19 bedste live chat -software i 2022 (bedømt og anmeldt)

I den digitale verden forventer kunderne øjeblikkelig tilfredsstillelse. Kommunikation med en kunde via telefon eller e -mail inden for 24 timer er ikke længere nok.

Det er her live chat -software kan hjælpe din online forretning.

Faktisk er kundetilfredshedsprocenten med live chat på verdensplan over 83%.

Den bedste live chat -software kan hjælpe dig med at interagere med flere kunder på samme tid og samtidig gennemgå interaktionshistorik og brugeradfærd.

Og med fremkomsten af ​​naturlig sprogbehandling (NLP) og AI gør chatbots samtaler lettere, når du er væk, og hjælper dig med bedre at forstå dine kunder.

I denne guide gennemgik jeg de 19 bedste værktøjer til live chat. Disse anmeldelser er baseret på help desk-funktioner, brugervenlighed, prisplaner, tredjepartsintegrationer og mere.

Lad os begynde.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at du muligvis vil modtage affiliate -kompensation for nogle af nedenstående links uden omkostninger for dig, hvis du beslutter dig for at købe en betalt plan. Dette er dog de bedste værktøjer, jeg har forsøgt at starte og køre en live chat -løsning. Du kan læse min tilknyttede oplysning i min fortrolighedspolitik.

Hvad er den bedste live chat -software?

Her er mine bedste valg til den bedste live chat -software.

1. LiveAgent.

Bedst til billettering og automatisering med en live chat -løsning.

LiveAgent cover

LiveAgent giver dig mulighed for at kommunikere med kunder på deres foretrukne kanaler, herunder taleopkald, e -mail og sociale medier. Et enkelt vindue hjælper dig med at administrere meddelelser fra flere kanaler ét sted.

Kundeserviceagenter kan også oprette tilpassede automatiseringsregler for at sende tilpassede eller foruddefinerede svar.

Med LiveAgent kan du drage fordel af de indbyggede kontaktformularer til nemt at indsamle relevante kundeoplysninger. Det giver dig også mulighed for at overvåge og reagere på kommentarer og beskeder på sociale medieplatforme, såsom Facebook, Twitter og Instagram.

Hovedtræk:

 • Community Forum – Opret et online fællesskab af kunder ved at oprette et brugerdefineret forum, få feedback og udvide din vidensbase.
 • Automatisering – Angiv automatiseringsregler for automatisk at tildele kundebilletter til afdelinger eller agenter og tilføje tags.
 • Call Center – Opret et skybaseret callcenter for at oprette forbindelse til et ubegrænset antal brugere.
 • Knowledge Base – De har dedikeret vidensbase -software til at oprette et søgebaseret websted til din virksomhed.

Fordele:

 • Udnyt videochats til at interagere med kunder ansigt til ansigt og opbygge et frugtbart kundeforhold.
 • Det understøtter også flere sprog for at hjælpe dig med at chatte effektivt med globale klienter.
 • Tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode.
 • LiveAgent tilbyder også problemfri integration med tredjepartsapplikationer, herunder Jira, SpringBuilder, Clockify, Bold BI og PipeDrive.

Priser

Tilbyder en gratis plan med begrænsede funktioner. Deres betalte prisplaner starter fra $ 15 pr. Måned og går op til $ 39 pr. Måned.

2. Brugerlignende.

Det bedste hurtige multi-kanal live chat værktøj.

Forsidebillede ligner bruger

Brugerlignende gør instant chats til langsigtede kunder. Det skiller sig ud med sine omnichannel-muligheder og giver chats i realtid på websteder, messaging, SMS, WhatsApp og mere.

Når agenter er online, fungerer Userlike som et klassisk værktøj til live chat. Når de ikke er aktive, fungerer det som en messaging -app, vi alle kender: Kunder sender beskeder til virksomheden, efterlader en e -mail -adresse, og agenter får besked om, at der venter en besked på dem.

Det kommer også med nogle avancerede CRM -funktioner.

Med Userlike kan du filtrere og søge efter kunder, sende kundebedømmelser og se benchmarks. Dette hjælper salgsteam med bedre at forstå, hvem de taler med, og hvordan de bedst kan løse deres smertepunkter.

For kunder giver intuitive menuer dem mulighed for hurtigt at vælge den afdeling, de vil chatte med, for øjeblikkelige resultater.

Den inkluderende chatfunktion afbryder aldrig browsing og skubber hurtigt kunderne gennem kunderejsen. Dine chatudskrifter hjælper med at give hurtigere problemløsning, så kunderne ikke stiller spørgsmål igen.

Derudover hjælper Userlike dig med at levere en unik branding -oplevelse gennem dets meget tilpassede designelementer.

Hovedtræk:

 • Sticky Chat – Udnyt din Sticky Chat -regel til at oprette forbindelse til brugere, du har interageret med før for at styrke kundeforhold.
 • Tilpasset design: Tilpas hovedteksten, farven, kontakten og operatøren af ​​chatboblen for at tilbyde en brandoplevelse til kunderne.
 • Smart kundeprofil – Opret automatisk en kundeprofil baseret på brugernes offentlige oplysninger for at levere mere personlige salgs- og supporttjenester.

Fordele:

 • Send modne leads effektivt til din CRM, og gør dem til gentagne kunder.
 • Få feedback, før og efter chatundersøgelser og kundechat -vurderinger for at evaluere operatørens ydeevne.
 • Gør ubesvarede muligheder til muligheder ved proaktivt at kontakte kunderne for at besvare deres spørgsmål.
 • Udnyt widgetroutere, der måler brugeradfærd og chathistorik for at dirigere brugerne til den mest passende operatør.
 • Giv vejledning på siden til kunder for mere engagerende support.
 • Integreres med andre chatbots.

