18 tips til at starte og administrere juletræsgård

Uanset om du lige er startet på din juletræsgård eller leder efter måder at få det til at fungere bedre, får disse 18 tips dig, hvor du skal være.

# 1. Vær forberedt på en tidsinvestering.

Juletræer er ikke som din sædvanlige kontantafgrøde. Det tager tid for dem at modnes til noget, forbrugerne ønsker i feriesæsonen. Nogle arter kan tage op til 10 år, før de er høstklare efter plantning. Det betyder, at du skal gennemgå en omfattende tidsforpligtelse og planlægningsproces, før du opretter en rentabel forretning.

Du bliver nødt til at plante et antal træer hvert år, hvis du ikke allerede har et etableret produktområde på din ejendom. Det betyder, at det kan tage mindst syv år, før du kan begynde at sælge.

# 2. Jorden er en afgørende faktor

Juletræsgårde kunne lide at bosætte sig i områder med fattige jordarter, fordi det gav dem mulighed for at tjene penge på urentable jord. Problemet er, at træer ikke kan lide at vokse under fugtige forhold eller i områder med erosion, så du skal bruge et godt drænet område for at etablere dit første voksende område af produktet. Hvis du ikke har et område, hvor dette er muligt, skal du hente nivelleringseksperter til at forbedre jorden, før plantningsprocessen kan begynde.

# 3. Juletræer kræver beskæring.

Juletræer er en afgrøde, der stadig kræver pleje. Du bliver nødt til at beskære og forme dem, når de vokser og skære dem en gang hver sommer, når de er mindst tre år gamle. Yderligere arbejde er nødvendigt, når de når fem fod i højden. Denne proces giver grenene mulighed for at vokse tykkere, så de udvikler den klassiske form, som forbrugerne i sidste ende vil ønske. Du skal også udføre dette arbejde uden garanti for, at du får salg, når dit produkt modnes.

# 4. Vælg det bedste

træblad stedsegrønt Kun visse arter af stedsegrønne fungerer godt som juletræ fra den traditionelle udsigt. Douglasgran er det ideelle valg, men du vil opdage, at hvide og blå grantræer også er ret almindelige. Nogle forbrugere vil måske gå i en anden retning, så du kan overveje at plante skotte eller hvide fyrretræer på din ejendom. Når du planter dine træer, hjælper det med at klassificere dem i deres specifikke artskategorier, så kunderne får lettere ved at købe, hvis de klipper deres egne.

Hvis du planlægger at levere træer til lokale leverandører hvert år, vil du overveje din tid og det arbejde, der er forbundet med høsten.

# 5. Hav en vandingsplan

Det er svært at etablere en solid rodbase til juletræer i løbet af deres første 36 måneder af livet. Planter er ganske sårbare over for forskellige naturlige problemer, så du bliver nødt til at gøre omhyggeligt lugning og vanding. Hvis du ikke har et kunstvandingssystem på din ejendom, skal du have en kunstvandingsplan for at sikre, at træerne har en chance for at etablere rødder. Tørke kan gøre dette endnu mere udfordrende.

Når du tilføjer vand til området, vil du tiltrække flere dyreliv, der vil spise dine frøplanter. Det betyder, at der kan være behov for beskyttende hegn omkring hvert træ i nogle områder.

# 6. Find den rigtige måde at sælge på

Du har et par forskellige muligheder for at sælge dine juletræer. De højere priser kommer fra din egen virksomhed, men det betyder også, at du skal have en højere ansvarsforsikring for at beskytte dine aktiver. Det er ikke altid muligt at sælge individuelle træer, så du kan engros dem til en forhandler, der vil levere dem til kunder i dit samfund. Hvis du har restprodukter, er der altid mulighed for at gøre det resterende økologiske produkt til mulch.

De fleste juletræsgårde forsøger at kombinere disse to tilgange for at maksimere deres rækkevidde. Nogle virksomhedsejere opretter begivenheder på deres ejendom, såsom kaneture og lysshows, som en måde at udvide deres forretning på.

# 7. Dyrk supplerende produkter

Hvis du vil udvide temaet for din julegård, er dyrkning af kristtorn et populært valg. Busken vil producere røde bær, der er en del af den klassiske juletradition. Beskæring af grenene kan hjælpe dig med at lave yderligere dekorationer, som du kan sælge med træerne. Holly træer producerer en konstant forsyning af naturlige produkter i mere end et årti, men planten er giftig for nogle dyr. Du bliver nødt til at være forsigtig med at dyrke disse planter, hvis du driver husdyrvirksomhed til helårsindkomst.

# 8. Jordforberedelse

Inden du planter juletræer for første gang, skal du gøre en første pløjningsindsats for at rive jorden og oprette rækker af skiver, der gør det lettere at etablere nye frøplanter. Hvis du ikke selv har udstyret til at udføre dette job, er gennemsnitsprisen i USA omkring $ 50 pr. Acre. Forvent derefter at betale omkring $ 0,50 pr. Træ, hvis du køber dem i løs vægt. Boutique -avlere vil koste mere, men vil være sundere at håndtere en række forskellige jordsituationer.

# 9. Sharecropping kunne være en mulighed

Ingen vil give dig gratis jord til at starte en virksomhed, selvom du muligvis kan ansøge om tilskud eller lån med lav rente. Hvis penge er en hindring for denne idé, kan du tale med en landmand om deling. Dette arrangement giver dig generelt mulighed for at modtage en 50/50 opdeling af overskuddet, men det betyder også, at du betaler halvdelen af ​​omkostningerne, inklusive landmandens arbejde for at forberede jorden.

