19 bedste Mailchimp -alternativer (rangeret som bedste og billigste værktøjer)

Det er let at blive suget ind i verdens TikToks. Disse er de værktøjer, der er placeret som den næste grænse inden for marketing på sociale medier.

Hvorfor ville virksomheder ikke gå ned ad den metaforiske støvede vej og kræve deres andel af investeringsafkastet (ROI) guld?

For det første, relevans og ressourcer.

Nogle gange er der en fordel ved at optimere afprøvede og sande metoder frem for konstant at komme af og på trendbanen. 80% af erhvervsfolk mener, at e -mailmarketing øger kundernes fastholdelse af en grund.

Med den rigtige strategi og mange Mailchimp -alternativer at vælge imellem fungerer e -mail .

Det fungerer for både business-to-business (B2B), business-to-consumer (B2C), virksomhedsniveau og små virksomheder. Det er den kanal, hvorfra 73% af årtusinder foretrækker at modtage brand -kommunikation.

Det er også en kanal, der ofte negligeres og undervurderes.

E -mailmarketing er mere end bare at skrive en emnelinje og trykke på send -knappen. Du skal være meget opmærksom på, hvem der er på den anden side. Endnu vigtigere er du nødt til at kende deres stadie af interesse for dit brand, og hvordan dine meddelelser kan hjælpe dem med at bevæge sig længere op i tragten.

At have en klar følelse af publikum, forretningsmål og centrale præstationsindikatorer (KPI’er) er det første skridt til at skabe succesfulde e -mail -kampagner. Sekundet? Tilpas din virksomhed med den rigtige e -mailmarkedsføringssoftware.

De bedste e -mailmarkedsføringsværktøjer giver dig mulighed for at oprette de perfekte e -mails og emnelinjer, pleje leads med en CRM, analysere e -mailrapporter og optimere dine kampagner.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder affiliate links, som jeg modtager en lille provision for uden omkostninger for dig. Dette er imidlertid blot de værktøjer, jeg fuldt ud anbefaler, når det kommer til e -mailmarketing og Mailchimp -alternativer. Du kan læse min fulde afsløring af affiliate i min fortrolighedspolitik.

Hvad er de bedste Mailchimp -alternativer?

Fra gratis planer til e -mailmarketingtjenester specielt til eCommerce, hvad der gør Mailchimp -alternativer til det bedste for en virksomhed, kan variere for en anden.

Bliv fortrolig med tilbuddene på tværs af disse 19 e -mailmarkedsføringsværktøjer til at beslutte, hvad der giver mening for din virksomheds behov.

Her er mine bedste valg til de bedste Mailchimp -alternativer til brug i år.

1. HubSpot e -mailmarkedsføringssoftware.

HubSpots e -mailmarkedsføringssoftware supplerer alle de indgående marketingindsatser, som du allerede har hostet på HubSpot. Det bringer samhørighed til de meddelelser, der deles på blogs, sociale netværk, landingssider og selvfølgelig e -mail.

Du behøver ikke vente på, at designere eller it får kommunikation, der driver konvertering. Alle målbaserede skabeloner kan tilpasses fuldt ud. Desuden er det let at udtrække oplysninger fra kontaktoptegnelser i HubSpot CRM til e -mails, der er skræddersyet til abonnentinteresser og specifikke livscyklusfaser.

Det bedste Mailchimp -alternativ til: startups, små virksomheder, Enterprise

Pris: HubSpots e -mailmarkedsføringssoftware starter med en gratis plan, der indeholder 2.000 e -mails om måneden, HubSpot CRM (gratis for evigt, ubegrænsede kontakter), skabeloner, formularer, kontaktoplysninger og mere. Du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer, der starter fra $ 50 / måned.

Bonus: Kraftfuld analyse giver et dybt dykke ned i e -mail -ydeevne og bruger split -test i et forsøg på at opdage dit mest populære og effektive indhold.