Priser:

Deres betalte planer starter ved $ 29 pr. Måned og går op til $ 299 pr. Måned. Du får også en gratis plan med nogle grundlæggende funktioner.

3. Afdrift.

Bedst til virksomheder, der ønsker at maksimere deres leadgenerering.

Drift: den bedste live chat -software

Drift er en af ​​lederne i marketingbranchen og opfandt udtrykket “conversational marketing”.

Ifølge Drift er samtalemarkedsføring en måde at flytte shoppere gennem din salgstragt med samtaler i realtid. Dette opbygger relationer ved at skabe autentiske oplevelser med købere og kunder.

Ud over dine standard live chat -værktøjer kan du drage fordel af routingsfunktioner til at forbinde kunder med den rigtige person på det rigtige tidspunkt.

Du kan behandle dine VIP -webstedsbesøgere specielt ved at give dem en hurtig vej til dit salgsteam. Drift sørger også for, at du aldrig går glip af nogen beskeder gennem notifikationsadvarsler – du kan automatisk booke møder med VIP -besøgende, hvis du ikke er tilgængelig i chat.

Hovedtræk:

 • Drift Playbook – Udnyt Drift -manualen til automatisk at booke møder og konvertere besøgende til kundeemner.
 • Rapportering – Indeholder handlingsbare data om responstid, antal interaktioner og konverteringsmetrikker for at hjælpe dig med at måle effektiviteten af ​​dit salgs- og supportteam og øge konverteringsfrekvensen.
 • Mobilapp – Tilbyder en meget funktionel mobilapp, der giver agenter mulighed for at dele, optage, chatte live og spore visninger. Dens Video Drift -funktion giver dig mulighed for at tale med dine kunder når som helst og hvor som helst.

Fordele:

 • Ud over tekstbaserede e-mails kan du sende personlige videobeskeder til din kunde for bedre engagement. Det giver også øjeblikkelige meddelelser, når kunden ser din video.
 • Chatbots kan konfigureres med mange autosvar-sekvenser til automatisk at booke møder.
 • Udnyt Drift Intel eller LinkedIn Sales Navigator til at finde nye købere.
 • Du kan også drage fordel af funktionen “Chat til opkald” til at ringe til kunden og prøve at konvertere dem til en kunde med det samme.
 • Live chat support og intuitive chat samtale funktioner.

Priser:

Den leveres med en freemium -plan, der indeholder alle de grundlæggende funktioner. Essential- og Premium -planerne koster henholdsvis $ 400 og $ 1500 om måneden. Der er en Enterprise -plan, som du kan anmode om et tilbud på.

Samlet set er Drift et fantastisk chatværktøj, der gør det let for onlinevirksomheder at skabe mere engagerende øjeblikkelige interaktioner med deres kunder.

4. Comm100.

Bedst til omnichannel kundeservice ($ 29 pr. Agent / måned).

Comm100 Live Chat -software

Comm100 er en one-stop-shop type kommunikationsværktøj, der giver et live chat-værktøj som et af dets produkter. Det giver dig mulighed for at styre din live chat med klienter via internettet såvel som via en mobilapp.

Nogle af de mere fremtrædende funktioner omfatter delt browsing, maskinoversættelse, lyd- og videochat, chatvindue, der kan tilpasses, stavekontrol og mere.

Her er en liste over alle Comm100 live chat -funktioner:

 • Web-, desktop- og mobilapplikation til agenter.
 • Mulighed for at chatte på 13 sprog.
 • Det giver dig mulighed for at administrere flere chats samtidigt.
 • Forlad beskeder offline.
 • Tag en undersøgelse før og efter chat.
 • Del filer og billeder i chatten.
 • Besøgsovervågning og chatvolumenrapport.
 • Fjern en agent fra chatten, eller overfør chatten til en anden agent.

Du kan også forbyde uønskede besøgende at chatte og kun betjene potentielle kunder eller kunder, du ønsker.

For at håndtere mere end én chat i realtid giver Comm100 adgang til flere chatoperatører samtidigt. Live chat -software giver også brugere mulighed for at sende billeder, skærmbilleder og andre filer til en behagelig samtale.

Du kan også integrere dit live chat -værktøj med andre kanaler som e -mail, sociale medier og SMS for at give omnichannel kundesupport.

Plus, du får adgang til en omfattende vidensbase og gratis online træning for at integrere softwaren med webstedet.

Priser:

Comm100 live chat -værktøjet leveres med tre prisplaner:

 • Team: $ 29 pr. Agent / måned
 • Forretning: $ 49 pr. Agent / måned
 • Firma: baseret på tilbud

Du får også en freemium -plan med alle de nødvendige funktioner og en gratis prøveperiode med alle betalte planer.

Teamplanen tilbyder funktioner såsom konfigurerbart chatvindue og knap, agent- og besøgsovervågning i realtid, datalagring i 1 år osv.

På den anden side kommer forretningsplanen med yderligere funktioner som flersproget chat og maskinoversættelse, dåsebeskeder, lyd- og videochat osv.

5. Intercom.

Den bedste marketing løsning med live chat support.

Intercom: moderne live chat

Intercom er en kundemeddelelsesplatform til salgs-, marketing- og supportteams.

Det tilbyder en moderne brugergrænseflade, der giver jævn navigation, tastebeskeder og mulighed for at sende emoji og GIF’er. Det giver dig også mulighed for nemt at tilpasse dine meddelelser baseret på dine brandingkrav og på iOS, Android og internettet.

