden, er blevet oprettet for at undersøge sagerne. Sociale programmer er blevet implementeret for at beskytte børn.

Samtidig har Kenya ikke ratificeret en FN -protokol om salg af børn, børneprostitution og børnepornografi.

Der skal gøres mere for at fjerne dette problem fra industrien og hjælpe den med at maksimere sit potentiale. Den kenyanske teindustri vil fortsætte med at vokse, og mange traditionelle markeder vil ikke blive påvirket af disse problemer, forudsat at vejrmønstre forbliver ens. Forvent flere producenter, mere volumen og flere indtægter fra regional eksport.