2. Moosend.

Træk og slip e -mail -editor, listesegmentering, dataanalyse – Moosend dækker det grundlæggende i e -mailmarketing for virksomheder i alle former og størrelser.

Ud over det grundlæggende tilbyder Moosend udvidede muligheder for at oprette brugervenlige formularer, der er stiliseret til at passe til dit brand, besøgendes land, operativsystem og mere. Alt dette er ud over dets højtydende landingssidebygger.

Bedste Mailchimp -alternativ til: E -handel, bureauer, rejser, forlag, SaaS

Pris: Moosedn er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer ubegrænsede e -mails , tilmeldings- og abonnementsformularer, rapporter og analyser), men du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer, der starter fra $ 8 pr. Måned.

Bonus: Hvis du leder efter en måde at forfine dine kampagnemeddelelser på, kan du prøve Moosends gratis emnelinjetester.

3. Konstant kontakt.

Konstant kontakt har været på markedet siden 1995. At sige, at e -mailmarketing har ændret sig meget siden disse tidlige dage, kan være en underdrivelse.

Træk og slip -redaktører vil altid være attraktive, men hvad med 100+ tilpassede skabeloner, der er optimeret til mobile enheder? Eller e -mailmarkedsføringsautomatisering, der muliggør avanceret målgruppemålretning og udløsning af e -mailserier baseret på, hvor kontakter klikker?

Find disse funktioner og mere med konstant kontakt.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Nonprofitorganisationer, Eventplanlæggere, Regering, Uddannelse, Små virksomheder

Pris: Starter ved $ 20 pr. Måned (baseret på antallet af kontakter)

Bonus: Konstant kontakt tilbyder også webstedsopbygning og e -handelsplatformløsninger. Se min fulde guide til Constant Contact vs. Mailchimp for en mere detaljeret gennemgang af begge værktøjer.

4. Sendinblue.

Tidligere Newsletter2Go, Sendinblue kendetegnes ved et stærkt fokus på datasikkerhed og privatliv. De gør at holde sig ajour med udviklende regler og forskrifter (f.eks. GDPR) mere en standardforanstaltning end en eftertanke.

Som et alternativ til Mailchimp tilbyder Sendinblue udvidede automatiseringsmuligheder. Du kan konfigurere multikanal-arbejdsgange til e-mail og SMS og holde din kontaktdatabase opdateret baseret på publikumsadfærd.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Agenturer, virksomheder, e -handel, opstart, NGO’er og virksomheder i den offentlige sektor, uafhængige e -mailmarkedsførere

Pris: Sendinblue er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer 300 e -mails / dag og ubegrænsede kontakter), men du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer, der starter fra $ 25 pr. Måned.

Bonus: Sendinblue gør hvid mærkning og videresalg til en leg med en administreringstabel med flere konti, skabelondelingsfunktion og brugerdefinerede login-URL’er til kunder.

5. GetResponse.

Ud over de redigerbare e-mail-skabeloner tilbyder GetResponse en række forskellige salgstragter og kundeemner uden for boksen. Uanset om du prøver at vinde kunder tilbage med forladte vognmails eller oprette animationer til brug i sociale annoncer, er der et værktøj til at hjælpe dig på vej.

GetResponse tilbyder også webinar -software, der kan integreres med din e -mailmarkedsføring. Fra start til slut kan du bygge en webinaroplevelse, der bliver inden for en centraliseret platform.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Uddannelse, agenturer, e -handel

Pris: Starter ved $ 15 pr. Måned for 1.000 kontakter

Bonus: GetResponse’s e -mailmarketingplatform er klar til at finde dig, hvor du er … bogstaveligt talt. Brugere kan vælge mellem 26 forskellige kontosprogpaneler.