Intercom bruges af mere end 30.000 virksomheder, herunder Shopify, Atlassian og Y Combinator.

Yderligere værktøjer inkluderer en mobilapp, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at dele din skærm, booke møder og foretage tale- eller videoopkald. Det giver også salgsteam mulighed for problemfrit at samarbejde med supportteams. De kan let synkroniseres for at besvare vanskelige tekniske spørgsmål mere effektivt under samtaler.

Hovedtræk:

 • Samtalsrouting – Tildel salgsforespørgsler og supportanmodninger til de rigtige teams og enkeltpersoner.
 • Rige kundeprofiler – Få detaljerede oplysninger om brugere og deres chathistorier for bedre kundeengagement.
 • Salgs- og marketingbots: Tilbyder to separate bots til salg og marketing, der arbejder 24 timer i døgnet med at booke møder og yde kundesupport.

Fordele:

 • Mål ROI for kundeerhvervelse ved at spore Intercoms indvirkning på muligheder, pipeline, kundeemner og succesrige handler.
 • Udnyt teampræstationsrapporter til at genkende og belønne toppræstanter.
 • Få data om SLA -mål, responstid og brugermængde for at optimere teamressourcestyring.
 • Det tilbyder også problemfri integration med over 100 apps, herunder Marketo og Salesforce.
 • Tilpas chatbots, og tilslut dem med din teknologiske stak for at automatisere arbejdsgange uden at skrive en enkelt kodelinje.
 • Fremragende chatoplevelse og værktøjer til supportagenter.

Priser:

Deres betalte planer starter ved $ 39 og går op til $ 999 om måneden.

6. Chatfuel.

Ideel til virksomheder, der har brug for automatiseret support på Facebook.

Chatfuel - førende chatbot -platformChatfuel er en af ​​de førende chatbot -platforme til Facebook Messenger. Det er bedst egnet til at øge dit salg og reducere omkostningerne ved at konvertere kundeemner.

Din chatbot interagerer med besøgende 24/7. Du kan automatisere dine forud planlagte svar med ofte stillede spørgsmål for at øge kundetilfredsheden og sænke dine supportomkostninger.

Hovedtræk:

 • Gratis plan: Chatfuel tilbyder en gratis plan med alle relevante funktioner, der fungerer til sider med op til 5000 abonnenter.
 • Klonbeskeder – Send straks dubletter til en person eller gruppe.
 • Tilfældige svar: Chatbot er i stand til at svare med flere svar på det samme spørgsmål og give det et menneskeligt præg.

Fordele:

 • Svar automatisk på søgeord og spørgsmål, der er indtastet af brugeren.
 • Giver dig mulighed for at integrere en Facebook Messenger på dit websted med Facebook Live Chat Website Plugin.
 • Opdaterer automatisk Facebook -brugerens offentlige oplysninger, herunder brugerens fornavn, efternavn, placering, køn, tidszone og profilbillede. Det kan også hjælpe dig med at segmentere brugerlisten til kampagner og udsendelser.
 • Send automatiserede meddelelser til brugere, der kommenterer relevante Facebook -indlæg.
 • Mål antallet af åbnede, sendt og klikket beskeder fra analysedashboardet.
 • Besøgsovervågning og fælles browsing for realtidssupport fra chatagenter.

Priser:

Deres Pro -plan koster $ 15 pr. Måned. Det tilbyder også en freemium-plan og en tilbudsbaseret plan.

7. Anskaf.io.

Bedst til en problemfri omnichannel -kundeoplevelse.

Acquire.io coverbillede

Acquire.io er et af de mest populære live chat -programmer, der er tilgængelige. Giver omfattende integration med over 50 førende chattjenester, herunder Skype, Facebook Messenger, Line og Twitter.

Du kan drage fordel af dine smarte chatbots til at automatisere dine svar på almindelige spørgsmål og kundeforespørgsler. Og når din chatbot sidder fast, dirigerer den øjeblikkeligt chatten til en menneskelig agent for at hjælpe dine kunder.

Det giver dig også mulighed for at se og interagere med din kundes browser via skærmdeling, hvilket hjælper dig med at levere fremragende kundesupport. Ud over det giver det dig mulighed for at låse kritiske oplysninger som kreditkortoplysninger for at opretholde absolut sikkerhed under skærmdeling.

Du kan også drage fordel af markører og highlighters på skærmen til let at guide kunderne.

Hovedtræk:

 • E -mail support – Integrer din support kanal med e -mail support for at tillade et fugleperspektiv af alle kundeinteraktioner fra ét sted.
 • Videochat-Brug videochat til ansigt til ansigt interaktion med kunder for bedre forespørgselsopløsning og hurtigere konverteringer. Du kan bruge både envejs- og tovejs videofunktioner.
 • Tilpas meddelelser: Målret og udløs automatiske meddelelser til dine brugere baseret på besøgendes webadresse, placering, enhedstype og besøgendes adfærd.

Fordele:

 • Alle oplysninger, der deles i live chat, er krypteret. Det opfylder også alle større sikkerhedsstandarder, herunder HIPAA, GDPR og SOC 2.
 • Giver et samlet billede af kunden med alle de historiske data til rådighed lige ved hånden.
 • Udnyt Mobile SDK til at tilpasse videochat baseret på dine branding -behov.
 • Det er den eneste live chat-software, der også giver Mobile SDK til co-browsing med brugere på mobiltelefoner.
 • Opret brugerdefinerede chatbots uden kodning.

Priser:

Deres prismodeller er tilgængelige efter anmodning.

8. Podie.

Det bedste værktøj til kundeengagement for lokale virksomheder.