Hvis du ikke har ejendom nok til at starte en juletræsgård, kan det være økonomisk bedre at bruge denne mulighed, indtil du har råd til at købe dit eget sted.

# 10. Jorden har en maksimal kapacitet.

Juletræer fylder en bestemt mængde, når de vokser. Det betyder, at din jord vil nå en maksimal trækapacitet på et tidspunkt. Den generelle tommelfingerregel med denne forretningsmulighed er at plante omkring 1.500 træer pr. Det betyder, at du kan have op til 30.000 træer til salg på en 20 hektar stor gård. Når du kan sælge et træ for $ 50 hver, ser dine maksimale overskudstal meget attraktive ud.

De fleste gårde når ikke deres maksimale kapacitet hvert år, fordi de planter i årlige cyklusser. Jeg ville plante to hektar om året på en 20 hektar stor gård, hvilket betyder maksimalt 3.000 salg om året, når de modnes.

# 11. Dyrk dem overalt

Næsten hver stat har mindst en operationel juletræsgård. Næsten alle siger, at de kan producere det bedste, men klimaet i Pacific Northwest i USA er ideelt til denne type forretninger. Hvert år er der konkurrencer, hvor landmænd mødes for at sammenligne kvaliteten af ​​deres produkter. Selvom du bor på Hawaii, har du mulighed for at starte denne virksomhed, hvis du har nok jord til rådighed.

# 12. Vær forhandler

Der tjenes penge i juletræsbranchen, når du fokuserer på shopping. Hvis du ikke har jord til at starte en gård, kan du overveje at åbne et midlertidigt parti, hvor du kan konvertere bulk -indkøb til detailkøb. Hvis du køber et træ for $ 10 fra en landmand, kan du sælge det for $ 30. Nogle steder kan du købe et træ for $ 15 for at sælge for $ 80. Uanset hvad, vil din virksomheds placering være en kritisk del af din succes. Hvis din gård eller detailparti er ude af vejen, skal du gøre det umagen værd for kunderne at køre til din virksomhed.

De fleste mennesker vil købe et juletræ inden for tre miles fra deres hjem. Hvis du ikke er inden for et stort befolkningscenter, bør denne kendsgerning tage hensyn til dine rentabilitetsberegninger, når du starter denne virksomhed.

# 13. Kend dit pH A -niveau

alle træer klarer sig godt, når de har veldrænet jord. Hvad hver art kan lide er et specifikt pH -niveau, der tilskynder til stærk vækst. Hvis du planlægger at dyrke gran eller Fraser balsam, har du brug for en rækkevidde på 5,0 til 6,0 for at opnå de bedste resultater. Når den lever i det nordvestlige Stillehav, kan den gå op til 6,5 for nogle arter. Som en tommelfingerregel er det amerikanske landbrugsministerium, indtil jordens pH -værdier er under 5,0. Du vil også overvåge dine kalium- og fosforindhold for at sikre, at træerne har et solidt fundament.

Hvis du har brug for at foretage ændringer i sammensætningen af ​​din jord, findes der flere gødninger, der kan hjælpe dig med at finde den rette balance.

# 14. Forstå frost

En af de vigtigste egenskaber for juletræsdyrkere er en sen knop. Hvis du har ny vækst, der dør på grund af sen frost i din region, kan du gå glip af hele vækstsæsonen. Da det kan tage op til et årti, før afgrøden er fuldt modnet, er manglende selv en sæson et betydeligt økonomisk tab. Hvis du bor i et område, hvor den sidste frost er sent på sæsonen, er kanaangranerne en af ​​de træarter, du seriøst vil overveje.

#femten. Har

pas på dobbelte baldakiner Selv nyplantede træer kræver en vis opmærksomhed, når du starter en juletræsgård. Du skal sørge for at skære de dobbelte kroner, der dannes, når træerne vokser. Hvis du lader en stå på plads i 4 år, vil du ende med at have to fulde træer i stedet for et. Ingen af ​​dem vil være i stand til at sælge, hvilket betyder, at du straks mister overskud. Kvalitetsgennemgang af frøplanter sikrer, at du kan maksimere indkomsten hvert år, når høstprocessen kan begynde.

#seksten. Klipning sker i hånden

. Du kommer til at fælde alle træerne på din gård i hånden for at sikre, at de vokser i den klassiske juletræsform til dine kunder. Hvis du har en ejendom i moderat størrelse, vil du opdage, at dette job kan tage det meste af sommeren at fuldføre. Mange landmænd synes, at det er et af de mest givende aspekter ved denne forretning, da det ændrer ny vækst, som du vil have det.

# 17. Doble dine udgiftsfremskrivninger

Når du begynder at se på omkostningerne ved at drive en juletræsgård, så vil du være mere liberal med dine fremskrivninger end i andre brancher. Når du tror, ​​du ved, hvad du vil bruge, skal du fordoble det beløb. Der er et væld af udstyr, du har brug for til jobbet, fra en traktor og snegl til de motorsave, der er nødvendige for til sidst at høste produktet. Hvis du planlægger at sælge de træer, du ejer, er en bedre en anden investering at overveje. Nogle af udgifterne opstår over tid, men jord- og skatteudgifter er en årlig hovedpine at navigere i.

# 18. Begræns dine tidlige år

Det kan være fristende at plante det maksimale antal træer på din ejendom hvert år, men det vil efterlade lidt plads til fejl. Det er billigere og lettere at lave fejl på 500 træer i stedet for 5.000 af dem. Tag dig tid til at etablere dit brand i de første år af din virksomhed, og øg derefter gradvist dit årlige salg, så du kan opbygge et solidt ry. Når du kommer ind i et godt flow af, hvad du laver.