6. ActiveCampaign.

Hvis du leder efter en solid e -mailmarketingløsning, har ActiveCampaign muligvis det, der skal til for at tage dine kampagner til det næste niveau. Dette Mailchimp -alternativ er stærkt fokuseret på at automatisere kundeoplevelsen med målretning, dynamisk indhold og SMS -funktioner, der hjælper dig med at oprette forbindelse til publikum på det helt rigtige tidspunkt og sted.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Bloggere, agenturer, e -handel, SaaS, videregående uddannelse, forretning

Pris: fra $ 15 pr. Måned for 500 kontakter

Bonus: De har en forudsigelig indholdsfunktion i øjeblikket i beta, placeret som en måde at bedre personliggøre e -mailindhold på et individuelt niveau.

7. MailerLite.

MailerLite er et e -mailmarkedsføringsalternativ til Mailchimp, der fremmer personlige detaljer.

Brug dynamiske indholdsblokke til at skræddersy din besked til en bestemt gruppe af abonnenter og konfigurer automatiserede e-handelsmails, der viser de produkter, besøgende har vist interesse for. Du kan også indsætte undersøgelser i kampagner for at indsamle løbende feedback.

Bedste Mailchimp -alternativ til: E -handel, små virksomheder

Pris: MailerLite er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer 12.000 e -mails pr. Måned og 1.000 kontakter), men du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer fra $ 10 pr. Måned.

Bonus: Gennemsnitlige pop op-annoncer på webstedet konverteres til 3,09%. Når det bruges smagfuldt, er det en glimrende taktik til at tiltrække nyhedsbrevsabonnenter. MailerLite gør pop-up-oprettelse enkel med sin drag-and-drop abonnementsformular.

8. AWeber.

Hvad AWeber mangler i e-mail-automatiseringsfunktioner, gør det op med foruddesignede skabeloner og lagerbilleder. For mindre virksomheder, der er nye i e -mailmarketingverdenen eller har få designressourcer, tilbyder denne platform alt det grundlæggende, du har brug for.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Uafhængige marketingfolk, bureauer, små virksomheder

Pris: fra $ 19 pr. Måned for 500 kontakter

Bonus: tjek AWebers Smart Email Designer, et værktøj, der automatisk opretter brandede skabeloner baseret på dit websteds URL.

9. Omnisend.

Omnisend handler om konsolidering og, som navnet antyder, omnichannel marketing.

Omnisends automatiseringsfunktioner har til formål at hjælpe virksomheder med at skabe sammenhængende arbejdsgange med personlige beskeder, der deles via e -mail, SMS, push -meddelelser og Facebook Messenger. Teams kan endda udnytte deres præbyggede arbejdsgange til inspiration, før de starter opgivelse af vogn, krydssalg eller en velkomstkampagne i serien.

Bedste Mailchimp -alternativ til: E -handel, mode, detailhandel, madservice

Pris: Omnisend er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer ubegrænsede kontakter og 15.000 e -mails om måneden)

Bonus: Omnisends produktvælger gør det let for onlinevirksomheder at integrere deres butik og hurtigt indsætte produkter i e -mails.

10. Mailjet.

En af Mailjets største fordele er udviklerens e -mail -programmeringsinterface (API). Teams kan let integrere funktionalitet sammen med nuværende konfigurationer for at skabe en konfiguration, der virkelig er unik for deres virksomhed.

En anden fordel for teams og bureauer er samarbejdsfunktionen i realtid. Brugere kan kommentere og foretage justeringer på stedet og fremskynde beslutningsprocessen fra en kampagne til den næste.

Det bedste Mailchimp -alternativ til: bureauer, virksomheder

Pris: Mailjet er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer 6.000 e -mails pr. Måned, 200 e -mails pr. Dag og ubegrænsede kontakter), men du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer, der starter fra $ 9,65 pr. Måned.

Bonus: du kan demonstrere Mailjet -værktøjet uden en sælger og blive fortrolig med dets nyhedsbrevs funktionalitet.