Podie

Podium er et alt-i-et-kundemeddelelsesværktøj til små virksomheder, der indeholder fantastiske webchat-funktioner.

Dens software hjælper lokale virksomheder med at administrere anmeldelser, indsamle sms -betalinger, modtage feedback og chatte med kunder via tekstbeskeder, videoer og mere.

Hovedtræk:

 • Modtag indgående beskeder fra kunder.
 • Send udgående beskeder til kunder.
 • Indsaml betaling via tekstlink.
 • Send og modtag Facebook -beskeder.
 • Send og modtag beskeder via Google.
 • Send skabelonbaserede meddelelser.

Fordele:

 • Dens “Webchat” -funktion er meget praktisk. Du modtager kundeoplysninger (navn og telefonnummer) og kan ringe, sms’e og chatte med dem for at holde samtalen i gang, selvom du ikke er ved din computer.
 • Podium “VideoChat” fungerer meget godt og giver dig mulighed for hurtigt at oprette forbindelse til klienter eksternt via video.
 • Teams kan mere med en tilsluttet “Teamchat” -oplevelse.
 • Dens centraliserede indbakke giver teammedlemmer mulighed for at administrere og besvare beskeder fra flere platforme inden for et dashboard.

Priser:

 • Prisen er helt personlig, og du skal anmode om et personligt tilbud.

9. Tidio.

Den bedste glatte og hurtige live chat -løsning.

Tidio Chat

Tidio Chat tilbyder flere fede funktioner, der hjælper dig med at levere bedre kundesupport og gøre den mere lydhør og lydhør over for kunderne.

De praler af, at du kan “kommunikere hurtigere end nogensinde.” Ved at kombinere live chat, e -mail og beskeder på en platform tager det kun sekunder at svare på kunder, uanset hvordan de kontaktede dig.

Desuden giver dens e -mail -meddelelsesfunktion dig mulighed for nemt at spore dine ubesvarede live chatbeskeder og besvare dem via e -mails.

Tidio Chat hjælper dig også med at fjerne spam og ubrugelige meddelelser gennem et IP-baseret brugerforbud. Du kan også forblive forbundet med dine rigtige kunder, selvom du ikke er på kontoret via dine native iOS- og Android -apps.

Hovedtræk:

 • Live Writing – Få vist et eksempel på den besked, din kunde skriver i realtid, og få yderligere tid til at forberede sig på et mere passende svar.
 • Besøgsliste – Start proaktive samtaler med dine kunder baseret på, hvem der besøger dem og brugeradfærd.
 • Chatoverførsel – Overfør øjeblikkelig live chat til en anden operatør baseret på brugerspecifikke krav og forespørgsler.

Fordele:

 • Aktiverer effektiv kundedatastyring med effektiv tredjepartsintegration.
 • Besvar øjeblikkeligt ofte stillede spørgsmål gennem dåser svar.
 • Det giver dig mulighed for at eksportere brugerdata til en tilgængelig fil, der også kan tilgås af andre værktøjer og CRM.
 • Udnyt din effektive desktop -applikation til at interagere med kunder uden forsinkelse.
 • Brug live chat -analyser til at spore kundeserviceoperatørs ydeevne og chattrafik.

Priser:

Den leveres med en gratis plan for op til 3 brugere og ubegrænsede chats. Deres betalte planer starter ved $ 10 pr. Bruger pr. Måned.

10. LiveChat.

Ideel til virksomheder, der ønsker en stærk balance mellem kunstig intelligens og menneskelig kontakt.

Live chat

LiveChat tilbyder flere unikke funktioner, der hjælper virksomheder med at levere en god kundeoplevelse. Deres chatbots kan oprette hjælpebilletter, chatte gennem adskillige kanaler og generere værdifulde kundeemner for virksomheden.

Oven i det hjælper dens kunstige intelligensmotor dig hurtigt med at dirigere dine chats til den relevante kundechef ved automatisk at segmentere baseret på deres adfærd på webstedet.

Det hjælper dig også med at vise dine produkter på intuitive produktkort, hvilket fører til en betydelig stigning i salget. Du kan også bruge dine brugerdefinerede formularfelter og marketingautomatiseringssoftwareintegrationer til at kvalificere kundeemner mere effektivt.

Derudover giver det salgsteams mulighed for at oprette mål og spore indtægter, der direkte tilskrives live chat.

Hovedtræk:

 • Understøttelse af flere kanaler: LiveChat giver kunderne mulighed for at chatte via flere kanaler, herunder Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, Apps, Website, Email og Chat Link.
 • Omfattende integration – Forbind nemt LiveChat med applikationer, du allerede bruger til erhvervslivet. Nogle af de 170+ førende apps inkluderer Salesforce, MailChimp, ChatBot, Google Analytics og KnowledgeBase.
 • Intuitivt betjeningspanel – Tilpas instrumentbrættet for at få en liste i realtid med besøg på webstedet, vælg de data, du har brug for, og brug filtre til at adskille dataene til at identificere potentielle kunder.

Fordele:

 • Tilpas chatvinduet baseret på din virksomheds branding -behov.
 • Giv support baseret på ventetid og chathistorik.
 • Styr nemt alle samtaler via et enkelt vindue, herunder chatvinduer fra flere websteder.
 • Modtag feedback og bedømmelser fra kundeservicechefer for at vurdere kvaliteten af ​​dine tjenester.
 • Engager kunderne med hurtige spørgsmål efterfulgt af foruddefinerede svar.
 • Det fungerer godt med e -handelsplatforme og anbefales til dem, der bruger Magento 2.

Priser:

Tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode og en tilpasset Enterprise-plan. Deres almindelige betalte planer starter ved $ 16 pr. Måned og går op til $ 50 pr. Måned.

11. Olark.

Ideel til virksomheder, der leder efter et kraftfuldt dataværktøj med supportsoftware.

Forsidefoto af Olark

Olark er et SaaS -værktøj, der giver virksomheder mulighed for at chatte i realtid, organisere kundedata og udnytte kundeoplysninger for at optimere brugeroplevelsen.

Med Olark kan du gemme dine transskriptioner og chatnoter og derefter gemme dem i din CRM -software. Dette hjælper med at organisere dine data, så du bedre forstår dine kunder.

Kort sagt hjælper Olark sine kunder med at “føle sig hørt”.

Du kan drage fordel af dine brugerdefinerede præ-chat-formularer for at få kontekst, før du begynder at chatte med kunder for at give bedre respons og service. Du kan også glæde kunden ved at sende produktforslag og automatiske tilbud på det rigtige tidspunkt.

Ud over det giver Olark dig mulighed for at modtage offlinemeddelelser via chat og svare dem via e -mail, når du ikke kan svare på chatbeskeder.

Hovedtræk:

 • Automatisering – Udnyt dine let konfigurerbare live chat -automatiseringsregler for at skabe engagement og fremskynde din arbejdsgang.
 • Live Chat Analytics – Udnyt dine detaljerede live chat -data i realtid til effektivt at overvåge agentaktivitet, kundetilfredshedsniveauer og chatmængder for at træffe den rigtige bemanding og prioritere forretningsbeslutninger.
 • Transskriberinger – Brug transaktioner med live chat til at få værdifuld feedback på dine produkter og tjenester. Dyk ned i arkivet med transskriptioner med let søgning, sortering og filtrering af funktioner for at læse dataene effektivt.

Fordele:

 • Hjælper dig med at spore chatfrekvens, agentrespons og kundetilfredshed.
 • Integrer effektivt med CRM, herunder Salesforce, Nutshell og HighRise.
 • Tildel chat til forskellige officerer baseret på kundens krav.
 • Udnyt detaljerede transskriptioner af tidligere chats, og søg værdifuld feedback fra kunder og oplysninger.
 • Kontakt brugerens indkøbskurv for at tilbyde en mere kontekstuel service.

Priser:

Olark kommer med en simpel prisplan til rådighed for $ 19 pr. Måned.

12. Ren chat.

Den bedste live chat -software med en lang gratis prøveperiode.

Ren chat

Pure Chat tilbyder ubegrænset chat -support til at hjælpe dig med at engagere dine kunder. Dens AI-aktiverede chatbot er i stand til effektivt at automatisere aftaleplanlægning, lead capture og betalingskvittering.

Du kan også udnytte kundekontakthistorik og realtidsanalyse for at få indsigt i indsigt i trafiktendenser, marketingkampagneeffektivitet og brugeroplevelse.

Derudover tilbyder den problemfri integration med førende applikationer såsom Google Analytics, Infusionsoft, HubSpot og Axosoft. Du kan også bruge den sammen med Zapier til at integrere med 1.000+ apps.

Hovedtræk:

 • Tilpasning: Tilpas chat -widgeten fuldstændigt, så den ser ud til at være en integreret del af din virksomhed.
 • Gratis version: Den leveres også med en effektiv gratis version med kunstig intelligens til små virksomheder.
 • PENGE TILBAGE-GARANTI: Den leveres med en 30-dages pengene tilbage-garanti for at sikre brugerne den lovede kvalitet og funktioner.

Fordele:

 • Optimer alle kundeinteraktioner gennem besøgsanalyse i realtid og kontakthistorik.
 • Det tilbyder let opsætning og en intuitiv brugergrænseflade.
 • Udnyt den trigger-baserede chatfunktion og besøgsadvarsel til at sende personlige tilbud og produktforslag til de mest kvalificerede kundeemner.
 • Udnyt dine native iOS- og Android -apps til at reagere på kunder overalt.
 • Udnyt svarene, der er gemt i chatsessioner, for at give hurtige og præcise svar på ofte stillede spørgsmål.
 • Let at integrere live chat -widgets.

Priser:

Pure Chat har to betalte planer, nemlig Vækst ($ 39 / måned) og Pro ($ 79 / måned). Det giver også en 30-dages gratis prøveperiode.

13. SnapEngage.

Ideel til virksomheder, der leder efter en kraftfuld omnichannel live chat -løsning.

SnapEngage Chatbot

SnapEngage tilbyder den perfekte kombination af chatbot- og samtalefunktioner, så kunden kan nyde en oplevelse. Det leveres med flere avancerede funktioner, herunder muligheden for at give kunderne mulighed for at dele deres skærme for mere effektiv support.

Det er en pålidelig live chat -software, der tilbyder 99,98% oppetid. Ligesom andre værktøjer hjælper det dig med at samarbejde med teammedlemmer fra alle afdelinger for at konvertere kundeemner og fastholde kunder.

Hovedtræk:

 • HIPAA -kompatibel: SnapEngage er verdens første sikre og HIPAA -kompatible live chat for at hjælpe sundhedsorganisationer effektivt med at oprette forbindelse til patienter.
 • Tilpasning: Opnå dine branding -mål ved let at tilpasse skrifttyper, knapfarver, logo, baggrunde og chatformularer med intuitive designfunktioner.
 • Sikkerhed og overholdelse: Det er SOC 2-certificeret, udnytter SSL og dobbeltlags kryptering. Det giver også begrænset adgang til data og forhindrer brud på data gennem revisionsspor, tilladelser og adgangsregler.