11. ConvertKit.

Konstrueret med freelancere i tankerne, fokuserer ConvertKit på at konvertere læsere og følgere til abonnenter. For dem, der endnu ikke har et websted, tilbyder ConvertKit en landingssidebygger og formularbygger -funktionalitet. De understøtter også over 80 populære integrationer (for eksempel Shopify, WordPress, Zapier og WooCommerce) for yderligere at strømline backend -operationer.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Bloggere, freelance -skabere og marketingfolk

Pris: Convertkit er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer ubegrænsede destinationssider, e -mails , 500 kontakter og mere), men du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer, der starter fra $ 29 pr. Måned.

Bonus: Opbygning af en registreringsliste fra bunden? ConvertKits 10-personers regel giver skaberne en enkel tilgang til at komme i gang.

12. Automizy.

Hvis forbedring af din åbne rate er det vigtigste, lover Automizy at hjælpe dig med at opnå det. Dens emnelinjetester, AB-test og AI-drevne automatisk videresendelsesfunktioner er lette at implementere på tværs af alle kampagner. De bringer også en visuel komponent til e -mailautomatisering, der hjælper dig med at designe specifikke strømme til din købers rejse.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Små virksomheder

Pris: Planerne starter ved $ 9 pr. Måned for 200 kontakter

Bonus: den korrekte emnelinje kan være forskellen mellem en e -mail, som din kunde læser, og en e -mail, som din kunde sender direkte til skraldespanden. Prøv Automizys gratis e -mail -emnelinjegenerator til inspiration.

13. Benchmark.

Det er en ting at få en abonnent til at åbne dine e -mails. Det er en anden ting at holde dem engageret i det, der er indeni. Benchmark gør det let for små virksomheder at automatisere rettidige svar udløst af åbninger og klik. Platformen indsamler også kundeoplysninger med integrerede meningsmålinger og undersøgelser.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Små virksomheder

Pris: Benchmark er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer 250 e -mails om måneden og ubegrænsede kontakter)

Bonus: hvis dine designfærdigheder mangler, og fotos er middelmådige, tilbyder Benchmarks fotoredigeringsværktøj muligheden for at justere farve, tilføje effekter og klistermærker og mere.

14. SendPulse.

SendPulse er en anden platform, der tager en holistisk tilgang til e -mailmarketing, når det kommer til kunderejsen. Dets Automation 360 -værktøj hjælper dig med at justere timingen af ​​e -mail -meddelelser, push -meddelelser og SMS -strømme.

Disse automatiske udløsere sparer dit team tid og kræfter. Synlighed i konverteringer tæller, og at vide, hvilke e -mails specifikke brugere har modtaget i forløbet, giver dig også mulighed for yderligere at optimere dine kampagner over tid.

Bedste Mailchimp -alternativ til: E -handel, små virksomheder

Pris: SendPulse er et gratis Mailchimp -alternativ (inkluderer 500 ubegrænsede kontakter og e -mails ), men du kan få adgang til yderligere funktioner med betalte planer fra $ 6,40 pr. Måned

Bonus: Abonnentbedømmelse er en anden nyttig visualisering SendPulse tilbyder teams til at måle abonnentinteresse. Dette giver mulighed for bedre segmentering og tilpasning.

15. Dryp.

Drip fungerer sammen med din eCommerce CRM for at hjælpe din virksomhed med at skabe beskeder lige så unikke som din kundebase. Du kan vise rabatkoder, produktanbefalinger og mere baseret på besøgendes adfærd og shoppingvaner.

Bedste Mailchimp -alternativ til: E -handel, bureauer

Pris: Starter ved $ 49 pr. Måned for 2.000 kontakter

Bonus: Gå ud over åbninger, klik og afmeld. Drips optimeringsværktøjer hjælper dig med at tilskrive indtægter til bestemte kampagner og få en bedre forståelse af, hvad der giver genklang hos dine kunder over tid.