Fordele:

 • Tilbyder responsiv support for at sikre nem opsætning og support.
 • Opret en samlet arbejdsgang ved at integrere med Zendesk, Salesforce, Dynamic 365 og mere.
 • Tag datadrevne beslutninger for effektiv personale og reducer driftsomkostninger gennem avanceret analyse.
 • Tilbyd omnichannel chat support til dine kunder via websted, WeChat, Facebook, Twitter, SMS eller Zalo.
 • Giver ubegrænsede samtaler uden nummerbegrænsning.

Priser:

Deres betalte planer starter ved $ 16 pr. Måned og går op til $ 40 pr. Måned.

14. Smartsupp.

Ideel til e -handelsvirksomheder, der leder efter en live chat -assistent.

Smartsupp

Smartsupp er en fantastisk måde at interagere med kunder på e -handelsbutiksejere.

Det kan integreres med mange af de førende e-handelsplatforme og webstedsbyggere, hvilket muliggør personlige samtaler i realtid.

Smartupp tilbyder også personlige detaljer. Der er et vindue, der kan tilpasses, så du kan integrere billedet af en kundesupportoperatør for at vise, at mennesker står bag hver chatinteraktion. Det tilbyder også detaljerede besøgsoplysninger på dit webdashboard for at hjælpe dig med at spore kundeadfærd og trafik.

Smartsupp har indbyggede iOS- og Android -mobilapps, så dit supportpersonale kan forblive forbundet med dine kunder på farten. Du kan også oprette dine egne regler for at udløse automatiserede brugerdefinerede meddelelser til højre for at øge salget.

Hovedtræk:

 • Videooptagelse – Få en dybere forståelse af kundens adfærd gennem videooptagelser i appen af ​​kundebevægelser.
 • Detaljeret statistik – Spor nemt kundechat -vurderinger, mål konverteringer via Google Analytics, og overvåg chatvolumen eller brugerengagement for at definere din kundestrategi.
 • Integration – Tilbyder API’er til mere fleksibel integration med værktøjer såsom webstedsbyggere og e -handelsplatforme.

Fordele:

 • Send automatiske beskeder for at tiltrække besøgende på det rigtige tidspunkt.
 • Det lover en hurtig opsætning, der sker på få minutter.
 • Integrer med e -handelsplatforme for at se kundernes telefonnummer, navn eller e -mail.
 • Tilbyder integration med større e -handelsplatforme, herunder WooCommerce, Shopper og Webnode.
 • Udnyt det web -dashboard, der kan tilpasses, for at se de data, du virkelig har brug for.

Priser:

Tilbyder en gratis version til små virksomheder med op til 3 brugere og begrænsede funktioner. Deres betalte planer, Standard og Pro, koster henholdsvis $ 10 og $ 19 om måneden.

15. HubSpot Live Chat.

Ideel til virksomheder, der leder efter live chat som en del af et marketingværktøj.

HubSpot Live Chat

HubSpot tilbyder sin gratis live chat -software som en del af sit gratis CRM -værktøj. Derfor er det en god mulighed for startups og små virksomheder, der leder efter et omfattende sæt marketingværktøjer. Ved at have din egen CRM tilbyder du problemfri integration og genererer mere troværdige kundedata til praktisk indsigt.

Optag transskriptionerne af hver chat for at hjælpe dig med at bruge dem til brugeradfærd, uddannelse og agentpræstationer. Denne funktion giver dig også mulighed for at deltage i kontekstuelle samtaler og hjælpe med at yde bedre support og assistance til køb.

Hovedtræk:

 • Opret bots: Udnyt din chatbot -builder til øjeblikkeligt at oprette bots, der giver dig mulighed for at kvalificere leads, give øjeblikkelige svar på ofte stillede spørgsmål og booke møder effektivt.
 • Slap integration: Hubspot tilbyder gratis Slack integration for at hjælpe agenter med at modtage direkte chatmeddelelser og reagere effektivt via Slack. Brugere kan også drage fordel af Hubspot -mobilappen til at chatte med kunder på farten.
 • Kontortid: Angiv kontortid i dine chat -widgets, så brugerne ved, hvornår du vil være tilgængelig for at chatte.

Fordele:

 • Chatbots kan tilbyde en mere personlig og venlig oplevelse på grund af deres integration med Hubspot CRM.
 • Udnyt e -mailoptagelse for at indhente ubesvarede samtaler.
 • Føj tilbud til CRM med et enkelt klik, tildel opgaver til agenter til at drive tilbud og følg fremskridt på dashboards.
 • Få let adgang til kontakter, e -mail -skabeloner og virksomhedsoplysninger i din indbakke via integrationen af ​​Outlook og Gmail.
 • Opret nemt Instagram- og Facebook -leadannoncer ved hjælp af automatiseret informationsopsamling.

Priser:

Det er gratis tilgængeligt.

16. Zendesk Chat.

Bedst til at styre store fjernteam.

Zendesk Chat

Tidligere kendt som Zopim, tilbyder Zendesk en effektiv intern ‘Help Desk’ løsning. En af dens fremtrædende funktioner er proaktivt engagement, som giver chatbots mulighed for at kommunikere i realtid, før en kunde har et spørgsmål.

Det tilbyder også AI, automatisering og effektive arbejdsgange til at skalere meddelelser hurtigere og betjene et stort antal potentielle kunder. Dets datarapporteringsværktøjer giver praktisk indsigt i tilfredshedsresultater, tendenser og svartid for at hjælpe dig med at forbedre din kundeoplevelse.

Hovedtræk:

 • Ticket Management – Tilbyder en effektiv billetstyringsløsning, der også kan besvare spørgsmål fra sociale medier.
 • Udforsk – Dit nye rapporteringsværktøj, ‘Udforsk’, giver praktisk indsigt og giver dig mulighed for at oprette en tilpasset rapport baseret på krav.
 • Forretningsregler: Opret en automatisk arbejdsgang baseret på ændringerne i klagebilletten.

Fordele:

 • Rut let billetter uden for arbejdsgangsregler via interne noter.
 • Rediger og tilpas instrumentbrættet i henhold til dine virksomhedskrav.
 • Agenter kan tilføje noter til billetter, som bruges som referencepunkt for andre agenter, når de henter billetten.
 • Det gør også udgående beskeder lettere for agenter.
 • Tilbyder en åben API til problemfri integration med tredjepartsapplikationer.

Priser:

Du skal først bruge deres gratis prøveversion, før du ser prisplanerne.

17. Zoho skrivebord.

Den bedste mulighed for virksomheder, der har et WordPress -websted.

Zoho desktop

Zoho Desk er kundeorienteret og kontekstfølsom ‘Help Desk’ software til agenter og ledere. Tillader agenter at gøre enhver live samtale til en billet, hvis de ikke kan løse kundens problemer. Det giver også agenter mulighed for øjeblikkeligt at gemme konteksten for deres live chat.

Du kan tildele dine billetter til betroede, multi-channel eksperter for at muliggøre effektiv løsning af kundespørgsmål. Du kan også indstille en timeout for alle chats, så hvis du går glip af en, bliver det automatisk en billet.

Hovedtræk:

 • Forudplanlagte svar – Spild ikke tid på at skrive rutinemæssige svar og høfligheder. Det kan hjælpe dig med at fokusere på at hjælpe kunderne mere effektivt.
 • Chat-widgets med flere mærker: Du kan oprette en separat branded chat-widget til forskellige applikationer og forskellige fællesskaber og vidensbaser.
 • Feedback – Få feedback fra kunder i realtid under live chat.

Fordele:

 • Tilbyder en gratis 15-dages prøveperiode for at hjælpe dig med at gøre dig bekendt med funktionerne.
 • Evaluer kundefeedback -vurderinger for at optimere dit supportteam.
 • Se og administrer kundekommunikation via Twitter og Facebook.
 • Udnyt cloud -telefoni til at foretage telefonopkald.
 • Indsæt en webformular, så en kunde kan udfylde deres forespørgsler og indsende dem som billetter.

Priser:

Deres betalte planer starter med omkring $ 10 pr. Måned og spænder op til $ 30 pr. Måned, der faktureres årligt.

18. LivePerson.

Fantastisk til AI-aktiveret realtids kundesupport.

LivePerson - kraftfuld live chat -løsning

LivePerson tilbyder kraftfulde live chat -løsninger, herunder automatiserede beskeder, dåsebeskeder, samtale AI og mere. Flersproget support giver mulighed for live chat i forskellige lande.

Det leveres også med en leadgenerationsbot, der kan hjælpe dig med at køre effektive e -mail -kampagner og sende nyhedsbreve. Deres AI-drevne chatbots gemmer løbende kundeoplysninger for at lette præcis kundeservice.

Hovedtræk:

 • After Hours Bot – Sikrer, at du besvarer ofte stillede spørgsmål fra kunder ved at give dåse svar døgnet rundt.
 • Personlige meddelelser – Send personlige beskeder til dine kunder baseret på forskellige scenarier for at drive salg og konvertering.
 • Mobilapp – Fungerer med native iOS- og Android -apps for at hjælpe dig med at holde kontakten med dine kunder uanset deres placering.

Fordele:

 • Dens bots drevet af kunstig intelligens hjælper dig med at fjerne ofte stillede spørgsmål ved at give et automatisk svar.
 • Din smartphone -app sender push -meddelelser, hver gang du modtager en besked.
 • Tilpas dit chatvindue ved at matche farven til dit branding, tilføj agentbilleder og rediger teksten eller sproget.
 • Brug tastaturgenveje til at bruge gemte svar og hurtigt besvare almindelige spørgsmål.

Priser:

Tilbyder en tilbudsbaseret prisplan.

19. Chaport.

Bedst til at styre live chatopgaver i et vindue.

Chaports bedste live chat -software

Chaport er en nem at installere live chat -widget, som du kan installere på dit websted. Den leveres med en moderne brugergrænseflade og giver dig mulighed for nemt at administrere dine chats, e -mails og opkald fra et enkelt vindue.

Du kan også bruge Chaport til at chatte med flere klienter på én gang for at øge effektiviteten og få flere muligheder.

Med Chaport kan du ændre chat -widgeten ved at ændre dens farve, skrifttype, operatørbilleder og mere. Det understøtter i øjeblikket 29 sprog, og widgeten bestemmer din kundes sprog og skifter automatisk til deres sprog.

Det tilbyder også en smartphone -applikation, som giver dig mulighed for at interagere med kunder via live chat på smartphones og aldrig gå glip af en mulighed.

Hovedtræk:

 • Flersproget – Tilbyder support på 29 sprog for at hjælpe globale virksomheder med at betjene deres kunder effektivt.
 • Native Mobile App – Tilbyder mobilapps til iOS og Android med enhedsspecifikke chatfunktioner til problemfri brugergrænseflade og integration.
 • Meddelelsesautomatisering: Send personlige beskeder til kunder baseret på deres antal besøg og adfærd på webstedet.

Fordele:

 • Link din live chat -software effektivt til CRM for at få alle relevante kundeoplysninger.
 • Det er kompatibelt med stationære og mobile enheder, herunder Windows, Mac, iPhone og Android.
 • Udnyt Chaport mobile widget til nemt at oprette forbindelse til kunder, der altid er på mobile enheder.
 • Brug foruddefinerede svar for at muliggøre hurtigere kundeinteraktion.