16. Kampagnemonitor.

Et andet populært Mailchimp -alternativ, Campaign Monitor, hjælper virksomheder med at designe kampagner fra start til slut. Hvert aspekt af den visuelle rejse kan tilpasses. De gør det også let at kontrollere udseendet af transaktionsmails med interaktive rapporter, der giver detaljerede oplysninger om ydeevne.

Bedste Mailchimp -alternativer til: E -handel, nonprofitorganisationer, medier og udgivelse, detail, rejser og gæstfrihed

Pris: Starter ved $ 9 pr. Måned for 500 kontakter

Bonus: udforsk Campaign Monitor’s gratis responsive hub til e -mail -skabeloner. Fra meddelelser til nyhedsbreve kan du nemt oprette dine egne.

17. FAM.

FAM er et e -mailmarkedsføringsværktøj designet af Sumo til Shopify -virksomhedsejere. Dette er et alt-i-et-værktøj, der er designet til at automatisere næsten alle e-mailmarkedsføringsindsatser. Nogle af dets fremtrædende funktioner omfatter at skrive, designe og e -maile de rigtige abonnenter på det rigtige tidspunkt.

Derudover giver FAM sine brugere adgang til afprøvede e -mail -skabeloner, der er designet til Shopify, såsom velkomstmails, forladte kurvspor og produktkampagner.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Shopify -brugere, der forsøger at automatisere deres e -mailmarketing

Pris: AppSumo har et eksklusivt livstidstilbud fra FAM fra $ 49

Bonus: Den største fordel, FAM bringer til markedet, er dets specialisering med Shopify. FAM er designet til at hente data fra din Shopify -butik og Instagram -konto og bruge dem til automatisk at oprette e -mails, der er klar til at blive sendt.

18. SendX.

I modsætning til Mailchimp er SendX kun designet til e -mailmarketing. Deres mest grundlæggende plan er billigere og indeholder ubegrænsede funktioner til e -mailsekvenser, tilpassede e -mail -skabeloner og e -mail -lister. Platformen lægger også vægt på leveringsdygtighed med mere end 30 parametre til optimering.

Bedste Mailchimp -alternativ til: Nonprofitorganisationer, bloggere, uddannelse, små virksomheder, Crypto og Blockchain

Pris: Starter på $ 7,49 pr. Måned for 1.000 kontakter

Bonus: Få mere indsigt i kundens engagement med SendXs heatmap -funktionalitet.

19. dotdigital.

Hvis du leder efter en omnichannel marketing automation -løsning ud over e -mailmarketingkampagner, blev dotdigital designet til at være netop det. Din Engagement Cloud sætter data i spidsen og hjælper dig med at oprette segmenter til personliggørelse af beskeder via e -mail, SMS, push -notifikationer og mere.

Bedste Mailchimp -alternativer til: E -handel, B2B, tech -virksomheder

Prissætning – Send en prisanmodning for at få flere oplysninger

Bonus: AI-drevet optimering holder din besked på linje med de kommunikationsabonnenter, der er mest interesserede i. Leveringstid optimering, for eksempel, hjælper dig med at forblive foran kunderne, når de er mest tilbøjelige til at interagere.

Endelige tanker: 19 Mailchimp -alternativer til e -mailmarketing.

Der er ingen mangel på værktøjer at vælge imellem, når du organiserer og optimerer dit teams e -mailmarkedsføringsindsats. Inden du sidder med en løsning frem for den næste, skal du lave dine lektier. Bring dine virksomheds smertepunkter til bordet, overvej hvad der har fungeret, og hvad der ikke har fungeret tidligere, og demonstrer derefter.

Den e -mailmarkedsføringssoftware, der passer til dig, uanset om det er et af disse Mailchimp -alternativer eller ej, vil være en, der er let at implementere og bruge. Stol på de funktioner, der giver mest mening for din forretningsmodel og langsigtede marketingmål.