Priser:

Deres betalingsplan koster $ 9,80 pr. Operatør / måned. Chaport kommer også med en freemium -plan, der tilbyder alle de nødvendige funktioner.

Bemærk: værktøjer, der endnu ikke er blevet gennemgået for denne liste, omfatter FreshChat, ClickDesk og Chatra.

Hvad er live chat -software?

Med så mange spillere i alle brancher er det ikke let at skille sig ud og skabe en plads i kundens sind for dit brand. Når virksomheder bevæger sig ind i det digitale rum, bliver kundeoplevelse og service afgørende.

Det er her, live chat -software kommer ind.

Live chat -software gør det muligt for virksomheder at imødekomme kundernes behov 24 timer i døgnet og problemfrit adressere deres behov i realtid. Det er en af ​​de vigtigste måder at forbedre kommunikationen med kunden på det digitale marked.

Kundecentreret live chat hjælper virksomheder med at skabe en personlig oplevelse for deres kunder, drive salget og opbygge langsigtede relationer.

Derfor bruger mange virksomheder nu live chatværktøjer til at bygge bro mellem kundebehov og service. Flere og flere virksomheder indleder samtaler med førstegangsbesøgende på webstedet, tilbagevendende kunder og eksisterende kunder.

Hvordan bruger du live chat -software?

Opsætning af live chat -software er decideret let. Lad os gennemgå processen med Drift, en af ​​de bedste på markedet.

En af de bedste ting ved Drift er, at den giver en gratis plan, du behøver ikke indtaste dine kreditkortoplysninger, og det er ret let at konfigurere.

Du skal bare besøge det officielle Drift -websted og indtaste din e -mail -adresse; du er klar til at gøre det.

Start med at vælge din live chat -platform med det samme. Dernæst får du sandsynligvis dette billede blinkende på din skærm.

Klik på “OK” -knappen, og fortsæt med strømmen. Du kan vælge temaer og farvekoder, der matcher din virksomheds farver. Drift giver dig også mulighed for at oprette et velkomstbudskab, der afspejler din ånd. Dette er det første, en besøgende vil se, når de besøger dit websted, så det burde være iørefaldende.

I det næste trin skal du tilføje dine virksomhedsoplysninger og kontaktoplysninger, så dine kunder ved, hvem de har at gøre med.

Det sidste trin vil kræve, at du installerer et kodestykke, så live -chatten fungerer korrekt.

Processen ligner hinanden, når du også forsøger at bruge andre markedsledende live chat -platforme som Intercom og Chatfuel.

Hvad skal du kigge efter i live chat -software?

Kravene til hver virksomhed varierer. Mens nogle måske fokuserer på at generere nye kundeemner og konvertere dem til kunder, kan nogle have til formål at engagere eksisterende og pleje langsigtede relationer.

Her er dog nogle funktioner, der er afgørende for enhver virksomhedens live chat -service:

1. Færdiglavede svar.

Hermetiske svar tager en del af byrden af ​​dine kundeservicecheferes skuldre og hjælper med at levere kuraterede løsninger til almindelige og gentagne henvendelser. Live chat -platforme som Drift og Acquire.io er gode muligheder, hvis du leder efter denne funktion.

2. Tredjepartsintegrationer.

Integration af tredjepartsapplikationer med live chats hjælper med at løse forretningsproblemer i realtid. For eksempel tilbyder Tidio integration med apps som MailChimp, Wix, Shopify og mere.

3. Rapporter og analyse.

Analyser er afgørende for at vide, om din forretningsstrategi fungerer på jorden og identificere de nødvendige ændringer. Du kan spore detaljer som chat -historier, konverteringssporing, besøgsoplysninger, gennemsnitlig tid brugt på at chatte og mere. For eksempel hjælper en live chat -tjeneste som Chatfuel dig med at måle KPI’er og andre vigtige metrics.

4. Smarte udløsere.

Hvis du har en besøgende, der ofte besøger dit websted, er der stor sandsynlighed for, at de er interesseret i det, du sælger. Derfor er det vigtigt at identificere, engagere og følge op på dem, da de har større sandsynlighed for at blive kunder.

5. Multiplatform -kompatibilitet.

Husk, at dit publikum bruger alle slags enheder til at surfe på internettet, herunder mobiltelefoner, tablets, bærbare computere, pc’er osv. Som et resultat er en live chat-service, der giver kompatibilitet på tværs af platforme, meget ønskelig. For eksempel Drift.

Bortset fra disse er der flere andre væsentlige funktioner såsom offline formularer, filoverførsler og timeoutvisning. Du bliver nødt til at vælge dem, der passer til din virksomheds behov.

Oversigt.

Hvis du reagerer hurtigt på en kunde, vil det naturligvis øge deres loyalitet over for din virksomhed. Derfor er det afgørende at bruge et live chat -værktøj til hurtigere at opfylde dine behov.

Alle disse live chat -værktøjer tilbyder nogle unikke funktioner, der bedre kan tilpasses dine krav.

For eksempel, hvis du har en lille virksomhed og har et lavt budget, kan du gå efter en gratis live chat -løsning som HubSpot, der også leveres med et gratis CRM -værktøj. På den anden side kan virksomheder, der leder efter et førsteklasses værktøj, vælge SnapEngage eller LiveChat for at opfylde forretningskrav.

Sørg for at gennemgå alle dens funktioner grundigt og vælg den, der giver dig de live chat -funktioner, du har brug for.